Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kásler jó nagy sarat rántott magára, de most monjam, hogy "én szóltam"? Minek? Kinek?


NEM V√ĀLHATOK CINKOSK√ČNT B√õN√ĖSS√Č CSAK AZ√ČRT, OGY MEG√ēRIZZEM N√ČPSZER√õS√ČGEMET azok k√∂r√©ben,
akik bizony√≠tv√°nyukat saj√°t kommentjeikkel √°ll√≠tott√°k ki. K√∂sz√∂n√∂m a sok kritik√°t, j√≥t √©s rosszat egyar√°nt. Aminek alapja van, ha nekem nem kedvez, azt is sz√≠vesen fogadom, hiszen minden √©rtelmes megnyilv√°nul√°sb√≥l az der√ľl ki, hogy az emberek m√°r nagyon v√°rj√°k a v√°ltoz√°st, s√ľrgetik az √∂sszefog√°st. Mindenkivel egyet√©rtek, aki a v√©lem√©ny√©t kifejtette az √∂sszefog√°s √©rdek√©ben. √Čn is pontosan err√Ķl besz√©lek √≠r√°saimban, hiszen √≠gy kezd√Ķd√∂tt, nem lehet mindenkibe beler√ļgni, aki nem hajland√≥ „beh√≥dolni”. Mert √∂sszefogni a k√ľl√∂n v√©lem√©nyen lev√Ķkkel kell, nem azokkal, akikkel am√ļgy is egy v√©lem√©nyen vagyunk.

Meg√©rtem azt a sok elkeseredett ki√°lt√°st, amely az √∂sszefog√°s √©rdek√©ben hangzott el, de k√©rdezem √©n, annak idej√©n, ha Dugovics Titusz a n√©pszer√Ľs√©g√©t latolgatta volna, amikor ler√°ntotta a m√©lybe a t√∂r√∂k√∂t, vajon mit √≠rtak volna r√≥la az „Egri csillagok”-ban.
V√©lem√©nyem szerint vannak pillanatok, amikor az ember egyszer√Ľen nem mehet el dolgok mellett, mert azt k√©s√Ķbb m√°r nem lesz m√≥dja kijav√≠tani. √Čn az el√Ķz√Ķ cikkeimben konkr√©tan t√©nyeket k√∂z√∂ltem, K√°sler egyetlen t√©nyt sem c√°folt, sunyi m√≥don megb√ļjt csahol√≥ kuty√°i m√∂g√∂tt. Azok, akik tudni v√©lik, hogy mi febru√°rban miben √°llapodtunk meg, vajon elgondolkodtak-e azon, hogy √Ķk vakon hisznek valakinek, aki √©ppen a m√°ln√°sba viszi √Ķket. Ez m√©g nem volna baj, mert vessenek magukra, de vele egy√ľtt a Magyar Nemzet utols√≥ es√©ly√©t is a m√°ln√°sba viszik, hogy b√©k√©s √ļton kiv√≠vjuk magunknak az √∂nrendelkez√©s jog√°t (n√©pszuveren√≠t√°s).

Az al√°bbiakban mell√©kelem Mih√°ly eml√©keztet√Ķj√©t, amely kronol√≥giai sorrendben, t√©nyszer√Ľen √∂sszefoglalja a fejlem√©nyeket. Azzal lehet vit√°ba sz√°llni, √©s ellenkez√Ķ t√©nyekkel bizony√≠tani, ha valaki azt biztosan tudja, hogy nem √ļgy van. Arra k√©rek mindenkit, aki ezt a hossz√ļ √≠r√°st elolvassa, k√≠m√©ljen meg az √©rzelmi kit√∂r√©seit√Ķl, √©s csakis t√©nyekkel vit√°zzon. √Čn nem mentem K√°sler oldal√°ra mindenf√©le mocskol√≥d√°st be√≠rni, mint ahogy azt csahol√≥ kuty√°i n√°lam tett√©k. A bejegyz√©sek egy r√©sze minden t√©nyszer√Ľs√©get n√©lk√ľl√∂z√∂tt. Egy k√∂vetkez√Ķ √≠r√°sban foglalkozunk azzal, hogy milyen ir√°nyba is megy K√°sler, az mi√©rt a m√°ln√°sba vezet (a m√°ln√°sba, az √Ķ kifejez√©se, csak k√∂lcs√∂n√∂ztem)
Szeretettel, Andrea

Mih√°ly eml√©keztet√Ķje a t√∂rt√©ntekr√Ķl:

„A HAZA NEM ELAD√ď” Mozgalommal kapcsolatban

M√©ltatlannak tartom azt, hogy a Mozgalommal kapcsolatban nekem kell magyar√°zkodnom, r√°ad√°sul sok olyan emberekkel szemben, akik a fotelforradalmon t√ļl m√©g semmit nem tettek le a haza √©rdek√©ben. Nem is nekik √≠rom le a t√∂rt√©nteket, hanem annak a t√∂bb sz√°z lev√©l√≠r√≥nak, akik nem √©rtik a vil√°got, hogy mi t√∂rt√©nhetett, mi az, ami√©rt mi el√°lltunk K√°sler m√∂g√ľl.

El√Ķsz√∂r is nyomat√©kosan szeretn√©m megjegyezni, mi nem √°lltunk el „A haza nem elad√≥ Mozgalom” m√∂g√ľl, mivel azt 2010-ben mi ind√≠tottuk √ļtj√°ra Andre√°val. Mi K√°sler m√∂g√ľl √°lltunk ki az al√°bbi okokn√°l fogva. Az t√∂rt√©ntek meg√©rt√©se nem lehets√©ges a teljes r√©szletes el√Ķzm√©nyek ismerete n√©lk√ľl. Ennek ok√°n k√©nytelen vagyok r√©szletesen meg√≠rni az el√Ķzm√©nyeket, √ļgy ahogyan az t√∂rt√©nt:

Mi Andre√°val 2010-ben elind√≠tottuk „A haza nem elad√≥” mozgalmat, amelynek szellemi h√°tter√©t t√∂bb magyar √©rzelm√Ľ √©rtelmis√©gi gondolkod√≥val k√∂z√∂sen raktuk le, √©s ezzel egy magyar f√ľggetlens√©gi mozgalom alapjait teremtett√ľk meg. Tev√©kenys√©g√ľnk sor√°n kapcsolatot kerest√ľnk minden a helyzet√©vel el√©gedetlen emberek csoportj√°val, √≠gy ker√ľlt√ľnk kapcsolatba K√°slerral, aki tavaly ny√°ron Gyul√°n rendezett egy tiltakoz√≥ akci√≥t a banki k√°rosultak √©rdek√©ben. Felk√©rt m√Ľv√©szeket, hogy t√°mogass√°k jelenl√©t√ľkkel √©s el√Ķad√°sukkal a rendezv√©nyt. Andrea is elfogadta a megh√≠v√°st √©s ezen okb√≥l elment√ľnk Gyul√°ra. Andrea a fell√©p√©sek√©rt fell√©p√Ķi d√≠jat soha nem k√©rt! Minden olyan alkalommal, ahol a magyars√°g sors√°r√≥l volt sz√≥, ingyen l√©pett fel, de ahova hangos√≠t√°st is kellett vinn√ľnk, azt is ingyenesen biztos√≠tottuk. Gyul√°n is ingyenesen l√©pett fel! Akik ismernek, azok tuj√°k, hogy k√∂zel 8 milli√≥ forint√©rt v√°s√°rolt felszerel√©ssel ingyenesen hangos√≠tottunk minden olyan rendezv√©nyt, amelyet m√©lt√≥nak tal√°ltunk a t√°mogat√°sunkra.

