Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael szervezi a III. vil√°gh√°bor√ļt?


Az izraeli titkos h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©g, a Moszad sz√≥cs√∂vek√©nt is ismert, k√©mked√©sre, terrorizmusra √©s biztons√°gpolitikai t√©m√°kra szakosodott izraeli DEBKA internetes honlap leplezetlen√ľl nyilv√°noss√°gra hozta a nemzetek elpuszt√≠t√°s√°nak programj√°t, a m√°r j√≥l ismert „Endl√∂sung” izraeli v√°ltozat√°t.
Netanjahu izraeli eln√∂k √©s az √°ltala mozgatott nemzetk√∂zi terrorista h√°l√≥zat minden bizonnyal csak j√°rul√©kos vesztes√©gk√©nt fogja elk√∂nyvelni a t√∂megs√≠rok sz√°zezreit, a v√©rz√Ķ √©s agyongy√∂t√∂rt kontinenseket, hogy bolyg√≥nk m√©g megmaradt f√ľst√∂lg√Ķ romjain v√©gre √Ķk, a kiv√°lasztott n√©p lehessenek √©let, de ink√°bb a hal√°l urai. A DEBKA ny√≠ltan elismeri, hogy a Jord√°n Kir√°lys√°g √©s az √∂b√∂l-menti arab √°llamok seg√≠ts√©g√©vel eltervezett √©s elind√≠tott sz√≠riai √©s iraki inv√°zi√≥ nemcsak Ir√°n √©s Pakiszt√°n ellen ir√°nyul, de k√∂nnyen Oroszorsz√°got √©s K√≠n√°t is szembeford√≠thatja a NATO-val, mely orsz√°gok eddig hat√°rozottan elleneztek minden k√ľls√Ķ agresszi√≥t. Az agresszi√≥ azonban m√°r jav√°ban zajlik, „melynek v√©gc√©lja az eg√©sz emberis√©g teljes m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©se. Ez a gazdas√°gi, politikai √©s vall√°srendszer az utols√≥ id√Ķkben egy vil√°gm√©ret√Ľ diktat√ļr√°ba torkollik, ami uralni fogja az emberis√©g √©let√©nek minden aspektus√°t. Ezt a rendszert teh√°t az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy az adott id√Ķben teljes rabs√°gba vonja majd az emberis√©get.
De valóban ez a céljuk ezeknek az embereknek?
Igen, mert a cionist√°k, a neokonzervat√≠vok √©s a dominianist√°k nem m√°sok, mint velej√ľkig romlott p√©nz√ľgyi b√Ľn√∂z√Ķk, korrupt politikusok, √©s hatalmi m√°morban szenved√Ķ √Ķr√ľlt zsarnokok d√≠szes t√°rsas√°ga.
Egy √°llamok feletti vil√°gkorm√°ny l√©trehoz√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©sek m√°r nagyon r√©g elkezd√Ķdtek, √©s a fejlett technika korszak√°ban csup√°n felgyorsultak az esem√©nyek. Amerik√°ban p√©ld√°ul a mesters√©gesen megrendezett terrorcselekm√©nyek √ľr√ľgy√©n katonai puccsot hajtan√°nak v√©gre, hogy azt√°n a sz√ľks√©g√°llapot meghirdet√©se ut√°n teljes izraeli fennhat√≥s√°g al√° vegy√©k az eg√©sz orsz√°got. Sz√°nd√©kosan hallgatnak az orsz√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein fel√°ll√≠tott √ļgynevezett √°tnevel√Ķ FEMA-t√°borokr√≥l is, mert ha kider√ľlne, akkor f√©l√Ķ, tal√°n mindenki megvil√°gosodna, hogy Amerika a saj√°t √°llampolg√°raival szemben k√©sz√ľl egy nagy, v√©gs√Ķ lesz√°mol√°sra. A Federal Emergency Management Agency, vagyis Sz√∂vets√©gi V√°ls√°gkezel√©si √úgyn√∂ks√©g sz√ľks√©g√°llapot eset√©n az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t v√°ltan√° fel, √©s ezzel egy csap√°sra megsz√ľntetn√© a demokratikus szabads√°gjogokat. A gonosz birodalm√°ban pedig kezdet√©t venn√© a „s√∂t√©t √ļjkor”.√Ėsszeesk√ľv√©s-elm√©let? A jav√°b√≥l!
De nemcsak elm√©let, hanem igazi terv, egy val√≥di √∂sszeesk√ľv√©s az eg√©sz emberis√©g ellen. Olyan √∂rd√∂gi terv, amelyr√Ķl ide√°ig csak suttogtak, most viszont m√°r teljesen ny√≠ltan √©s pimaszul hirdetik, s√Ķt ami a legh√°tborzongat√≥bb: el√Ķbb-ut√≥bb meg is val√≥s√≠tj√°k.


