Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kásler jó nagy sarat rántott magára, de most monjam, hogy "én szóltam"? Minek? Kinek?


NEM V√ĀLHATOK CINKOSK√ČNT B√õN√ĖSS√Č CSAK AZ√ČRT, OGY MEG√ēRIZZEM N√ČPSZER√õS√ČGEMET azok k√∂r√©ben,
akik bizony√≠tv√°nyukat saj√°t kommentjeikkel √°ll√≠tott√°k ki. K√∂sz√∂n√∂m a sok kritik√°t, j√≥t √©s rosszat egyar√°nt. Aminek alapja van, ha nekem nem kedvez, azt is sz√≠vesen fogadom, hiszen minden √©rtelmes megnyilv√°nul√°sb√≥l az der√ľl ki, hogy az emberek m√°r nagyon v√°rj√°k a v√°ltoz√°st, s√ľrgetik az √∂sszefog√°st. Mindenkivel egyet√©rtek, aki a v√©lem√©ny√©t kifejtette az √∂sszefog√°s √©rdek√©ben. √Čn is pontosan err√Ķl besz√©lek √≠r√°saimban, hiszen √≠gy kezd√Ķd√∂tt, nem lehet mindenkibe beler√ļgni, aki nem hajland√≥ „beh√≥dolni”. Mert √∂sszefogni a k√ľl√∂n v√©lem√©nyen lev√Ķkkel kell, nem azokkal, akikkel am√ļgy is egy v√©lem√©nyen vagyunk.

Meg√©rtem azt a sok elkeseredett ki√°lt√°st, amely az √∂sszefog√°s √©rdek√©ben hangzott el, de k√©rdezem √©n, annak idej√©n, ha Dugovics Titusz a n√©pszer√Ľs√©g√©t latolgatta volna, amikor ler√°ntotta a m√©lybe a t√∂r√∂k√∂t, vajon mit √≠rtak volna r√≥la az „Egri csillagok”-ban.
V√©lem√©nyem szerint vannak pillanatok, amikor az ember egyszer√Ľen nem mehet el dolgok mellett, mert azt k√©s√Ķbb m√°r nem lesz m√≥dja kijav√≠tani. √Čn az el√Ķz√Ķ cikkeimben konkr√©tan t√©nyeket k√∂z√∂ltem, K√°sler egyetlen t√©nyt sem c√°folt, sunyi m√≥don megb√ļjt csahol√≥ kuty√°i m√∂g√∂tt. Azok, akik tudni v√©lik, hogy mi febru√°rban miben √°llapodtunk meg, vajon elgondolkodtak-e azon, hogy √Ķk vakon hisznek valakinek, aki √©ppen a m√°ln√°sba viszi √Ķket. Ez m√©g nem volna baj, mert vessenek magukra, de vele egy√ľtt a Magyar Nemzet utols√≥ es√©ly√©t is a m√°ln√°sba viszik, hogy b√©k√©s √ļton kiv√≠vjuk magunknak az √∂nrendelkez√©s jog√°t (n√©pszuveren√≠t√°s).

Az al√°bbiakban mell√©kelem Mih√°ly eml√©keztet√Ķj√©t, amely kronol√≥giai sorrendben, t√©nyszer√Ľen √∂sszefoglalja a fejlem√©nyeket. Azzal lehet vit√°ba sz√°llni, √©s ellenkez√Ķ t√©nyekkel bizony√≠tani, ha valaki azt biztosan tudja, hogy nem √ļgy van. Arra k√©rek mindenkit, aki ezt a hossz√ļ √≠r√°st elolvassa, k√≠m√©ljen meg az √©rzelmi kit√∂r√©seit√Ķl, √©s csakis t√©nyekkel vit√°zzon. √Čn nem mentem K√°sler oldal√°ra mindenf√©le mocskol√≥d√°st be√≠rni, mint ahogy azt csahol√≥ kuty√°i n√°lam tett√©k. A bejegyz√©sek egy r√©sze minden t√©nyszer√Ľs√©get n√©lk√ľl√∂z√∂tt. Egy k√∂vetkez√Ķ √≠r√°sban foglalkozunk azzal, hogy milyen ir√°nyba is megy K√°sler, az mi√©rt a m√°ln√°sba vezet (a m√°ln√°sba, az √Ķ kifejez√©se, csak k√∂lcs√∂n√∂ztem)
Szeretettel, Andrea

Mih√°ly eml√©keztet√Ķje a t√∂rt√©ntekr√Ķl:

„A HAZA NEM ELAD√ď” Mozgalommal kapcsolatban

M√©ltatlannak tartom azt, hogy a Mozgalommal kapcsolatban nekem kell magyar√°zkodnom, r√°ad√°sul sok olyan emberekkel szemben, akik a fotelforradalmon t√ļl m√©g semmit nem tettek le a haza √©rdek√©ben. Nem is nekik √≠rom le a t√∂rt√©nteket, hanem annak a t√∂bb sz√°z lev√©l√≠r√≥nak, akik nem √©rtik a vil√°got, hogy mi t√∂rt√©nhetett, mi az, ami√©rt mi el√°lltunk K√°sler m√∂g√ľl.

