Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Alapok! - már 4 éve (újratöltve)


Napi szinten kapok megkereséseket, aggódó, kérkedo jelzéseket, amelyekre meg kell felelni valamiképpen! Most nem foglalkozom azokkal a mendemondákkal, hogy a hozzám befutó jelzések szerint Pintér Sándor eltunt, mert úgy is hamarosan kiderül az igazság. Mindenesetre több, mint jelzésértéku, hogy nagy körülötte a hallgatás. Irodájában rendorök téblábolnak, de közben azt a hírt terjesztik, hogy Bécsben gyógykezelteti magát, miközben egyik ismerosöm látni vélte szemtol-szemben egyedül az utcán, barna nadrágban, borkabátban, testorség nélkül. A kínai piacról is gyanús hallgatásba burkolóztak az ottani beavatottak. Egy biztos! A közéletben nem szerepel, nem nyilatkozgat, nem tolja a FIDESZ szekerét. Gyanús. Ha kiderül, hogy esetleg már nincs a közszereplok, sem a maffiózók (sokszor a ketto egy és ugyanaz) társaságában, akkor itt rohamos léptekkel hullik szét a felépített légvár és megindulhat a maffia-háború (no persze ez még több tényezo függvénye). Ezt a felvezetot annak szántam, hogy elgondolkoztasson mindenkit, aki erre még képes! Akkor lássuk a lépéseket!

1., A választásoknak semmi értelme olyan pártokkal, akik vezetosége maga a maffia és bizonyítottan bunözésbol, csalásból tartják fenn a rendszerüket, teszik tönkre az országot, írtják a nemzetet és hazaárulóként csakis halállal lakolhatnak eddigi tetteikért!
2., Aki ezt nem érti és velük akar "megmérkozni", ott valami gond van, és ezt nem szabad szó nélkül hagyni.
3., A Liszaboni Szerzodés csehek általi ratifikálás, amire talán még várni kell pár hónapot, megszünteti a nemzetállamok szuverenitását. A kormányok dönthetnek, de valójában Brüsszel és a zsidó-toke irányít, immár hivatalosan is.
4., Ergo, a választásoknak csak szimbolikus jelentosége van, az nem más, mint parasztvakítás. Egyedüli értelme akkor lehet, ha a Parlamentet abban a pillanatban feloszlatjuk, amint ott többséghez jutunk, de erre ebben a ciklusban a jelenlegi feltételek mellett, sem az oda készülok egyéni ambícióinak ismeretében semmi esélye nincs.
5., Meg kell támadni a Liszaboni és a Velseni Szezodést nemzetközi bíróság elott, mert annak aláírói, magyar részrol egy illegitim, bunözo testület volt.
6., Ezzel egyidejuleg létrehozni az Ideiglenes Kormányt, amely átveszi a hatalmat és az azzal járó felelosséget és hozzá kezd a rendcsináláshoz.
7., A zsidó betelepítés és a legkülönbféle buncselekmények nyilvánosságra hozásával a jelenlegi, idegen érdekeket szolgáló kormány és vele együtt az "ellenzéket" is, akik egy követ fújnak a hazaárulókkal, olyan helyzetbe kell hozni, hogy csak a lemondás mellett dönthessenek.
8., A nemzet szervezését, a rend fenntartást fokozatosan az ideiglenes Kormány veszi át. Mindenképpen el kell kerülnünk a polgárháborús helyzet kitörését, anarchiát.
9., Az EU -ból és a NATO-ból azonnal kilépünk és újra tárgyaljuk az eddigi keretszerzodéseket, újraértékeljük nemzetközi helyzetünket, viszonyrendszerünket, nemzetstratégiánkat.
10., A bankrendszer teljes köru felülvizsgálatát, a fehérgalléros bankár-bunözoi kör felszámolása, bankok elszámoltatása, kitiltása azonnal hatályba lép.
11., A nemzeti fegyveres eroket újraszervezzük, kiképzés megindul és a határzárat csak akkor oldjuk fel, amikor már az ország szuverenitása nincs veszélyben, illetve a belso bunözoi, hazaáruló köröket felszámoltuk.
12., Teljes monitorozása a közigazgatásnak, politikai-gazdasági köröknek. Jogi erkölcsi elszámoltatás! A törvényesség visszaállítása, a Szent Korona jogrendjének visszaállítása.
Nyilván tudjátok, hogy Magyarország, katonai felvonulási területté vált. NATO logisztikai bázisokat építettek itt, a zsidók betelepítésének és egy új zsidó-land megvédésének zálogaként. Nem jöhet itt létre egy törvényeket nem tisztelo, felsobbrenduségük, gogjük tudatában cselekvo agresszív és másokat elnyomó, kizsákmányoló Izrael-típusú állam! Nem is lesz! A rendszerváltás küszöbén állunk, de ide nem pártoskodás segít majd bennünket át, és nem is a gyáva megalkuvás, hanem a precíz, pontos , határozott cselekvés. Nem várhatunk a lemaradókra, mert mindarra, amit most leírtam, kevés maradt, de hamarosan felpöröghet az óra, ha a hazaárulók szép sorjában a kardjukba dolnek, vagy egymásnak feszülve darálják le magukat. Ezt gondoljátok át!