Az terv beindult

A sz√≠riai hadm√Ľvelet k√∂vetkezt√©ben az Irakr√≥l lev√°lasztott kurd r√©gi√≥ kiv√°l√≥ felvonul√°si ter√ľlet lesz majd egy Ir√°n elleni t√°mad√°shoz. Amir√Ķl nem sz√≥l a f√°ma, hogy az egy √©vtizede gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°gban veget√°l√≥ Amerik√°t √ļjabb gyilkoss√°gokba, terrorcselekm√©nyekbe, hamis z√°szl√≥ hadm√Ľveletek sor√°ba r√°ngatn√°k bele, term√©szetesen el√Ķz√Ķleg a lakoss√°g teljes lefegyverz√©s√©vel. (A gyilkos fegyverek betilt√°sa, illetve haszn√°latuk korl√°toz√°sa csak akkor volna sz√©p √©s dics√©rend√Ķ kezdem√©nyez√©s, ha nem titkoln√°k el k√∂zv√©lem√©ny el√Ķl, hogy az amerikai √°llambiztons√°gi hivatal, m√°sf√©lmilli√°rd, 40-es kaliber√Ľ hollow point-l√∂ved√©kes fegyverk√©szlettel rendelkezik, amit m√©g a genfi egyezm√©ny hadvisel√©sr√Ķl sz√≥l√≥ szab√°lyzata is szigor√ļan tilt. Ugyanakkor – a szen√°tus albizotts√°ga 2012 okt√≥ber√©ben kiadott jelent√©se szerint 2001 √©s 2009 k√∂z√∂tt semmilyen terrorista vesz√©ly nem fenyegette Amerik√°t. (!)
A „terrorizmus elleni harc” teh√°t bl√∂ff volt csup√°n, a hamis szlogent a korm√°ny az FBI-jal kar√∂ltve agyalta ki. (Megj. R. J.)
A DEBKA azon kesereg, hogy a nagy terv csak akkor val√≥sulhatna meg igaz√°n, ha visszaforgatv√°n az id√Ķ kerek√©t, Amerik√°t m√©g mindig a Bush-korszak sz√ľrke egyoldal√ļs√°ga jellemezn√©. A megv√°ltozott viszonyok, Obama eln√∂k, Kerry k√ľl√ľgyminiszter, Hagel v√©delmi miniszter √©s az amerikai vez√©rkari f√Ķn√∂k, Martin Dempsey t√°bornok enn√©l fogva csak akad√°lyok a „nemes” c√©lok megval√≥s√≠t√°s√°ban.


A gójok agymosása

Ebb√Ķl k√∂vetkezik, hogy Obama eln√∂k teh√°t potenci√°lis c√©lpont egy √ļj, 9/11-hez hasonl√≥ terrort√°mad√°shoz, melynek alapjait m√°r el√Ķk√©sz√≠tett√©k Sandy Hookkal √©s a bostoni maratonnal. A politikai √©s katonai s√≠kon zajl√≥ el√Ķk√©sz√ľletekkel egyid√Ķben elkezd√Ķd√∂tt a lakoss√°g t√Ľr√Ķk√©pess√©g√©nek √©s reakci√≥j√°nak tesztel√©se is. Az amerikai t√°rsadalom teljes lefegyverz√©s√©vel √©s a j√≥ el√Ķre eltervezett gazdas√°gi √∂sszeoml√°ssal elvett√©k az emberek mag√°ntulajdon√°t, √©s kezdet√©t vette a k√∂z√©poszt√°ly teljes likvid√°l√°sa.
√Čs mik√∂zben terrort√°mad√°sok sorozat√°t z√ļd√≠tj√°nk r√°nk, √©szre sem vessz√ľk, hogy 20 ezer amerikai katona k√©sz√ľl √°tl√©pni a sz√≠r hat√°rt.


