Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael szervezi a III. vil√°gh√°bor√ļt?


Az izraeli titkos h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©g, a Moszad sz√≥cs√∂vek√©nt is ismert, k√©mked√©sre, terrorizmusra √©s biztons√°gpolitikai t√©m√°kra szakosodott izraeli DEBKA internetes honlap leplezetlen√ľl nyilv√°noss√°gra hozta a nemzetek elpuszt√≠t√°s√°nak programj√°t, a m√°r j√≥l ismert „Endl√∂sung” izraeli v√°ltozat√°t.
Netanjahu izraeli eln√∂k √©s az √°ltala mozgatott nemzetk√∂zi terrorista h√°l√≥zat minden bizonnyal csak j√°rul√©kos vesztes√©gk√©nt fogja elk√∂nyvelni a t√∂megs√≠rok sz√°zezreit, a v√©rz√Ķ √©s agyongy√∂t√∂rt kontinenseket, hogy bolyg√≥nk m√©g megmaradt f√ľst√∂lg√Ķ romjain v√©gre √Ķk, a kiv√°lasztott n√©p lehessenek √©let, de ink√°bb a hal√°l urai. A DEBKA ny√≠ltan elismeri, hogy a Jord√°n Kir√°lys√°g √©s az √∂b√∂l-menti arab √°llamok seg√≠ts√©g√©vel eltervezett √©s elind√≠tott sz√≠riai √©s iraki inv√°zi√≥ nemcsak Ir√°n √©s Pakiszt√°n ellen ir√°nyul, de k√∂nnyen Oroszorsz√°got √©s K√≠n√°t is szembeford√≠thatja a NATO-val, mely orsz√°gok eddig hat√°rozottan elleneztek minden k√ľls√Ķ agresszi√≥t. Az agresszi√≥ azonban m√°r jav√°ban zajlik, „melynek v√©gc√©lja az eg√©sz emberis√©g teljes m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©se. Ez a gazdas√°gi, politikai √©s vall√°srendszer az utols√≥ id√Ķkben egy vil√°gm√©ret√Ľ diktat√ļr√°ba torkollik, ami uralni fogja az emberis√©g √©let√©nek minden aspektus√°t. Ezt a rendszert teh√°t az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy az adott id√Ķben teljes rabs√°gba vonja majd az emberis√©get.
De valóban ez a céljuk ezeknek az embereknek?
Igen, mert a cionist√°k, a neokonzervat√≠vok √©s a dominianist√°k nem m√°sok, mint velej√ľkig romlott p√©nz√ľgyi b√Ľn√∂z√Ķk, korrupt politikusok, √©s hatalmi m√°morban szenved√Ķ √Ķr√ľlt zsarnokok d√≠szes t√°rsas√°ga.
Egy √°llamok feletti vil√°gkorm√°ny l√©trehoz√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©sek m√°r nagyon r√©g elkezd√Ķdtek, √©s a fejlett technika korszak√°ban csup√°n felgyorsultak az esem√©nyek. Amerik√°ban p√©ld√°ul a mesters√©gesen megrendezett terrorcselekm√©nyek √ľr√ľgy√©n katonai puccsot hajtan√°nak v√©gre, hogy azt√°n a sz√ľks√©g√°llapot meghirdet√©se ut√°n teljes izraeli fennhat√≥s√°g al√° vegy√©k az eg√©sz orsz√°got. Sz√°nd√©kosan hallgatnak az orsz√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein fel√°ll√≠tott √ļgynevezett √°tnevel√Ķ FEMA-t√°borokr√≥l is, mert ha kider√ľlne, akkor f√©l√Ķ, tal√°n mindenki megvil√°gosodna, hogy Amerika a saj√°t √°llampolg√°raival szemben k√©sz√ľl egy nagy, v√©gs√Ķ lesz√°mol√°sra. A Federal Emergency Management Agency, vagyis Sz√∂vets√©gi V√°ls√°gkezel√©si √úgyn√∂ks√©g sz√ľks√©g√°llapot eset√©n az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t v√°ltan√° fel, √©s ezzel egy csap√°sra megsz√ľntetn√© a demokratikus szabads√°gjogokat. A gonosz birodalm√°ban pedig kezdet√©t venn√© a „s√∂t√©t √ļjkor”.√Ėsszeesk√ľv√©s-elm√©let? A jav√°b√≥l!
De nemcsak elm√©let, hanem igazi terv, egy val√≥di √∂sszeesk√ľv√©s az eg√©sz emberis√©g ellen. Olyan √∂rd√∂gi terv, amelyr√Ķl ide√°ig csak suttogtak, most viszont m√°r teljesen ny√≠ltan √©s pimaszul hirdetik, s√Ķt ami a legh√°tborzongat√≥bb: el√Ķbb-ut√≥bb meg is val√≥s√≠tj√°k.