El√Ķsz√∂r is nyomat√©kosan szeretn√©m megjegyezni, mi nem √°lltunk el „A haza nem elad√≥ Mozgalom” m√∂g√ľl, mivel azt 2010-ben mi ind√≠tottuk √ļtj√°ra Andre√°val. Mi K√°sler m√∂g√ľl √°lltunk ki az al√°bbi okokn√°l fogva. Az t√∂rt√©ntek meg√©rt√©se nem lehets√©ges a teljes r√©szletes el√Ķzm√©nyek ismerete n√©lk√ľl. Ennek ok√°n k√©nytelen vagyok r√©szletesen meg√≠rni az el√Ķzm√©nyeket, √ļgy ahogyan az t√∂rt√©nt:

Mi Andre√°val 2010-ben elind√≠tottuk „A haza nem elad√≥” mozgalmat, amelynek szellemi h√°tter√©t t√∂bb magyar √©rzelm√Ľ √©rtelmis√©gi gondolkod√≥val k√∂z√∂sen raktuk le, √©s ezzel egy magyar f√ľggetlens√©gi mozgalom alapjait teremtett√ľk meg. Tev√©kenys√©g√ľnk sor√°n kapcsolatot kerest√ľnk minden a helyzet√©vel el√©gedetlen emberek csoportj√°val, √≠gy ker√ľlt√ľnk kapcsolatba K√°slerral, aki tavaly ny√°ron Gyul√°n rendezett egy tiltakoz√≥ akci√≥t a banki k√°rosultak √©rdek√©ben. Felk√©rt m√Ľv√©szeket, hogy t√°mogass√°k jelenl√©t√ľkkel √©s el√Ķad√°sukkal a rendezv√©nyt. Andrea is elfogadta a megh√≠v√°st √©s ezen okb√≥l elment√ľnk Gyul√°ra. Andrea a fell√©p√©sek√©rt fell√©p√Ķi d√≠jat soha nem k√©rt! Minden olyan alkalommal, ahol a magyars√°g sors√°r√≥l volt sz√≥, ingyen l√©pett fel, de ahova hangos√≠t√°st is kellett vinn√ľnk, azt is ingyenesen biztos√≠tottuk. Gyul√°n is ingyenesen l√©pett fel! Akik ismernek, azok tuj√°k, hogy k√∂zel 8 milli√≥ forint√©rt v√°s√°rolt felszerel√©ssel ingyenesen hangos√≠tottunk minden olyan rendezv√©nyt, amelyet m√©lt√≥nak tal√°ltunk a t√°mogat√°sunkra.

Ezen t√ļlmen√Ķen, kor√°bban, amikor anyagi lehet√Ķs√©g√ľnk m√©g megengedte, nem kev√©s p√©nzzel t√°mogattunk t√∂bb csoportot, szervez√Ķd√©st. A lemez√ľnk elk√©sz√≠t√©s√©nek a saj√°t munk√°t nem sz√°molva 9 milli√≥ forint volt a k√∂lts√©ge. Ily m√≥don, r√∂vid id√Ķn bel√ľl t√∂bb mint 20 milli√≥ forintot ford√≠tottunk „A haza nem elad√≥ mozgalom” √©letre kelt√©s√©re. A p√©nz√ľgyi h√°tt√©rr√Ķl az√©rt tartom fontosnak besz√©lni, mert ez√°ltal is vil√°goss√° v√°lik, hogy a semmib√Ķl nem lesz semmi, ahhoz, hogy b√°rmilyen t√©ren is eredm√©nyt √©rj√ľnk el, ahhoz bizony p√©nz is kell. Ezt K√°sler oldal√°n is lehet olvasni, kis p√©nz, kis forradalom, nagy p√©nz, nagy forradalom. Igaz ez p√©ld√°ul a 2013. √°prilis 21-i H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyre is.