A világ meghódítása

Izrael a k√∂zel-keleti t√©rs√©gben, √∂sszehangolt t√°mad√°sokat hajt v√©gre Sza√ļd-Ar√°bia, a perzsa √∂b√∂l menti √°llamok, a Moszad √°ltal t√°mogatott t√∂r√∂korsz√°gi PKK (a Kurd Felszabad√≠t√°si Szervezet) terrorist√°i, a kurdiszt√°ni region√°lis √∂nkorm√°nyzatok kulcsfontoss√°g√ļ vezet√Ķi, az iraki al-Kaida terrorszervezet ir√°ny√≠t√≥i √©s a sz√≠riai dr√ļz mil√≠ci√°k seg√≠ts√©g√©vel.
Jord√°ni√°val m√°r r√©gen nem kell sz√°molni – mert Izrael √©s a vele sz√∂vets√©ges al-Kaida h√°l√≥j√°ban verg√Ķdik –, teh√°t Sz√≠ria √©s Irak megcsonk√≠t√°sa ut√°n szabad lesz az √ļt Afganiszt√°n, Ir√°n √©s a Kaszpi tenger fel√©.
Amennyiben K√≠na √©s Oroszorsz√°g nem ismeri fel id√Ķben a vesz√©lyes √°zsiai t√©rh√≥d√≠t√°st, a m√°r j√≥ el√Ķre eltervezett 2015-2017 k√∂z√∂tti Pakiszt√°n elleni izraeli t√°mad√°st k√∂vet√Ķen kirobbanhat a III. vil√°gh√°bor√ļ.


Kezdetben vala a megtévesztés és a színjáték

K√ľl√∂n√∂sen T√∂r√∂korsz√°g r√©sz√©r√Ķl, amelyik most nyakig √ľl a slamasztik√°ban, mert Izrael sz√∂vets√©gesek√©nt az orsz√°g ter√ľlet√©n kialak√≠tand√≥ k√∂z√∂s katonai l√©gi b√°zis miatt k√∂nnyen √°rul√≥nak b√©lyegezn√©k a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok. Ugyanakkor rem√©nykedik is, hogy az izraeli t√©rh√≥d√≠t√°s sor√°n megkaparinthatja √Čszak-Irakot, √©s „megsz√°ll√°si z√≥nak√©nt” tal√°n Sz√≠ri√°b√≥l is lekanyarinthat mag√°nak egy j√≥ darabot.
Azerbajdzsán pedig Рjó tett helyében jót várj alapon Рmegkaphatja a már régóta áhítozott Kaszpi-tengeri iráni olajtartalékokat.


