Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A brit királyi család zsidói


De régen megírtuk már ezt is, de örülök, hogy már nem csak én látok zsidókat "mindenhol". Ja, Diana köszönö szépen, jól megvan és Dodival..., de errl majd csak 10 év múlva lehet hivatalosan is beszélni... Még mindig nagy kérdés az Egyesült Királyságban sok ember számára az, hogy hogyan tudott egy légiutaskísérõ hozzámenni a királynõ unokájához Vilmoshoz. Ráadásul úgy, hogy figyelmen kívül hagyta ezt a tényt szinte minden média.

Az igazság az, hogy a királyi ház legifjabb asszonya egy zsidó. Habár az esküvõn úgy látszott, hogy a menyasszony keresztény, de valójában a hölgy anyai ágon szefárd zsidó. Ráadásul az esküvõ idõzítése is a zsidó alapokra utal. Kate anyjának a családi neve mielõtt hozzáment a férjéhez Goldsmith volt. (Azonban nem az a Goldsmith család, amirõl még szó lesz)

A zsidó törvények szerint, az zsidó, akinek az anyja is zsidó. Ezért Kate Middleton egy szefárd zsidó, és a pár napja megszületett gyerek-trónörökös is zsidó. Azonban sokkal nagyobb a jelentõsége annak, hogy ez a nõ egy olyan férfi (Vilmos) oldalán lépett be a Buckingam palotába, aki nem csak Anglia királya lesz, hanem az Anglikán egyház feje is. Közeli forrásokból lehet tudni azt, hogy Kate és szülei nem jártak rendszeresen istentiszteletekre, sõt az anglikán egyház úgy döntött, hogy titokban és nem hivatalosan megkereszteli a menyasszonyt, annak érdekében, hogy megerõsíthesse a trónörökössel kötött házasságot. Ennek ellenére az egyház vezetõ püspöke nem tudja megakadályozni majd azt, hogy Vilmos herceg gyermeke legyen a következõ király és az anglikán egyház feje, pedig Kate és Vilmos gyermeke tagadhatatlanul zsidó.

A királyi család tagjai között azonban vannak és voltak más zsidók is. Diana hercegnõ Erzsébet királynõ menye volt és Károly herceg felesége. Diana zsidó anyától született (Frances Ruth Roche), ezért õ és természetesen gyerekei Vilmos és Harry is zsidók. (Lehet, hogy ebbõl adódik Erzsébet mindenkori ellenszenve Diana iránt? Szerk.) Az egyik leghíresebb Diana hercegnõrõl szóló könyvben a The Diana Chronicles címû mûben leírják és állítják, hogy Diana anyja zsidó Frances Ruth Roche (késõbbi második férjezett neve: Frances Shand Kydd), aki John Spencer gróffal (Diana anyjának elsõ férje) már házasságban élt, de mellette viszonyt folytatott egy zsidó bankárral, James Goldsmith-tal.

Diana anyja itt még Spencer oldalán Itt pedig Goldsmith a zsidó szeretõ

A könyvében az író Tina Brown azt állítja, hogy Diana nem Spencer gróf gyermeke volt, hanem Goldsmith törvénytelen lánya De Diana nem azért zsidó, mert zsidó volt az apja, hanem azért, mert a zsidó törvények alapján az anyja zsidó és ezért õ is az volt. Diana hercegnõ amúgy is nagyon hasonlított James Goldsmith gyermekeire Ben-re (Benjamin) és Jemina-ra, de Zach-ra is.

Benjamin Goldsmith Jemina Goldsmith

Azt mondják, hogy õk Diana mostohatestvérei. 2003-ban Ben Goldsmith azt állította, hogy õ Diana mostoha bátyja. Ben a híres zsidó Rotchild család tagját Kate Rothschild-ot vette el feleségül. Zach parlamenti képviselõ lett, de elvált korábbi feleségétõl és most szintén egy Rotchild lánnyal él együtt Alice Rotchild-dal, akivel meg is házasodtak már.