Ezen t√ļlmen√Ķen, kor√°bban, amikor anyagi lehet√Ķs√©g√ľnk m√©g megengedte, nem kev√©s p√©nzzel t√°mogattunk t√∂bb csoportot, szervez√Ķd√©st. A lemez√ľnk elk√©sz√≠t√©s√©nek a saj√°t munk√°t nem sz√°molva 9 milli√≥ forint volt a k√∂lts√©ge. Ily m√≥don, r√∂vid id√Ķn bel√ľl t√∂bb mint 20 milli√≥ forintot ford√≠tottunk „A haza nem elad√≥ mozgalom” √©letre kelt√©s√©re. A p√©nz√ľgyi h√°tt√©rr√Ķl az√©rt tartom fontosnak besz√©lni, mert ez√°ltal is vil√°goss√° v√°lik, hogy a semmib√Ķl nem lesz semmi, ahhoz, hogy b√°rmilyen t√©ren is eredm√©nyt √©rj√ľnk el, ahhoz bizony p√©nz is kell. Ezt K√°sler oldal√°n is lehet olvasni, kis p√©nz, kis forradalom, nagy p√©nz, nagy forradalom. Igaz ez p√©ld√°ul a 2013. √°prilis 21-i H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyre is.

Az el√Ķzm√©nyekhez tartozik, hogy szem√©lyesen K√°slert tavaly ismertem meg Gyul√°n, amikor Andrea fell√©pett a rendezv√©ny√©n. A rendezv√©nyt k√∂vet√Ķen egy kedves vacsora megh√≠v√°sban volt r√©sz√ľnk, amelyet egy sz√Ľk k√∂rben egy besz√©lget√©s k√∂vetett. A jelenl√©v√Ķk azt k√©rdezt√©k t√Ķlem, hogy mi, akik j√°rjuk az orsz√°got, hogyan l√°tjuk az orsz√°gos helyzetet, √©s miben l√°tn√°nk a lehet√Ķs√©get a magyars√°g sors√°nak v√°ltoz√°sa √©rdek√©ben, mit kellene tenni√ľk. Ekkor besz√©ltem „A haza nem elad√≥ mozgalom” c√©ljair√≥l, els√Ķk√©nt kiemeltem, hogy a magyar emberek a v√°ltoz√°s fel√© vezet√Ķ √ļton csak akkor indulnak el, ha megjelenik a vez√©r. A monda szerint Szent L√°szl√≥ kardj√°t az emelje magosba, kinek el√©g er√Ķs a karizma, hogy e rettent√Ķ s√ļlyt megtartsa. Besz√©ltem m√©g a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°s√°nak fontoss√°g√°r√≥l is, kiemelve a Szent Korona √©rt√©krend jelent√Ķs√©g√©t. Tavaly ny√°ron az elmondottak K√°slernek √©s csapat√°nak √ļjdons√°g volt, mi t√∂bb, √Ārp√°d kifejezetten kijelentette, hogy ezt nem lehet lenyomni a Tesco emberek tork√°n, mert meg sem √©rtik. √Čn azt mondtam, t√©ved, az emberek sokkal t√∂bbet tudnak a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyr√≥l, mint azt gondoln√°. Ezt k√∂vet√Ķen m√©g t√∂bbsz√∂r besz√©lgett√ľnk telefonon, sokszor k√©rt tan√°csot, hogy hogyan tov√°bb, √©n mindig azt tan√°csoltam, v√°rni kell, mert egyszer megjelenik a vez√©r, √©s onnant√≥l felgyorsulnak az esem√©nyek. L√°ttam a honlapj√°n a k√©rd√©st, hogy elfogadj√°k-e vez√©rnek, l√°ttam a v√°laszokat is, rem√©nyt kelt√Ķnek t√Ľnt, annak ellen√©re, hogy szerintem a vez√©rt, azt v√°lasztj√°k √©s nem √∂njel√∂lt.

Majd ez √©v febru√°rj√°ban felh√≠vott telefonon a vonatr√≥l, hogy √ļtban van Budapestre, azt k√©rte, „Mih√°ly, csin√°ljuk meg”! Tak√°cs Andr√°ssal k√∂z√∂sen ment√ľnk ki a Keleti P√°lyaudvarra, √Ķt az√©rt h√≠vtam el, mert √Ķ gyakorlott a szervez√©sben, valamint j√≥ kapcsolatban volt a K√°slert t√°mad√≥ csoportokkal, √©s k√©rtem, hogy seg√≠tsen le√°ll√≠tani az ellene foly√≥ megnyilv√°nul√°sokat. K√°sler √©s Antallik Laci egy h√©tig laktak n√°lunk, ami alatt fel√©p√≠tett√ľk a febru√°r 16-i Kossuth t√©ri rendezv√©nyt. Aki figyelemmel k√≠s√©rte, az tudja, hogy a toborz√≥ filmet is √©n k√©sz√≠tettem Doubravszkyval, a rendezv√©nyt mi hangos√≠tottuk, az ott elhangzott kinyilatkoztat√°s dokumentumfilmj√©t szint√©n √©n k√©sz√≠tettem.

Egy kis rivaliz√°l√°s az m√°r fell√©pett m√°rcius 9-i J√≥zsef n√°dor t√©ri rendezv√©nnyel kapcsolatban, mert annak a szervez√©s√©t √©s tematik√°j√°t m√°r √Ārp√°d ir√°ny√≠totta, meg is lett az eredm√©nye. Annak ellen√©re, hogy egyet√©rtettem a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°sa sz√ľks√©gess√©g√©nek bejelent√©s√©vel, fenntart√°saim voltak, mert ezt nem lehet komolytalanul csin√°lni, a bejelent√©snek megalapozott, jogilag t√°madhatatlannak kellett volna lennie, k√ľl√∂n√∂sen, ami az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°ra vonatkozik. Ez sajnos nem √≠gy siker√ľlt, de a fogadtat√°s a jelenl√©v√Ķk r√©sz√©r√Ķl pozit√≠v volt, a szakjog√°szok viszont j√≥t mosolyogtak rajta. Nem lehet ezen csod√°lkozni, hiszen tanulatlanul nem illik az alkotm√°nyoz√°s bonyolult k√©rd√©seir√Ķl besz√©lni, vagy ha m√©gis, akkor √≠r√°stud√≥k √°ltal meg√≠rt anyagot olvasson fel az, aki a tud√°snak hi√°ny√°ban szenved.

K√°sler dinamikusan igyekezett el√Ķre, abba a k√©nyszerhelyzetbe szor√≠tva benn√ľnket, hogy √°prilis 21-re megszervezz√ľk a H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyt, √©s annak √©rtelmet adjunk, kijav√≠tsuk azt a „szakmai” hib√°t, amelyet m√°rcius 9-√©n elbakizott. Az el√Ķk√©sz√ľlethez √©s a rendezv√©ny komolys√°g√°hoz fontos volt, hogy elk√©sz√≠ts√ľnk egy filmet, melynek a c√≠me √©rtelemszer√Ľen „A Haza nem elad√≥” lett. Ebben a filmben felk√©rtem egy p√°r komoly tanult embert, hogy √°lljon az √≠r√°studatlan K√°sler m√∂g√© √©s seg√≠tse az √°ltalunk Andre√°val 2010-ben ind√≠tott Mozgalmat. A fel√©m fenn√°ll√≥ bizalom alapj√°n m√©g Dr. Hal√°sz J√≥zsef is k√∂t√©lnek √°llt, pedig r√≥la lehet tudni, hogy igaz√°n kritikus a meg√≠t√©l√©se √©s nem adja a nev√©t soha megalapozatlanul semmilyen megmozdul√°shoz. A film sikere √∂nmag√°√©rt besz√©l. Siker√ľlt a szakmai vil√°got is hely√©re billenteni √©s megnyugtatni, hogy az id√Ķnk√©nt Dr. K√°sler √Ārp√°dk√©nt felt√ľntetett jogtud√≥s, akinek jogi diplom√°ja az nincs, de viszont ezzel szemben semmilyen diplom√°ja sincs, legal√°bb √≠r√°stud√≥k vannak a h√°tter√©ben.

