Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Rekord rövid' miniszteri pályafutás


Hogy ezek a cionzsid√≥ "magyar" minszterek nem tudnak megrohadni sem, pedig m√°r a szerb p√©nt√ľgy√Ķr is beadta a kulcsot. Tajvant meg megette K√≠na. Pl√°gium mi? A tajvani v√©delmi miniszter hat nappal kinevez√©se ut√°n k√©nyszer√ľlt lemond√°sra.

Andrew Yang volt Tajvan els√Ķ civil v√©delmi minisztere, j√ļlius 31-√©n nevezt√©k ki. De augusztus hatodik√°n, s√Ľr√Ľ bocs√°natk√©r√©sek k√∂zepette, m√°ris t√°vozott posztj√°r√≥l. Kider√ľlt ugyanis, hogy nem √Ķ a szerz√Ķje egy √ļjs√°gcikknek, amely 2007-ben az √Ķ neve alatt jelent meg. A k√≠nai hadseregr√Ķl sz√≥l√≥ cikket egy bar√°tja √≠rta √©s √Ķ az eg√©szet „egy az egyben √°tvette”. Yang elismerte a pl√°giumot, mint mondta, hib√°t k√∂vetett el, √©s lemondott. A botr√°ny a lehet√Ķ legrosszabbkor j√∂tt a tajvani vezet√©snek. Merthogy Yang el√Ķdje is botr√°ny miatt k√©nyszer√ľlt lemond√°sra. J√ļlius elej√©n meghalt egy sork√∂teles katona, akit azzal feny√≠tettek, hogy a rekken√Ķ h√Ķs√©gben gyakorlatoztatt√°k. A 24 √©ves fiatalember szervezte nem b√≠rta az iszonyatos terhel√©st. A sork√∂teles hal√°la √≥ri√°si felh√°borod√°st keltett Tajvan-szerte. A tiltakoz√°s cs√ļcspontj√°t a Tajpejben tartott, t√∂bb t√≠zezres t√ľntet√©s jelentette. Tucatnyi tiszt ellen indult vizsg√°lat, az √°llamf√Ķ kir√ļgta a v√©delmi minisztert √©s szem√©lyesen k√©rt bocs√°natot. De mindez nem nyugtatta meg a k√∂zv√©lem√©nyt, amely elvesztette a hadseregbe vetett bizalm√°t. √Čs ebben a szitu√°ci√≥ban j√∂tt a pl√°giumbotr√°ny, amelynek k√∂vetkezt√©ben rekordgyorsas√°ggal k√©nyszer√ľlt lemond√°sra a frissen kinevezett v√©delmi miniszter.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | No Shadow Government - 2013. augusztus 08. 15:02:30
Tajvan Linder Bélája...
#2 | rozsola - 2013. augusztus 08. 17:52:58
Ponta √©s korm√°nya √©ppen K√≠n√°ban j√°rt. 4 tudatlan parlamenti k√©pvisel√Ķ √°tugrott Tajvanba. Az egyik okostoj√°st√≥l megvont√°k a diplom√°cia √ļtlevel√©t. K√≠nos helyzetbe ker√ľlt Rom√°nia , akik k√∂ny√∂r√∂gni ment K√≠n√°ba.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.