Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cig√°nyterror Tiszabur√°n √©s Tiszab√ĶnMint azt kor√°bban meg√≠rtuk, zavarg√°sok voltak Tiszabur√°n. A k√∂rny√©ket j√≥l ismer√Ķ tud√≥s√≠t√≥nk besz√°mol√≥ja szerint majd minden seg√©lyoszt√°skor ez a cirkusz van, mert a cig√°nyok nem akarnak fizetni a cig√°ny uzsor√°soknak. Most k√©t cig√°nyt vittek el, akiket gar√°zdas√°ggal gyan√ļs√≠tottak meg.
Tud√≥s√≠t√≥nk r√©szletesen besz√°mol a faluban √©s a k√∂rny√©ken tobz√≥d√≥ cig√°nyoknak a magyar lakoss√°got s√ļjt√≥ terrorj√°r√≥l.
Tiszabur√°n egy nagyon √©rdekes jelens√©g figyelhet√Ķ meg, amely azonos azzal, amit a zsid√≥k csin√°lnak - nagyban haz√°nkban √©s a nagyvil√°gban. A feh√©r lakoss√°g √°ltal nyaral√≥nak haszn√°lt √©p√ľleteket, vagy az olyan h√°zakat, amelyekb√Ķl kihaltak a magyarok, havonta legal√°bb 2-3 alkalommal felt√∂rik. A bet√∂r√Ķ csoportok, -ha egy√°ltal√°n elkapj√°k √Ķket,- mindig kib√ļjnak a felel√Ķss√©gv√°llal√°s al√≥l, mert van k√∂zt√ľk egy kiskor√ļ, aki elviszi az eg√©sz "balh√©t" lebuk√°s eset√©n.
Az √©p√ľleteket t√∂bbnyire nem teljesen fosztj√°k ki. A c√©l az, hogy a tulajdonost, vagy a hozz√°tartoz√≥kat fel√Ķr√∂lj√©k az √°lland√≥ bet√∂r√©sek, √≠gy a piaci √°r t√∂red√©k√©√©rt eladj√°k az ingatlant, csak szabaduljanak t√Ķle.
Legut√≥bb k√∂r√ľlbel√ľl h√°rom hete n√©gy cig√°ny fosztott ki teljesen egy nyaral√≥t, aminek berendez√©si t√°rgyait a falun hurcolt√°k kereszt√ľl. Az esetnek rengeteg szemtan√ļja volt, a felel√Ķss√©gv√°llal√°s m√©gis elmaradt, ugyanis a b√Ľncselekm√©nyt egy kiskor√ļ v√°llalta mag√°ra, aki kor√°n√°l fogva nem b√ľntethet√Ķ.
K√©t hete pedig f√©nyes nappal akart k√©t cig√°ny suhanc kir√°molni egy h√°zat, de a szomsz√©d r√°juk l√Ķtt g√°z-riaszt√≥ fegyverrel, ez√©rt elmenek√ľltek a helysz√≠nr√Ķl. A k√©t fiatalkor√ļ elk√∂vet√Ķ a helyi cig√°nytelepen lakik... A felel√Ķss√©gre von√°s ism√©t elmaradt!
Ezeket a h√°zakat, nyaral√≥kat az egyik legnagyobb helyi uzsor√°s T√ļr√≥ Jen√Ķ (beceneve Cs√∂r√∂gi) v√°s√°rolja fel, majd t√∂bbsz√∂r√∂s haszonnal adja tov√°bb a cig√°nytelepr√Ķl kit√∂rni sz√°nd√©koz√≥ cig√°ny fajt√°rsaknak - n√©ha ism√©t uzsor√°ra. A hat√≥s√°gok is tiszt√°ban vannak vele, hogy ez az uzsor√°s cig√°ny √°ll az ingatlanfelt√∂r√©seket elk√∂vet√Ķ cig√°nyband√°k m√∂g√∂tt, de T√ļr√≥ Jen√Ķ mindeddig meg√ļszta a felel√Ķss√©gre von√°st.