Az terv beindult

A sz√≠riai hadm√Ľvelet k√∂vetkezt√©ben az Irakr√≥l lev√°lasztott kurd r√©gi√≥ kiv√°l√≥ felvonul√°si ter√ľlet lesz majd egy Ir√°n elleni t√°mad√°shoz. Amir√Ķl nem sz√≥l a f√°ma, hogy az egy √©vtizede gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°gban veget√°l√≥ Amerik√°t √ļjabb gyilkoss√°gokba, terrorcselekm√©nyekbe, hamis z√°szl√≥ hadm√Ľveletek sor√°ba r√°ngatn√°k bele, term√©szetesen el√Ķz√Ķleg a lakoss√°g teljes lefegyverz√©s√©vel. (A gyilkos fegyverek betilt√°sa, illetve haszn√°latuk korl√°toz√°sa csak akkor volna sz√©p √©s dics√©rend√Ķ kezdem√©nyez√©s, ha nem titkoln√°k el k√∂zv√©lem√©ny el√Ķl, hogy az amerikai √°llambiztons√°gi hivatal, m√°sf√©lmilli√°rd, 40-es kaliber√Ľ hollow point-l√∂ved√©kes fegyverk√©szlettel rendelkezik, amit m√©g a genfi egyezm√©ny hadvisel√©sr√Ķl sz√≥l√≥ szab√°lyzata is szigor√ļan tilt. Ugyanakkor – a szen√°tus albizotts√°ga 2012 okt√≥ber√©ben kiadott jelent√©se szerint 2001 √©s 2009 k√∂z√∂tt semmilyen terrorista vesz√©ly nem fenyegette Amerik√°t. (!)
A „terrorizmus elleni harc” teh√°t bl√∂ff volt csup√°n, a hamis szlogent a korm√°ny az FBI-jal kar√∂ltve agyalta ki. (Megj. R. J.)
A DEBKA azon kesereg, hogy a nagy terv csak akkor val√≥sulhatna meg igaz√°n, ha visszaforgatv√°n az id√Ķ kerek√©t, Amerik√°t m√©g mindig a Bush-korszak sz√ľrke egyoldal√ļs√°ga jellemezn√©. A megv√°ltozott viszonyok, Obama eln√∂k, Kerry k√ľl√ľgyminiszter, Hagel v√©delmi miniszter √©s az amerikai vez√©rkari f√Ķn√∂k, Martin Dempsey t√°bornok enn√©l fogva csak akad√°lyok a „nemes” c√©lok megval√≥s√≠t√°s√°ban.


A gójok agymosása

Ebb√Ķl k√∂vetkezik, hogy Obama eln√∂k teh√°t potenci√°lis c√©lpont egy √ļj, 9/11-hez hasonl√≥ terrort√°mad√°shoz, melynek alapjait m√°r el√Ķk√©sz√≠tett√©k Sandy Hookkal √©s a bostoni maratonnal. A politikai √©s katonai s√≠kon zajl√≥ el√Ķk√©sz√ľletekkel egyid√Ķben elkezd√Ķd√∂tt a lakoss√°g t√Ľr√Ķk√©pess√©g√©nek √©s reakci√≥j√°nak tesztel√©se is. Az amerikai t√°rsadalom teljes lefegyverz√©s√©vel √©s a j√≥ el√Ķre eltervezett gazdas√°gi √∂sszeoml√°ssal elvett√©k az emberek mag√°ntulajdon√°t, √©s kezdet√©t vette a k√∂z√©poszt√°ly teljes likvid√°l√°sa.
√Čs mik√∂zben terrort√°mad√°sok sorozat√°t z√ļd√≠tj√°nk r√°nk, √©szre sem vessz√ľk, hogy 20 ezer amerikai katona k√©sz√ľl √°tl√©pni a sz√≠r hat√°rt.