M√©g egy nagy k√©rd√©s volt, az pedig a p√©nz. Mib√Ķl csin√°ljuk meg a filmet, a rendezv√©nyt √©s mib√Ķl fedezz√ľk a j√°rul√©kos k√∂lts√©geket. V√©g√ľl is j√∂tt egy felaj√°nl√°s, kaptam k√∂lcs√∂n 3 milli√≥ forintot, amelyr√Ķl √©n √≠rtam al√° egy ad√≥slevelet √©s ebb√Ķl a p√©nzb√Ķl indultunk el. A 3 milli√≥ forintb√≥l √Ārp√°d elvitt 800ezer forintot, maradt 2.200.000,--Ft, ez kev√©s volt a rendezv√©ny k√∂lts√©geinek fedez√©s√©re, mivel √Ārp√°d √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a filmet, aminek 10.000 p√©ld√°nyban 600,--Ft/db lett volna az √∂nk√∂lts√©ge gy√°rt√°ssal egy√ľtt, 300-√©rt adjuk. A hi√°nyt √ļgy p√≥toltuk, hogy az Andrea lemez√©t is bedobtuk a H√Ķs√∂k terei rendezv√©nyen 500 forintos √°ron az√©rt, hogy a felmer√ľl√Ķ k√∂lts√©geket fedezni tudjuk. V√©g√ľl is a lemezelad√°sokkal egy√ľtt minden sz√°ml√°t kifizett√ľnk. Ezen k√≠v√ľl adom√°nyr√≥l nem volt √©s nincs tudom√°som, a k√∂lts√©geket kiz√°r√≥lag a k√∂lcs√∂nb√Ķl √©s a lemezelad√°sb√≥l fizett√ľk. Az √°ltalam v√©gzett munk√°t abban a tudatban v√©geztem a Mozgalom √©rdek√©ben, hogy ezt egy√ľtt h√ļztuk fel K√°slerral, mi h√°rman: Andrea, √Ārp√°d √©s √©n.

√Āprilis 21-e ut√°n megbesz√©lt√ľk, hogy orsz√°gos karav√°n k√∂r√ļtra megy√ľnk „A nemzet harcba h√≠v” c√≠msz√≥val, melynek k√∂lts√©geit lemezelad√°sb√≥l fedezz√ľk. Megbesz√©lt√ľk azt is, hogy Andrea CD-je a H√Ķs√∂k tere ut√°n 1.000,--Ft, amelyet megosztunk a szervez√Ķkkel fele-fele ar√°nyban, hogy a szervez√©s k√∂lts√©geihez ezzel is hozz√°j√°ruljunk. A fennmarad√≥ 500 forintot viszont tov√°bbi ismeretterjeszt√Ķ filmek k√©sz√≠t√©s√©re ford√≠tunk, de ha kell, akkor a karav√°n k√∂r√ļt k√∂lts√©g√©t fizetj√ľk bel√Ķle. A k√∂r√ļton a lemezelad√°sb√≥l a 3milli√≥ forint k√∂lcs√∂n visszafizet√©s√©r√Ķl is gondoskodnunk kellett volna.

A k√∂vetkez√Ķ tal√°lkoz√≥nk m√°jusban volt Gyul√°n, amikor is m√°r komoly meglepet√©sekben volt r√©sz√ľnk. „A haza nem elad√≥ mozgalomnak” √ļj nevet akart elfogadtatni a jelenl√©v√Ķkkel. Az √ļj n√©v jelent√Ķs√©ge akkor v√°lt vil√°goss√° sz√°momra, amikor k√©s√Ķbb bejelentette, hogy a Mozgalom l√©trehoz√°s√°ban vitathatatlan a szerep√ľnk, de azt √Ķ csin√°lta, √©s az √∂v√©. A legs√ļlyosabb kijelent√©se az volt, hogy mivel az emberek nem adtak √∂ssze el√©g p√©nzt a karav√°nk√∂r√ļtra, ez√©rt √Ķ lef√ļja azt, csak √Ķ megy k√∂r√ļtra. Mi Andre√°val hat√°rozottan kijelentett√ľk, hogy nem √©rt√ľnk egyet az adom√°nyk√©r√©ssel, mivel van elegend√Ķ lemez√ľnk, amit a k√∂r√ļt alkalm√°val eladunk, √©s ebb√Ķl fedezni tudjuk a k√∂lts√©geket.

Teh√°t addig egy√ľtt voltunk, ameddig csin√°lni kellett, √©s ameddig a p√©nzt √©s munk√°t kellett hozz√°tenni, most amikor a k√∂rutat kell j√°rni, azt m√°r a rom√°n egyed√ľl csin√°lja, √©s a 3 milli√≥ ad√≥ss√°got is itt hagyta nek√ľnk. Lel√©pett!! Meg√≠t√©l√©sem szerint nem att√≥l magyar valaki, hogy magyar f√∂ld√∂n sz√ľletett, vagy hogy magyarul besz√©l, -mert D√©va, ahol K√°sler megl√°tta a napvil√°got, nekem magyar f√∂ld-, hanem a cselekedetei teszik magyarr√° az embert. Nekem ez a csal√≥ nem magyar! Na ett√Ķl a sz√©lh√°most√≥l mentse meg az Isten a magyart! Lehet, hogy sok embert meg lehet t√©veszteni, hiszen benn√ľnket is meg tudott t√©veszteni, de a t√©nyek azok makacs dolgok. Mi az √°prilis 21-i rendezv√©ny l√©trej√∂tt√©hez adott adom√°nyunkat nem vontuk vissza, de a tov√°bbiakban nem t√°mogatunk csal√≥kat! Az √©n mor√°lis norm√°mba nem f√©r bele az, hogy adom√°nyokat gy√Ľjt√∂k egy karav√°n k√∂r√ļtra, befolyik egy p√°r milli√≥ forint, azut√°n bejelentem, hogy nem adtatok el√©g p√©nzt, ez√©rt a be√≠g√©rt k√∂r√ļtra egyed√ľl megyek. Ez kimer√≠ti a csal√°s fogalm√°t! Arr√≥l nem besz√©lve, hogy a karav√°n k√∂r√ļt minden felt√©tele adott, csak a p√©nz kellett K√°slernak m√°sra.

Ideológia és politikai alapok
Ma Magyarorsz√°gon az az √°ltal√°nos n√©zet, hogy √©rv√©nyes√ľlni csak a politikai kapcsolatokon kereszt√ľl lehets√©ges, ezen okb√≥l kifoly√≥lag az emberek egy r√©sze a politikai kapcsolatok ir√°ny√°ba tend√°l, √≠gy van ez K√°sler eset√©ben is. Pr√≥b√°lkozott Gyul√°n √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°son, p√°rtot alap√≠tott RVMP n√©ven, de az emberek helyben nem szavaztak neki bizalmat, ez√©rt orsz√°gos politikai kamp√°nyba kezdett. Febru√°rban √©n vil√°gosan kijelentettem, hogy p√°rtpolitikai c√©lokat semmilyen p√°rt eset√©ben sem t√°mogatunk! K√°sler t√∂bbsz√∂r pr√≥b√°lt meggy√Ķzni benn√ľnket √°ll√°spontunk helytelen volt√°r√≥l, t√∂bbek k√∂z√∂tt √©rvk√©nt jelentette ki, hogy a tehet√Ķsebb emberek politika semleges √ľgyben nem hisznek √©s ez√©rt t√°mogat√°sukra sem lehet sz√°m√≠tani, csakis p√°rtpolitikai alapon. √Čn nem sz√°nd√©kozom sem az MSZP, sem a Fidesz szavaz√≥it sem kritiz√°lni, sem b√≠r√°lni, sem elt√©r√≠teni hit√ľkt√Ķl.

Meg√≠t√©l√©sem szerint a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°sa eset√©n a parlament als√≥h√°z√°ban helye van minden olyan politikai er√Ķnek, akinek megfelel√Ķ t√°mogat√°sa van. Viszont a fels√Ķh√°zi k√©pvisel√Ķk egy√©ni k√∂t√∂tt mand√°tummal rendelkez√Ķ ter√ľleti k√©pvisel√Ķk lehetnek, akik a v√°laszt√≥ik √°ltal bizonyos felt√©telek mellett azonnal visszah√≠vhat√≥ak, ha nem √ļgy szavaztak a parlamenti munka sor√°n, ahogyan azt a v√°laszt√≥i elv√°rt√°k t√Ķl√ľk. √Črtelemszer√Ľ, hogy K√°slernak ez nem jelent megold√°st, hiszen a helyi v√°laszt√°sokon, Gyul√°n cs√ļfos veres√©get szenvedett. √ē mindenk√©ppen olyan megold√°st szeretne egy√©ni amb√≠ci√≥ja √©rdek√©ben, ahol √Ķ is es√©lyes lehet.