Az el√Ķzm√©nyekhez tartozik, hogy szem√©lyesen K√°slert tavaly ismertem meg Gyul√°n, amikor Andrea fell√©pett a rendezv√©ny√©n. A rendezv√©nyt k√∂vet√Ķen egy kedves vacsora megh√≠v√°sban volt r√©sz√ľnk, amelyet egy sz√Ľk k√∂rben egy besz√©lget√©s k√∂vetett. A jelenl√©v√Ķk azt k√©rdezt√©k t√Ķlem, hogy mi, akik j√°rjuk az orsz√°got, hogyan l√°tjuk az orsz√°gos helyzetet, √©s miben l√°tn√°nk a lehet√Ķs√©get a magyars√°g sors√°nak v√°ltoz√°sa √©rdek√©ben, mit kellene tenni√ľk. Ekkor besz√©ltem „A haza nem elad√≥ mozgalom” c√©ljair√≥l, els√Ķk√©nt kiemeltem, hogy a magyar emberek a v√°ltoz√°s fel√© vezet√Ķ √ļton csak akkor indulnak el, ha megjelenik a vez√©r. A monda szerint Szent L√°szl√≥ kardj√°t az emelje magosba, kinek el√©g er√Ķs a karizma, hogy e rettent√Ķ s√ļlyt megtartsa. Besz√©ltem m√©g a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°s√°nak fontoss√°g√°r√≥l is, kiemelve a Szent Korona √©rt√©krend jelent√Ķs√©g√©t. Tavaly ny√°ron az elmondottak K√°slernek √©s csapat√°nak √ļjdons√°g volt, mi t√∂bb, √Ārp√°d kifejezetten kijelentette, hogy ezt nem lehet lenyomni a Tesco emberek tork√°n, mert meg sem √©rtik. √Čn azt mondtam, t√©ved, az emberek sokkal t√∂bbet tudnak a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyr√≥l, mint azt gondoln√°. Ezt k√∂vet√Ķen m√©g t√∂bbsz√∂r besz√©lgett√ľnk telefonon, sokszor k√©rt tan√°csot, hogy hogyan tov√°bb, √©n mindig azt tan√°csoltam, v√°rni kell, mert egyszer megjelenik a vez√©r, √©s onnant√≥l felgyorsulnak az esem√©nyek. L√°ttam a honlapj√°n a k√©rd√©st, hogy elfogadj√°k-e vez√©rnek, l√°ttam a v√°laszokat is, rem√©nyt kelt√Ķnek t√Ľnt, annak ellen√©re, hogy szerintem a vez√©rt, azt v√°lasztj√°k √©s nem √∂njel√∂lt.

Majd ez √©v febru√°rj√°ban felh√≠vott telefonon a vonatr√≥l, hogy √ļtban van Budapestre, azt k√©rte, „Mih√°ly, csin√°ljuk meg”! Tak√°cs Andr√°ssal k√∂z√∂sen ment√ľnk ki a Keleti P√°lyaudvarra, √Ķt az√©rt h√≠vtam el, mert √Ķ gyakorlott a szervez√©sben, valamint j√≥ kapcsolatban volt a K√°slert t√°mad√≥ csoportokkal, √©s k√©rtem, hogy seg√≠tsen le√°ll√≠tani az ellene foly√≥ megnyilv√°nul√°sokat. K√°sler √©s Antallik Laci egy h√©tig laktak n√°lunk, ami alatt fel√©p√≠tett√ľk a febru√°r 16-i Kossuth t√©ri rendezv√©nyt. Aki figyelemmel k√≠s√©rte, az tudja, hogy a toborz√≥ filmet is √©n k√©sz√≠tettem Doubravszkyval, a rendezv√©nyt mi hangos√≠tottuk, az ott elhangzott kinyilatkoztat√°s dokumentumfilmj√©t szint√©n √©n k√©sz√≠tettem.

Egy kis rivaliz√°l√°s az m√°r fell√©pett m√°rcius 9-i J√≥zsef n√°dor t√©ri rendezv√©nnyel kapcsolatban, mert annak a szervez√©s√©t √©s tematik√°j√°t m√°r √Ārp√°d ir√°ny√≠totta, meg is lett az eredm√©nye. Annak ellen√©re, hogy egyet√©rtettem a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°sa sz√ľks√©gess√©g√©nek bejelent√©s√©vel, fenntart√°saim voltak, mert ezt nem lehet komolytalanul csin√°lni, a bejelent√©snek megalapozott, jogilag t√°madhatatlannak kellett volna lennie, k√ľl√∂n√∂sen, ami az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°ra vonatkozik. Ez sajnos nem √≠gy siker√ľlt, de a fogadtat√°s a jelenl√©v√Ķk r√©sz√©r√Ķl pozit√≠v volt, a szakjog√°szok viszont j√≥t mosolyogtak rajta. Nem lehet ezen csod√°lkozni, hiszen tanulatlanul nem illik az alkotm√°nyoz√°s bonyolult k√©rd√©seir√Ķl besz√©lni, vagy ha m√©gis, akkor √≠r√°stud√≥k √°ltal meg√≠rt anyagot olvasson fel az, aki a tud√°snak hi√°ny√°ban szenved.

K√°sler dinamikusan igyekezett el√Ķre, abba a k√©nyszerhelyzetbe szor√≠tva benn√ľnket, hogy √°prilis 21-re megszervezz√ľk a H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyt, √©s annak √©rtelmet adjunk, kijav√≠tsuk azt a „szakmai” hib√°t, amelyet m√°rcius 9-√©n elbakizott. Az el√Ķk√©sz√ľlethez √©s a rendezv√©ny komolys√°g√°hoz fontos volt, hogy elk√©sz√≠ts√ľnk egy filmet, melynek a c√≠me √©rtelemszer√Ľen „A Haza nem elad√≥” lett. Ebben a filmben felk√©rtem egy p√°r komoly tanult embert, hogy √°lljon az √≠r√°studatlan K√°sler m√∂g√© √©s seg√≠tse az √°ltalunk Andre√°val 2010-ben ind√≠tott Mozgalmat. A fel√©m fenn√°ll√≥ bizalom alapj√°n m√©g Dr. Hal√°sz J√≥zsef is k√∂t√©lnek √°llt, pedig r√≥la lehet tudni, hogy igaz√°n kritikus a meg√≠t√©l√©se √©s nem adja a nev√©t soha megalapozatlanul semmilyen megmozdul√°shoz. A film sikere √∂nmag√°√©rt besz√©l. Siker√ľlt a szakmai vil√°got is hely√©re billenteni √©s megnyugtatni, hogy az id√Ķnk√©nt Dr. K√°sler √Ārp√°dk√©nt felt√ľntetett jogtud√≥s, akinek jogi diplom√°ja az nincs, de viszont ezzel szemben semmilyen diplom√°ja sincs, legal√°bb √≠r√°stud√≥k vannak a h√°tter√©ben.

