Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Maccabi-VAC: zsid√≥ sportegyes√ľlet haz√°nkban


Maccabi-VAC n√©ven fut az a sportegyes√ľlet Magyarorsz√°gon, mely ny√≠ltan felv√°llalja a cionista ideol√≥gi√°t, √©s D√°vid-csillagos mezben l√©pnek p√°ly√°ra a sportesem√©nyeken. Mindezt teszik Magyarorsz√°gon.

A Maccab-VAC jogel√Ķdje m√°r 1906-ban kibontotta sz√°rnyait, akkor m√©g csak VAC n√©ven. Ez a csoport a Makkabia nv√Ľ, akkori cionista egyetemist√°k sz√∂vets√©ge volt. 1944-ben szerencs√©re megsz√Ľntek, val√≥sz√≠n√Ľleg a 6 milli√≥ elg√°zos√≠tott sorstalan miatt, akik id√Ķk√∂zben az√©rt sz√©pen lassan mindannyian visszat√©rtek az √©l√Ķk sor√°ba a "hal√°l kapuj√°b√≥l", a vil√°g egyik legnagyobb csod√°jak√©nt. √Čs az√≥ta √ļjj√° is alakultak k√∂zvetlen√ľl a "rendszerv√°ltoz√°s" idej√©n, amikor felvett√©k a Maccabi nevet.

Egyel√Ķre alig ismert "sportszervezet" a Maccabi, de az oldalukat tanulm√°nyozva r√°j√∂het√ľnk, hogy t√∂bb figyelmet √©rdemeln√©nek a hazafiak r√©sz√©r√Ķl is, ugyanis annak ellen√©re, hogy sportegyes√ľletnek aposztrof√°lj√°k magukat, kultur√°lis egyes√ľletk√©nt is m√Ľk√∂dnek. M√°rpedig tudjuk, hogy milyen egy zsid√≥ kultur√°lis szervezet, hogy milyen vesz√©lyeket tartogat a magyar lakoss√°g sz√°m√°ra. Tagjai a Maccabi Vil√°gsz√∂vets√©gnek, amely 600.000 tagot sz√°ml√°l, teh√°t a vil√°g legnagyobb zsid√≥ szervezet√©r√Ķl besz√©l√ľnk, teh√°t val√≥ban √©rdemes odafigyelni r√°juk.

Egy adal√©k kultur√°lis tev√©kenys√©g√ľkr√Ķl: A klub nem csak sport, hanem kultur√°lis egyes√ľlet is. Ennek megfelel√Ķen szervezett meg gyermekrajz ki√°ll√≠t√°sokat, utaztatott Izraelbe fiatalokat, hogy megismerj√©k az orsz√°got, szervezett Izrael fenn√°ll√°s√°nak alkalm√°b√≥l (f√ľggetlens√©g-napi) programokat, rendezett chanukkai fut√≥versenyt.

Egy, az egyes√ľlet eln√∂k√©vel k√©sz√≠tett interj√ļra bukkantunk, ahol sz√°mos √©rdekess√©get v√©lt√ľnk felfedezni. Az egyes√ľlet eln√∂ke egy√©bk√©nt a Jusztin √Ād√°m nev√Ľ metszett, aki, miut√°n felhagyott az akt√≠v sporttal, j√≥ zsid√≥ szok√°shoz h√≠ven az √©kszer √©s gy√©m√°nt √ľzlet√°gban helyezkedett el. Az interj√ļb√≥l szemezgett√ľnk.

Nagyon fontos, s√Ķt, l√©nyegesebb szempont lenne, hogy a hazai zsid√≥ sport min√©l sz√©lesebb b√°zisra t√°maszkodjon, m√°r csak az ut√°np√≥tl√°s biztos√≠t√°sa miatt is.

