Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

F√©lelmetesen meger√Ķs√∂d√∂tt az al-Kaida


Al-Kaida = MI-6, CIA, Mossad...√©s persze, hogy er√Ķs√∂dik, ha azt mondj√°tok! Akkor most lesz durr, vagy bumm bele?
√Čvek √≥ta most √©ri a legnagyobb fenyeget√©s az al-Kaida terrorszervezet r√©sz√©r√Ķl az Egyes√ľlt √Āllamokat √©s m√°s nyugati orsz√°gokat, a helyzet nagyon eml√©keztet a 2001. szeptember 11-ei terrort√°mad√°st megel√Ķz√Ķ id√Ķkre - k√∂z√∂lte Saxby Gambliss, a szen√°tus h√≠rszerz√©si bizotts√°g√°nak republik√°nus t√°rseln√∂ke egy vas√°rnapi telev√≠zi√≥s m√Ľsorban.

Az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium elrendelte 21 nagyk√∂vets√©g √©s konzul√°tus ideiglenes bez√°r√°s√°t, s arra figyelmeztette az utazni sz√°nd√©koz√≥kat, hogy al-Kaida t√°mad√°sokat hajthat v√©gre augusztusban, k√ľl√∂n√∂sen a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban.

Chambliss az NBC amerikai t√©v√©csatorna Meet the Press c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban elmondta, hogy a Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g (NSA) egyik, elektronikus √ļton adatokat gy√Ľjt√Ķ, kommunik√°ci√≥t "elfog√≥" programja seg√≠tett a fenyeget√©s felder√≠t√©s√©ben. Err√Ķl a programr√≥l is k√∂z√∂lt inform√°ci√≥kat Edward Snowden, az NSA egykori informatikusa, aki Hongkongon kereszt√ľl Moszkv√°ba menek√ľlt, s Oroszorsz√°g egy √©vre sz√≥l√≥ mened√©kben r√©szes√≠tette.

Ezek a programok "teszik lehet√Ķv√©, hogy besz√©lget√©seket sz√Ľrj√ľnk ki. Ha nem lenn√©nek ezek a programok, egyszer√Ľen nem lenn√©nk k√©pesek √©rtes√ľl√©st szerezni arr√≥l, amit ezek az √°tkozottak egym√°s k√∂z√∂tt megbesz√©lnek" - k√∂z√∂lte az amerikai szen√°tor, hozz√°t√©ve: "ez a legs√ļlyosabb fenyeget√©s n√©h√°ny √©vre visszamen√Ķleg", s "a chatel√©sek nagyon eml√©keztetnek a 2011. szeptember 11-√©t (az Amerik√°t √©r√Ķ terrort√°mad√°st) megel√Ķz√Ķ id√Ķkre".
K√ľl√∂nb√∂z√Ķ ir√°nyb√≥l t√°madhatnak

Vas√°rnapi amerikai telev√≠zi√≥s m√Ľsorokban republik√°nusok √©s demokrat√°k egyar√°nt igyekeztek √©l√©t venni az NSA megfigyel√Ķi programjai k√∂r√ľli vit√°nak, amelyben az is felmer√ľl, hogy a programok s√©rtik a mag√°nszf√©r√°t, s t√°mad√°st jelentenek a szem√©lyis√©gi jogok ellen.

Peter King republik√°nus k√©pvisel√Ķ az ABC tv-√°llom√°s This Week c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban arr√≥l besz√©lt, hogy az al-Kaida sok tekintetben er√Ķsebb, mint volt 2001. szeptember 11. el√Ķtt, "mert mut√°l√≥dott, sz√©tterjedt, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ir√°nyokb√≥l t√°madhat r√°nk."
Lindsey Graham republik√°nus szen√°tor a CNN-nek kijelentette: a k√ľlk√©pviseletek bez√°r√°sa √©s az utaz√°sra vonatkoz√≥ figyelmeztet√©s azt mutatja, hogy az Obama-korm√°nyzat tanult a tavalyi beng√°zi esetb√Ķl. A l√≠biai v√°rosban √©ppen szeptember 11-√©n √©rte hal√°los √°ldozatokkal j√°r√≥ t√°mad√°s az amerikai konzul√°tust.

"Bengázi totális kudarc volt. A fenyegetés reális volt, a helyzetmegítélés reális volt, s mi mégis mulasztottunk. Tanultunk Bengáziból, a kormányzat helyesen teszi a dolgát" - mondta a szenátor.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Entheo Mitiok - 2013. augusztus 05. 09:15:10
Jaj, neee... √Čpp' mondja a h√≠reket r√∂viden a r√°dij√≥, hogyaszongya: tombol a h√Ķs√©g tov√°bb, az al-Kaid√°t√≥l retteg a vil√°g. M√©g r√≠mbe is szedt√©k... Viszont van √∂sszef√ľgg√©s a k√©t h√≠r k√∂z√∂tt: mindkett√Ķ mesters√©ges.
#2 | monguzking - 2013. augusztus 05. 09:18:40
ha alkaida a f√∂gonosz akkor mi√©rt sz√°mit sz√∂vets√©gesnek sziri√°ban?Ha ugy vesz√ľk akkor b√ľncselekm√©nyt k√∂vet el ki terrorszervezetet t√°mogat teh√°t az amerikai korm√°nyzat s benne obama b√ľn√∂z√∂ igy azonnal lekell tartoztatni
#3 | Bulcsu - 2013. augusztus 05. 10:25:22
Le kell gy√Ķzni√ľk saj√°t magukat.
Lapátolják vissza a sz@rt a tehénbe.