M√©g egy nagy k√©rd√©s volt, az pedig a p√©nz. Mib√Ķl csin√°ljuk meg a filmet, a rendezv√©nyt √©s mib√Ķl fedezz√ľk a j√°rul√©kos k√∂lts√©geket. V√©g√ľl is j√∂tt egy felaj√°nl√°s, kaptam k√∂lcs√∂n 3 milli√≥ forintot, amelyr√Ķl √©n √≠rtam al√° egy ad√≥slevelet √©s ebb√Ķl a p√©nzb√Ķl indultunk el. A 3 milli√≥ forintb√≥l √Ārp√°d elvitt 800ezer forintot, maradt 2.200.000,--Ft, ez kev√©s volt a rendezv√©ny k√∂lts√©geinek fedez√©s√©re, mivel √Ārp√°d √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a filmet, aminek 10.000 p√©ld√°nyban 600,--Ft/db lett volna az √∂nk√∂lts√©ge gy√°rt√°ssal egy√ľtt, 300-√©rt adjuk. A hi√°nyt √ļgy p√≥toltuk, hogy az Andrea lemez√©t is bedobtuk a H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyen 500 forintos √°ron az√©rt, hogy a felmer√ľl√Ķ k√∂lts√©geket fedezni tudjuk. V√©g√ľl is a lemezelad√°sokkal egy√ľtt minden sz√°ml√°t kifizett√ľnk. Ezen k√≠v√ľl adom√°nyr√≥l nem volt √©s nincs tudom√°som, a k√∂lts√©geket kiz√°r√≥lag a k√∂lcs√∂nb√Ķl √©s a lemezelad√°sb√≥l fizett√ľk. Az √°ltalam v√©gzett munk√°t abban a tudatban v√©geztem a Mozgalom √©rdek√©ben, hogy ezt egy√ľtt h√ļztuk fel K√°slerral, mi h√°rman: Andrea, √Ārp√°d √©s √©n.

√Āprilis 21-e ut√°n megbesz√©lt√ľk, hogy orsz√°gos karav√°n k√∂r√ļtra megy√ľnk „A nemzet harcba h√≠v” c√≠msz√≥val, melynek k√∂lts√©geit lemezelad√°sb√≥l fedezz√ľk. Megbesz√©lt√ľk azt is, hogy Andrea CD-je a H√Ķs√∂k tere ut√°n 1.000,--Ft, amelyet megosztunk a szervez√Ķkkel fele-fele ar√°nyban, hogy a szervez√©s k√∂lts√©geihez ezzel is hozz√°j√°ruljunk. A fennmarad√≥ 500 forintot viszont tov√°bbi ismeretterjeszt√Ķ filmek k√©sz√≠t√©s√©re ford√≠tunk, de ha kell, akkor a karav√°n k√∂r√ļt k√∂lts√©g√©t fizetj√ľk bel√Ķle. A k√∂r√ļton a lemezelad√°sb√≥l a 3milli√≥ forint k√∂lcs√∂n visszafizet√©s√©r√Ķl is gondoskodnunk kellett volna.

A k√∂vetkez√Ķ tal√°lkoz√≥nk m√°jusban volt Gyul√°n, amikor is m√°r komoly meglepet√©sekben volt r√©sz√ľnk. „A haza nem elad√≥ mozgalomnak” √ļj nevet akart elfogadtatni a jelenl√©v√Ķkkel. Az √ļj n√©v jelent√Ķs√©ge akkor v√°lt vil√°goss√° sz√°momra, amikor k√©s√Ķbb bejelentette, hogy a Mozgalom l√©trehoz√°s√°ban vitathatatlan a szerep√ľnk, de azt √Ķ csin√°lta, √©s az √∂v√©. A legs√ļlyosabb kijelent√©se az volt, hogy mivel az emberek nem adtak √∂ssze el√©g p√©nzt a karav√°nk√∂r√ļtra, ez√©rt √Ķ lef√ļja azt, csak √Ķ megy k√∂r√ļtra. Mi Andre√°val hat√°rozottan kijelentett√ľk, hogy nem √©rt√ľnk egyet az adom√°nyk√©r√©ssel, mivel van elegend√Ķ lemez√ľnk, amit a k√∂r√ļt alkalm√°val eladunk, √©s ebb√Ķl fedezni tudjuk a k√∂lts√©geket.