K√°sler legnagyobb b√Ľne!
T√ļl azon, hogy K√°sler ellopta „A haza nem elad√≥ mozgalom” h√°z√°t, m√©gis nem ez a legnagyobb b√Ľne, amit elk√∂vetett a Magyar Nemzet ellen. A magyar felt√°mad√°s szinte utols√≥ es√©ly√©t lopta el, amikor az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t hirdeti √Ķ, akinek fogalma sincs arr√≥l, hogy hogyan, √©s mi√©rt kell azt megtenni!!! Arr√≥l nem besz√©lve, hogy a n√©pszuverenit√°s helyre√°ll√≠t√°s√°nak egyed√ľli √©s utols√≥ b√©k√©s m√≥dj√°t teszi kock√°ra kapzsis√°ga √©s politikai amb√≠ci√≥i el√©r√©se √©rdek√©ben!

Az id√Ķ hamarosan igazolni fogja mind azt, amir√Ķl most √≠rok, √©s tiszt√°ban vagyok annak felel√Ķss√©g√©vel is, hogy ezt a csal√≥t √©n szabad√≠tottam a nemzet nyak√°ra. Nem v√©letlen, hogy ki√ľld√∂z√∂tt maga mell√Ķl mindenkit, aki √≠r√°stud√≥, mert akkor kider√ľl, hogy √Ķ nem az. A karav√°n k√∂r√ļttal is az volt a legnagyobb probl√©m√°ja, hogy rajta k√≠v√ľl m√©g m√°sok is felsz√≥lalnak √©s √≠gy a gondolkod√≥ emberek sz√°m√°ra j√≥l l√°that√≥ lesz a k√ľl√∂nbs√©g.

Sok√°ig tartott mire elsz√°ntam magam arra, hogy k√∂zz√© tegyem a teljes igazs√°got, amelyben az √©n szem√©lyes felel√Ķss√©gem is jelent√Ķs, √©s nem mentes√≠t, hogy megt√©vesztett, √©s hogy azt hallottam, amit hallani akartam. Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy sok embernek elveszem a hit√©t, √©s a rem√©ny√©t, de nem n√©zhetem tov√°bb t√©tlen√ľl, ahogyan a kifosztott embereket tov√°bb fosztogat√≥ K√°sler a v√©gzete fel√© vezeti a magyars√°got.

Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy amennyiben nem seg√≠tem erre a poz√≠ci√≥ra, akkor megmaradt volna a banki ad√≥sok tov√°bbi fosztogat√°sa mellett, ami persze szint√©n b√Ľn, de m√°ra m√°r legal√°bb el√©rte volna m√©lt√≥ hely√©t, mert az √°tvert banki k√°rosultak m√°r r√©gen feljelentett√©k volna az√©rt a csal√°s√©rt, amit ellen√ľk elk√∂vetett.

Gondoljunk csak bele, a kifosztott banki ad√≥sok, akik rogyadoznak a fizetni val√≥ alatt, m√©g komoly tagd√≠j fej√©ben azt az √≠g√©retet kapt√°k ett√Ķl a csal√≥t√≥l, hogy ha bel√©pnek a BA√ČSZ-be √©s fizetnek, akkor √Ķ megv√©di √Ķket. Nem, hogy megv√©dte volna √Ķket, hanem m√©g √ľgyv√©di d√≠jat is elvett t√Ķl√ľk, majd beny√ļjtotta a keresetet a b√≠r√≥s√°gon, aminek k√∂vetkezt√©ben m√©g per illet√©ket is fizetni kellett a r√°szedetteknek. √ćgy alakult p√©ld√°ul, hogy egy nyugd√≠jas n√©ni 200 ezer forintja b√°nja a tan√°csot. Csak k√©s√Ķbb tudtam meg, hogy febru√°rban az√©rt j√∂tt Budapestre, mert √©gett a l√°ba alatt a talaj. Sok r√°szedett BA√ČSZ tag fenyegette, hogy feljelentik √©s √Ķ √ļgy gondolta, hogy ha csin√°l egy balh√©t √©s letart√≥ztatj√°k Pesten egy tiltakoz√°son, annak orsz√°gos h√≠re lesz, √©s a becsapottak megnyugszanak, hogy √Ķ√©rt√ľk harcol a vez√©r.

K√©s√Ķbb az is kider√ľlt, hogy a csal√°dj√°t is a feld√ľh√∂d√∂tt becsapott k√°rosultak el√Ķl kellett rejtegetni. A szomsz√©dj√°t, aki nyugalmazott rend√Ķrtiszt, √Ķt is r√°szedte, az szeg√©ny a h√°z√°t √≠ratta K√°slerra, mert elhitte, hogy √≠gy megv√©di √Ķt. Na azt is viszik majd K√°sler ad√≥ss√°gai miatt. Sajn√°lom, hogy ezt k√©s√Ķn ismertem fel, √©s amikor m√°r kezdtem meg√©rteni a mozgat√≥ rug√≥j√°t, akkor is m√©g sok√°ig nem akartam elhinni. √Ėr√ľln√©k neki, ha v√°laszolna a le√≠rtakra, de ha nem, √©s √ļgy gondolja, hogy ez csak r√°galom, akkor jelentsen m√°r fel. El√Ķbb ut√≥bb √≠gy is √ļgyis a t√∂rv√©ny el√Ķtt kell felelnie tettei√©rt.

Sajn√°lom, hogy seg√≠tettem j√≥hiszem√Ľs√©gemmel megk√°ros√≠tani embereket, √©n magam is annyira v√°rtam a megold√°st, hogy nem vettem √©szre K√°sler igazi arc√°t, nem ismertem el√©gg√© ahhoz, hogy tudjam, nem lett volna szabad ki√°llnom mellette. Antallik Laci ugyan figyelmeztetett, de nem vettem komolyan, egyszer√Ľen irigys√©gnek hittem, sajnos, mert annak akartam hinni. Antallik, aki mellette volt, elmondta, hogy az√©rt tartja, mert ha be√ľt a balh√©, mint mondta, akkor √Ķ neki kell azt elvinni, √©s mire meg√©rtette, hogy mir√Ķl besz√©lt K√°sler, m√°r benne √ľlt nyakig. Ez√©rt menek√ľlt el mell√Ķle. Persze K√°sler ezt is m√°sk√©nt adta el√Ķ, √Ķ szerinte Antallik csak egyszer√Ľen ellopta a BA√ČSZ laptopj√°t √©s lel√©pett, elmond√°sa szerint fel is jelentette. B√Ľn√∂s√∂k k√∂zt cinkos, aki n√©ma! Ez√©rt nem hallgathatok tov√°bb!

Nem v√©letlen az, hogy K√°sler az elm√ļlt id√Ķben szinte kiv√©tel n√©lk√ľl minden mozgalommal, minden szervezettel √©s sz√∂vets√©ggel √∂sszeveszett. √ćgy t√∂rt√©nt ez a Magyarok Sz√∂vets√©g√©vel is, akiknek k√©pvisel√Ķje jelen volt m√°jusban Gyul√°n, ahol kijelentette, hogy mindenben t√°mogatj√°k a Mozgalmat, a karav√°nk√∂r√ļt v√©g√©n szeretettel v√°rnak benn√ľnket Apajpuszt√°ra a Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek Orsz√°gos Gy√Ľl√©s√©re. Mi√©rt is kellett √∂sszevesznie vel√ľk? Ennek nincs m√°s oka, mint egyszer√Ľen az, hogy nem akarta az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t olyan ter√ľleten, ahol nem √Ķ van egyeduralomban. Ott gyorsan kider√ľlt volna a turpiss√°g, leleplez√Ķd√∂tt volna a csal√°s! Mi k√∂zben nemzeti √∂sszefog√°sr√≥l besz√©l, mindenkibe beler√ļg √©s mindenkit mindenki ellen usz√≠t, ek√∂zben p√°rtalap√≠t√°st szervez a m√°sok p√©nz√©n, akik azt nem erre a c√©lra adt√°k!

