Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Romagyilkosságok - Ma hirdetnek elsõfokú ítéletet


Viccnek is rossz, de ebben a majomparádéban bármi elképzelhetõ. Azt nehéz felfogni (persze idõt húztak), hogy Misszori mi'szarozik 4 éve? És ez még sak az 1. fok! Nem politikai ügy ám! Ma hirdetnek elsõfokú ítéletet a romák elleni, hat halálos áldozatot követelõ fegyveres, Molotov-koktélos támadások ügyében.
A Budapest Környéki Törvényszéken folyó per legutóbbi, július 24-i tárgyalásán az utolsó szó jogán K. Árpád és testvére, István semmit sem kívánt elõadni. A harmadrendû vádlott, P. Zsolt ártatlanságát hangoztatta, míg Cs. István negyedrendû vádlott édesanyja sajtónyilatkozatát idézve azt mondta: bûnös, de nem bûnözõ.

Az ügyben eljáró bírói tanács elnöke, Miszori László akkor azt közölte, hogy a vádlottak esetleges távolmaradása nem lesz akadálya a határozathirdetésnek.

A vád szerint a négy férfi 2008. július 21-én Galgagyörkön, augusztus 8-án Piricsén, szeptember 5-én Nyíradonyban, szeptember 29-én Tarnabodon, november 3-án Nagycsécsen, december 15-én Alsózsolcán, majd 2009. február 23-án Tatárszentgyörgyön, április 22-én Tiszalökön, augusztus 3-án Kislétán támadt fegyverekkel és gyújtópalackokkal romákra.

A kislétai és a tiszalöki bûncselekményben egy-egy, Nagycsécsen két ember halt meg, Tatárszentgyörgyön egy 27 éves férfit és 5 éves kisfiát lõtték agyon, miközben azok felgyújtott házukból menekültek.

A 2011. március 25-én kezdõdött elsõfokú büntetõperben az ügyészség K. Árpád elsõrendû, K. István másodrendû és P. Zsolt harmadrendû vádlottat ötszörösen minõsülõ - aljas indokból, elõre kitervelten, több ember sérelmére, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett - emberöléssel vádolja tettesként, továbbá fegyveresen, csoportosan elkövetett rablással és lõfegyverrel való visszaéléssel is vádolja õket. Mindezért az ügyész e három vádlottra idén tavasszal perbeszédében tényleges életfogytiglant kért, míg a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofõrként közremûködõ, és ezzel a minõsített emberölések bûnsegédi magatartását megvalósító Cs. Istvánra határozott idõtartamú fegyház kiszabását indítványozta.

A vádlottak ugyanakkor tagadták bûnösségüket a gyilkosságok, személyi sérüléssel járó cselekmények ügyében, és e vonatkozásban mindegyik védõ ügyfelének felmentését kérte.

Link

Hozzszlsok


#31 | tour - 2013. augusztus 07. 20:53:22
Imre, a bili borúlással felszínre kell kerüljön az igazság, a portfolióba nem jön rosszul..., azért a történelmet az emberek is írják!
#32 | rozsola - 2013. augusztus 07. 23:49:18
Kore ez már lényegtelen. Ki volt hol és mikor ? Mit számít ez ?
Új helyzet áll elõ. Tárgyalások , egyezmények születnek.
Korábbi nézeteltéréseket nagyrészt sikerült tisztázni , mindenki készülõdik. Szövetségek alakulnak félretéve a múltat. Szinte minden változik.
#33 | Kore - 2013. augusztus 07. 23:59:47
Jajj! Rozsola!
Nem szemrehányásképp hoztam!
Félreértetted!
Éppenhogy jól láttad akkoriban is!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.