Teh√°t addig egy√ľtt voltunk, ameddig csin√°lni kellett, √©s ameddig a p√©nzt √©s munk√°t kellett hozz√°tenni, most amikor a k√∂rutat kell j√°rni, azt m√°r a rom√°n egyed√ľl csin√°lja, √©s a 3 milli√≥ ad√≥ss√°got is itt hagyta nek√ľnk. Lel√©pett!! Meg√≠t√©l√©sem szerint nem att√≥l magyar valaki, hogy magyar f√∂ld√∂n sz√ľletett, vagy hogy magyarul besz√©l, -mert D√©va, ahol K√°sler megl√°tta a napvil√°got, nekem magyar f√∂ld-, hanem a cselekedetei teszik magyarr√° az embert. Nekem ez a csal√≥ nem magyar! Na ett√Ķl a sz√©lh√°most√≥l mentse meg az Isten a magyart! Lehet, hogy sok embert meg lehet t√©veszteni, hiszen benn√ľnket is meg tudott t√©veszteni, de a t√©nyek azok makacs dolgok. Mi az √°prilis 21-i rendezv√©ny l√©trej√∂tt√©hez adott adom√°nyunkat nem vontuk vissza, de a tov√°bbiakban nem t√°mogatunk csal√≥kat! Az √©n mor√°lis norm√°mba nem f√©r bele az, hogy adom√°nyokat gy√Ľjt√∂k egy karav√°n k√∂r√ļtra, befolyik egy p√°r milli√≥ forint, azut√°n bejelentem, hogy nem adtatok el√©g p√©nzt, ez√©rt a be√≠g√©rt k√∂r√ļtra egyed√ľl megyek. Ez kimer√≠ti a csal√°s fogalm√°t! Arr√≥l nem besz√©lve, hogy a karav√°n k√∂r√ļt minden felt√©tele adott, csak a p√©nz kellett K√°slernak m√°sra.

Ideológia és politikai alapok
Ma Magyarorsz√°gon az az √°ltal√°nos n√©zet, hogy √©rv√©nyes√ľlni csak a politikai kapcsolatokon kereszt√ľl lehets√©ges, ezen okb√≥l kifoly√≥lag az emberek egy r√©sze a politikai kapcsolatok ir√°ny√°ba tend√°l, √≠gy van ez K√°sler eset√©ben is. Pr√≥b√°lkozott Gyul√°n √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°son, p√°rtot alap√≠tott RVMP n√©ven, de az emberek helyben nem szavaztak neki bizalmat, ez√©rt orsz√°gos politikai kamp√°nyba kezdett. Febru√°rban √©n vil√°gosan kijelentettem, hogy p√°rtpolitikai c√©lokat semmilyen p√°rt eset√©ben sem t√°mogatunk! K√°sler t√∂bbsz√∂r pr√≥b√°lt meggy√Ķzni benn√ľnket √°ll√°spontunk helytelen volt√°r√≥l, t√∂bbek k√∂z√∂tt √©rvk√©nt jelentette ki, hogy a tehet√Ķsebb emberek politika semleges √ľgyben nem hisznek √©s ez√©rt t√°mogat√°sukra sem lehet sz√°m√≠tani, csakis p√°rtpolitikai alapon. √Čn nem sz√°nd√©kozom sem az MSZP, sem a Fidesz szavaz√≥it sem kritiz√°lni, sem b√≠r√°lni, sem elt√©r√≠teni hit√ľkt√Ķl.

Meg√≠t√©l√©sem szerint a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°sa eset√©n a parlament als√≥h√°z√°ban helye van minden olyan politikai er√Ķnek, akinek megfelel√Ķ t√°mogat√°sa van. Viszont a fels√Ķh√°zi k√©pvisel√Ķk egy√©ni k√∂t√∂tt mand√°tummal rendelkez√Ķ ter√ľleti k√©pvisel√Ķk lehetnek, akik a v√°laszt√≥ik √°ltal bizonyos felt√©telek mellett azonnal visszah√≠vhat√≥ak, ha nem √ļgy szavaztak a parlamenti munka sor√°n, ahogyan azt a v√°laszt√≥i elv√°rt√°k t√Ķl√ľk. √Črtelemszer√Ľ, hogy K√°slernak ez nem jelent megold√°st, hiszen a helyi v√°laszt√°sokon, Gyul√°n cs√ļfos veres√©get szenvedett. √ē mindenk√©ppen olyan megold√°st szeretne egy√©ni amb√≠ci√≥ja √©rdek√©ben, ahol √Ķ is es√©lyes lehet.

K√°sler legnagyobb b√Ľne!
T√ļl azon, hogy K√°sler ellopta „A haza nem elad√≥ mozgalom” h√°z√°t, m√©gis nem ez a legnagyobb b√Ľne, amit elk√∂vetett a Magyar Nemzet ellen. A magyar felt√°mad√°s szinte utols√≥ es√©ly√©t lopta el, amikor az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t hirdeti √Ķ, akinek fogalma sincs arr√≥l, hogy hogyan, √©s mi√©rt kell azt megtenni!!! Arr√≥l nem besz√©lve, hogy a n√©pszuverenit√°s helyre√°ll√≠t√°s√°nak egyed√ľli √©s utols√≥ b√©k√©s m√≥dj√°t teszi kock√°ra kapzsis√°ga √©s politikai amb√≠ci√≥i el√©r√©se √©rdek√©ben!