Az ingatlanok felt√∂r√©sei √©s a feh√©r lakoss√°g terroriz√°l√°sa √∂nmag√°ban is trag√©di√°k, de a folyamat maga az igaz√°n borzaszt√≥! Ugyanis a cig√°nys√°g a falu sz√©l√©n tal√°lhat√≥ telepr√Ķl folyamatosan √°ramlik be a falu belsej√©be, ez√°ltal gett√≥s√≠tva el a telep√ľl√©st, t√∂nkret√©ve, ellehetetlen√≠tve a magyar lakoss√°g √©let√©t.
√Črdekess√©g, hogy T√ļr√≥ Jen√Ķ √©rdekk√∂r√©be tartozik a helyi Nemzeti Doh√°nybolt is, mely t√©ny az uzsor√°s cig√°ny kapcsolataira is r√°vil√°g√≠t. Tal√°n nem v√©letlen, hogy ez a gazember eddig mindig meg√ļszta a felel√Ķss√©gre von√°st.
A telep√ľl√©s √∂nkorm√°nyzat√°nak tagjai nagyr√©szt cig√°nyok, a mutat√≥ban tartogatott magyarok pedig mind meg vannak f√©leml√≠tve. Ennek az a legdurv√°bb k√∂vetkezm√©nye, hogy a faluban t√∂bb illeg√°lis bolt √©s kocsma is l√©tezik. Mi t√∂bb, vir√°gzik! A NAV emberei ezekr√Ķl nem akarnak tudom√°st szerezni, ahogy a felettes szakhat√≥s√°gok sem mernek √ļjat h√ļzni a helyi cig√°nys√°ggal.
A telep√ľl√©s teljesen kezd elgett√≥sodni! K√∂rbe kell csak n√©zni!
T√∂meges √°ramlop√°sok, melyr√Ķl a TV-ben is besz√°moltak m√°r t√∂bb alkalommal. Illeg√°lis boltok, kocsm√°k, v√°g√≥h√≠d. √ēszt√Ķl tavaszig mindenki f√°t lop, biciklivel, kiskocsival, aut√≥val, lovas fogattal - vagy b√°rmilyen k√∂zleked√©sre alkalmas eszk√∂zzel. Folyamatos bet√∂r√©sek, lop√°sok, vereked√©sek, fenyeget√©sek, sz√≥val teljes a terror!
Hogy mik√©nt szabadult el a pokol Tiszabur√°n √©s Tiszab√Ķn?
K√∂r√ľlbel√ľl 5-6 √©ve egy r√©szeg cig√°ny csapat el akart g√°zolni egy int√©zked√Ķ rend√Ķrj√°r√Ķrt. Az aut√≥ lopott volt, a r√©szeg sof√Ķrnek nem volt jogos√≠tv√°nya, a g√©pj√°rm√Ľben a h√≠rhedt M√°nyi csal√°d tagjai √ľltek. A rend√Ķr, Kasza Istv√°n a szolg√°lati fegyver√©vel r√°l√Ķtt az aut√≥ra, mert nem a f√©l√Ķs fajt√°b√≥l val√≥ volt. Annak ellen√©re, hogy egy√©rtelm√Ľen el akart√°k g√°zolni az egyenruh√°ban int√©zked√Ķ rend√Ķrt - ezt a b√≠r√≥s√°g is elismerte, m√©gis a rend√Ķrt hozt√°k ki b√Ľn√∂snek √©s marasztalta el a l√Ķfegyver indokolatlan haszn√°lata miatt. Term√©szetesen az √ľgyben √©rintett √∂sszes cig√°ny szabadl√°bon v√©dekezik.
A falu cig√°ny lakoss√°ga ezen a t√∂rt√©neten r√∂h√∂g√∂tt √©vekig. Ekkor r√°√©bredtek, hogy b√°rmit megtehetnek b√ľntetlen√ľl... Na, ekkor pecs√©tel√Ķd√∂tt meg a falu sorsa, innent√Ķl v√°lt pokoll√° a feh√©r b√Ķr√Ľ magyar lakoss√°g √©lete.