A világ meghódítása

Izrael a k√∂zel-keleti t√©rs√©gben, √∂sszehangolt t√°mad√°sokat hajt v√©gre Sza√ļd-Ar√°bia, a perzsa √∂b√∂l menti √°llamok, a Moszad √°ltal t√°mogatott t√∂r√∂korsz√°gi PKK (a Kurd Felszabad√≠t√°si Szervezet) terrorist√°i, a kurdiszt√°ni region√°lis √∂nkorm√°nyzatok kulcsfontoss√°g√ļ vezet√Ķi, az iraki al-Kaida terrorszervezet ir√°ny√≠t√≥i √©s a sz√≠riai dr√ļz mil√≠ci√°k seg√≠ts√©g√©vel.
Jord√°ni√°val m√°r r√©gen nem kell sz√°molni – mert Izrael √©s a vele sz√∂vets√©ges al-Kaida h√°l√≥j√°ban verg√Ķdik –, teh√°t Sz√≠ria √©s Irak megcsonk√≠t√°sa ut√°n szabad lesz az √ļt Afganiszt√°n, Ir√°n √©s a Kaszpi tenger fel√©.
Amennyiben K√≠na √©s Oroszorsz√°g nem ismeri fel id√Ķben a vesz√©lyes √°zsiai t√©rh√≥d√≠t√°st, a m√°r j√≥ el√Ķre eltervezett 2015-2017 k√∂z√∂tti Pakiszt√°n elleni izraeli t√°mad√°st k√∂vet√Ķen kirobbanhat a III. vil√°gh√°bor√ļ.


Kezdetben vala a megtévesztés és a színjáték

K√ľl√∂n√∂sen T√∂r√∂korsz√°g r√©sz√©r√Ķl, amelyik most nyakig √ľl a slamasztik√°ban, mert Izrael sz√∂vets√©gesek√©nt az orsz√°g ter√ľlet√©n kialak√≠tand√≥ k√∂z√∂s katonai l√©gi b√°zis miatt k√∂nnyen √°rul√≥nak b√©lyegezn√©k a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok. Ugyanakkor rem√©nykedik is, hogy az izraeli t√©rh√≥d√≠t√°s sor√°n megkaparinthatja √Čszak-Irakot, √©s „megsz√°ll√°si z√≥nak√©nt” tal√°n Sz√≠ri√°b√≥l is lekanyarinthat mag√°nak egy j√≥ darabot.
Azerbajdzsán pedig Рjó tett helyében jót várj alapon Рmegkaphatja a már régóta áhítozott Kaszpi-tengeri iráni olajtartalékokat.


