Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem kapott bizalmat a cseh kormány


Nem kapta meg a parlamenti alsóház bizalmát a Jirí Rusnok vezette cseh szakértõi kormány: a szerda késõ este megtartott szavazáson a 200 tagú képviselõházban kilencvenhárom honatya támogatta a kormányt, míg százan elutasították.
Rusnok az ĂĽlĂ©s után bejelentette, hogy csĂĽtörtökön vagy pĂ©nteken benyĂşjtja lemondását. A miniszterelnök a szerdai bizalmi szavazás eredmĂ©nyĂ©t „tisztessĂ©ges veresĂ©gnek” minõsĂ­tette, amely hozzájárul a politikai válság megoldásához Ă©s a kĂ©pviselõház feloszlatásához.

Az új kormány vezetésére Jirí Rusnokot kérte fel a köztársasági elnök, írja az Index.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. augusztus 08. 17:54:58
Ha a képviselõházban 300 tag lenne , megkapta volna a bizalmat. A cseheknél kezd hasonló helyzet kialakulni mint a bolgároknál.
#2 | Balu - 2013. augusztus 08. 18:23:08
Érdekes véletlen, hpgy éppeg most jöttek elõ David Rath (NEEEM, dehogyis "az";) tavaly augusztusi ügyének tárgyalásával.

A mókus közép-csehországi "hejtman" (kormányzó, vagy minek fordítsam...), szakmája szerint fogász, aki mint miniszter állítólag magának adott diplomát. Tavaly arról volt nagyba' szó, hogy valami nagy összeg átvételekor csípta fülön a rendõrség. Ami érdekes, mert ugyanakkor Rath elõtte eléggé privatizáció-ellenes volt. Vagy pont azért ... esetleg csak mintegy proforma volt privatizáció-ellenes, igazándiból csak jobb barátja volt az ellenbrigádnak... Ugye nem akkora probléma valakinél találni egy zacsi spanglit, illegális fegyvert, egy tömött borítékot - majd két hétig ezerrel tolni ezt a hírt a médiában, oszt annyi is vót az ürgének. Ezzel nem védeni akarom Rath-ot, csak ez egy klasszikus "dipól" leszámolás volt, aholis a konkurrens privatizáns banda kellemetlennek érezte, hogy pont Rath az egészségügyi miniszter. Ez a huzavona kb. tavaly májusban zajlott. Rathot pedig - hogy, hogy nem - augusztusban találták vétkesnek korrupcióban.

Jó, bocs, elszálltam, nem errõl szólt a cikk. Csak most Tótiában épp ugyanez a cirkusz megy meg az Imi néha betesz ilyen mgyarországi gyógyszertáras cikkeket is. Tótiában a J&T vs. Penta ütivágja egymást, kinek sikerül nagyobbat privatizálni az egészségügyön. Ja, nemrég hallottam, hogy az ún. "gyermekjogi intézményrendszert" éppeg a J&T óhajtja privatizálni. Ez arról szól, hogy tökmindegy milyen mondvacsinált ürüggyel elveszik a gyerekeket a szüleiktõl (amiben term. az ENSZ direktívája alapján a helyi államszervezetek készséggel nyújtanak segítséget), átadják "hivatásos szülõknek" (tecciktunnyi, aki hivatásból szül), akik ezért jó zsíros pídzet kapnak az EU-s badzsetbõl, amit a pottyanó szar szisztéma alapján megintcsak velünk fizettetnek ki. Aztán a gyerekek ott már legálisan megbetegedhetnek - rossz nyelvek szerint meg is szoktak - sõt akár el is hunynak. Nagy a kereslet... Na ezt egy gój így nem tudná kitalálni. De ilyen gyerekkereskedelmes (szervkereskedelmes...) cikk is volt nemrég, meg ha még emléxünk, Oroszország is egy agyongyötört adoptált kisfiú esetével válaszolt a Magnyitszkij-ügyben kinyilvánított amerikai lépüésre. Na akkor kinek is szólt az üzenet? Tényleg a jenkiknek?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.