Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Különleges falut találtak a régészek Alaszkában.


Legalább 200 éves falura bukkantak az amerikai Brown Egyetem régészei Alaszkában, a feltárás különlegessége, hogy a lakóházakat alagutak kötötték össze.

A Kobuk-völgyi Nemzeti Parkban, Kiana településtõl mintegy 36 kilométerre, a Anchorage-tól 800 kilométerre északnyugatra feltárt településen annak idején mintegy 200 ember élhetett, valószínûleg a térség regionális székhelye volt. A falu már az 1700-as évek végén, 1800-as évek elején létezhetett.

Doug Anderson északi-sarkköri kutatásokra szakosodott régész elmondta, soha nem látott ehhez hasonló leletet több mint 50 éves pályafutása során. A házakat alagutak hálózata köti össze. "Néhány más térségben találtunk olyat, hogy két házat kötött össze alagút, de ehhez hasonlót soha. Azokban a térségekben a házak kicsik voltak, az itt feltárt gigantikus méretû házakhoz képest."

A feltárt épületek, alagutak gerendázatát lucfenyõbõl készítették, a házai falai vályogból voltak, a helyiség középen tûzgyújtásra kialakított helyet találtak. A régészek arra utaló jeleket is láttak, hogy a falu lakói kutyákkal éltek együtt. Emberi maradványokra is bukkantak, egy gyermek és egy törött lábú férfi csontvázára.

Egy inuit eszkimó, Thomas Jackson az AP amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy édesanyja gyermekkorában mesélt nekik arról, hogy õseik abban a térségben éltek egy régi faluban. A régészek most azt akarják kideríteni, hogy építhették az alagutakat, mert semmilyen építõeszköz nyomaira nem bukkantak a feltárt leletek között.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. augusztus 05. 22:19:47
Hogy mik vannak !
A Földközi és a Fekete - tenger alján is vannak városok. Vagy ezt már tudják ?
Vajon mi az oka , hogy csak most találták meg ?
Van e összefüggés az alaszkából diszlokáltatott ámerikai raketabázissal ? Ha igen , indítani kellene egy mozgalmat amely követelné az ameriaki katonai bázisok felszámolását , természetesen csak a tudomány kedvéért , mert nagy valószínûséggel nagyon fontos leletanyagok kerülhetnek elõ.
#2 | kincses - 2013. augusztus 05. 22:31:08
Rozsola, Irak?s_*_huha
#3 | rozsola - 2013. augusztus 05. 22:58:46
Most megcsíptél. Reggelig pötyögjek ?
#4 | No Shadow Government - 2013. augusztus 05. 23:08:59
És Azerbajdzsán,Türkmenisztán,Megasztán,Hátasztán? Több,mint 1000 van belõlük,mármint ZUSA-bázisból....A bázis építés a gyarmatosítás új formája manapság.
#5 | kincses - 2013. augusztus 05. 23:17:08
Rozsola, dehogy!! Csak gondoltam, fontoskodom egy kicsit!s_*_kv
#6 | postaimre - 2013. augusztus 06. 07:39:55
Ha jól értem, akkor ennek a cikknek a lényege, hogy a cáratyuska úgy adta el Alaszkát, hogy lakott volt 1867-ben? Vissza az egész, csakhogy Alaszka az USA egyik tagállama, így ez kicsit több is ettõl...viszont felmerül egy másik kérdés, amirõl csendben vannak. Mexikóból a transz-amerikai stráda épül Alaszkáig és a terv ott is készen van már a Berring-szorost összekötõ gigahíd építésére és így értelmet nyerhet, hogy mindent rákötnek a kereskedelmi hálózatra...és érthetõ miért ruház be óriási pénzeket a maci a távol-keleti transz-szibériai építkezésekbe. Ja, Alaszkában egy hónapja csak 35 fok volt. Ez lesz az új mérsékelt égöv?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.