√Čs v√©gezet√ľl, de nem utols√≥ sorban, ez√ļton is szeretn√©nk nyilv√°nosan bocs√°natot k√©rni Dr. Hal√°sz J√≥zseft√Ķl, ami√©rt magamb√≥l kikelve nyomdafest√©ket nem t√Ľr√Ķ hangon ord√≠tottam vele, -pedig nem szok√°som-, amikor K√°slert politikai kalandornak √©s sz√©lh√°mosnak nevezte. Ekkor ugyan m√°r sejtettem, lehet hogy igaza van, de v√©dtem a mund√©r becs√ľlet√©t, mert meggy√Ķz√Ķdve m√©g nem voltam r√≥la. Sajnos bebizonyosodott az, amit J√≥ska el√Ķre l√°tott, hogy amit K√°sler tesz, azzal elveszi a Nemzet √∂nrendelkez√©si jog√°nak.
László Mihály

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | B honved - 2013. augusztus 04. 14:54:14
Szerintetek a nagy K.√Ā. nem v√©letlen√ľl az a Koltai R. t√≠pus√ļ ZS? hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/ne%CC%81pfelkele%CC%81st-szervez-Ka%CC%81sler-A%CC%81rpa%CC%81d-250x250.jpg

√ČS

i42.tinypic.com/12517ki.jpg
#2 | B honved - 2013. augusztus 04. 15:06:52
Mindenesetre m√°r nagyon be van rekl√°mozva ez a K√≥sler sz√≥val az hogy most beizz√≠totta mag√°t egy gy√ľlekez√Ķre az nagyon nem j√≥ lehet....besz√©lt m√°r tisztekr√Ķl, fegyverekr√Ķl.... Ha t√©vedek √©s m√©gis tiszta a forma akkor m√°r most itt bocs√°natot k√©rek, a hozz√°sz√≥l√°som√©rt.
#3 | Kameleon - 2013. augusztus 04. 15:23:22
proton, köszönöm. Vidd tovább az itt létet, nekem már más a dolgom! Minden jót!
#4 | kukackac - 2013. augusztus 04. 15:31:04
gondolkodom.hu/wp-content/gondolatok.jpg
#5 | Balu - 2013. augusztus 04. 15:35:04
(Dugovics Titusz N√°ndorfeh√©rv√°ron ugrott, nem Egerben - tudom, mert a D.T. √ļtt√∂r√Ķcsapat tagja voltam ;) )

1, Hogy f√ľgg √∂ssze a "mozgalom" √©s a "lemezetek"? Az ut√≥bbi mag√°nv√°llalkoz√°s, nem?

2, "Tavaly ny√°ron az elmondottak K√°slernek √©s csapat√°nak √ļjdons√°g volt" ... Na ezt az√©rt minimum k√©tlem. Hal√°sz J√≥zsi b√° m√°r minimum 4 √©ve terjeszti az "ig√©t" √©s kiz√°rt, hogy az √Ār****k ez 3 √©v ut√°n - ti. valay ny√°ron - √ļjdopns√°g volt. Tavaly ny√°r -az els√Ķ kontaktus, febru√°rban m√°r fullos egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, majd √°priliban m√°r ellent√©tek...

3, "√Čn azt mondtam, t√©ved, az emberek sokkal t√∂bbet tudnak a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyr√≥l, mint azt gondoln√°" Szerintem sajnos ez sem √°ll meg. Ha az ember mindig egy bizonyos k√∂rben mozog, akkor ott kialaklul a megfelel√Ķ szubkult√ļra, de pont az √°tlag teszk√≥-magyarnak g√Ķze nincs ilyen alkotm√°nyokr√≥l meg koron√°kr√≥l meg aranybull√°kr√≥l.

4, "... a toborzó filmet is én készítettem Doubravszkyval" Aha... Ezt az infót most interpretáltam magamban, csak nem nyilvános.

5, "Egy kis rivaliz√°l√°s az m√°r fell√©pett m√°rcius 9-i J√≥zsef n√°dor t√©ri rendezv√©nnyel kapcsolatban" meg "szerintem a vez√©rt, azt v√°lasztj√°k √©s nem √∂njel√∂lt" J√≥, √Ār****k ez a megnyil√©atkoz√°sa szerintem is kontraprodukt√≠v volt. De a lev√©l √≠r√≥ja szemsz√∂g√©b√Ķl kicsit m√°s a fel√°ll√°s - van egy olyan kihangz√°sa is az √ľgynek, hogy tkp. √Ķ szeretett volna a "vez√≠r" lenni. Csak nem volt karizma, ilyenkor szok√°s el√Ķh√ļzni a kalapb√≥l a demokratikus iz√©ket, d√∂nts√∂n a kvantit√°s.

6, "tanulatlanul nem illik az alkotm√°nyoz√°s bonyolult k√©rd√©seir√Ķl besz√©lni" Na az az√©rt t√°n vil√°gos, hogy jelenleg m√°r j√≥ r√©g√≥ta NINCS IS Alkotm√°ny. De az√©rt tegy√ľnk √ļgy, mintha lenne, nem? Ne m√°...

7, "felkértem egy pár komoly tanult embert, hogy álljon az írástudatlan Kásler mögé"
Ez itt pedig igenis a reql√°m helye: YouTube Videů

K√°sler √Ārp√°d +
Dr. Boór Ferenc
Dr. Sz√Ķll√Ķsi J√≥zsef
Lud√°nyi-Horv√°th Attila
Dr. Halász József
Az viszont akkor is el√©g durva, hogy "√≠r√°studatlan"-nak nevezi az √Ārpit.

8, "A 3 milli√≥ forintb√≥l √Ārp√°d elvitt 800ezer forintot, maradt 2.200.000,--Ft, ez kev√©s volt a rendezv√©ny k√∂lts√©geinek fedez√©s√©re, mivel √Ārp√°d √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a filmet, aminek 10.000 p√©ld√°nyban 600,--Ft/db lett volna az √∂nk√∂lts√©ge gy√°rt√°ssal egy√ľtt, 300-√©rt adjuk" "H√°romezer ide, h√°romezer oda, h√°romezer amoda..." (Hofi). Asszem k√∂zel√≠t√ľnk a t√∂rt√©net cs√ļcspontj√°hoz. De kisst√≠l√Ľ.

9, "a n√©pszuverenit√°s helyre√°ll√≠t√°s√°nak egyed√ľli √©s utols√≥ b√©k√©s m√≥dj√°t"
Ezt meg felejts√ľk m√°r el. NINCS B√ČK√ČS M√ďD. Alkotm√°ny sincs, akkor hogy lehetne jogrend? Ha meg az nioncs, akkor mi ez a mai √ļn. "b√©ke"? √Čs mit gondol a T. Lev√©l√≠r√≥, meddig fog tartani?

... Kicsit az az √©rz√©sem, hogy egy m√°sodik vonalbeli k√°der most, hogy nem eg√©szen √ļgy j√∂ttek √∂ssze a dolgok, ahogy elk√©pzelne √©s elmaradt a Nagy Durr, magyar√°zza, hogy mi√©rt is nem √©rtett egyet az eg√©sszel √©s hogyan k√ļrta el az √ĀRPI az eg√©szet. √ē patyolattiszta, √Ķhozz√° az √Ārpi csak tan√°cs√©rt j√°rogatott, mert olyan butuska szeg√©nyk√©m, hogy meg kellett k√©rdeznie a b√∂lcsebbet. Aki ingy√©r hangos√≠t. Meg gondolom a kij√°ratn√°l szint√©n ingy√©r osztja a CD-j√ľket...

S√Ķt, enn√©l sokkal cs√ļny√°bb √©rz√©sem is van. Ez egy olyan ember √∂nvallom√°sa, akinek a "ha nem tudod legy√Ķzni, √°llj az √©l√©re" lett volna a feladata, csak nem siker√ľlt, de m√©g nem adta fel. Tavaly ny√°r -az els√Ķ kontaktus, febru√°rban m√°r fullos egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, majd √°priliban m√°r ellent√©tek...

