Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Obama lemondta találkozóját Putyinnal


Barack Obama m√©giscsak lemondta szeptemberre tervezett k√©toldal√ļ tal√°lkoz√≥j√°t Vlagyimir Putyinnal a Snowden-√ľgy miatt. Az amerikai eln√∂k ugyan r√©szt vesz a szentp√©terv√°ri G-20-as tan√°cskoz√°son, amelynek az orosz eln√∂k lesz a h√°zigazd√°ja, de sem a cs√ļcs marg√≥j√°n, sem ut√°na nem tart k√©toldal√ļ megbesz√©l√©st Putyinnal.

Az eredeti tervek szerint Obama a G-20-as t√°rgyal√°sok ut√°n utazott volna Moszkv√°ba, √°m ehelyett Stockholmot iktatja be √ļti programj√°ba. A Kreml csal√≥dotts√°g√°nak adott hangot a washingtoni d√∂nt√©s miatt, ugyanakkor az orosz eln√∂k k√ľlpolitikai tan√°csad√≥ja jelezte, a megh√≠v√°st tov√°bbra is fenntartj√°k. Obama kedd este az NBC-n, Jay Leno show-m√Ľsor√°ban ugyan meger√Ķs√≠tette, hogy elutazik Szentp√©terv√°rra, de azt is vil√°goss√° tette, csal√≥dott amiatt, hogy Oroszorsz√°g ideiglenes mened√©kjogot adott Edward Snowdennek, az amerikai kisziv√°rogtat√≥nak.

Az amerikai eln√∂k √ļgy fogalmazott, az orosz korm√°ny id√Ķnk√©nt visszacs√ļszik a hidegh√°bor√ļs mentalit√°sba. "Hi√°ba mondom nekik √©s Putyin eln√∂knek, hogy ez m√°r a m√ļlt" - tette hozz√°. Obama a Tonight Show-ban igyekezett megnyugtatni az amerikaiakat, hogy a glob√°lis terrorriad√≥ ellen√©re csak √©lj√©k nyugodtan az √©let√ľket.

Ben Rhodes, Obama helyettes nemzetbiztons√°gi tan√°csad√≥ja szerint Oroszorsz√°g m√ļlt heti d√∂nt√©se Snowden befogad√°s√°r√≥l tov√°bb s√ļlyosb√≠totta az am√ļgy is probl√©m√°kkal terhes amerikai-orosz viszonyt. Rhodes k√∂z√∂lte: "Tov√°bbra is egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk Oroszorsz√°ggal, ahhoz k√∂z√∂s pontokat siker√ľl tal√°lni, de az eln√∂k √©s nemzetbiztons√°gi csapata egyet√©rtett abban, hogy jelen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt nincs √©rtelme egy cs√ļcstal√°lkoz√≥nak".

Jay Carney feh√©rh√°zi sz√≥viv√Ķ is meger√Ķs√≠tette, jelenleg "nincs olyan el√Ķrehalad√°s a k√©toldal√ļ √ľgyekben, amely indokoltt√° tenn√© a k√©toldal√ļ cs√ļcsot". Carney meger√Ķs√≠tette, hogy a "csal√≥d√°st kelt√Ķ" d√∂nt√©s Snowden √ľgy√©ben fontos t√©nyez√Ķ volt, a sz√≥viv√Ķ ugyanakkor nem a tal√°lkoz√≥ lemond√°s√°r√≥l, hanem k√©s√Ķbbre halaszt√°s√°r√≥l besz√©lt.

Putyin √©s Obama legut√≥bb az √©szak-√≠rorsz√°gi G8-as cs√ļcson tal√°lkozott, de m√°r j√≥ideje l√°tszott, hogy a 2009-es "reset" - √ļjraind√≠t√°s - hangulata a m√ļlt√©. Washington √©s Moszkva √°ll√°spontja t√°vol √°ll egym√°st√≥l Sz√≠ria √©s Ir√°n √ľgy√©ben. Az amerikai vezet√©s rendszeresen felhozza az emberi jogs√©rt√©seket is, az orosz ellenz√©kiek elleni fell√©p√©st, a Pussy Riot l√°nycsapat tagjainak el√≠t√©l√©s√©t √©s sz√°mos m√°s √ľgyet.

Moszkva ugyanakkor nehezm√©nyezi, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok v√°ltozatlanul nem tett le az amerikai rak√©tav√©delmi rendszer kelet-eur√≥pai kiterjeszt√©s√©r√Ķl, pedig Obama m√©g Medvegyevnek jelezte, hogy √ļjrav√°laszt√°s√°t k√∂vet√Ķen √©rdemes lehet √ļjrakezdeni a p√°rbesz√©det e t√©ren. Putyin felb√Ķsz√≠tette az amerikaiakat az orosz √°rv√°k amerikai √∂r√∂kbefogad√°s√°nak akad√°lyoz√°s√°val is. Obama nemigen tehetett m√°st, mint hogy e szimbolikus nemmel v√°gott vissza Putyinnak, a demokrata eln√∂k√∂t √≠gy is rendszeresen b√≠r√°lj√°k a republik√°nusok, hogy nem l√©p fel kell√Ķ er√©llyel.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Vizilo - 2013. augusztus 08. 09:56:23
Gondolom ezert Oroszorszagban egy hetes gyasz lesz !
#2 | No Shadow Government - 2013. augusztus 08. 13:30:22
Obamaki egy t√∂ketlen kis ****,a ruszkik meg is khmmm...rendesen,m√©g a kis sz@ros √Č.-Kore√°t√≥l is f√©l.Mondjuk a m√∂g√∂tt meg Kina √°ll √©s persze Oroszorsz√°g Any√°cska.
#3 | Kameleon - 2013. augusztus 08. 14:12:13
Nemzetk√∂zi ifj√ļs√°gi f√≥rumon razzi√°zott az orosz rend√Ķrs√©g speci√°lis alakulata
http://kitekinto....gOJi9L0EyM