Mi sem egy√©rtelm√Ľbb, az ut√°np√≥tl√°shoz ny√ļlnak √Ķk is, egy√©rtelm√Ľ, vil√°gos √ľzenetet megfogalmazva: √©vek, vagy √©vtizedek m√ļlva min√©l t√∂bb zsid√≥ legyen jelen a magyar sportp√°ly√°kon, vagy ak√°r uralj√°k is a sportmez√Ķnyt.

P√°r √©ve kezdt√ľnk el tudatosan gyerekekkel is foglalkozni. F√Ķk√©nt zsid√≥ int√©zm√©nyekkel vett√ľk fel a kapcsolatot. A gyerekek eset√©ben egyszer√Ľbb a helyzet, hiszen eleve van zsid√≥ h√°tter√ľk. A Maccabi-VAC tagjaik√©nt k√ľls√Ķs√©gekben √©s ideol√≥gi√°ban is k√∂t√Ķd√ľnk a cionizmushoz √©s Izraelhez, √©pp √ļgy, ahogy el√Ķdeink. Ennek tal√°n legl√°tv√°nyosabb jele, hogy D√°vid-csillagos mezben versenyz√ľnk.

Felh√°bor√≠t√≥, hogy mindezt megtehetik Magyarorsz√°gon, ahol elvileg egy nemzeti korm√°ny ir√°ny√≠t. Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy vajon mi√©rt enged√©lyezett a D√°vid-csillag visel√©se, mik√∂zben a magyar p√°ly√°kr√≥l kitiltj√°k a t√∂rt√©nelmi √Ārp√°d-s√°vos z√°szl√≥t, vagy √©ppen a t√∂rt√©nelmi Magyarorsz√°g k√∂rvonalait √°br√°zol√≥ drap√©ri√°kat. S√Ķt, nem is olyan r√©gen, egy kos√°rlabda m√©rk√Ķz√©sen m√©g a piros-feh√©r-z√∂ld nemzeti trikol√≥rt is tilos volt kitenni, mivel egy izraeli csapat volt az ellenf√©l.

B√°rki tagja lehet a klubnak, aki elfogadja ideol√≥gi√°nkat √©s ezeket a szempontokat. A teljes l√©tsz√°m 10-15 sz√°zal√©ka nincs k√∂zvetlen kapcsolatban a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ggel. A t√∂bbiek a legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb csoportokb√≥l ker√ľlnek ki, vannak vall√°sos zsid√≥k, itt √©l√Ķ izraeliek, vegyes csal√°db√≥l sz√°rmaz√≥k, vagy olyanok, akiknek h√°zast√°rsa zsid√≥.

Teh√°t b√°rki tagja lehet, de k√∂zben m√©gsem. Olyan szem√©lyeket keresnek teh√°t maguk k√∂z√©, akik nem csak, hogy elfogadj√°k a cionizmus √∂rd√∂gi eszm√©it, de azt igyekeznek is majd tov√°bb adni k√∂rnyezet√ľkben.

A Maccabi Vil√°gsz√∂vets√©g szab√°lyait kell k√∂vetn√ľnk. √ćgy p√©ld√°ul a Maccabi Vil√°gj√°t√©kokon zsid√≥ sportol√≥k r√©szv√©tel√©t v√°rj√°k el a szervez√Ķk. Ha nem zsid√≥ sportol√≥ szeretne indulni, akkor azt a sz√∂vets√©gt√Ķl kell k√©rv√©nyezni, ezt azonban nagyon alapos indokl√°s hi√°ny√°ban el szokt√°k utas√≠tani.

K√©pzelj√ľnk csak el egy olyan szitu√°ci√≥t, hogy egy sportversenyen kiz√°r√≥lag magyar szem√©lyek nevez√©s√©t fogadj√°k el, a jelentkez√Ķ zsid√≥kat pedig elutas√≠tj√°k nemzeti, vagy vall√°si hovatartoz√°suk miatt. Mindenki elk√©pzelte? Ugyanilyen nyugalom lenne az esetet k√∂vet√Ķen, vagy pedig az USA-t√≥l Izraelen Ausztr√°li√°ig mindenki hihetetlen m√©rt√©k√Ľ ajv√©kol√°sba kezdene, √©s Magyarorsz√°got a leger√Ķsebb antiszemita √°llamnak ki√°ltan√°k ki?