Már írásban is megállapodtak

2013. √°prilis 26-√°n megsz√ľletett a meg√°llapod√°s a Sz√≠ria elleni hadm√Ľveletr√Ķl. Izrael term√©szetesen amerikai pufferek √°rny√©k√°ban man√Ķverezik majd, √©s esze √°g√°ban sem lesz v√°g√≥h√≠dra vinni katon√°it. A 2006-os libanoni veres√©g√ľk √≥ta j√≥szerivel meggy√Ķz√Ķdhett√ľnk arr√≥l is, hogy az IDF, az izraeli v√©delmi er√Ķk nem jeleskednek t√ļls√°gosan a frontokon, csup√°n a ciszjord√°niai fegyvertelen √©s kiszolg√°ltatott civil lakoss√°g k√∂r√©ben kepesek k√ľl√∂n√∂s kegyetlenked√©sekre √©s v√©res megtorl√°sokra.
Ezzel kapcsolatban a DEBKA gondosan √∂sszehangolt amerikai terrorsejtek √©s hal√°losztagok akci√≥sorozat√°r√≥l is eml√≠t√©st tesz, melyek m√Ľk√∂d√©s√©nek eltussol√°s√°hoz term√©szetesen a h√°tt√©rhatalom √°ltal ir√°ny√≠tott amerikai √©s izraeli vil√°gsajt√≥ fog majd seg√©dkezni, pontosabban f√©lret√°j√©koztatni a tisztelt nagy√©rdem√Ľt.
2013. √°prilis 26-√°n p√©nteken, csak p√°r √≥r√°val azut√°n, hogy az online DEBKA-Net-Weekly el√Ķfizet√Ķk k√©zhez kapt√°k a legfrissebb h√≠reket, Abdullah II jord√°n kir√°ly m√°r a Feh√©r H√°zban t√°rgyalt Obama eln√∂kkel, ahol is meg√°llapod√°s sz√ľletett egy 20 ezer amerikai katona √°llom√°soztat√°s√°ra alkalmas gigantikus katonai b√°zis ki√©p√≠t√©s√©r√Ķl a Jord√°n Hasimita Kir√°lys√°gban. Az amerikai l√©gier√Ķk ilyen m√©rt√©k√Ľ √°tcsoportos√≠t√°s√°ra hat √©v √≥ta nem volt p√©lda a t√©rs√©gben.
A jord√°niai katonai t√°maszpont lesz teh√°t az amerikai √©s izraeli k√∂z√∂s hadm√Ľveletek egyik k√∂zpontja. A m√©rn√∂ki alakulatok m√°r dolgoznak a b√°zis kib√Ķv√≠t√©s√©n, hogy alkalmass√° tegy√©k az izraeli l√©gt√©ren √°t t√∂rt√©n√Ķ amerikai √©s eur√≥pai l√©gi ut√°np√≥tl√°sok fogad√°s√°ra. A nehezebb katonai j√°rm√Ľveket √©s berendez√©seket, tart√°lyokat, tankokat, rak√©t√°kat, √∂nj√°r√≥ t√ľz√©rs√©gi √©s p√°nc√©lozott j√°rm√Ľveket a tengeren kereszt√ľl sz√°ll√≠tj√°k majd k√©t katonai t√°maszpontra: a jord√°niai v√∂r√∂s-tengeri kik√∂t√Ķbe, Aqab√°ba √©s az izraeli kik√∂t√Ķbe, Haif√°ba.
Err√Ķl az amerikai v√©delmi miniszter Hagel, az izraeli minisztereln√∂k Netanjahu, az izraeli v√©delmi miniszter Mose Ja’alon √©s az izraeli vez√©rkari alt√°bornagy Benny Gantz d√∂nt√∂ttek legut√≥bbi t√°rgyal√°saik sor√°n.
Netanjahu m√°r n√©gy alkalommal is tal√°lkozott Abdullah II jord√°n kir√°llyal, hogy – ugyancsak j√≥ tett hely√©be j√≥t v√°rj alapon – teljes k√∂r√Ľ t√°mogat√°s√°r√≥l biztos√≠tsa tr√≥nja meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben.
Ezeket az √∂rd√∂gi terveket sohasem lehetne megval√≥s√≠tani an√©lk√ľl, hogy Amerik√°t ne b√©n√≠tan√° meg egy olyan er√Ķs √©s befoly√°sos, minden t√∂rv√©nyen fel√ľl √°ll√≥ zsid√≥ terrorista szervezet, mint az eg√©sz amerikai kongresszust √©s t√∂rv√©nyhoz√°st mark√°ban tart√≥ AIPAC, az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga.
√Čkes bizony√≠t√©ka ennek, hogy a jelenlegi amerikai doktr√≠na m√©g tiltja is a katonai agresszi√≥t, √©s nem csak az ENSZ biztons√°gi tan√°cs√°nak hat√°rozata alapj√°n, de a Nemzeti H√≠rszerz√©si Elemz√©s a NIE (National Intelligence Estimate) biztons√°gpolitikai d√∂nt√©se √©rtelm√©ben is. Itt kell megjegyezn√ľnk, hogy az amerikai h√≠rszerz√©s √°ltal √∂ssze√°ll√≠tott √©s 2007-ben nyilv√°noss√°gra hozott jelent√©s szerint Ir√°n m√°r 2003-ban le√°llt a nukle√°ris fegyverkez√©si programj√°val, ami az√≥ta is felf√ľggeszt√©s alatt √°ll. Hasonl√≥k√©ppen utas√≠totta el m√©g kezdetben az USA azt a val√≥tlan izraeli √°ll√≠t√°st is, hogy a sz√≠r korm√°nyer√Ķk t√∂megpuszt√≠t√≥ biol√≥giai √©s vegyi fegyvereket vetettek volna be a l√°zad√≥k ellen. Mint ut√≥bb kider√ľlt, ennek √©pp az ellenkez√Ķje volt igaz, tudniillik hogy a felkel√Ķk haszn√°ltak gyilkos fegyvereket, √©s nem csak a sz√≠r korm√°nyer√Ķk, de az √°rtatlan civil lakoss√°g ellen is.


