Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

16 nap és elengeded a kezünket?


Szia Imre!
... Géza bácsival (Baja) minap beszéltem arról, hogy 21-én lehúzod a rolót és készülsz az egyre nyilvánvalóbbá váló és közeledõ eseményekre. Egy korábbi írásodban utaltál erre valami nekem is rémlik. Ez tényleg igaz?

Sokszor nekem sem minden világos, mert az írásaidon legtöbb esetben csak végigfutok, így nagyon felületes tartalom ragad meg az agyamban.
Napközben robotolok és este meg sokszor olyan fáradt a szemem, hogy képtelen vagyon türelmesen olvasgatni.

Teljesen megértelek, ha így döntesz. A váltás elõtt azonban nagyon jó lenne ha írnál egy összefoglalót a korábbi írások linkjével, utalásokkal, ...stb.

Érdekes, hogy feszültség és nyugalom váltakozik bennem óráról-órára, percrõl-percre.

Rettentõ teher átlátni a szitán, márpedig naponta ezzel a "teherrel" élünk a feleségemmel. Nincsenek meglepetések, nincsenek már csalódások, nincs meghökkenés, de van az a mára kifinomultan mûködõ elsõ benyomás. Kínos, hogy percek alatt képesek vagyunk felmérni a terepet. Régen jóhiszemûek voltunk és sokszor koppantunk, mostanra viszont más a helyzet, mert azonnal aktiváljuk a védelmi pajzsot.

De ez így nagyon fárasztó és nagyon nem nekünk való világ.

Köszönöm neked a türelmes terelgetést és ne haragudj, ha korábban néha azt gondoltam rólad, hogy buggyant vagy. Ez a fejlõdési fázisok velejárója volt. Tudás szintjén vannak elmaradásaim, de tudatosság szintjén úgy gondolom megütöm legalább az alapokat.

A Teremtõ segítsen minket!

Üdvözlettel:...

Hozzszlsok


#21 | atya - 2013. augusztus 06. 23:02:32
FELHÍVÁS!
Ha van igény fórumra, én szívesen vállalom a technikai részét! Ide írjatok mélt, ha van érdeklõdés:
#22 | Kedvesi - 2013. augusztus 07. 08:37:39
Lica, de akkor miért nem bíz meg téged vagy a Gerry-t? Õ is rendszeresen jár fel az oldalra.
#23 | postaimre - 2013. augusztus 07. 08:40:19
Látom, nem is rossz ötlet a fórum leállítás. Néhányan a debil szintjét már éppen elérték és persz böfiz
#24 | Gutai Zub - 2013. augusztus 07. 08:41:25
"Fórum" Imre nélkül?

A szokásnak nagy hatalma van Magyarországon.
A birkává lett lelkeknek már a pásztorai sem kellenek.

Eddig így szoktuk. nem jó, de ez van.

Gyakorlatiasan megoldani a problémákat, esetleg szavazgatásokkal, békés tüntetésekkel, fórumozásokkal, csak áldozatot vállalni, gondolkodni, cselekedni ne kelljen.
(Imre nélkül a "Fórum" olyan mintha valaki autózni menne benzin nélkül, gondolván minek az: én az autóba ülök be.)
A szokásnak nagy hatalma van nálunk, meg aztán ott a remény is.
Minél tovább tart, annál nehezebb abbahagyni, esetleg rá is döbennének sokan, hogy teljesen hülyének néztek minket.........
#25 | postaimre - 2013. augusztus 07. 08:47:09
Látom, nem is rossz ötlet a fórum leállítás. Néhányan a debil szintjét már éppen elérték és persz böfiztetni, pelusozni és simogatni a buksijukat ez nem kis feladat.