Az id√Ķ hamarosan igazolni fogja mind azt, amir√Ķl most √≠rok, √©s tiszt√°ban vagyok annak felel√Ķss√©g√©vel is, hogy ezt a csal√≥t √©n szabad√≠tottam a nemzet nyak√°ra. Nem v√©letlen, hogy ki√ľld√∂z√∂tt maga mell√Ķl mindenkit, aki √≠r√°stud√≥, mert akkor kider√ľl, hogy √Ķ nem az. A karav√°n k√∂r√ļttal is az volt a legnagyobb probl√©m√°ja, hogy rajta k√≠v√ľl m√©g m√°sok is felsz√≥lalnak √©s √≠gy a gondolkod√≥ emberek sz√°m√°ra j√≥l l√°that√≥ lesz a k√ľl√∂nbs√©g.

Sok√°ig tartott mire elsz√°ntam magam arra, hogy k√∂zz√© tegyem a teljes igazs√°got, amelyben az √©n szem√©lyes felel√Ķss√©gem is jelent√Ķs, √©s nem mentes√≠t, hogy megt√©vesztett, √©s hogy azt hallottam, amit hallani akartam. Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy sok embernek elveszem a hit√©t, √©s a rem√©ny√©t, de nem n√©zhetem tov√°bb t√©tlen√ľl, ahogyan a kifosztott embereket tov√°bb fosztogat√≥ K√°sler a v√©gzete fel√© vezeti a magyars√°got.

Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy amennyiben nem seg√≠tem erre a poz√≠ci√≥ra, akkor megmaradt volna a banki ad√≥sok tov√°bbi fosztogat√°sa mellett, ami persze szint√©n b√Ľn, de m√°ra m√°r legal√°bb el√©rte volna m√©lt√≥ hely√©t, mert az √°tvert banki k√°rosultak m√°r r√©gen feljelentett√©k volna az√©rt a csal√°s√©rt, amit ellen√ľk elk√∂vetett.

Gondoljunk csak bele, a kifosztott banki ad√≥sok, akik rogyadoznak a fizetni val√≥ alatt, m√©g komoly tagd√≠j fej√©ben azt az √≠g√©retet kapt√°k ett√Ķl a csal√≥t√≥l, hogy ha bel√©pnek a BA√ČSZ-be √©s fizetnek, akkor √Ķ megv√©di √Ķket. Nem, hogy megv√©dte volna √Ķket, hanem m√©g √ľgyv√©di d√≠jat is elvett t√Ķl√ľk, majd beny√ļjtotta a keresetet a b√≠r√≥s√°gon, aminek k√∂vetkezt√©ben m√©g per illet√©ket is fizetni kellett a r√°szedetteknek. √ćgy alakult p√©ld√°ul, hogy egy nyugd√≠jas n√©ni 200 ezer forintja b√°nja a tan√°csot. Csak k√©s√Ķbb tudtam meg, hogy febru√°rban az√©rt j√∂tt Budapestre, mert √©gett a l√°ba alatt a talaj. Sok r√°szedett BA√ČSZ tag fenyegette, hogy feljelentik √©s √Ķ √ļgy gondolta, hogy ha csin√°l egy balh√©t √©s letart√≥ztatj√°k Pesten egy tiltakoz√°son, annak orsz√°gos h√≠re lesz, √©s a becsapottak megnyugszanak, hogy √Ķ√©rt√ľk harcol a vez√©r.

K√©s√Ķbb az is kider√ľlt, hogy a csal√°dj√°t is a feld√ľh√∂d√∂tt becsapott k√°rosultak el√Ķl kellett rejtegetni. A szomsz√©dj√°t, aki nyugalmazott rend√Ķrtiszt, √Ķt is r√°szedte, az szeg√©ny a h√°z√°t √≠ratta K√°slerra, mert elhitte, hogy √≠gy megv√©di √Ķt. Na azt is viszik majd K√°sler ad√≥ss√°gai miatt. Sajn√°lom, hogy ezt k√©s√Ķn ismertem fel, √©s amikor m√°r kezdtem meg√©rteni a mozgat√≥ rug√≥j√°t, akkor is m√©g sok√°ig nem akartam elhinni. √Ėr√ľln√©k neki, ha v√°laszolna a le√≠rtakra, de ha nem, √©s √ļgy gondolja, hogy ez csak r√°galom, akkor jelentsen m√°r fel. El√Ķbb ut√≥bb √≠gy is √ļgyis a t√∂rv√©ny el√Ķtt kell felelnie tettei√©rt.