Vil√°gos, hogy mit akar Izrael

Vil√°gos, hogy sok sz√°z √©s ezer amerikai katon√°t fognak fel√°ldozni a cionizmus t√ļl√©l√©se √©rdek√©ben. √Čs az is vil√°gos, hogy most k√©tszer annyit fognak fel√°ldozni, mint amennyit m√°r eddig is fel√°ldoztak.
Az USA-ban v√©gzett felm√©r√©sek szerint a megk√©rdezett v√°laszad√≥k jobban tartanak saj√°t korm√°nyukt√≥l, mint a terrorist√°kt√≥l (pl√°ne ha ezek a terrorist√°k a saj√°t korm√°nytagjaik k√∂z√ľl ker√ľlnek ki – Megj. R. J.), √©s a terrorfenyegetetts√©g f√©lelmeit m√©g mindig fel√ľl√≠rj√°k az amerikai alkotm√°nyban lefektetett szabads√°gjogok:
„Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismer√©se √©s semmibevev√©se az emberis√©g lelkiismeret√©t fell√°z√≠t√≥ barb√°r cselekm√©nyekhez vezethet, √©s hogy az ember legf√Ķbb v√°gya egy olyan vil√°g elj√∂vetele, amelyben az elnyom√°st√≥l, valamint a nyomort√≥l megszabadult emberi l√©nyek szava √©s meggy√Ķz√Ķd√©se szabad lesz.” (Emberi Jogok Nyilatkozata)
Rónaszegi Judit РGordon Duff РPress Tv nyomán
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kore - 2013. augusztus 04. 10:29:40
Meddig kavarhatnak m√©g b√ľntetlen√ľl? Csak egy k√∂lt√Ķi k√©rd√©s..
#2 | pozor124 - 2013. augusztus 04. 10:32:57
Majd én megválaszolom: Nem sokáig!
#3 | monguzking - 2013. augusztus 04. 10:39:28
csak az a baj hogy folyamatosan megy az inform√°cio d√∂mping a k√©sz√ľl√∂ √∂rd√∂gi tervekr√∂l s √©n folyamatosan bomb√°zom vele k√∂rnyezetemet s hiteltelenn√© v√°lok mert az√©rt nem konkr√©tiz√°lodik egyiksem--√©n ugyan biztos vagyok hirek valodis√°g√°ban s azt mondom ami k√©sik az nem mulik-b√°r egy ponton tul m√°r nagyon misztikus√° v√°lik hogy kik vannak a piramis csucs√°n kik akik a v√©gs√∂ d√∂nbt√©st meghozz√°k----szerintem nem a cionist√°k azzok---ezzel persze nem azt mondom hogy nem k√©nne √∂ket azonnal megsemmisiteni-nagyon is mondom hogy azonnal vonuljunk harcba----szerintem a cikk iroja tul sokat irt mert igy az√©rt vannak b√∂ven benne elletmond√°sok--p√©ld√°ul az meglehet hogy kurdokat izraeliek p√©nzelik s az is valoszin√ľ hogy t√∂r√∂k vezet√©s is izrael bar√°t de hogy t√∂r√∂k√∂k s kurdok egy csapatban mozogjanak az az√©rt nehezen k√©pzelhet√∂ el---ak√°rcsak az hogy izrael k√∂zvetlen t√°mad√°st indithatna pakiszt√°n ellen mert ugyan most rengeteg t√°libb harcol izraeli √©rdekek√©rt sziri√°ban s persze jo p√©nz√©rt de az√©rt k√∂nnyen izrael ellen fordulhatn√°nak iszlamist√°k s egy√©bk√©nt is teljes tot√°lis h√°boru eset√©n t√∂megek ellen√∂rizetlenn√© v√°lhatnak s igy k√∂nnyen r√°baszhatnak zsidok minden fronton----vagyis l√©nyeg√©ben zsidoknak is legnagyobb ellens√©g√ľk az cionista zsidok
#4 | kaponya jozsef - 2013. augusztus 04. 11:04:22
szwrintem putyin batyoek √©s kina eszak korea mar sejtik a dolgot. szerintem harapo fogoba ker√Ľlnek.
#5 | kukackac - 2013. augusztus 04. 11:13:26
Olyan hogy izrael nem is l√©tezik, csak rotshild√©k v√°mszabad ter√ľlete. Erre hozta l√©tre az √∂reg, ann√≥.
B√°rmit is akarjanak azt nem √Ķk akarj√°k. Csak utas√≠t√°sokat hajtanak, hajthatnak v√©gre!
#6 | Kore - 2013. augusztus 04. 11:25:12
Bummmmm! A III.-at? Ez m√°r a IV. akarna lenni, hiszen megbesz√©lt√ľk m√°r, s minden emberv√©r-szomj t√Ķl√ľk indult! B√°rmelyik√ľk gy√Ķz√∂tt...
Bocsi, hogy most, vas√°rnap hozom a hideg-sz√°m√≠t√≥-√°m√≠t√≥ banda egyik "ut√≥lagos" j√≥tett √ľgy√©t.
http://mondomatut...gyobb_bune
#7 | postaimre - 2013. augusztus 04. 11:38:11
Kor√©, el sem hiszed, de az atomcsap√°sos t√∂rt√©netben, a RED2-ben √©s a Farkasember (X-men) leg√ļjabb t√∂rt√©netben is atomr√≥l van sz√≥.

