Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A pápa rákényszerítheti a magyar püspököket, hogy menjenek szembe a kormánnyal


Micsoda? Csodára vártok? Balodali és kersztény, no meg buzi-pedofil...ügynök, ostoba beszari "értelmisegg"...de már milyen régtõl. A szegények melletti kiállás nagymértékben politikai cselekedet. Kitûnõ szakemberek -szociológusok, teológusok, vallástörténészek azt állítják, hogy tulajdonképpen maga a kereszténység is egy baloldali, szegénypárti mozgalom, mondta Kamarás István.


Messzemenõ következményei lehetnek annak, ha a pápa kiáll a szegények mellett, mondta a Népszabadságnak adott interjújában Kamarás István. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.)

A vallásszociológus szerint ha a pápa elkezdi bevasalni a szegények melletti kiállást a világ püspökein, akkor a magyar püspöki kar tagjai sem vonhatják ki magukat. Többet kell tenniük a rászorulókért, és kénytelenek lesznek állást foglalni akár a mostani kormánnyal szemben is.

HIRDETÉS


Azzal a kormánnyal szemben, amelynek vannak kifejezetten szegényellenes intézkedései: az egykulcsos adó bevezetése, a segélyezés átalakítása, az iskolakötelezettség korhatárának leszállítása, a hajléktalanokkal való bánásmód.

És hogy az egyház ezzel belekeveredik a politikába? Igen. Mert, félreértés ne essék, a szegények melletti kiállás nagymértékben politikai cselekedet. Kitûnõ szakemberek -szociológusok, teológusok, vallástörténészek -, akiknek adok a véleményére, azt állítják, hogy tulajdonképpen maga a kereszténység is egy baloldali, szegénypárti mozgalom, mondta Kamarás.


Ilyen értelemben Ferenc pápa jogfolytonosságot képvisel. Rióban hallhattuk tõle: "Egy társadalom nagyságának mértékét az adja meg, hogyan bánik azokkal, akik szükséget szenvednek, akiknek nincs másuk, csak szegénységük". Persze: nyitott és izgalmas kérdés, hogy a jómódú országok püspökei mennyi áldozatra hajlandók a szolidaritás erõsítése érdekében. Nem valószínû, hogy Ferenc olyan pápaként vonul be a történelembe, mint aki lényeges hittételeket fogalmazott meg, átalakította a keresztény erkölcstant vagy megújította a liturgiát. Ha azonban sikerül elérnie, hogy a szegénypártiság uralkodóvá váljon a katolikus egyházban, akkor az önmagában is forradalmi változás lesz.
Link

