Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Joghézag védi a nácikat az USA-ban


Az USA vez√©rkar = szabadk√Ķm√Ľves = neok√≥hn = n√°ci h√°bor√ļs b√Ľn√∂s...mi itt k√©rd√©s?
Legal√°bb t√≠z olyan felt√©telezett n√°ci h√°bor√ļs b√Ľn√∂s kiutas√≠t√°sa van folyamatban az Egyes√ľlt √Āllamokban, akik soha nem hagyt√°k el az orsz√°g ter√ľlet√©t, n√©gy a mai napig √©letben van √©s amerikai f√∂ld√∂n tart√≥zkodik - sz√°molt be a The Washington Post.

Az Associated Press √©rtes√ľl√©se szerint mind a t√≠z szem√©ly sorsa felett egy bizonyos jogh√©zag „√Ķrk√∂dik”, ugyanis b√°r az Egyes√ľlt √Āllamok nem akarja ter√ľlet√©n l√°tni √Ķket, kitoloncol√°suk pedig jogilag megfelel√Ķen lezajlott, √°m m√°s orsz√°g nem nagyon hajland√≥ befogadni az egykori n√°cikat. Ebben a furcsa, b√°r sz√°mukra tal√°n szerencs√©s patthelyzetben van Vladas Zajanckauskas a Massachusetts √°llambeli Suttonban, Teodor Szehinskij a pennsylvaniai West Chesterben, Jakiw Palij New York v√°ros√°ban, valamint John Kalymon a Michigan √°llambeli Troyban.

Mindegyik√ľk ugyanott √©l m√°r √©vek √≥ta, √°m megfosztott√°k √Ķket √°llampolg√°rs√°gukt√≥l, elrendelt√©k deport√°l√°sukat, m√©gis mind a mai napig k√©pesek megteremteni maguk k√∂r√ľl az √©lhet√Ķ k√∂rnyezetet. T√∂bb tucatnyi h√°bor√ļs b√Ľn√∂kkel meggyan√ļs√≠tott szem√©ly √©l az USA-ban, akik jogosultak a t√°rsadalombiztos√≠t√°sra √©s egy√©b √°llami juttat√°sokra, mik√∂zben saj√°t deport√°l√°suk ellen harcolnak.

Az Egyes√ľlt √Āllamok az amerikai t√∂rv√©nyek szerint deport√°lhatja a h√°bor√ļs b√Ľn√∂kkel v√°dolt egykori n√°cikat, azonban a meggyan√ļs√≠tottakat nem cit√°lhatja b√≠r√≥s√°g el√©, ugyanis az √°ll√≠t√≥lagos b√Ľncselekm√©nyeket nem amerikai f√∂ld√∂n k√∂vett√©k el. A felel√Ķss√©g √≠gy hivatalosan azon orsz√°gok igazs√°gszolg√°ltat√°s√°t terheli, ahol a felt√©telezett b√Ľn√∂ket elk√∂vett√©k.

34 √©v telt el az√≥ta, hogy az amerikai Igazs√°g√ľgyi Miniszt√©rium l√©trehozta azt az irod√°t, amelynek feladata az amerikai f√∂ld√∂n l√©v√Ķ n√°ci gyan√ļs√≠tottak felkutat√°sa √©s kitoloncol√°sa. Ez a szervezet mindezid√°ig 137 szem√©ly ellen ind√≠tott pert, de eddig csak kevesebb mint 66 f√Ķt tudtak kitoloncolni, kiadatni vagy √∂nk√©ntes t√°voz√°sra b√≠rni.

Legal√°bb 20 szem√©ly hal√°lozott el abban az id√Ķszakban, amikor a b√≠r√≥s√°gi huzavona folyamatban volt. K√∂zel h√ļsz esetben az amerikai szervezetek egyet√©rtettek abban, hogy a gyan√ļs√≠tottak rossz eg√©szs√©g√ľgyi √°llapota miatt felf√ľggesztik, illetve befejezik a kitoloncol√°st. N√©h√°ny esetben pedig az amerikai korm√°ny meg√°llapodott abban, hogy abbahagyja a deport√°l√°si elj√°r√°st, ha cser√©be a gyan√ļs√≠tott egy√ľttm√Ľk√∂dik m√°s √ľgyek felder√≠t√©s√©ben.

A Washington Post √ļjs√°g√≠r√≥ja, illetve az AP vizsg√°l√≥d√°sainak eredm√©nyei szerint az er√Ķfesz√≠t√©sek legfontosabb akad√°lya az eur√≥pai orsz√°gok politikai akarat√°nak √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©nek hi√°nya volt. „Minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an a legnagyobb csal√≥dotts√°gunk a saj√°t tehetetlens√©g√ľnk, hiszen hi√°ba rendelj√ľk el egyes szem√©lyek kitoloncol√°s√°t, amikre sz√∂vets√©gi b√≠r√≥s√°gaink is r√°b√≥lintanak, ha az eur√≥pai korm√°nyok nem hajland√≥an fogadni √Ķket” – magyar√°zta Eli Rosenbaum, az Igazs√°g√ľgyi Miniszt√©rium n√°civad√°sz hivatal√°nak vezet√Ķje.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kukackac - 2013. augusztus 04. 11:55:38
farm3.staticflickr.com/2830/9403377358_3221d2c337.jpg
#2 | jozsef toth - 2013. augusztus 04. 13:25:54
kukackac :o mert az istenek igy akarjat!Tudod nem eleg az IMA azert tenni is kell valamit! Hat itt van minden bizonyittek.s_*_figyu Meg is van az eredmeny.s_*_francba
#3 | 9323 - 2013. augusztus 04. 16:12:21
68 éve alszik az ÜGY.
Egyszer majd fel√©bred, √©s akkor t√©nyleg megt√∂rt√©nik, amir√Ķl m√°r annyi mindent √∂sszehazudtak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.