Oroszorsz√°g betiltan√° az online k√°romkod√°st
http://techcorner...odast.html
#4 | kukackac - 2013. augusztus 08. 16:03:42
s_*_kac

politikus.ru/uploads/posts/2013-08/1375961978_1353591022_1350579238_awesome_12.jpg
#5 | Kedvesi - 2013. augusztus 08. 16:28:28
sadhillnews.com/wp-content/uploads/2012/03/michelle-obama-baboon-monkey-totally-looks-like-laughing-smile-mouth-sad-hill-news1.jpg


www.ptwschool.com/wp-content/uploads/2013/01/OBAMA-BANANA.jpg
#6 | rozsola - 2013. augusztus 08. 18:15:17
√Čszak-Korea nem f√©lelmetes. Elmaradott rak√©tatechnik√°ja nem k√©pes el√©rni az USA-t. Max Jap√°n , Hawai , Guam szigeteken k√©pes valamire.
Szeptember. Tal√°n 11 ?
#7 | Perje - 2013. augusztus 08. 23:43:46
√ögy alak√≠tj√°k valakik a nemzetk√∂zi helyzetet, hogy fesz√ľltnek t√Ľnj√∂n a k√©t nagyhatalom viszonya. Ehhez kellett a H√≥ember . N√©lk√ľle nem lenne olyan hidegh√°b√≥r√ļs hangulat a vil√°gban. Nem lehet v√©letlen, hogy Hong-Kongb√≥l pont Moszkv√°ba vette az √ļtj√°t, s k√∂zben olyan inf√≥kat sz√≥rt sz√©t, amelyek m√°r nem sz√°m√≠tottak √ļjdons√°gnak . Azzal, hogy m√Ľharagot sz√≠nlel az amerikai eln√∂k, f√©lelemben van tartva a f√©l vil√°g, mert mindenki a III. vh kirobban√°s√°t√≥l f√©l.
#8 | Kedvesi - 2013. augusztus 09. 00:12:53
Perje, nem hinn√©m hogy √ļjra tankok fognak v√©gig robogni Eur√≥p√°n, kelet fel√Ķl, pedig most j√∂hetn√©nek. 44-45-ben a hal√°lt hozt√°k, most tal√°n az √©letet hozhatn√°k, menek√ľlne is innen a szem√©t...
#9 | Kore - 2013. augusztus 09. 08:20:19
http://www.presst...ver-syria/

Lehet, hogy hozz√°√©rt√Ķink komment√°lj√°k ezt a cikket...?
Ez p√©ld√°ul egy hsz a cikk alattiak k√∂z√ľl:
"wasim v√°laszolva Pure indiai
2013/08/08 05:03:33
Gordon Duff √≠rta nappal azel√Ķtt, hogy Izrael k√©rte India l√©trehozni hat√°r csetepat√© Pakiszt√°nnal, hogy az ut√≥bbi orsz√°g elfoglalva. √Čn egy indiai, √©s nagyon j√≥l tudj√°k, hogy Niether India, sem Pakiszt√°n minden szabads√°g. Mindk√©t orsz√°g √°ltal m√Ľk√∂dtetett Neo-gyarmati korrupt WaCkOs ahol a politikusok, a hadsereg t√°bornokai √©s a m√©dia iparm√°gn√°sok √°ltal szponzor√°lt nyugati fegyverekkel keresked√Ķ, akinek a legf√Ķbb gond az, hogy el√Ķseg√≠tse a h√°bor√ļ √©s keresni profit a multinacion√°lis (cionista) a v√°llalatok, mik√∂zben a n√©p megosztott a neve vall√°s √©s etnikai hovatartoz√°st√≥l. M√≠g a gazd√°k Indi√°ban elk√∂vet√Ķ √∂ngyilkoss√°got, amerikai junk v√°llalatok szifon ki milli√°rdos nyeres√©g a term√©k azonos szeg√©ny gazd√°k. Ahelyett, hogy a j√≥l√©ti kiad√°sok, mind a forr√°sok megv√°s√°rl√°s√°ra ford√≠tott fegyverek nyugatr√≥l akik ellen√Ķrzik mindk√©t India-Pak h√°bor√ļ."

Am√ļgy bocsi, ha nem j√≥ helyre raktam be ezt az eg√©szet... s_*_(

"Meghan Gregonis, az iszl√°m√°b√°di amerikai nagyk√∂vets√©g sz√≥viv√Ķje ehhez annyit tett hozz√°, hogy a fenyegetetts√©g, amelyet az Egyes√ľlt √Āllamok √©szlel, kifejezetten a lahori konzul√°tusra vonatkozik." "√Čsz+Lel"???

Ezen a ponton akarja nagytezsv√≠r zus√°csk√°t√≥l kiprovok√°lni zizirael s_*_kukk a figyelemelterel√Ķ piszk√°l√°st???

Csak kérdezem.
#10 | postaimre - 2013. augusztus 09. 08:52:56
Koré, most dobtam fel egy szír híreket a taktikai atomcapásról. Oda passzol. Transzplantáld át, kérlek! ;)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.