Már írásban is megállapodtak

2013. √°prilis 26-√°n megsz√ľletett a meg√°llapod√°s a Sz√≠ria elleni hadm√Ľveletr√Ķl. Izrael term√©szetesen amerikai pufferek √°rny√©k√°ban man√Ķverezik majd, √©s esze √°g√°ban sem lesz v√°g√≥h√≠dra vinni katon√°it. A 2006-os libanoni veres√©g√ľk √≥ta j√≥szerivel meggy√Ķz√Ķdhett√ľnk arr√≥l is, hogy az IDF, az izraeli v√©delmi er√Ķk nem jeleskednek t√ļls√°gosan a frontokon, csup√°n a ciszjord√°niai fegyvertelen √©s kiszolg√°ltatott civil lakoss√°g k√∂r√©ben kepesek k√ľl√∂n√∂s kegyetlenked√©sekre √©s v√©res megtorl√°sokra.
Ezzel kapcsolatban a DEBKA gondosan √∂sszehangolt amerikai terrorsejtek √©s hal√°losztagok akci√≥sorozat√°r√≥l is eml√≠t√©st tesz, melyek m√Ľk√∂d√©s√©nek eltussol√°s√°hoz term√©szetesen a h√°tt√©rhatalom √°ltal ir√°ny√≠tott amerikai √©s izraeli vil√°gsajt√≥ fog majd seg√©dkezni, pontosabban f√©lret√°j√©koztatni a tisztelt nagy√©rdem√Ľt.
2013. √°prilis 26-√°n p√©nteken, csak p√°r √≥r√°val azut√°n, hogy az online DEBKA-Net-Weekly el√Ķfizet√Ķk k√©zhez kapt√°k a legfrissebb h√≠reket, Abdullah II jord√°n kir√°ly m√°r a Feh√©r H√°zban t√°rgyalt Obama eln√∂kkel, ahol is meg√°llapod√°s sz√ľletett egy 20 ezer amerikai katona √°llom√°soztat√°s√°ra alkalmas gigantikus katonai b√°zis ki√©p√≠t√©s√©r√Ķl a Jord√°n Hasimita Kir√°lys√°gban. Az amerikai l√©gier√Ķk ilyen m√©rt√©k√Ľ √°tcsoportos√≠t√°s√°ra hat √©v √≥ta nem volt p√©lda a t√©rs√©gben.
A jord√°niai katonai t√°maszpont lesz teh√°t az amerikai √©s izraeli k√∂z√∂s hadm√Ľveletek egyik k√∂zpontja. A m√©rn√∂ki alakulatok m√°r dolgoznak a b√°zis kib√Ķv√≠t√©s√©n, hogy alkalmass√° tegy√©k az izraeli l√©gt√©ren √°t t√∂rt√©n√Ķ amerikai √©s eur√≥pai l√©gi ut√°np√≥tl√°sok fogad√°s√°ra. A nehezebb katonai j√°rm√Ľveket √©s berendez√©seket, tart√°lyokat, tankokat, rak√©t√°kat, √∂nj√°r√≥ t√ľz√©rs√©gi √©s p√°nc√©lozott j√°rm√Ľveket a tengeren kereszt√ľl sz√°ll√≠tj√°k majd k√©t katonai t√°maszpontra: a jord√°niai v√∂r√∂s-tengeri kik√∂t√Ķbe, Aqab√°ba √©s az izraeli kik√∂t√Ķbe, Haif√°ba.
Err√Ķl az amerikai v√©delmi miniszter Hagel, az izraeli minisztereln√∂k Netanjahu, az izraeli v√©delmi miniszter Mose Ja’alon √©s az izraeli vez√©rkari alt√°bornagy Benny Gantz d√∂nt√∂ttek legut√≥bbi t√°rgyal√°saik sor√°n.
Netanjahu m√°r n√©gy alkalommal is tal√°lkozott Abdullah II jord√°n kir√°llyal, hogy – ugyancsak j√≥ tett hely√©be j√≥t v√°rj alapon – teljes k√∂r√Ľ t√°mogat√°s√°r√≥l biztos√≠tsa tr√≥nja meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben.
Ezeket az √∂rd√∂gi terveket sohasem lehetne megval√≥s√≠tani an√©lk√ľl, hogy Amerik√°t ne b√©n√≠tan√° meg egy olyan er√Ķs √©s befoly√°sos, minden t√∂rv√©nyen fel√ľl √°ll√≥ zsid√≥ terrorista szervezet, mint az eg√©sz amerikai kongresszust √©s t√∂rv√©nyhoz√°st mark√°ban tart√≥ AIPAC, az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga.
√Čkes bizony√≠t√©ka ennek, hogy a jelenlegi amerikai doktr√≠na m√©g tiltja is a katonai agresszi√≥t, √©s nem csak az ENSZ biztons√°gi tan√°cs√°nak hat√°rozata alapj√°n, de a Nemzeti H√≠rszerz√©si Elemz√©s a NIE (National Intelligence Estimate) biztons√°gpolitikai d√∂nt√©se √©rtelm√©ben is. Itt kell megjegyezn√ľnk, hogy az amerikai h√≠rszerz√©s √°ltal √∂ssze√°ll√≠tott √©s 2007-ben nyilv√°noss√°gra hozott jelent√©s szerint Ir√°n m√°r 2003-ban le√°llt a nukle√°ris fegyverkez√©si programj√°val, ami az√≥ta is felf√ľggeszt√©s alatt √°ll. Hasonl√≥k√©ppen utas√≠totta el m√©g kezdetben az USA azt a val√≥tlan izraeli √°ll√≠t√°st is, hogy a sz√≠r korm√°nyer√Ķk t√∂megpuszt√≠t√≥ biol√≥giai √©s vegyi fegyvereket vetettek volna be a l√°zad√≥k ellen. Mint ut√≥bb kider√ľlt, ennek √©pp az ellenkez√Ķje volt igaz, tudniillik hogy a felkel√Ķk haszn√°ltak gyilkos fegyvereket, √©s nem csak a sz√≠r korm√°nyer√Ķk, de az √°rtatlan civil lakoss√°g ellen is.