Eszem √°g√°ban sincs minden √°ron v√©deni az √Ārpit, de ennek a lev√©lnek az √≠r√≥j√°t sem. R√©szemr√Ķl ennyi, veszem az es√Ķkab√°tot, j√∂hetnek a rohadt paradicsomok.
#6 | 9323 - 2013. augusztus 04. 15:43:46
A F√Ķoldal alj√°n a F√≥rumban nyitottam egy topicot: Mit gondoltok K√°sler √Ārp√°dr√≥l?
√Čn ott sok hozz√°sz√≥l√°son kereszt√ľl elmondtam a v√©lem√©nyem.
P√°ran v√©dt√©k, hogy "√Ķ legal√°bb csin√°l valamit".
L√°szl√≥ Mih√°ly t√©nyfelt√°r√≥ √≠r√°s√°ban (√©n √ļgy √©rzem) elmondja a teljes igazs√°got.
A szavai engem igazolnak.

K√°sler √Ārp√°d csak ugyanolyan politikus, mint a t√∂bbi parlamenti f√©reg.
K√∂zadakoz√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ p√©nzb√Ķl a saj√°t parlamenti p√°rtocsk√°j√°t szervezi, √©rtelmetlen √∂sszej√∂veteleken h√ľly√≠ti-bolond√≠tja az embereket. Politikusk√©nt eleve betarthatatlan √≠g√©reteket tesz.
Ezt a rabl√≥kapitalizmust semmilyen m√©ret√Ľ "kritikus t√∂meg" nem fogja b√©k√©s-jogk√∂vet√Ķ-z√°szl√≥lenget√©ssel lev√°ltani.
√Ārp√°d ezt nagyon j√≥l tudja, √©s ez az egyik legnagyobb mocsoks√°ga a saj√°t szavaz√≥birk√°ival szemben.
De kell ez az aug. 20.-a, hogy az a p√°r ezer r√°szedett l√©zeng√Ķ majd r√°j√∂jj√∂n, hogy kicsoda ez a K√°sler √Ārp√°d val√≥j√°ban.

Szerencs√©re, √©s Isten kegyelm√©b√Ķl nem ez az utols√≥ lehet√Ķs√©g, hogy a megmaradt magyars√°g + az emberis√©g m√©g gondolkodni k√©pes r√©sze ford√≠tani tudjon a sors√°n.

A kiindulási alapok itt megtalálhatók: op.iuste.biz
Mondom a gyengébbek kedvéért mégegyszer l a ss a n í r o m le:
kiindulási alap, és nem végcél!
A Kárpát-medencei népek és nemzetek végcélja a Szent Korona Országa lehet.

kieg√©sz√≠t√©sk√©nt : Dugovics N√°ndorfeh√©rv√°r ostromakor r√°ntotta mag√°val a m√©lybe a t√∂r√∂k√∂t √©s a kit√Ľzni akart l√≥farkas z√°szl√≥j√°t.
A többi állítását továbbra is hitelesnek érzem.
kiegészítés 2: Szent Lászlónak bárdja volt, nem kardja, de elnézem nekik ezt is...
#7 | Geza - 2013. augusztus 04. 17:13:27
Gyerekek, √°lljunk meg egy picit. Imre √©s m√°sok is t√∂bbsz√∂r figyelmeztett√©k √Ārp√°dot hogy mi lesz annak az eredm√©nye hogy ha nem megb√≠zhat√≥ emberekkel veszi k√∂rbe mag√°t. Ki fogj√°k csin√°lni miut√°n vakv√°g√°nyra vezetik a "mozgalm√°t"

Most ez megt√∂rt√©nt, de ne a m√°sik oldalnak adjunk "igazat" mert √Ķk voltak ebben az esetben szarkever√Ķk...
#8 | B honved - 2013. augusztus 04. 17:30:23
Proton által megosztott videó jobbik propaganda csatornáról van. Ha a jóbik Kósler ellen van akkor lehet hogy tévedtem. :D s_*_kac tragikomikus már a helyzet.
#9 | monguzking - 2013. augusztus 04. 18:37:43
Van m√©g m√©lyebbre s√ľllyed√©s??,
#10 | HER - 2013. augusztus 04. 19:15:12
Reag√°lt K√°sler a v√°dakra!https://www.faceb...1297205415


M√°solom!