Zach Goldsmith és Alice Rotchild Kate Rothschild és Ben Goldsmith

Mint már korábban említettük, a zsidók úgy határozzák meg azt, hogy valaki zsidó, hogy az anyja zsidó-e. Ugyanis az anyákon keresztül haladhat a zsidó hit az utódok felé. Diana anyja Frances Ruth Roche zsidó volt és õ is a Rotchild családhoz tartozott rokoni ágon.


Az alfa és omega Diana anyja, Vilmos és Harry nagyanyja, az egykori Spencer, majd Frances Shand Kydd, de valójában eredeti zsidó Frances Ruth Roche

Bizonyítékok vannak arról is tehát, hogy Diana apja is zsidó volt, illetve az anyja is az volt, tehát a hercegek Vilmos és Harry tagadhatatlanul zsidók. Másrészt most, hogy Vilmos elvette Kate kisasszonyt, a zsidó nõt, valószínûleg a szerencséje is elhagyja majd Nagy-Britanniát és ennek következtében pár zsidó gyerek kezébe kerül majd az ország és a korona.

Link

Hozzszlsok


#1 | kukackac - 2013. augusztus 07. 11:01:19
http://translate....AieInZmUyg

Nem teszek be képeket, mert ....

Nyissátok meg a linket! s_*_kac
#2 | Kedvesi - 2013. augusztus 07. 11:18:38
Ez a királyi család is csak vásárolta a királyi rangját, egytõl-egyig féreg zsidó mind. De ezt már mióta tudjuk.

Diana Lucifera, míly véletlen egybeesés. A sátánista zsidó banda.

Én szerintem az öregasszony böske sem lóg kis a sorból, ott is van pár vonóval, lehet többel is.
#3 | Perje - 2013. augusztus 07. 12:07:54
Mi mást is várhatnánk egy bilderbörgös nagyi famíiliájától?
Diannára csak rá kellett nézni. Bár nem volt rút, de az orra azonnal elárulta. Ahogy az éber média ajnározta, már abból is lehetett sejteni.

Bözsi és Victoria is szabdaltatta fiúgyerekeit:
http://thejewnive...he-royals/
#4 | river_wye - 2013. augusztus 07. 15:39:53
Õk már csak tudhatják, nem?
Ahogy David Irving nem kevés iróniával fogalmaz: "az Egyesült Királyság újra biztonságban van (UK safe again): széleskörü pánik, mivel a leszármazáskutatók szerint Kate Middleton-ban nincs zsidó vér és végereményképpen a leszálló ágában levõ Myer-ek és Goldsmith-ek nem voltak zsidók. Cserkész becsület (szavamra). A Jewish Chronicle megerõsít bennünket."
Ez utóbbi zárómondata: "...Carole Middleton (Kate anyja) õsei szénbányászok és ácsok voltak és ezek nem zsidó településekbõl valók. ” Itt õ vszinü Velszre utal.

Kapcsolódó linkek:

http://www.fpp.co...index.html

http://jpupdates....nonesense/
#5 | kincses - 2013. augusztus 07. 16:54:26
a jó öreg NLP...ejnye, ejnye, ejnye. a tudat csak az állításokat veszi tudomásul, a tagadásokat átfordítja, vagy "átlépi". ögyes. ögyes.s_*_huha
#6 | Advaita - 2013. augusztus 09. 16:05:55
"It's nonsense," (mármint hogy kedves Katinka zsiráf volna) said Doreen Berger, the chairman of the Jewish Genealogy Society (JGS). "I have been researching Kate Middleton's ancestry since it looked like she was getting engaged to Prince William. I've looked back as far as it's possible to look back and she doesn't have a Jewish link at all - it's just not true. I'm 100 per cent sure."

Csak azt szeretném tudni, hogy a zsidó leszármazástani társulat elmöke mi okból fordít kitüntetett figyelmet Vilmos feleségének származására, ahogy mondja, azóta, hogy a hölgy összejött Vili gyerekkel. Bár tudatosan tagadja a zsidó vért, a többi szavaival viszont nem tudatosan éppen hogy bizonyítja. Nem nagyon mögy ez a hazudozás.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.