Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Patikák: készül a generációváltó program


Hankó, te ennyire hülye vagy, vagy csak ennyire hülye vagy! Ha arról lenne szó, hogy a vén zsidó TEVA-s gyógyszarászokat kellene kitúrni fiatal magyar patikusok által, akkor rendben, de a tendencion jelenleg az, hogy a fiatal kóser genyóknak áll az izraelita érdekeltségû ormány-rendelet. Hankó-Hankó, nem lesz ennek jó vége! Demokratikus lesz nagyon. A generációváltást elõsegítõ programot kíván kidolgozni a patikusok számára a kormány és a Magyar Gyógyszerészi Kamara, közli a Magyar Nemzet.

Hankó Zoltán, a testület elnöke a lapnak elmondta: Horváth Zsolt miniszteri biztossal egy olyan programot kívánnak kidolgozni, amelynek célja, hogy a pályakezdõ fiatal gyógyszerészek is be tudjanak lépni a piacra, és át tudják venni az idõsebb gyógyszerészektõl a patikák mûködtetését. A kamara szeptemberben kezdheti meg a tárgyalásokat a kormány képviselõivel egy a fiatal gyógyszerészek helyzetbe hozását segítõ programról, amely a közelmúltban meghirdetett patikaalap keretei között indulna, és költségvetési forrás nélkül is eredményes lehet.

Hankó Zoltán szerint ha sikerül kidolgozni a generációváltást elõsegítõ programot, amely hosszabb távon is garantálja a gyógyszertárak nemzeti és szakmai érdekkörben maradását, reális esély van arra, hogy hazacsábítsák a külföldön elhelyezkedett patikusokat. A gyógyszerészek az elmúlt hat-hét évben évente átlagosan ötvenen kérték a külföldi munkavállaláshoz szükséges igazolást. Az idén ennél jóval kevesebben, ám a frissen végzettek csak június végén kapták meg a diplomájukat, így az õ igényük csak a második félévi statisztikai adatokban jelenik meg, mutatott rá a szakember.

Beszélt arról is, hogy az elvándorlással párhuzamosan már felütötte a fejét a gyógyszerész-munkanélküliség, körülbelül százra tehetõ az állást keresõ gyógyszerészek száma.
Link

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.