√Ārp√°d K√°sler · 2.240 k√∂vet√Ķ
20 perce ·

Lelkiismeret

Ez az amivel tal√°n mindenki rendelkezik, vagy √≠gy-vagy √ļgy. √Čn √ļgy gondolom, hogy rendelkezek √©s tiszta a lelkiismeretem. Az amit teszek √©s ahogyan teszem bel√ľlr√Ķl j√∂n, nincs m√∂g√∂tte sem sz√°m√≠t√°s sem spekul√°l√°s, a nyer√©szked√©s meg kiz√°rt.
Ennyi befektetett energi√°val √©n a vil√°g b√°rmely r√©sz√©n boldogulhatn√©k √©s biztos meg√©lhet√©st teremthetn√©k a csal√°domnak, √©nnekem ezt nem kell bizonygatnom. Az anyanyelvemen k√≠v√ľl m√©g k√©t nyelvet besz√©lek fels√Ķfokon, egy kis j√≥zan paraszti √©sz√©rt sem kell a szomsz√©dba mennem, van t√∂bb szakm√°m √©s t√∂bb tal√°lm√°nyom. Van egy sz√©p √©s j√≥ feles√©gem akivel szeretj√ľk egym√°st √©s van k√©t eg√©szs√©ges, gy√∂ny√∂r√Ľ gyermek√ľnk. Ett√Ķl t√∂bbet az ember nem nagyon k√≠v√°nhat az √©lett√Ķl, √©n √ļgy √©rzem, hogy szerencs√©s vagyok.
Az, hogy felv√°llaltam a Haza √©s a Nemzet megmarad√°s√°√©rt folytatott harcot nem az √©n d√∂nt√©sem volt, nem tehettem ellene semmit mert bel√ľlr√Ķl j√∂n, val√≥sz√≠n√Ľ ez az √©n keresztem. Gondoltam, hogy nem lesz egyszer√Ľ, b√°r igaz√°b√≥l fizikai atrocit√°sokra sz√°m√≠tottam els√Ķsorban. Most m√°r tudom, hogy ezt r√°galomhadj√°ratok el√Ķzik meg. Val√≥sz√≠n√Ľ ez a „sz√Ķnyegbomb√°z√°s” modern v√°ltozata.
Eddig is azt vallottam, hogy az embereket csak a tetteik alapj√°n kell √©s szabad meg√≠t√©lni √©s √≠gy gondolom a j√∂v√Ķben is. Ami√≥ta „sz√≠nre” l√©ptem sokan √≠rtak √©s sokan mondtak sokf√©l√©t r√≥lam.
Amikor f√ľggetlen polg√°rmesterjel√∂lt voltam, akkor akadtak „szemtan√ļk” akik a z√∂lds√©gesn√©l mes√©lt√©k, hogy l√°ttak v√©rben √ļszva, amint a balt√°val agyonvertem a saj√°t kuty√°mat, voltak j√≥l inform√°ltak, akik tudt√°k, hogy Hugo Chavez- az√≥ta elhunyt -Venezuelai eln√∂k finansz√≠rozta a kamp√°nyomat. Nagyra tartottam √©s a mai napig nagyra tartom Chavez eln√∂k eml√©k√©t √©s azt, hogy m√©lt√≥nak tal√°lt arra, hogy elk√©rje az √∂n√©letrajzomat. Amit √ē tett azt a n√©pe √©rdek√©ben tette √©s j√≥l tette, de soha egy fill√©rrel sem finansz√≠rozott. Voltak akik a rom√°n szekurit√°teval hoztak kapcsolatba vagy a KGB ut√≥dj√°val az FSZB-vel hoztak h√≠rbe.
Sokszor nem tudom, hogy az ostobas√°g vez√©rel egyes embereket vagy valahol egy irod√°ban tal√°lj√°k ki ezeket. A leg√ļjabb velem kapcsolatos h√≠resztel√©sek, hogy CIA √ľgyn√∂k vagyok, a hat √©v alatt k√©peztek ki, am√≠g Amerik√°ban √©ltem. De mint tudj√°k azt is √≠rt√°k r√≥lam, hogy 140 milli√≥ Ft. –ot sikkasztottam az ad√≥sok p√©nz√©n, hogy √ľgyv√©dnek adom ki magam, hogy nemzeti doh√°nyboltot nyitottam √©s tal√°n a legfrissebb, ha az√≥ta nincs valami √ļj, hogy L√°szl√≥ Mih√°ly √©s L√°szl√≥ Andrea finansz√≠rozta a BA√ČSZ iroda alkalmazottait, valamint √Ķk hozt√°k l√©tre a Haza Nem Elad√≥ Mozgalmat. T√©ny √©s val√≥, hogy beseg√≠tettek √ļgy, ahogy m√©g sz√°mtalan ember beseg√≠tett, sz√≥r√≥lapoz√°ssal, l√©gg√∂mb f√ļj√°ssal, s√°tor√©p√≠t√©ssel, Mih√°ly √©s Andrea is beseg√≠tett a dalaival √©s a hangos√≠t√°ssal valamint operat√Ķri munk√°kkal a vide√≥hoz. (lesznek itt m√©g √∂sszev√°gott bakik is a neten…..)T√∂bb mint egy h√≥nappal ezel√Ķtt megromlott a kapcsolat, azt mondt√°k, hogy megv√°ltozott az √©n √©rt√©krendem √©s az √ē intelekt√ľel bar√°taik ezt nem n√©zik j√≥ szemmel. Ez egy kicsit sok volt nekem √©s mondtam, hogy hajr√°, folytatni kell a harcot az intelekt√ľelekkel √©n maradok az emberekn√©l.
√Čn alapj√°ban v√©ve tisztelem az embereket √©s bizalmat szavazok mindenkinek, mindaddig am√≠g nem bizony√≠tj√°k az ellenkez√Ķj√©t. Sajnos √ēk most igyekeznek bizony√≠tani rendesen. Csak √ēk tudhatj√°k, hogy milyen v√©lt vagy val√≥s s√©relmeik miatt vetk√Ķztek ki emberi m√©lt√≥s√°gukb√≥l. Nem tiltottam ki √ēket a Mozgalomb√≥l, sem abb√≥l, hogy az orsz√°gj√°r√°sban r√©szt vegyenek. T√©ny, hogy nem √°ll fent a felt√©tele a karav√°nnak, ha fenn√°ll ahogy √ēk √°ll√≠tj√°k mi√©rt nem kerekednek √ļtra? √Čn biztosan nem ellenzem, s√Ķt igen k√≠v√°natosnak tartan√°m, ha t√∂bb √ļtvonalon j√°rn√°nk az orsz√°got, hiszen annak lenne igaz√°n √©rtelme. Sem √Ķket sem m√°sokat nem loptam √©s nem k√°ros√≠tottam meg. Az √°ll√≠t√°saik minden alapot n√©lk√ľl√∂znek, hiszen minden az emberek szeme l√°tt√°ra zajlik. Az elm√ļlt √∂t √©vben, a csal√°di k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl legal√°bb n√©gy milli√≥ forintot ford√≠tottam hazafias tev√©kenys√©gre. Az√©rt csak ennyit mert nem volt t√∂bb. Aki azt √°ll√≠tja, hogy √©n elvettem a Mozgalomt√≥l, az enyh√©n sz√≥lva nem mond igazat. Semmit sem rejtegett√ľnk eddig sem √©s a j√∂v√Ķben sem fogunk. A mi er√Ķnk a nyilv√°noss√°g. Most besz√©ltem a szomsz√©dommal, k√©rdeztem, hogy mit sz√≥l hozz√°, hogy kiforgattam a h√°z√°b√≥l? Annyit k√©rdezett, „hogy mer Mih√°ly le√≠rni olyat ami minden alapot n√©lk√ľl√∂z?”
H√°t √≠gy, mert egy k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľli orsz√°g lett√ľnk. Mert a szabads√°g nem azt jelenti, hogy mindent szabad. De ha rendet tesz√ľnk az orsz√°gban, ezek magukt√≥l meg fognak sz√Ľnni. Ezek a r√°galmak, csakis elterel√Ķ hadm√Ľveletek lehetnek, elterelni a figyelmet √©s megosztani az egyre jobban kibontakoz√≥ egys√©get. Sok √©rdeket s√©rt√ľnk az√°ltal, hogy a kifoszt√≥k b√ľntet√Ķ felel√Ķss√©gre von√°s√°t er√Ķltetj√ľk, itt bizonyos embereknek nemcsak az egzisztenci√°ja, hanem a szabads√°ga is kock√°n forog,azt is mondhatn√°nk, A T√ČT NAGY.
Augusztus 19-√©n √©s 20-√°n mi ott lesz√ľnk a Nemzetgy√Ľl√©sen a Regnum Marianum kereszt m√∂g√∂tt. Az a k√©rd√©s, hogy √Ėn√∂k hol lesznek, kinek hisznek? Ne nekem higgyenek, ne bennem b√≠zzanak, hanem √∂nmaguknak √©s √∂nmagukban, mert √©n is √∂nmagamban b√≠zok √©s hiszek abban, hogy mindenkinek el kell sz√°molnia a saj√°t lelkiismeret√©vel, el√Ķbb vagy ut√≥bb √©s az √©n lelkiismeretem tiszta. Al√°bb pedig olvashatj√°k a r√°galomhadj√°rat el√Ķtt j√ļnius 23-√°n L√°szl√≥ Mih√°ly√©khoz √≠rt utols√≥ levelemet.

László Mihály <>
Sent: Sunday, June 23, 2013 5:34 PM
Subject: √údv.

Kedves Andrea és Mihály

Legut√≥bbi tal√°lkoz√°sunk √≥ta eltelt id√Ķ b√Ķven elegend√Ķ volt mindenki sz√°m√°ra, hogy √°tgondolja a j√∂v√Ķt. Nem szeretn√©m t√ļl hossz√ļra ny√ļjtani, b√°r lehetne.

Már az utóbbi hetekben érzékeltem telefonbeszélgetéseink alkalmával, hogy valami nincs rendben, de a nehéz anyagi és egyéb gondokat véltem a háttérben. Tévedtem, legalább is részben. Az ominózus estén sok mindenre választ kaptam, bár világosan nem teljesen értek mindent.

Az biztos, hogy az ut√≥bbi id√Ķben nem j√∂ttek be az √≠r√°saim, cikkeim nektek, felfoghatatlan sz√°momra, hogy a kv√≠z k√©rd√©sek miatt Andrea s√≠r√≥g√∂rcs√∂t kapott, r√∂h√∂g√Ķ g√∂rcs√∂t tal√°n m√©g el tudn√©k hinni&#8230; Andrea felvet√©se el√©g v√°ratlanul √©rintett, hogy mi√©rt nem egyeztettem veletek a cikkeimmel kapcsolatban? Meg sem fordult a fejemben, hogy kellett volna, hiszen Ti sem egyeztettek velem miel√Ķtt b√°rmit k√∂zz√© tettek volna, el sem v√°rtam. Annyira b√≠ztam bennetek, hogy Mih√°ly √≠r√°sait elolvas√°s el√Ķtt tov√°bb√≠tottam Tam√°snak k√∂zz√©t√©telre, de √ļgy l√°tszik ez a vak bizalom egyoldal√ļ volt.

Az, hogy s√©relmezt√©tek a cd-dvd-√©k bizom√°nyos √©rt√©kes√≠t√©s√©t, sz√°momra a legmegd√∂bbent√Ķbb volt. Egyr√©szt mert azt hittem a BA√ČSZ rendelkezik vel√ľk, m√°sr√©szt mert ennyi bizalom minimum elv√°rhat√≥ az emberekt√Ķl, ha mi is elv√°rjuk, hogy b√≠zzanak benn√ľnk.