Sajn√°lom, hogy seg√≠tettem j√≥hiszem√Ľs√©gemmel megk√°ros√≠tani embereket, √©n magam is annyira v√°rtam a megold√°st, hogy nem vettem √©szre K√°sler igazi arc√°t, nem ismertem el√©gg√© ahhoz, hogy tudjam, nem lett volna szabad ki√°llnom mellette. Antallik Laci ugyan figyelmeztetett, de nem vettem komolyan, egyszer√Ľen irigys√©gnek hittem, sajnos, mert annak akartam hinni. Antallik, aki mellette volt, elmondta, hogy az√©rt tartja, mert ha be√ľt a balh√©, mint mondta, akkor √Ķ neki kell azt elvinni, √©s mire meg√©rtette, hogy mir√Ķl besz√©lt K√°sler, m√°r benne √ľlt nyakig. Ez√©rt menek√ľlt el mell√Ķle. Persze K√°sler ezt is m√°sk√©nt adta el√Ķ, √Ķ szerinte Antallik csak egyszer√Ľen ellopta a BA√ČSZ laptopj√°t √©s lel√©pett, elmond√°sa szerint fel is jelentette. B√Ľn√∂s√∂k k√∂zt cinkos, aki n√©ma! Ez√©rt nem hallgathatok tov√°bb!

Nem v√©letlen az, hogy K√°sler az elm√ļlt id√Ķben szinte kiv√©tel n√©lk√ľl minden mozgalommal, minden szervezettel √©s sz√∂vets√©ggel √∂sszeveszett. √ćgy t√∂rt√©nt ez a Magyarok Sz√∂vets√©g√©vel is, akiknek k√©pvisel√Ķje jelen volt m√°jusban Gyul√°n, ahol kijelentette, hogy mindenben t√°mogatj√°k a Mozgalmat, a karav√°nk√∂r√ļt v√©g√©n szeretettel v√°rnak benn√ľnket Apajpuszt√°ra a Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek Orsz√°gos Gy√Ľl√©s√©re. Mi√©rt is kellett √∂sszevesznie vel√ľk? Ennek nincs m√°s oka, mint egyszer√Ľen az, hogy nem akarta az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t olyan ter√ľleten, ahol nem √Ķ van egyeduralomban. Ott gyorsan kider√ľlt volna a turpiss√°g, leleplez√Ķd√∂tt volna a csal√°s! Mi k√∂zben nemzeti √∂sszefog√°sr√≥l besz√©l, mindenkibe beler√ļg √©s mindenkit mindenki ellen usz√≠t, ek√∂zben p√°rtalap√≠t√°st szervez a m√°sok p√©nz√©n, akik azt nem erre a c√©lra adt√°k!

√Čs v√©gezet√ľl, de nem utols√≥ sorban, ez√ļton is szeretn√©nk nyilv√°nosan bocs√°natot k√©rni Dr. Hal√°sz J√≥zseft√Ķl, ami√©rt magamb√≥l kikelve nyomdafest√©ket nem t√Ľr√Ķ hangon ord√≠tottam vele, -pedig nem szok√°som-, amikor K√°slert politikai kalandornak √©s sz√©lh√°mosnak nevezte. Ekkor ugyan m√°r sejtettem, lehet hogy igaza van, de v√©dtem a mund√©r becs√ľlet√©t, mert meggy√Ķz√Ķdve m√©g nem voltam r√≥la. Sajnos bebizonyosodott az, amit J√≥ska el√Ķre l√°tott, hogy amit K√°sler tesz, azzal elveszi a Nemzet √∂nrendelkez√©si jog√°nak.
László Mihály

Link

HozzŠszůlŠsok


#61 | kincses - 2013. augusztus 06. 23:35:04
Imre, eml√©kszem, √≥cska viselked√©s volt. Ord√≠tott r√≥la, hogy "valakikn√©l" j√≥ akart lenni. N√°lam mondjuk m√©g "profi" MFNK-s kor√°ban leh√ļzta a rol√≥t egy egy besz√≥l√°s√°val a honlapon, de mindegy. Csak n√©ztem, hogy ez d√©vai? hm...
Pozor124, √©rthet√Ķbben?
Tillati, na ne? te is ittál a feledés italából, vagy a mérgezett egérként körbeszaladgálás, az tettnek számít? Igaz, a szerelmes ember a tengert akarja kanállal kimerni.
"S, a r√©gi szeret√Ķm√©r,
Mit nem cselekednék,
Tengerb√Ķl a vizet,
Kan√°llal lemern√©m."---√Ārp√°d, sz√°momra k√∂z√∂mb√∂s, milyen indulattal, megvezet embereket, akik miatta elvesz√≠tik a rem√©nyt. Ez a mai helyzetben megbocs√°thatatlan. Ha van b√Ľn, a rem√©nygyilkoss√°g biztosan az.
#62 | tillati - 2013. augusztus 07. 00:57:29
Sz√©pen sz√≥ltatok menyecsk√©im de ett√Ķl nem laknak j√≥l a kiskecsk√©im...de egy magyar√© sem . Megmondom √©n nektek, nem √©rtetek Ti semmit , tal√°n √©n sem , de hogy t√∂bbet tettem nagyon sokn√°l , b√≠zva egy egyszer√Ľ azon okn√°l , hogy legal√°bb nem √©ri sz√≥ a h√°z elejit...√©s a titeket , vagy a Tied ott v√°ron , azaz Kolozsv√°ron vagy annak t√°j√°n sz√≥ban r√≥va ...az iskol√°j√°t !Kore

"Abban a pillanatban megsz√Ľnt szememben profi MFNK-s tagnak lenni, amikor megtagadta a Posta Imr√©vel val√≥ k√∂z√∂s el√Ķad√°s√°t!"