A Maccabi jogi √©rtelemben sportegyes√ľlet, vannak sportol√≥ink √©s edz√Ķink, de nincsenek l√©tes√≠tm√©nyeink, infrastrukt√ļr√°nk, √≠gy egyfajta „erny√Ķszervezetk√©nt” is m√Ľk√∂d√ľnk, amikor a nemzetk√∂zi versenyekre „√∂sszegy√Ľjtj√ľk” a zsid√≥s√°ghoz k√∂t√Ķd√Ķ sportol√≥kat.

Magyarul nem hajland√≥ak saj√°t maguknak l√©tes√≠tm√©nyeket √©p√≠teni, ehelyett ink√°bb pi√≥cak√©nt r√°telepednek az alkalmas sportp√°ly√°kkal rendelkez√Ķ magyar sportegyes√ľletekre. Melyik ilyen sportegyes√ľlet mern√© kikosarazni a zsid√≥kat? Akik nyilv√°n egy elutas√≠t√°s ut√°n r√∂gt√∂n vil√°gg√° k√ľrt√∂ln√©k a fasiszta, rassista, antiszemita magyar b√°n√°sm√≥dot.

K√©t gyermek csapatunk is van, a Lauder, illetve a Scheiber iskol√°ban, s√Ķt, most m√°r a Benjamin √≥vod√°ban is van gyerek kos√°rcsapatunk. M√Ľk√∂dik a nagy hagyom√°nyokkal rendelkez√Ķ tornaszakoszt√°lyunk, mivel azonban e sport√°gban sincsenek megfelel√Ķ eszk√∂zeink, egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk a Post√°s SE-vel.

K√©t kor√°bbi √©szrev√©tel√ľnk is szembe j√∂n vel√ľnk ebben az id√©zett r√©szben. A zsid√≥ (jobbik esetben csak zsid√≥) gyerekekre m√°r eg√©szen az √≥vod√°ban r√°teszik "gondoskod√≥" kezeiket, mik√∂zben a Post√°s SE-t m√°ris befogt√°k karmaik k√∂z√©.

Labdar√ļg√≥ink az MTK szurkol√≥i csapat√°val k√∂z√∂sen a budapesti bajnoks√°g III. oszt√°ly√°ban MTK-Maccabi n√©ven szerepelnek. √ēk nem D√°vid-csillagos mezben j√°tszanak.

Ha valakinek m√©g lett volna k√©ts√©ge az MTK hovatartoz√°s√°t illet√Ķen.

Egy √©ve kezdt√ľk szervezni v√≠zilabda-szakoszt√°lyunkat, ma m√°r j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ feln√Ķtt v√≠zilabda-csapatunk m√Ľk√∂dik, a Honv√©d D√≥zsa Gy√∂rgy √ļti uszod√°j√°ban tartjuk edz√©seinket. A v√≠zilabda sz√∂vets√©g tagjai vagyunk, rem√©nyeink szerint j√∂v√Ķre m√°r indulni fogunk a Budapest-bajnoks√°gban.

√öjabb p√©lda a r√°teleped√©sre, a Honv√©d v√≠zilabdacsapata r√°ad√°sul vil√°gh√≠r√Ľ. √Čszn√©l kell lenni nagyon, mert hamarosan azt fogjuk √©szrevenni, hogy az ilyen zsid√≥ "sportegyes√ľletek" egyre t√∂bb honi sz√∂vets√©gnek lesznek a tagjai. Amennyiben a zsid√≥s√°g t√Ķkeer√Ķs r√©sze pedig √©szreveszi az ebben rejl√Ķ lehet√Ķs√©geket, kezdhet√ľnk agg√≥dni.

