Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vietnámi katonák Oroszországban kapnak kiképzést


Pont, mint régen, csak ez most nem Ronald! A szép ebben, hogy a kereskedelembe is így van becsatlakozva. Csányi húsbiznisze is oda csatlakozik be. Vietnámi katonatisztek és katonák Oroszországban kapnak majd kiképzést. Az erre vonatkozó terveket ma fogadta el Szergej Sojgu védelmi miniszter és Phúng Quang Thanh vietnámi kollégája.

Sojgu arról tájékoztatott, hogy a két ország katonai-mûszaki együttmûködésében az orosz ipar és a vietnámi fél is érdekelt.
Link

Hozzászólások


#1 | tour - 2013. augusztus 08. 09:59:35
Itt orosz katonák már élesben fogják tolni!

Élénkülhetnek a magyar-vietnami kapcsolatok

Élénkülhetnek és új szakaszba léphetnek a magyar-vietnami kapcsolatok - értett egyet magyar vendéglátóival Nguyen Thien Nhan vietnami miniszterelnök-helyettes, akit kedden díszebéden látott vendégül az Országházban Jakab István, az Országgyûlés alelnöke.
http://kitekinto....gNQDdJM9ww

Csányinak van egy pár üzlete keleten..., pl. szóban forog a kazah eurázsiai bank megvétele, balkánon a vtb bankkal fenyegetõznek egy visszafizetés kapcsán, és az "orosz" nyomul be az INA-ba, "pletykák" szerint csányi a "fõtárgyalóval".
És akkor itt van a devizahitel kártya és a többi, komoly egyezkedések mennek, csányi még a hal-(ál). Elképzelhetõ, hogy egy ormánylapát váltás keretében felállítanak majd egy ideiglenes?! "nemzeti" tanácsot, amelynek õ lesz a feje...
#2 | postaimre - 2013. augusztus 08. 10:17:31
Tour! s_*_kukk
#3 | tour - 2013. augusztus 08. 15:12:06
Kérem a geopolitikában jártasokat értessék meg velem a szituációt!
Csak olyan "pletykákat" is hallani, hogy a foci pályán még lefújás elõtt olstein-csányi csere is tervben van...
#4 | Kedvesi - 2013. augusztus 08. 16:42:16
Tour, ha megint egy zsidó lesz a nemzeti tanács élén az olyan is lesz.
#5 | tour - 2013. augusztus 08. 20:13:05
Az orosz haditengerészetnek újabb bázisokra van szüksége a világóceánban

Az orosz haditengerészet hajói az Atlanti-óceánon rendezett gyakorlat után be fognak térni Kuba, Nicaragua és Venezuela kikötõibe. Valószínû, hogy az orosz hadihajók mûszaki kiszolgálása a vietnámi Cam Ranh-ban is lehetséges lesz. Több mint két évtizeden át az orosz csendes-óceáni haditengerészet ellátási központja volt ott. 2002-ben Moszkva visszaadta ezt az objektumot Vietnámnak.
A teljes Ă©rtĂ©kĂ» tengeri bázis helyreállĂ­tása nem szerepel Hanoi tervei közt. Vietnám álláspontja ebben a kĂ©rdĂ©sben az, hogy Cam Ranhban kĂĽlföldi országok nem lĂ©tesĂ­thetnek katonai bázist. Helyette nemzetközi hajĂłkiszolgálĂł központot kĂ­vánnak kialakĂ­tani. Az orosz haditengerĂ©szet számára Ăłriási jelentõsĂ©ge van annak, hogy használhatja ezt a kikötõt – hangsĂşlyozta Konsztantyin SzivkovpolitolĂłgus.
Ha a világóceán legtávolabbi térségeiben kívánunk folyamatosan jelen lenni, akkor ott bázisokat kell fenntartani, hogy a hajók betérhessenek oda és a parton javítómunkálatokat végezhessenek. Amennyiben Oroszország amellett dönt, hogy szerzõdést ír alá ilyen bázispont létesítésérõl, akkor ez azt jelenti, hogy eldöntötte: a Csendes-óceán déli részén szükséges az Oroszországi Föderáció hadihajóinak jelenléte. Vagyis Oroszország a haditengerészeti zászló demonstrálásával saját külpolitikai, gazdasági és egyéb érdekei támogatását kívánja biztosítani a térségben.

Az ilyen megállapodások lehetetlenek lennĂ©nek Oroszország Ă©s Vietnám katonai-mĂ»szaki egyĂĽttmĂ»ködĂ©sĂ©nek eredmĂ©nyes fejlesztĂ©se nĂ©lkĂĽl. A vietnámi hadiflotta fokozott aktivitása figyelhetõ meg hatalmának szilárdĂ­tása terĂ©n. Folyamatban van a 636-os projekt 6 db nem atom tengeralattjárĂłi 2016 valĂł kiszállĂ­tására vonatkozĂł szerzõdĂ©s megvalĂłsĂ­tása. Az elsõ kĂ©t tengeralattjárĂłt valĂłszĂ­nĂ»leg a jövõ Ă©v folyamán adják át Vietnámnak. A NATO szakemberei „fekete lyuk az Ăłceánban” jelzõvel illetik ezeket a tengeralattjárĂłkat titkosságuk miatt. Az Ă©v vĂ©gĂ©n Vietnám meg fogja kapni az orosz licenc alapján gyártott 6 db Molnyija (Villám) rakĂ©tahordozĂł naszádhajĂł közĂĽl az elsõt. A vietnámi haditengerĂ©szet összesen 9 ilyen naszáddal fog rendelkezni. 2016-ban Ă©s 2017-ben a Gepard projekt kĂ©t korvett hajĂłját adják át a vietnámiaknak – jegyezte meg Igor Kaszatonovtengernagy.

Minden, amit Vietnám Oroszországban szerez be, illeszkedik a vietnámi tengerészeti doktrínához. Fejlett partvonallal rendelkezõ ország ez. A kisebb hajók kiválóan alkalmasak a vietnámi felségvizek védelmére, és a kishajó-flotta fejlesztése számukra szép perspektívát jelent. A haditechnikai együttmûködésnek köszönhetõen pedig gyorsan megteremtik ezt a flottát.

Szakértõk szerint Oroszországnak távlatokban más országok területén kell létesítenie haditengerészeti bázisokat, azonban ez komplikált, bonyolult probléma. Megoldása évekbe telik. Vietnám, Venezuela, Kuba és egyéb olyan országok kikötõi infrastruktúrájának használata, amelyekkel Oroszország eredményesen folytat katonai-mûszaki együttmûködést, nyilván elõnyös lehet.

http://hungarian....goceanban/
#6 | Perje - 2013. augusztus 08. 23:28:13
A tûzoltó kiképzést még az amerikaitól megkapták. Napalm alatt nõtt náluk a pálma, amíg le nem égett.
#7 | Perje - 2013. augusztus 09. 17:26:40
Vietnamban most találtak meg egy 40 évvel ezelõtt a dzsungelbe menekült apát és a fiát. Egy fa teletén épített fészakben laktak az amerikai megszállás óta. Az apa maga készített eszközöket, ruházatot. Most 82 évesen, legyengülten leltek rá.
http://www.youtub...ufbdqg9r98

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.