Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Több ezer gyilkosságot sumákolnak el a kormányzati statisztikák


Ez így van máshol is! Nálunk ugyan a "kórházakban" és azon kívül mennyi bûneset van elsikálva, statisztikailag és büntetõfelelõsségileg elhallgatva? Mennyi magyart öltek meg a cigányok és mennyit ért atrocitás csak az utóbbi évben?
Egy brazil kormányzati kutatóintézet szerint a latin-amerikai országban jóval több gyilkosság történik, mint ahány a hivatalos jelentésekben szerepel.

A kormány által mûködtetett Gazdasági Kutatóintézet átvizsgálta a halottkémi jelentések országos adatbázisát, és errõl készült, helyi idõ szerint hétfõn közölt elemzésében arra a következtetésre jut, hogy Brazíliában a hivatalos adatokhoz képest évente 8600-zal több embert ölnek meg, így évente több mint 60 ezer ember hal erõszakos halált az országban.

A mintegy 18 százalékos különbség a kutatók megállapítása szerint abból adódik, hogy Brazíliában a gyilkosságok áldozatairól az esetek mintegy tíz százalékában tévesen azt jegyzik fel: "a halál oka nem megállapítható".

Az intézet az 1996 és 2010 közötti vonatkozó adatokat vizsgálta, és a gazdasági-szociális, valamint a földrajzi tényezõk figyelembevételével statisztikai modellt dolgozott ki a brazíliai gyilkosságok tényleges számának megbecsüléséhez.
Link

Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2013. augusztus 06. 11:54:48
Dél-Amerikában a kokainkirályok, amikor leamortizálják a belsõrészüket, elküldik a fogdmegjeiket akik begyûjtenek néhány felnõttebb utcagyereket, akiket aztán levágnak, és kicserélik kompletten belõlük a belsõrészeket belek, máj, ez-az.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.