Sajnos nem fulladt meg a vén zsidó

A krav-maga szakoszt√°lyunk r√©g√≥ta √©s nagyon j√≥l m√Ľk√∂dik. A Scheiber-iskol√°ban vannak az edz√©seink, ahov√° nem csak fiatalok, de id√Ķsek is elj√°rnak. Nem versenysport, teh√°t edz√©sek, illetve bemutat√≥k is vannak. Alapvet√Ķ szempont, hogy a Maccabi VAC krav-maga szakoszt√°ly√°nak kiz√°r√≥lag a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ghez k√∂t√Ķd√Ķ sportol√≥i lehetnek. A krav-maga egyik fontos szab√°lya, hogy a potenci√°lis ellenfelet nem szabad megtan√≠tani erre az √∂nv√©delmi sportra, vagyis a tud√°s nem adhat√≥ √°t b√°rkinek, p√©ld√°ul olyannak, aki ellens√©gesen viszonyul Izraelhez. Ezt a szab√°lyt a sport√°g elterjed√©s√©vel sokan megszegt√©k. A Maccabi-VAC term√©szetesen vigy√°z arra, hogy ne oktassanak illet√©kteleneket.

A krav maga az egyik legvesz√©lyesebb fegyver√ľk a zsid√≥knak, de a szem√©ly szem√©ly elleni, fegyverek n√©lk√ľli harcban egy√©rtelm√Ľen a leger√Ķsebb. A krav mag√°t egy budapesti sz√ľlet√©s√Ľ metszett hozta l√©tre, kifejezetten az Izraeli V√©delmi Er√Ķk r√©sz√©re. Ami annyit tesz, hogy az √∂sszes zsid√≥ katona, kommand√≥s, fegyveres er√Ķ rendelkezik a krav maga tud√°s√°val. Nem v√©letlen√ľl √≥dzkodnak att√≥l, hogy a saj√°t harcform√°jukat elsaj√°t√≠tj√°k az √Ķ ellens√©geik is.

Biztos vagyok abban, ha valaki a dobogón tetején áll, elénekli a magyar himnuszt, ugyanakkor a nyakában ott egy Dávid-csillag Рez még azok véleményét is pozitívan befolyásolhatja, akik egyébként ellenségesek a zsidókkal szemben.

Az ilyenre szokt√°k mondani, hogy komment√°r n√©lk√ľl.

A Maccabi-VAC "sportegyes√ľlet" megtal√°lhat√≥ Budapesten, a Paulay Ede u. 1. sz√°m alatt


Forr√°s:
Deres.TV

HozzŠszůlŠsok


#1 | lica - 2013. augusztus 06. 22:26:15
√ćme d√≠szes p√©ld√°ja annak hogy hogyan is kell r√°telepedni a kiszemelt √°ldozatra s oszt azt kiv√©reztetve bekebelezni az eg√©szet, m√©g p√°r √©v s majd elmondhatj√°k hogy ez a sport l√©tes√≠tm√©ny is az √∂v√©k , meg a m√°sik is meg a........ mik√∂zben halov√°ny k√∂z√ľk sincs. ezt h√≠vj√°k kisaj√°t√≠t√°snak.s_*_ezt
#2 | Perje - 2013. augusztus 06. 23:51:58
Messi a sirató falnál. Messze esik Ronaldótól:
http://www.migspo...18505.html