Bezárták az amerikai nagykövetséget 17 országban

A terrort√°mad√°sok glob√°lis fenyeget√©se miatt 17 muzulm√°n orsz√°gban z√°rt√°k be ma ideiglenesen az Egyes√ľlt √Āllamok diplom√°ciai k√©pviseletit.
Washington figyelmeztette a k√ľlf√∂ld√∂n tart√≥zkod√≥ amerikai √°llampolg√°rokat. El√Ķz√Ķ nap az Egyes√ľlt √Āllamok √ľl√©st tartott a terroristafenyeget√©sek miatt.
Kor√°bban az Interpol √°ltal√°nos figyelmeztet√©st adott ki, mivel j√ļliusban t√∂bb sz√°z al-Kaida harcos menek√ľlt el kilenc orsz√°gban, k√∂zt√ľk Irakban, L√≠bi√°ban √©s Pakiszt√°nban.
http://hungarian....orszagban/

Aszad "vask√©zzel" gy√Ľri le a terrorist√°kat Sz√≠ri√°ban

Bassár el-Aszad elutasította a politikai párbeszédet a fegyveres ellenzékkel.
A szíriai elnök szerint "vasököllel" kell csapást mérni a terroristákra. Ezt vasárnap a szíriai televízióban jelentette ki.
"Egyetlen j√≥zan gondolkod√°s√ļ ember sem hiszi, hogy a terrorizmus ellen politikai eszk√∂z√∂kkel lehet fell√©pni" - hangoztatta Aszad, aki kiemelte, hogy "vas√∂k√∂llel kell csap√°st m√©rni a gerill√°kra".

Bass√°r el-Aszad √ļgy fogalmazott, hogy Sz√≠ri√°nak most el kell d√∂ntenie, milyen √°llam lesz: "a t√∂rv√©ny √°llama, vagy olyan orsz√°g, ahol a rabl√≥k√© √©s a bandit√°k√© a hatalom".
http://hungarian....Sz-riaban/

Legmagasabb szint√Ľ terrorvesz√©ly-jelz√©s a pakiszt√°ni f√Ķv√°rosban

Augusztus 4-√©n este a pakiszt√°ni f√Ķv√°rosban, Iszl√°m√°b√°dban elrendelt√©k a legmagasabb szint√Ľ terrorvesz√©ly-jelz√©st.
A korm√°nyforr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ h√≠r szerint a titkosszolg√°latok inform√°ci√≥t kaptak a terrorist√°k k√©sz√ľl√Ķ t√°mad√°s√°r√≥l.
Iszl√°m√°b√°dban riad√≥ztatt√°k a hadsereg √©s a rend√Ķrs√©g alegys√©geit. A v√°ros f√∂l√∂tt katonai helikopterek j√°r√Ķr√∂znek, az k√∂rnyez√Ķ hegyeket √°tf√©s√ľlik a katon√°k.

Meger√Ķs√≠tett√©k a miniszt√©riumok, m√°s √°llami hivatalok, valamint az iszl√°m√°b√°di katonai l√©tes√≠tm√©nyek v√©delm√©t.
http://hungarian....ovarosban/
#4 | Perje - 2013. augusztus 05. 16:24:43
De mit√Ķl er√Ķs√∂d√∂tt meg, dr√°ga King √ļr, amikor azt √°ll√≠tott√°k Amerik√°ban, hogy ezzel a szervezettel v√©gk√©pp lesz√°moltak akkor, mikor Bin L√≥dent "likvid√°lt√°k".
A helyezt az, hogy √ļjabb ellens√©get kell bodobni a k√∂ztudatba a viet-kongok √©s talib√°nok ut√°n. "√öj m√ļsorhoz √ļj f√©rfi kell !" A helysz√≠n m√°r ki lehet jel√∂lve.
#5 | tour - 2013. augusztus 06. 11:28:15
Imre, bumm bele! Demokratikusan saj√°t magukat!

Drón végzett az al-Kaida négy tagjával

Az amerikai dr√≥n egym√°s ut√°n n√©gy rak√©t√°t is kil√Ķtt a j√°rm√Ľre, amelyben a n√©gy f√©rfi utazott V√°di-Abida v√°ros√°ban.
http://hvg.hu/vil...gjaval#rss
#6 | keepfargo - 2013. augusztus 06. 14:59:42
Azert mert ezeknel az amerikai gyengeelmejueknel meg mindig kulso terrortamadasnak minosul az "insider job" vagyis a zsido megrendelesre tortent biztositasi csalas, mi most mar lehetoleg ne doljunk be ennek. Az egesz Al-Kaida hiszteria megrendelesre mukodik, annyi koze van az arabok vagy a esetleg a muszlimok allitolagos szabadsagmozgalmazhoz, mint mondjuk nekem Bin Ladenhez. Talan meg annyi se, pedig az nem sok...Abbol induljunk ki, gyerekek, hogy ami a mai mediakban megjelenik, az kodolt info. Vagyis valakik valamit tudatni akarnak valamilyen erdekbol. Valakik meg vagy beszopjak a hamukaat/kamut/link dumat, vagy nem. Vilagmedia, hivatalos informacio - legy resen!!! Alternativ info Interneten - fifty-fifty esely hogy nem kamu. Ennyi. Ma csak az nem hazudik, aki csendben van, de meeg ez se biztos...

Ne bantsd a magyart, mar tele a feje a hazugsagokkal, es ha megbolondul, Isten tudja, mire lesz keepes...
#7 | Perje - 2013. augusztus 07. 15:34:40
Meger√Ķs√≠tik, azt√°n f√©lni kelljen t√Ķl√ľk valami miatt t√Ķl√ľk. √ćgy h√ľly√≠tik a n√©pet.
http://www.islamt....4eur.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.