Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

16 nap √©s elengeded a kez√ľnket?


Szia Imre!
... G√©za b√°csival (Baja) minap besz√©ltem arr√≥l, hogy 21-√©n leh√ļzod a rol√≥t √©s k√©sz√ľlsz az egyre nyilv√°nval√≥bb√° v√°l√≥ √©s k√∂zeled√Ķ esem√©nyekre. Egy kor√°bbi √≠r√°sodban utalt√°l erre valami nekem is r√©mlik. Ez t√©nyleg igaz?

Sokszor nekem sem minden vil√°gos, mert az √≠r√°saidon legt√∂bb esetben csak v√©gigfutok, √≠gy nagyon fel√ľletes tartalom ragad meg az agyamban.
Napk√∂zben robotolok √©s este meg sokszor olyan f√°radt a szemem, hogy k√©ptelen vagyon t√ľrelmesen olvasgatni.

Teljesen meg√©rtelek, ha √≠gy d√∂ntesz. A v√°lt√°s el√Ķtt azonban nagyon j√≥ lenne ha √≠rn√°l egy √∂sszefoglal√≥t a kor√°bbi √≠r√°sok linkj√©vel, utal√°sokkal, ...stb.

√Črdekes, hogy fesz√ľlts√©g √©s nyugalom v√°ltakozik bennem √≥r√°r√≥l-√≥r√°ra, percr√Ķl-percre.

Rettent√Ķ teher √°tl√°tni a szit√°n, m√°rpedig naponta ezzel a "teherrel" √©l√ľnk a feles√©gemmel. Nincsenek meglepet√©sek, nincsenek m√°r csal√≥d√°sok, nincs megh√∂kken√©s, de van az a m√°ra kifinomultan m√Ľk√∂d√Ķ els√Ķ benyom√°s. K√≠nos, hogy percek alatt k√©pesek vagyunk felm√©rni a terepet. R√©gen j√≥hiszem√Ľek voltunk √©s sokszor koppantunk, mostanra viszont m√°s a helyzet, mert azonnal aktiv√°ljuk a v√©delmi pajzsot.

De ez √≠gy nagyon f√°raszt√≥ √©s nagyon nem nek√ľnk val√≥ vil√°g.

K√∂sz√∂n√∂m neked a t√ľrelmes terelget√©st √©s ne haragudj, ha kor√°bban n√©ha azt gondoltam r√≥lad, hogy buggyant vagy. Ez a fejl√Ķd√©si f√°zisok velej√°r√≥ja volt. Tud√°s szintj√©n vannak elmarad√°saim, de tudatoss√°g szintj√©n √ļgy gondolom meg√ľt√∂m legal√°bb az alapokat.

A Teremt√Ķ seg√≠tsen minket!

Üdvözlettel:...

HozzŠszůlŠsok


#31 | pozor124 - 2013. augusztus 07. 16:22:30
Testv√©rek! A j√≥szerencse maradjon vel√ľnk. Posta Imr√©re is vigy√°zzon a Gondvisel√©s! Imre! Velem egy√ľtt is, sokan h√°l√°sak vagyunk neked ez√©rt a weboldal√©rt, plusz hogy szabadon f√≥rumozhattunk. Ha besokallt√°l az ilyen t√≠pus√ļ √ľzemeltet√©s√©b√Ķl, a sz√≠ved joga. √Āld√°s r√°d √©s kiscsal√°dodra! s_*_v
#32 | GacsnerBoby - 2013. augusztus 08. 17:26:20
√Čn mint munka n√©lk√ľli havonta szivesen fizetn√©k a sz√°ml√°dra 2000-ft ot,ha lessz munk√°m t√∂bbet is!Ha csak a fele a regisztr√°ltaknak igy j√°rna el tal√°n nem k√©ne feladni ezt a fajta l√©lek emel√©st,nagyon fog hi√°nyozni a szellemis√©ged! √údv Bobi.
#33 | 104 - 2013. augusztus 09. 12:43:38
Sziasztok! Els√Ķ √©s utols√≥ hsz-ban m√©ltatom Imr√©t, Isten √°ldja √Ķt √©s a hozz√° hasonl√≥akat! B√≠zom a folytat√°sban.
#34 | postaimre - 2013. augusztus 09. 12:55:09
Gacsner, nem j√≥ megold√°s. Nem lehetek "kiszolg√°ltatva" az adom√°nyoknak √©s egy√©bk√©nt sem err√Ķl van sz√≥. Ki kell mozdulnom m√°r √©s egy biztosabb j√∂vedelmet tal√°lni. Nincs semmi feladva, de r√°tok is h√°rul n√©mi "munka". Ebben a form√°ban ez m√°r le√ľlt. Tudom sokan √ļgy teintetek az oldalra, mint vaami "csod√°ra", pedig semmi k√ľl√∂nleges nincs benne. Ezt b√°rmelyik ostoba r√∂gt√∂n elismeri nektek. A folytat√°shoz az alaphangot m√°r nem nekem kellene megadni.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.