√Črdemes megeml√≠teni a szomsz√©dos Tiszab√Ķt is, ahol a cig√°ny √©s cionista M√°ga csal√°d fegyverrel kereskedett √©s illeg√°lis l√Ķteret tartott fenn a falu hat√°r√°ban, ahol fegyverhaszn√°latra tan√≠tott√°k a k√∂rny√©kbeli cig√°nyokat, hogy felk√©sz√≠ts√©k √Ķket a magyarok elleni harcra! Mostan√°ban err√Ķl sem hallani, nagy a csend...
Teljesen elgett√≥sodott a k√∂rny√©k, a cig√°nyok terrorban tartj√°k a helyi magyars√°got. Hatalmas a f√©lelem, senki nem mer sz√≥t emelni, mert mindenki f√©lti az √©let√©t. Pedig Tiszabura √©s Tiszab√Ķ a '70-es, '80-as √©vekben magyar t√∂bbs√©g lakta, kimondottan sz√©p falu volt. Ami az elm√ļlt 30-40 √©vben kicsiben itt t√∂rt√©nt, az folyik most Magyarorsz√°gon nagyban.
B√°rhov√° menek√ľlnek el err√Ķl a vid√©kr√Ķl a magyarok, csak 10-20-30 √©vet nyernek - az eg√©sz orsz√°g az elcig√°nyosod√°s, elzsid√≥sod√°s fel√© tart. Aki Eur√≥pa nyugati fel√©be menek√ľl, muszlimokkal, n√©gerekkel, t√∂r√∂k√∂kkel, √°zsiai vagy balk√°ni emberek t√∂meg√©vel tal√°lja szembe mag√°t.
Ezt a harcot mindenkinek a saj√°t sz√ľl√Ķf√∂ldj√©n kell megv√≠vnia. Az egyetlen megold√°s a helyi szint√Ľ k√∂z√∂ss√©gi √∂nv√©delem megszervez√©se!
Üdvözlet a pokolból, vagyis a való világból...
Hegyesi Roland - J√∂v√Ķnk.info

HozzŠszůlŠsok


#11 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 09. 09:13:06
J√∂v√Ķnk info, hidf√Ķnet, itt is megt√∂rt√©nt a megoszt√°s!
nagyon g√°z mindkett√Ķ...
ha majd a valami jön azt is el tudnám képzelni hogy oda vezénylik majd a magyart valami kilátástalan és eleve halálra itélt akcióhoz.... mint a magyarokat a Don-hoz. ilyen szervezetekbe ne lépj be ha egy mód van rá! homályos minden, nem tudhatod milyen,és kinek az érdekeit szolgálják... kik vannak a háttérben.
#12 | enid - 2013. augusztus 09. 09:16:25
Tanacsot nem adhatok, mert ahhoz meg bizony sokat kell tanulnom. O''rulok, hogy ilyen csokos tipusnak konyvelsz el ;)
#13 | Kedvesi - 2013. augusztus 09. 10:20:59
Csillag egyetértek.

Enid, t√ļl finom vagy, de ugyan ez Gerry-r√Ķl is elmondhat√≥. T√ļlzottan j√≥indulat√ļ, pedig ebben a vil√°gban ezt kihaszn√°lj√°k.