A Farkasemben √©ppen a Nagasaki atomvillan√°ssal kezd√Ķdik! Mindez √©ppen Erzs√©bet '83-as titkos atomh√°bor√ļs besz√©d√©vel egyid√Ķben! Ja a halhatatlan zsidaj farkatlan ellenl√°basa egy gy√≠kn√Ķst√©ny. Ezek hibridek.

http://videozal.n...erine.html
#8 | pozor124 - 2013. augusztus 04. 12:33:03
Imre! minket ki akar (na) r√∂h√∂gni ez a bag√°zs. Megmutatjuk mi a hibrid, √ļgy megb@asszuk √Ķket, hogy ...sokfel√© √°ll majd a f√ľl√ľk.
#9 | Kedvesi - 2013. augusztus 04. 12:55:48
Ez a felh√Ķs gyerek el√©gg√© le van maradva. Vajon mit olvas, a Sz√≠riai-forgat√≥k√∂nyv j√≥form√°n megbukott.

√Čs a ZUSA sem ker√ľlhet Izraeli befoly√°s al√°, egy az hogy m√°r alatta van, kett√Ķ, a gec.IONIST√ĀK √©s a p√°holyos zsid√≥k k√∂z√∂tt mer√Ķ k√ľl√∂nbs√©gek vannak, kb (di√≥h√©jban) annyi hogy az el√Ķbb szarni sem tudna az ut√≥bbi seg√≠ts√©ge n√©lk√ľl.
Az hogy el√Ķbb-ut√≥bb megval√≥s√≠tj√°k a terv√ľket, √∂nmag√°ban is nevets√©ges, Eur√≥p√°ban el√©gg√© gyeng√ľl a hatalmuk, orm√°ny is a kelettel vesz fel p√©nzt a vas√ļti beruh√°z√°sra (aminek am√ļgy nincs √©rtelme, de valahogy be kell t√∂rni a keletnek, √ľr√ľgynek j√≥ hogy a nyugat takarodjon) √©s nem az EU-t√≥l?
#10 | kukackac - 2013. augusztus 04. 13:11:54
NEW WORLD ORDER RECEPTEK Presents:

F√Ķzni egy hamis "n√©pfelkel√©s"!

www.tomatobubble.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/trilateral_commission.jpg.w300h178.jpg
Mesterszak√°cs: Brzezinski - Kissinger - Rockefeller

Ha a "Color Revolution / tavasz" nem j√°r sikerrel, akkor k√©sz√ľlj a katonai akci√≥!


http://translate....fLWQpyZVyQ

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.