Messi és Perec adogatása:
cdn.timesofisrael.com/uploads/2013/08/AP131281380175-635x357.jpg
#3 | Kedvesi - 2013. augusztus 06. 23:55:32
Pedig Messi nem igen kedveli a zsidajokat, volt is szó róla.
#4 | Maguskacska - 2013. augusztus 07. 07:45:02
nos itt is beindulhat teva-val k√∂z√∂sen egy sportdopping szakos√≠t√≥ gyogyszar√Čsz szak hogy az "√ļj magyarok" b√≠rj√°k a r√©giekkel tartani az iramot.....s_*_bye
#5 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 07. 13:18:57
√©s lesznek b√°dogfej√Ľ √©s mell√Ľ "t√∂k √©letes" katon√°k is.
A várakozásban elvész a cselekvés! magyar harcosok!
v√°rakozol,, vannak egyedek akik erre kondicion√°lj√°k a
cselekv√Ķ √©s tenni akar√≥kat...most m√©g ne,most m√©g nem j√≥ kicsit v√°rj,v√°rjunk m√©g,...stb. k√∂zbe az√©rt nyomj√°k rendesen hogy mire k√©pes a zsidaj....miket tud ez a zsidaj, de m√©g ne t√©gy semmit, v√°rakozz, hiszen l√°tod a t√∂bbiek is v√°rakoznak, v√°rj√°k az ide√°lis alkalmat a "bolyg√≥ egy√ľtt √°ll√°sokat" v√°rakozol semmit sem teszel, k√∂zben a zic√≥ meg meger√Ķs√∂dik,fel√©piti mag√°t.......... h√©,figyelj! v√°rj m√©g!
#6 | fsavanyu - 2013. augusztus 07. 13:43:06
CSillagosvényen! s_*_csin erröl van nagyba- szó, had röhögjenek rajtunk minél többen. A Magyar holokausztot addig folytassák, még elnem fogyunk, és nemlesz kinek fizetni a holókárpotlást.
#7 | kissferenc - 2013. augusztus 07. 17:19:45
Csillagösvényen, fsavanyu, igen, igazatok van.
Viszont azon k√≠v√ľl hogy az ember( persze m√°r ha megteheti), komolyabban is k√©sz√ľl arra hogy hamarosan harcolni, k√ľzdeni √©s √∂lni kell majd, mindezt √ļgymond "maszekban" teheti meg. Sokan pedig nem igen tudnak l√©p√©seket tenni m√©g saj√°t Csal√°djuk v√©delm√©nek √©rdek√©ben sem. Nincs norm√°lis Magyar Honv√©ds√©g√ľnk, sem rend√Ķrs√©g√ľnk. Csak Mi magunk vagyunk. Hogyan k√©pzelitek azt hogy valaki, vagy valakik ma, most vagy holnap elkezdenek, mit is? Hulljanak a fiatalok, a b√°trak, az Igaz sz√≠v√Ľek, a harcolni k√©sz f√©rfiemberek? Mindenki csak pof√°zik, okoskodik. A feles√©gemre √©s a k√©t gyerekre meg ki fog vigy√°zni ha nekiindulok lev√°gni a polg√°rmestert, a rend√Ķrkapit√°nyt, a f√Ķb√≠r√≥t, s minden aljas √©l√Ķsk√∂d√Ķt, betolakod√≥t? Nem lehet √©sz n√©lk√ľl ugrabugr√°lni. Nem ellenetek besz√©lek, hiszen akik itt √≠rnak ezen az oldalon, azok k√∂z√ľl a legt√∂bbje tiszt√°ban van a dolgokkal. Mosonmagyar√≥v√°ron vagyunk p√°ran, akik nem f√©l√ľnk att√≥l, ami j√∂n. Ez a mi terep√ľnk, majd itt tessz√ľk, amit tenn√ľnk kell. Nem tudom mikor, de √©rtelmetlen√ľl nem dobom oda magam a d√∂g√∂knek. S √≠gy van ezzel m√©g sok j√≥ Magyar Ember is.
#8 | sooska - 2013. augusztus 07. 20:30:32
Kissferenc!
A tökénél ragadtad meg a problémát!!!!!!!! Még magam sem tudom hogyan lehetne ezt a családi problémát megoldani! Sokan még itt sem értik!s_*_cicro
#9 | vesterhagen - 2013. augusztus 07. 22:02:50
8 √ďRA MUNKA 8 √ďRA ROBANT√ĀS 8 √ďRA PIHEN√ČS s_*_rtatas_*_francba s_*_figyu s_*_oh1

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.