Hozzászólások


#31 | kincses - 2013. augusztus 06. 14:52:50
Kukackac, beletörõdök. Akkor majd mennyei csipkeverõ szakkör leszünk vagy ilyesmi! Isten irgalmazzon nekünk, mert ahogyan nézem, Izrael nem fog...
#32 | albikor - 2013. augusztus 06. 15:22:37
Mondok néhány dolgot, hogy minden kétséget kizárjak, mennyire érdemes másokkal jót tenni.
Ha megsérted a feleségedet, akkor át fogod élni azt amit a feleséged érez. Úgy éled át, mintha veled történne meg. Ha terrorizálod, akkor azokat az érzéseket fogod átélni. Ha megvered, akkor még a fizikai fájdalmat is érezni fogod, mint amit a feleséged értett. Ha valakit megölsz, akkor azt fogod átélni. Ha volt olyan tapasztalatod, hogy mikor leöltek egy disznót, és egy gyerek részt vett a disznóölésen, és egyszer csak elkezdett sírni, és tíltakozott, hogy levágják a disznót, akkor az a gyerek átélte a disznó érzéseit, vagy a haláltusáját. Amikor maditálsz, és átélsz egy régien veled történt eseményt, és egyszer csak elkezdtél sírni, pedig nem is akartál, akkor nem történt más, mint átélted a károkozásod okozta fájdalmakat. Ha jól csináltad a meditációt, akkor mindent átéltél, amit a másik érzett, minden fájdalmat. Ha kivágsz egy fát, akkor is átéled mit érez a fa, mikor kivágod. Elmész a háborúba, és megölsz pár embert, akkor is át fogod érezni az õ haláltusáját maximálisan. Ha becsapsz egy embert, azt is átéled, hogy õ mit érzett, és ha öngyílkos lesz, azt is át fogod élni, mintha te lettél volna öngyílkos.
Ha a földet elkezded bányásni, és kárt teszel a földnek, akkor azt is át fogod élni. Mindent átélsz, amiben a rád bízott energia benne van a károkozásban. Ne gondolja senki, hogy a semmibõl állítják elõ a pénzt. abban a pénzben, van energia, még a számítógép egyesében, és nullájában is, ami megjeleníti hogy menyi pézed van a bankban. Ha ezzel a pánzzel, a te pénzeddel, mások kárt okoztak, akkor azt a károkozást is át fogod élni, mert a te felelõsséged, hogy a te pénzeddel, a te energiáddal ne okozzanak másoknak kárt.
sorolhatnám a példákat, de ha a rendet bevezetik a földön, akkor niztos lehetsz, hogy nem fogod megúszni, a károkozásod átélését, és minden fájdalmát érezni fogod. Ha sok embernek okoztál kárt, akkor elég sok fájdalmat fogsz átélni, és el is kell viselned minden kínt.
Most már tudod, hogy miért érdemes sok jót tenni mással, és tudod, hogy miért érdemes ránevetned a másikra, mert azt is át fogod élni, ha a másik örül neked, hogy vagy, hogy segítesz neki. Azt is átéled, hogy a föld örül neked, ha ültettél egy fát, hogy felszedted a földrõl a szemetet. Aki sok jót cselekedett, az könnyen szembenéz magával, és öröm lesz neki a szembenézés. Csak azzal fogsz szembenézni, amit te csináltál.
Késõbb egy magasabb létsikon fogsz mások cselekedeteivel is szembenézni, de akkor a fájdalmak csökkentett formában jelennek meg.
Amikor meditációt, vagy imát csinálsz, akkor is csökkentett formában méz át az eseményeken. Ezt nevezik sokan kegyelmi állapotnak, hogy ilyenkor a fájdalmak is csökkentett formában jelennek meg. Ha elérkezik az idõ, akkor mindent át fogsz élni, és nem csökkentet formában, hisz elõtte volt idõd átmenni a károkozásaidon, és meg is bocsáthattál magadnak, és kérhetted mások bocsánatát is. Aki nem teszi helyére a dolgait, az csõstõl teljesen átélve kapja meg a károkozását.