Ottó, te személyesen több csomó hajamba kerültél eddig is. Szerintem más szívesen rámhajaz. Ki gátolt eddig, hogy ránduljatok össze, me segítsetek egymáson? A legtöbb "olvasó", ahogy a levélíró is bevallja, igencsak felületes és gyakorlatilag tallán vagyunk itt vagy 5-en, akik évek óta nem csak elolvasunk "mindent", de meg is értünk. Nem baj ez, de nem szeretnék már moderálni senkit, aki magát nem képes. A kapcsolatot tarthatjátok, cikkeket küldhettek nekem is, de nem szeretnék napi szinten sok órában azzal foglalkozni, hogy ki volt elõször és miért a hülye a másik szemében. Ezt is eddig csak azért tehettétek meg, mert "nem volt munkám", de erre a vonalra kell ráfeküdnöm, ugye ez érthetõ? A lelki pettinget majd mindenki levezényli magáak, akinek erre van igénye.
#26 | anzsi a macska hala - 2013. augusztus 07. 08:49:39
Egy magzatnak nincs jobb helye a világon, mint az édesanyja méhében, de azért egyikünk sem volt ott 4-5 évig. Én sosem aggódom mikor mit kell majd tennem, mert ha itt az ideje úgyis tudni fogom.
#27 | enid - 2013. augusztus 07. 09:00:42
A tegnapi letargia utan, ma reggel ket tukortojas kisereteben megemesztettem a hirt. Gondoltam mar ra, de nem vettem tutira, a valtozast. Ezekszerint megertuk, hogy megerettunk ra. En ugyan tudatlanabbnak erzem magam, mint az elejen, de minderrol mar tobb tiz percben sikerul akaratlanul is monoton hangstilusban es ajtatos modon beszelnem. s_*_olle (persze csak, ha valaki cukkol) Sot, ha egy kicsit rataposok tan meg a rezges is beindul) s_*_kukk
Ertem a dontest es hozojat is.
A tokos Tekesek is gondolom halalra untak mar magukat itt; semi kod, semi titkositott szoveg, amit "Hannank" megfej-teni.
Ah dog unalom...
Mindig csak a meztelen i-gazsag... aztan jon albikor es aszongya, hogy otozzetek fenyruhaba! Bakker! Tegnap itt lodorogtem egesz nap csoren, mert megint ki tudja, hogy hol hagytam... s_*_:el neha elv-esz. Na, meg Kore is azt mondta, hogy nincs ertelme :D

Nehany baratsagos gondolatcsere alkalmaval megkedveltem a csapatot. Szandekomban nem allt zaklatni senkit (Bocs, ha netan vkiben ezt az erzest keltettem), de higyjetek el, olykor Magyar szot hallani tenyleg gyogyirkent hatott. s_*_hi

Valtoznak az idok es idoszeruen lepest kell tartanunk ezzel.

Semmi sem vesz el, csupan atalakul.

s_*_gt s_*_love
#28 | szarmata - 2013. augusztus 07. 11:40:08
Imre 2008 óta vagyok hûséges olvasója az oldalnak.Sokat tanultam, és olvastam nagyon sok jó cikket,hozzászólást. Sajnálom,hogy megszûnik a fórum,de megértem,mert a családod megélhetése fontosabb,és azt is elismerem,hogy a sok hülyeséghez is óriási türelemre volt szükséged! Személy szerint köszönet mindenért,és reménykedem,hogy lesz folytatás!
#29 | kukackac - 2013. augusztus 07. 11:59:16
Szellemi mélyszegénység a többségi internet használók sorában, amennyiben gondolkodásra késztetõ tartalommal találkozik a neten:

politikus.ru/uploads/posts/2013-08/1375801549_1345731317-rabotka.jpg

Bezzeg az ilyesmik:

m.cdn.blog.hu/pl/plakatfiu/image/Porno%20Holocaust%20%281981,%20Italy%29.jpg

albikor-nak szolg. közlemény: lehet õket kommentelni! s_*_kac
#30 | postaimre - 2013. augusztus 07. 12:27:46
Enid, kötés és oldás..., most az oldás jön.

Szarmata a dolotokat tudjátok, remélem. Nekem meg tényleg a munkára kellene összpontosítanom, de amíg megy az oldal az nem megy. Ha közben jön a "valami", akkor az már nem "engem" talál. Tudod, sok mindent megértettem az utóbbi hónapokban én is a "világ dolgaival" kapcsolatban. Sokszor már mosolygok az egészen, ami volt, ami van és ami lesz...de nem azért mert vicces, hanem azért, mert annyira mesterséges. Persze a "munka" is az és nem is tartok tõle, hogy csak úgy összejön, mert ugye a szolgálatok és a "jó hírnevem" ezt lerendezték, de ezen a platformon így se és úgy se tud elõrébb vergõdni senki. Tanulni tudhatna, de arra nem sokan használják.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.