&#8222;Hadikassza-felaj√°nl√°s
Posted on 2013. √°prilis 17., szerda by Adminisztr√°tor
A devizaad√≥ss√°g elt√∂rl√©s√©√©rt folytatott mozgalom anyagi felt√©teleinek biztos√≠t√°sa c√©lj√°b√≥l L√°szl√≥ Andrea √©nekes √©s zeneszerz√Ķ a &#8222;Magyar √©nek magyar l√©lek hangja&#8221; c√≠m√Ľ lemez√©nek 11 dal√°b√≥l, kieg√©sz√≠tve az &#8222;√Čbredj bar√°tom!&#8221; c√≠m√Ľ indul√≥val, jubileumi kiad√°sk√©nt 10.000 CD lemezt adom√°nyozott a BA√ČSZ-nek.&#8221;

Lehet f√©lre√©rtettem √©s ez √ļgy volt, hogy amennyi nem kel el 21-√©n az visszaj√°r, nem tudom, nem is l√©nyeges, de azt a megjegyz√©sed Mih√°ly, hogy Andrea lemeze nem lett le√©rt√©kelve, nem cs√∂kkentett √°r√ļ, sehogy sem tudom √©rtelmezni, minthogy most emelt √°ron kellene √©rt√©kes√≠teni √Ķket, √ļgy hogy meg sem kaptam azokat. Az emberek m√©g azt hinn√©k, hogy nyer√©szkedek rajtuk.

S√©relmezt√©tek tov√°bb√° azon kijelent√©semet, hogy (√°ll√≠t√≥lag) azt mondtam, √©n nem koldulok a lemezekkel. Ezt a saj√°t filmanyagra is gondoltam. Nem vagyok sem DVD sem Cd √°rus. Ennyi az eg√©sz, ezzel senkinek m√Ľv√©sz lelkivil√°g√°t nem √°llt sz√°nd√©komban megb√°ntani, de ha √≠gy t√∂rt√©nt volna akkor ez√ļttal megk√∂vetem.

Kedves Andrea, messzemen√Ķleg visszautas√≠tom azon kijelent√©sedet, hogy ezt a Mozgalmat h√°rman &#8222;h√ļztuk&#8221; fel, Te, Mih√°ly, √©s √©n. Az√©rt ne √©rt√©kelj√ľk t√ļl magunkat. Ezt a Mozgalmat, Kriszti√°n√©k, Kiss J√≥zsi√©k, z√°szl√≥s Feri√©k √©s m√©g nagyon sokan m√°sok h√ļzt√°k fel, term√©szetesen vel√ľnk egy√ľtt.

T√©vedsz abban, ha azt hiszed, hogy √©n le akarom aratni az el√©rt sikert, mint fogalmazt√°l. Milyen sikerr√Ķl besz√©lhet√ľnk? Mindannyian kifosztott, agyonhajszolt emberek vagyunk, ha ez siker, akkor az sajn√°latos. T√©ny viszont, hogy gy√Ķzelemre akarom vinni az elkezdett harcot √©s ez√©rt nem szaladok fejjel a falnak, jobban a kellet√©n√©l. V√©gigj√°rtam a megy√©ket √©s l√°tom, hogy itt m√©g nagyon sok munk√°t el kell v√©gezni, nem lesz vill√°mgy√Ķzelem. A p√©nz sem j√∂tt r√° √∂ssze, hogy azt kivitelezz√ľk amit eltervezt√ľnk. Lehet, hogy Ti megaludn√°tok a teheraut√≥ ponyv√°ja alatt, mint mondt√°tok, meg s√°torban, de ezzel t√∂bbet √°rtan√°nk mint haszn√°ln√°nk az √ľgynek. Tudom, hogy titeket is s√ľrget az id√Ķ, de ett√Ķl nem tehet√ľnk f√ľgg√Ķv√© semmit, √ļgy ahogy Ti f√ľgg√Ķv√© tett√©tek ha 21-√©n nem bor√≠tjuk a rendszert k√∂lt√∂zt√∂k N√©metbe. Meg√©rtelek, de ezek a dolgok nem √≠gy m√Ľk√∂dnek.

J√≥l indult a dolog, de a v√©g√©re kezdett elkutyul√≥dni minden. √Āll√≠t√≥lag nem v√°llalhat√≥ az √©rt√©krendem. Az √©n √©rt√©krendem nem v√°ltozott semmit. Teszem amit a lehet√Ķs√©geim megengednek. Nem hiszem, hogy Ti t√∂bbet tenn√©tek, mint amit a lehet√Ķs√©geitek megengednek.

Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy embertelen er√Ķpr√≥b√°kon mentek kereszt√ľl, de ez m√©g nem ok arra, hogy rajtam b√°rmit sz√°mon lehessen k√©rni. Viszont azt l√°ttam, hogy a bizalmatok megingott bennem, ezt az intelekt√ľel bar√°taitok val√≥sz√≠n√Ľ meger√Ķs√≠tett√©k bennetek. Ezt v√©gtelen√ľl sajn√°lom, mert ez viszont n√°lam jelent bizalomveszt√©st, √≠gy nem lehet h√°bor√ļba menni, labilisan nem. √Čn az√©rt mentem el olyan k√©s√Ķn hozz√°tok, hogy p√©nzt vigyek a st√ļdi√≥ b√©rl√©s√©re.

√ögy gondolom, hogy elsz√°mol√°s n√©lk√ľl ezt az √ľgyet lez√°rni nem lehet. Eddig adtam egyszer 70 ezret, egy alkalommal 40 ezret √©s egy alkalommal 150 ezret. A mozgalom p√©nz√©b√Ķl lettek v√°s√°rolva a l√°mp√°k, a z√∂ld h√°tt√©r √©s a mozgalom p√©nz√©b√Ķl lettek legy√°rtatva a CD-√©k, amelyb√Ķl a n√°lam l√©v√Ķkkel egy√ľtt 6-8 ezernek m√©g lennie kell. Mih√°ly ha m√°s√©rt nem is, de ezek√©rt l√©gy sz√≠ves J√≥zsinak elv√©gezni a meg√≠g√©rt vide√≥t. Ha √ļgy d√∂nten√©l, hogy nem tudod megcsin√°lni, akkor azt is jelezd l√©gy sz√≠ves, hogy int√©zkedhessek annak elk√©sz√≠ttet√©s√©r√Ķl.

Sok mindenr√Ķl lehetne m√©g √≠rni, de m√°r ez is sok. √ögy √©rzem kihoztam magamb√≥l a k√∂z√∂s √ľgy√©rt a maximumot. R√° nem szolg√°ltam arra, hogy √≠gy alakuljon. Mindaddig m√≠g az √©n nevem forog kock√°n, √©n mondom meg, hogy mi legyen. Ezt eddig sem mondtam m√°sk√©nt, nem tudom ki az az intelekt√ľel, aki felb√Ķsz√≠tett titeket ellenem, de j√≥ munk√°t v√©gzett.

√Čn nem haragszom r√°tok, de h√°l√°snak sem kell lennem, mert amit csin√°ltunk azt a k√∂z√∂s √ľgy√©rt csin√°ltuk az orsz√°g√©rt √©s a nemzet√©rt. √Čn sem v√°rok h√°l√°t ez√©rt senkit√Ķl, magam v√°lasztottam g√∂r√∂ngy√∂s √ļton j√°rok. Ha tudok b√°rmiben seg√≠tek a j√∂v√Ķben is, de b√°bja senkinek nem leszek, akit a h√°tt√©rb√Ķl lehessen r√°ngatni. Majd eld√∂ntitek, hogy ez √≠gy megfelel-e nektek. Jelezz√©tek legyetek sz√≠vesek, hogy mi legyen a sorsa a n√°latok l√©v√Ķ DVD-knek. Amint tudom elviszem az itt l√©v√Ķ Cd-ket. Ha van esetleg olyan amivel megb√°ntottalak √©s nem tudok r√≥la, eln√©z√©st k√©rek, de ez √≠gy m√°r nem a r√©gi, ahogy m√°r a r√©gi email c√≠mem sincs meg, minden v√°ltozik √©s saj√°t gyarl√≥s√°gunkt√≥l maradunk kicsik...

√údv√∂zlettel,√Ārp√°d.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.