Nincs kivétel, és senki nem tud elbújni ez elõl, mert a Földön is be lesz vezetve a rend, mert ezt kérték sokan, vagyis mindenki, aki itt él vagy van a Földön. Aki nem kérte ezt, az már nincs a Földön. Mindenki meg lett kérdezve, és a személye, vagy alelke, vagy a szelleme ezt kérte, ezért van a földön, és nem halt meg. Aki meghalt, az a halál pillanatában ment át a másoknak okozott szenvedésen, és akik egen megsínylették ezt, azokat gyógyítják szeretettel, mert csak szeretettel lehet gyógyítani. Ha meggyógyultak, akkor újra megszületnek, ha bevállalják az új életet a Földön, de akkor már egy sokkal magasabb szinten születnek meg, hísz meggyógyultak. Nem számít, milyen lényis vagy, vagy nem számít, milyen néphez is tartozónak is képzeled magad, a szembenézést senki nem ússza meg, mert ezt kérted. Aki nem vállalja be a szembenézést magával, az meghal, és egyszerre elszállítják más bolygóra a lelkét, de õk sem ússzák meg a szembenézést, mert egyszer az is megtörténik, csak sokkal több lesz a fájdalom.
Csak azok emelkedhetnek, akik a szembenézést megcsinálták, vagyis magával és a cselekedeteivel szembenézett, és ezt nevezzük tisztulásnak.
Mivel egy vagy mindennel, és mindenki mindenkivel össze van kapcsolva, ezért elkerülhetetlen a szembenézés, hogy tudd, ne okozz másnak kárt, mert magadnak okozod, hisz minden kérokozást át kell élned.
Ha megfigyelted ezekbõl az információkból, csináltak vallást úgy hogy misztifikálták, és eltorzították ezeket az információkat. Bármelyik vallásban felfedezheted azokat, amiket elmondtam, és rám is sûtheted, hogy annak a vallásnak a papja, vagyok, amelyiket épp ismered.
A különbség csak az, hogy úgy írtam le, hogy leszedtem a vallásí mázt, és az eltorzításokat kijavítottam.
Ha mérges vagy ezért, valójában azért vagy mérges, mert rájöhettél, hogy sok mindent a vallások, vagy az ezotéristák rosszul mondtak, vagyis eltorzítva mondták neked, így becsapottnak érzed magad.
El lehet ezt mondani még egyszerûbben is, sõt pontosabban is, csak most így kell elmondanom, hogy megértsed. Ahogy emelkedsz, még egyszerübben és pontosabban lesz ugyan ez elmondva. Akik emelkedettebbek, azoknak másként mondom el ugyan ezt, ha egyáltalán el kell mondani. Amikor gyerek voltam, anyám ugyan ezt egyszerûen csak úgy mondta el nekem, hogy 'Légy jó fiam". Ekkor a Jóistent idézte nekem, és ebben a mondatban mind az, amit elmondtam eddig benne van.
#33 | albikor - 2013. augusztus 06. 16:04:05
Ha ki tudod mondani a besõdnek, hogy "Szeretlek", és ezt õszintén, minden érdek nélkül teszed meg, akkor ki tudod mondani a feleségednek, a gyermekednek, a szüleidnek, és bármelyik lénynek a földön, tehát fáknak állatoknak más népek tagjainak, a Földnek stb.
Aki ezeket meg tudja csinálni, annak semmi keresnivalója egy vallásnál sincs, és mindent tud, amit Jézus tanított, mert Õ gyakorolja is a szeretetet.
Az ilyen embertõl azok tanulhatnak, akik ezt nem tudják megcsinálni. Ennél egyszerûbben nem lehet megfogalmazni a szeretetet.
Ha van olyan akinél nem tudod kimondani, és nem a kimondott szó szerint élsz, cselekszel, akkor van min átmenned, és van mit helyreraknod.
Szeresd a másikat, semmi más nem kell az élethez.
Nagyon röviden fogalmaztam most, és azt mondtam el, amit mindenki tud, csak még nem csinálja.
Szerintem most vertem ki jó néhány embernél a biztosítékot, de hát jobb, ha én verem ki a biztosítékot, mint más.
#34 | albikor - 2013. augusztus 07. 04:50:25
Azért remélem csipkeverõ szakkört nem fogunk alakítani, de egy szakrális királyságot igen.
Abban igazad van, hogy Izrael nem fog nekünk irgalmazni, így a zsidók sem. Nézd meg a mostani magyar vezetést. Néhány tucat ember teljesen le fogja most a magyarokat, és azt veszed észre, hogy nincs kiút ebbõl az állapotból.