J√≥magam sem k√∂z√∂sk√∂dtem Posta Imr√©vel egyetlen el√Ķad√°son sem , pedig lenne mit mondanom ,vele azonos idej√Ľt √©s tartalm√ļt , na √©s nektek ez a szempont , Istenem , mekkora az √ē √°l........ , √©s sop√°nkodtok, hogy bez√°r a P√≥sta , de h√°t este lett ,s mit tudott sz√°motokra mind ler√≥tta .
#63 | Kore - 2013. augusztus 07. 01:27:53
Tillati, a "profi" jelz√Ķt a te hsz-edb√Ķl id√©ztem, amit konkr√©tan √Ārp√°dra vonatkoztatt√°l!

M√°sik: nem hallottam-olvastam r√≥la, hogy b√°rmikor akart√°l volna el√Ķad√°st tartani, egyazon id√Ķben √©s helysz√≠nen!
Amit sz√≥ba hoztam, az viszont m√°r meg volt hirdetve, amikor v√°ratlanul - t√°n a megel√Ķz√Ķ napon - lemondta mag√°t, nem is szemt√Ķl-szembe, hanem valami ker√ľl√Ķ√ļton(?), de negat√≠v felhanggal, hogy √Ķ nem "k√∂z√∂sk√∂dik" m√°r Posta Imr√©vel...
√Āh, bezzeg a 32-es√©kkel igen??? akik √≠r√°studatlannak nevezik orsz√°g-vil√°g el√Ķtt?
Nem-e?
Akkor h√ļzzon el az MFNK k√∂zel√©b√Ķl is, m√°r ne "profi"-t√°ljon bel√Ķle, ha ilyenekkel adta √∂ssze mag√°t!
Hiszen k√©rdezn√©m: mit √©rt az ott letett esk√ľje?
Pof√°tlans√°g volt t√Ķle, hogy ezek ut√°n a saj√°t √ľgye
támogatójaként mégis hivatkozott rá. :(

Az MFNK-nak krist√°lytiszt√°nak kell maradnia!
Aki abb√≥l "f√©lrel√©p", az h√Ľtlen lett hozz√° √©s t√°vozzon v√©gleg a k√∂zel√©b√Ķl is!

Te mi√©rt nem √©rted, hogy mir√Ķl besz√©l√ľnk!?

√Čs itt nem r√≥lad van sz√≥, sem a kiskecsk√©idr√Ķl, csak a fogadatlan pr√≥k√°tori megnyilv√°nul√°sod √©s nev√ľnk eml√≠t√©se miatt neked kellett c√≠meznem.

Valaha azt mondta r√≥lad egy kedves l√°ny, hogy lehet a st√≠lusod szavakban ak√°rmilyen (kifog√°solhat√≥), de mindig az igazs√°goss√°got tartod szemed el√Ķtt.
Most nem siker√ľlt. Majd legk√∂zelebb...
#64 | Kore - 2013. augusztus 07. 01:49:59
A m√°sik:
ne keverd ide Mind√°t, Borb√©lyt, Sodit(??? az egy f√©lresiker√ľlt l√©nyike) √©s a t√∂bbieket! √ēk eg√©szen m√°s t√©szta!
/√Čn ollan √∂reg vagyok itt, m√©g arra is eml√©kszem amikor mag√°√©rt az elnevez√©s√©rt hogy' h√Ķb√∂rg√∂tt, szinte dulakodott (Miskolcon?) a vide√≥ felv√©tel tan√ļs√°ga szerint a Tempo p√°rt egyik kik√ľld√∂ttje a "korm√°ny" n√©v miatt, mert azt Borb√©ly √ļr √∂nmag√°nak k√∂vetelte!/
√Čs, magadat se!

Itt csak √©s kiz√°r√≥lag az MFNK alap√≠t√≥tagok egyik√©r√Ķl van sz√≥, azaz K√°sler √Ārp√°dr√≥l!

Nagyon b√≠ztam benne, pl. amikor a tal√°lm√°ny√°val arany√©rmes lett k√ľlf√∂ld√∂n.
(Tal√°n, jobban is figyeltem √Ķt, mert a fiammal egy √©vj√°rat√ļ.)
#65 | tillati - 2013. augusztus 07. 14:40:13
Tudod Kore én meg még ollanabb öreg vagyok , hogy az MFNK -nak a névadója vagyok ...de a szervezet ötletének kipattanásánál három személy vett részt egy babgulyás mellett ,Posta, Borbély és jómagam ... ugyszint a megalakulásnál is Borbély kivételével még sokan , Te ott voltál , mert akkor kell hogy ismerjelek személyesen ...van még kérdés?
#66 | Kore - 2013. augusztus 15. 10:17:36
A lényeg a fentiek alapján: mint hétköznapi magyar ember, köszönöm a megnyilvánulásodat.

Az tiszt√°n l√°that√≥, hogy hi√ļ √©s √∂nf√©nyez√Ķ korm√°nytagokkal jelenleg is tele van a padl√°sunk.
√Čn biztosan nem ilyen t√≠pus√ļakra v√°gyom a val√≥di korm√°nyban.

Kiv√°rom!
s_*_nyugi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.