Vil√°gos, hogy mit akar Izrael

Vil√°gos, hogy sok sz√°z √©s ezer amerikai katon√°t fognak fel√°ldozni a cionizmus t√ļl√©l√©se √©rdek√©ben. √Čs az is vil√°gos, hogy most k√©tszer annyit fognak fel√°ldozni, mint amennyit m√°r eddig is fel√°ldoztak.
Az USA-ban v√©gzett felm√©r√©sek szerint a megk√©rdezett v√°laszad√≥k jobban tartanak saj√°t korm√°nyukt√≥l, mint a terrorist√°kt√≥l (pl√°ne ha ezek a terrorist√°k a saj√°t korm√°nytagjaik k√∂z√ľl ker√ľlnek ki – Megj. R. J.), √©s a terrorfenyegetetts√©g f√©lelmeit m√©g mindig fel√ľl√≠rj√°k az amerikai alkotm√°nyban lefektetett szabads√°gjogok:
„Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismer√©se √©s semmibevev√©se az emberis√©g lelkiismeret√©t fell√°z√≠t√≥ barb√°r cselekm√©nyekhez vezethet, √©s hogy az ember legf√Ķbb v√°gya egy olyan vil√°g elj√∂vetele, amelyben az elnyom√°st√≥l, valamint a nyomort√≥l megszabadult emberi l√©nyek szava √©s meggy√Ķz√Ķd√©se szabad lesz.” (Emberi Jogok Nyilatkozata)
Rónaszegi Judit РGordon Duff РPress Tv nyomán
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | gardista97 - 2013. augusztus 05. 14:12:00
lapaj55! A szivemb√Ķl sz√≥lt√°l!
Legut√≥bb √©ppen beh√Ľt√∂ttem egy pezsg√Ķt,hogy majd iszok Putyin eg√©szs√©g√©re,amikor odav√°g eggyet a met√©lteknek Sziri√°n√°l,de erre Szaniszl√≥ √©ppen leleplezte az orosz h√°tt√©rj√°t√©kot is a Vil√°gpanor√°m√°ban.
Szivatnak itt minket,k√∂zben a h√°tt√©rben megeggyez√©sek tucatjai vannak,amir√Ķl mi nem tudhatunk......ez t√∂rt√©nik.
Csak a kib@szott keser√Ľs√©g marad.......
#22 | postaimre - 2013. augusztus 05. 14:20:54
Lapaj, od√°ig KELL eljutnod, hogy m√°r NE LEGYENEK √ČRZ√ČSEID! Az a mesterfok el√Ķszob√°ja. Akkor tudsz higgadtan, elv√°s√°rok n√©lk√ľl elemezve hatni az esem√©nyekre, amikre addig emocion√°lisan pr√≥b√°lt√°l. Semmi k√∂ze az optimizmushoz √©s nem is kell, hogy az l√©gy, s√Ķt. √Čn szar-kasztikus vagyok, voltam, leszek √©s az√©rt 90%-ban bej√∂n. Tess√©k felfogni, hogy Egy F√∂ld bolyg√≥ vagyon ca. 7mili√°rd emberszer√Ľvel √©s -mint kider√ľlt- istenszarta sok barommal...aki √ļgy v√©li, hogy. Azt√°n m√©gsem. Nyugi rendben lesz minden!
#23 | lapaj55 - 2013. augusztus 05. 19:25:05
G√°rdista97, k√∂szi! Na az√©rt pr√≥b√°ljuk biztatgatni egym√°st, mert a k√∂lcs√∂n√∂s keser√ľs√©g egy lefel√© √∂rv√©nyl√∂ nyavalaya, vesz√©lyes egy fenevad. B√°r itt m√°r t√∂bbsz√∂r Imre is √ļgy irogatott, hogy att√≥l kellett tartani, odab@ssza az eg√©sz eddigi √°ld√°sos munk√°j√°t, mert oly neh√©z beleverni a barmok fej√©be a korrig√°l√≥ inform√°ci√≥t, hogy az ember falra h√°nyt bors√≥nak √©rezheti a sok-sok munk√°t. Azt√°n m√©gis tov√°bbhurcolja a karav√°nt..
Teh√°t g√°rdista97, ne tartogasd sok√°ig azt a pezsg√∂t, hanem tal√°lj valami j√≥ alibit annak felbont√°s√°ra √©s kortyolgasd √©lvezettel! Higgy√ľnk abban, hogy lesz m√©g a val√≥di nagy ok a pezsg√∂bontogat√°sra, s azt m√©g meg is √©lhetj√ľk!