Ha a zsidókat nézem õk sokkal rosszabb helyzetben vannak mint mi. Náluk több az olyan ember, akik írányítják õket.
Biztos hallottál már megszállásról. Itt arról beszélek, mikor valaki, vagy valmi megszállja a tested. A zsidó vezetõknél is ez van, és nem csak a vezetõknél. Olyan ez a megszállás, hogy szinte észre sem veszed, és még nagyjából normális emberek is maradtak. Olyan ez a megszállás, hogy még azt sem tudod eldönteni, mármint spirituálisan, hogy a zsidók emberek e. Sokan értetlenül állnak ez elõtt, csak azt érzik, hogy a zsidókkal baj van.
Nem nagyon hiszel nekem? Ăšgye?
Csak egy mõdja van, hogy a zsidókon is segítsünk, hogy emelkednek a magyarok arra a szintre, hogy tudják, mit is kell tenniük, és tele kell lenniük a magyaroknak szeretettel. Ekkor tudnak a zsidókon segíteni. addig nem. Már mondtam, hogy nem irthatunk ki egyetlen embert sem, és azt tudod, hogy miért. Amúgy semmi értelme nem lenne a zsidók kiírtásának, mert ezzel más népeket sodornánk veszélybe. Már mondtam, hogy a zsidók nagy szarban vannak, és már nagyon régóta. Ilyen ismeret után talán más értelmet nyer az is, hogy a zsidókat miért utálja minden nép, és miért nem engedték soha a körmányzásba, és a kormány hivatalokba régen. Még a városokba is csak fényes nappal mehettek be. A zsidók próbáltak minden nép között elvegyülni, de soha nem sikerült. Most már tudod miért. Te is utálod a zsidókat, delehet, hogy nem az embert, hanem azt, aki írányítja a zsidók többségét. Valahogy érzed ezt.
Fogalmad sincs, kik a zsidók, és mikor helyre lesznek rakva, akkor lesz itt is meglepi. Addig max el lehet a zsidókat különíteni, és lehet õket korlátozni, hogy ne okozzanak sok kárt. Elmondtam mit csinál egy rabszolga, és azt is, ha valamelyik rabszolgának megmondod, hogy õ egy rabszolga.
Most már tudod azt is, miért szorgalmazom, nem csak a magyaroknál a belsõt. Minden más maszlag. Talán sejted, azt is, hogy nem lehet egyénieskedni, és csak eggyütt fog menni minden, mint a karikacsapás.
#35 | albikor - 2013. augusztus 07. 05:16:27
Három nagy spirituális, mentális támadás érte a földet az elmúlt évezredekben. Az elsõ valahol Irán területén. A második Egyiptomnál, míg a harmadik közép Afrika területén. Nagyon sok embert száltak meg egy ilyen spirituális támadáskor. A megszállás után mindig nagy harcok folytak. Afrikában a fél afrikai lakósságot kiírtották. Nem véletlen, hogy az afrikai rabszolga szállítás megtörtén Amerikába. Az sem véletlen, hogy az USA mostani elnöke néger. Kicsit másként volt a történelem, mint ahogy tanultad az iskolában. Nem véletlen, hogy mit is akartak eltussolni. biztos hihetetlen, hisz egy jóhiszemû magyar el sem tudja képzelni, hogy ilyesmi is megtörténhet. Ha nehezen hiszed el, akkor tényleg jó ember vagy.
#36 | Maguskacska - 2013. augusztus 07. 07:13:57
albikor!
bocs hogy megzavarlak a tudatos zagyválásodban,:(
remélem a maradék pár napon, még hosszabb és még banálisabb hozzászólásokkal gazdagítod a HONlapot, így 1szerübb lessz átugranis_*_kukks_*_yass
#37 | Kore - 2013. augusztus 07. 12:46:07
Basszus- Ă©s violinkulcs!
Fényruha meg albino kor-ker-kör!
Már curvahosszú 98-at elsütöttél 2013. június 05. óta!
2 dobásod maradt, ha elõre egy 100-as keretre tervelted ki itteni pályafutásodat:

Már napszemüveg kell, annyi fény árad belõled...
Tudod mit, ne légy százas.
s_*_help
#38 | gabi - 2013. augusztus 07. 13:41:11
Már engem is kezdesz fárasztani albikor, pedig bikatürelmem van, ezért hirtelen haragom!:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.