#14 | mormota1968 - 2013. augusztus 09. 13:46:09
Egyet √©rtsen meg mindenki! NEM-LESZ-V√ĀLASZT√ĀSUNK.M√°r r√©g nem mi d√∂ntj√ľk el, akarunk e cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļt, vagy b√°rmilyen m√°s h√°bor√ļt.Ez m√°r r√©g eld√∂nt√∂tt k√©rd√©s, hossz√ļ √©vtizedekre visszamen√Ķleg, mikor a magyar elfelejtett szaporodni, (mondom ezt mint aggleg√©ny) vagy csak az elm√ļlt k√©t √©vtizedet tekintve, mikor viszont hagyta, hogy a patk√°ny elszaporodjon, Eur√≥pa √©l√©skamr√°j√°ban.Ne sz√©p√≠ts√ľk a dolgot, ez a mi hib√°nk, nem kellett volna hagyni, hogy id√°ig fajuljanak a dolgok.De sajnos egy tort√°t sem lehetett volna v√©konyabbra felszeletelni, mint ahogy a magyarnak nevezett t√°rsadalmat felosztott√°k.Nincs az eg√©sz F√∂ld√∂n m√©g egy olyan n√©p, mint a mi√©nk, akik ennyire nem tudnak √∂sszetartani, √∂sszefogni, m√©g akkor sem, ha ebbe mindannyian bele d√∂gl√ľnk.Sz√≠vesen lenn√©k ennek a n√©pnek olyan vez√©re, amilyenek Hitlernek is kellett volna lennie.√Čn biztos nem vinn√©m fejetlen√ľl bele a n√©pemet egy vil√°gh√≥d√≠t√≥ h√°bor√ļba, de a volt magyar ter√ľleteket az utols√≥ r√∂gig visszavenn√©m √©s nem √©rdekelne ki √©l most √©ppen rajta.Addig am√≠g a zsid√≥ kez√©ben van a m√©dia, a fiatalok oktat√°sa √©s nincs saj√°t j√≥l felszerelt, j√≥l kik√©pzett honv√©delm√ľnk, addig az r√ļg bel√©nk aki akar.A nagytakar√≠t√°st a fentebb felsoroltak szerint azonnal meg kellene kezdeni.A n√©pet ha kell er√Ķszakkal is fel kellene vil√°gos√≠tani, hogy akiknek a mai napig nyalnak, azok a gyermekeik, unok√°ik leend√Ķ h√≥h√©rai.Nem szabad finomkodni, annak k√∂sz√∂nhetj√ľk, hogy id√°ig jutott ez a valamikori b√ľszke, szabad n√©p.Akkora mocsoks√°gok vannak m√°r ebben az orsz√°gban, amit m√°r nem szabadna tov√°bb t√Ľrn√ľnk.√Črts√ľk meg v√©gre emberek, √≠gy is √ļgy is ki lesz√ľnk ny√≠rva, ha nem tesz√ľnk semmit, akkor meg f√Ķleg.Nagyon kellene m√°r a hely a zsid√≥nak, mert par√°zslik m√°r a talpa alatt Palesztina f√∂ldje.√Čs nagy √≠vben lesz@rom, hogy mit gondolnak r√≥lunk m√°s n√©pek, mit ugatnak, h√°tuk m√∂g√∂tt a zsid√≥ bank√°r dinaszti√°kkal √©s h√Ľs√©ges kutya csahosaikkal.
#15 | enid - 2013. augusztus 09. 14:46:29
mormota! nono nem a hatuk mogott, hanem benn a hazaikban, parlamentjeikben, bankjaiban stb. mint Mo-n. Ido kerdese melyik elnyomott nep birja tovabb az igat. A jatek nem vizszintes iranyba mozog, hanem fuggoleges iranyban. Nem nepek harcarol van szo, hanem minosegi viadal van folyamatban. Mindenutt.

Javitsatok ki, ha tevedek. Koszonom.
Az elobbieket figyelembe veve mit gondolsz mekkora felelosseg es aldozat "vezernek" lenni?
Es egy jo vezer aki jo stratega is teszemazt kepes-e megmozgatni egy ONTUDATLAN tomeget? Az ontudat nem ajandekozhato sem nem megvasarolhato. Meg kell "keresni". Ez az egyetlen biztos kereset, ami jovot biztosit. De egyedi. Te vagy a katona es te vagy a vezer. A Magyar katona es a Magyar vezer. Na igy gondold most at az egeszet.
#16 | Perje - 2013. augusztus 09. 22:45:25
Al√°√≠r√°sgy√ľjt√©s van Rom√°ni√°ban az√©rt, hogy az orsz√°g √°tnevez√©s√©t fontolja meg az ottani parlament. D√°ki√°ra szeretn√©nek v√°ltoztatni, mert a a vil√°g m√°r a cig√°nyokkal azonos√≠tja a rom√°nokat.
http://lenta.ru/n.../09/dacia/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.