postaimre - 2009, október 28. szerda-13:07'56" Nyomtatóbarát változat

Link

Hozzászólások


#11 | spartakusz - 2013. augusztus 07. 13:57:55
Akkor te többet tudsz - a víz elmos mindent....

spari...
#12 | albikor - 2013. augusztus 07. 15:28:39
Még azt is hozzáteheted, hogy annyira szabályozatlan a földgáz termelés, hogy az elõre jelzések nem sok jóval biztatnak. A legrosszabb becslések szerint kb 4 hónap múlva beindul a láncreakció, és lesz robbanás, ami nagyot fog szólni, és ha szól, akkor nem lesz sem zsidó, sem cionista, sem Orbán probléma, de még medencénk sem lesz, sem vizes, sem tüzes. Másként senkinek nem lesz problémája itt a Földön, vagy igen nagy lesz a problémája, ha nem tud emelkdni.
A minap hívták fel rá a figyelmem erre.
Mondtam az illetõnek, hogy még kitart a föld talán tavaszig, vagy amíg el nem indulnak a változások. Talán elkezdik az emberek szeretni a földet, és akkor lehet húzni az idõt egy darabig. Mindenképp meg kell csinálni a gáztermelõ rendszer átállítását, ami az egész földön végigfut. és le kell csökkenteni egy másik rendszer átállításával a gáz mennyiségét. Remélem mire kell, addigra azok a magyarok is fel lesznek készülve a feladatra, és minden tudás a birtokukban lesz ekkor. Úgy sem kell már fûtõ gáz, ezért akár az egészet el lehet tüntetni, vagyis átalakítani mássá, ami majd jobban kell. Szerintetek kis trópusi földet nem kellene csinálni? Tengerparti heverészés?
Lehet, hogy elviccelem, de azért elég komoly ez a helyzet is, és csinálni kell vele valamit. talán még a fent említett 12 pontnál is komolyabb.
Mennyire szeretik itt a Földön a 12-es számot. Mintha más számjegyek nem is lennének.
#13 | albikor - 2013. augusztus 07. 16:02:30
Dolgoznak más csoportok is teljes gõzzel, és minden csoport csinálja, amit neki kell, és nem is nagyon tudnak egymásról. Már írtam, hogy kilátástalannak látszik a helyzet, de nagyon mozgolódnak az erõk, amik egy pontba futnak össze. Ráadásul igen hatalmasak ezek az erõk. Régen láttam ekkora erõket együtt, egynek.
#14 | livia - 2013. augusztus 07. 21:42:56
Szerintem spontán fog kialakulni a helyzet. Megérett az idõ a változásra, de ki tudja, mi fog történni? Sok még a kerékkötõ, és megelõzésileg lehet provokálni egy szimpla polgárháborút. Ez szerintem folyamatos tervezés alatt áll immár 6 éve, vagy régebben? Vizionálnak a nagyurak. De tuti, hogy mindenkiben ott a feszültség. Már a gyurcsányi-hívõk is lassan simán zsidóznak. No, és nem folynak bele a társalgásba. Lapulnak, azaz alkalmazkodnak. Folyik a köpönyegváltás. Azt tudom, hogy a régi rendszer hívõi közül, aki most ment nyugdíjba, még mindig érdekes elszámolásban részesül. No, azért érdekes, mert ismerem az elõzményeit. No!
#15 | albikor - 2013. augusztus 08. 11:04:43
A polgárháborút tessék elfelejteni, de a szótáratokból is törölhetitek. Aki magyar öl, annak nem lennék a helyébe, nagyon de nagyon sokba fog kerülni neki.
Magyarnak még az is sokba kerül, ha més nép tagját öki meg eztán. Ha hiszitek, ha nem, nem éri meg. Nagyot lehet zuhanni, ha ezután valaki ilyenre vetemedik.
De mindenki maga dönt.
Szerintetek mennyire félnek a kormány és a slepp? Mennyire fél Obama?, és az ott lévõ klientúra? Le mennek a földalatti városokba itt a Kárpát medencében, ha már olyan szépen berendezkedtek, hogy átvészeljék a nemsokára kezdõdõ megpróbáltatásokat, és most finoman fogalmaztam? Egy mostanában kialakított bunker sem biztonságos. Az USA elnöki bunkere meg csapnivaló, ha a biztonságosságot nézem. Egy kisebb katasztrófát sem lehet ott átvészelni, de kirakatnak jó.
Feszültségek vannak, ezért érdemes emelkedni. csak azt ne mondja senki, hogy nem tud, mert leírtam hogy lehet.
#16 | postaimre - 2013. augusztus 08. 11:10:48
Albikor, anyád hogy van? Õseink ilynekért adták a vérüket, mint te? Hülye vagy, de nem kicsit. menj szórakoztasd a hitgyüliseket. Pá!
#17 | Varuna - 2013. augusztus 08. 13:01:33
A Kibuc.info-n leltem ezt a gyöngyszemet. Találó! s_*_hol

kuruc.info/galeriaN/egyeb/ujmnblogo.jpg
#18 | 1 hazafele - 2013. augusztus 08. 19:07:29
Albi!
Meleg van mi?Mi a f...szt keverrsz itt? Menj a jolelkĂĽ
lényeddel a fajodhoz..Azokat neveld!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.