Imre, köszi az intelmeket s_*_jog !
Persze nehezemre esik √©rz√©sek n√©lk√ľl maradni a dolgok l√°tt√°n, s√∂t tal√°n lehetetlen. Vil√°gos, hogy csakis szarkazmus seg√≠ts√©g√©vel lehetett elt√ľrni ezt a hosszadalmas, v√©gel√°thatatlan sz√©lmalomsz√°rnyak elleni k√ľzdelmet, mert tiszta optimizmussal m√°r r√©g betellett volna a h√≥cip√∂d Neked is.
Mindenesetre csup√°n 'Magyarorsz√°g'-on bel√ľl nem lehet megoldani ezt a kih√≠v√°st kiel√©g√≠t√∂en. Amennyiben itt megt√∂rt√©nne az a valami, ami miatt m√°r 68 √©v √≥ta szivatnak magyarokat, n√©meteket, az nem lenne elegend√∂, mert az orsz√°gon k√≠v√ľl mindenhol az √∂ akaratuk √©rv√©nyes√ľl, s vagy 'intelligens' atom- illetve ur√°n- vagy mittudom√©m-bomb√°kkal sivatagg√° tehetn√©k az eg√©sz K√°rp√°tmedenc√©t, vagy gazdas√°gi blok√°ddal t√©rdrek√©nyszer√≠ten√©k az orsz√°got. Am√≠g nem lesz az orsz√°g √∂nell√°t√≥ (s ez nem fog csap√°sra p√°r h√≥nap alatt megt√∂rt√©nni..), ez re√°lis vesz√©ly. Jobban menne m√°r a dolog, ha egy eg√©sz csoport orsz√°g egyszerre hasonl√≥ t√°rsadalmi robban√°st kezdene, de persze nem √©ppen Luxemburg √©s Szlov√©nia nagys√°g√ļak, hanem minimum Spanyol-/Olasz-/N√©metorsz√°g, de m√©g jobban Oroszorsz√°g/K√≠na/Perzsia, s√∂t a legeslegjobb lenne az USA sz√©tszakad√°sa polg√°rh√°bor√ļban vagy term√©szeti kataszt√≥f√°k sleppj√©ben.
De ha azt mondod, minden rendben lesz, akkor hinni akarok..:|
#24 | postaimre - 2013. augusztus 05. 19:51:20
Lapaj, nagyon az elej√©n vagyunk a glob√°lis √°tstrukt√ļr√°l√°snak, de nagyon iparkodnak. Tudom ez nem nyugtat meg. Engem sem! Ez a h√°bor√ļ √°ra. Tekints sz√©t mekkora a set√©t √©s mennyi id√Ķ kellett, hogy eddig is eljussanak a pislog√≥k. Nem lehet mindenkit agyol√Ķni, aki nem akarja √©rteni, hogy mi van. Az ember √©s emberszer√Ľek hinni akarnak √©s ennyi nekik el√©g is. Neked nem volt szerencs√©d. Te m√°r n√©melyest tudsz is. Azt is, hogy ennyivel √©s ezen a szinten nem lehet a b√≠rk√°kb√≥l farkast faragni, mert ez a birka liber√°lis √©s nem k√∂vet √°m ak√°rkit, csak aki azt mondja...beeeeee!
#25 | lapaj55 - 2013. augusztus 07. 01:05:32
Imre: 'Nyugi rendben lesz minden!'
Csak most olvastam az √ļjabb bejegyz√©st (16 nap ....), ami alapj√°n a fenti mondat hirtelen m√°s √°rnyalatot kapott ut√≥lag! S az utal√°som is hirtelen √ļjabb aktualit√°st kapott, m√°rmint a 'betelt h√≥cip√∂'-r√∂l. Ha m√°r √©vek √≥ta v√°rja az ember a nagy-valamit, s m√°r-m√°r belef√°s√ļlt a kiv√°r√°s√°ba, akkor m√©gis nyugtalankodik valahogy, ha olyan szag√ļ lesz a dolog, hogy most beind√ļl a verkli.. Egyr√©szt r√©gi rem√©nyek √©led√©se, m√°sr√©szt agg√≥d√°s.. De val√≥j√°ban nem is tudom, hogy ezennel most a sokszor eml√≠tett 'valami' kezdene kibontakozni (teh√°t nemzeti s√≠kon), vagy valamilyen szem√©lyes perspekt√≠vacser√©r√∂l, lakhelycser√©r√∂l vagy ilyesmir√∂l van-e sz√≥...
Legyen b√°rmi is: Kiv√°nok hozz√° Isten √°ld√°s√°t, Neked is, Szeretteidnek is!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.