Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Veszélyesebbé tennék a H7N9-vírust


Ja, h√ľlye meg √©n vayok, mi? Ez fel√©r egy beismer√©ssel. Az √ļj, K√≠n√°ban felfedezett H7N9 nev√Ľ mad√°rinfluenza-v√≠rus k√∂nnyebben terjed√Ķ v√°ltozat√°t k√≠v√°nj√°k kifejleszteni k√≠s√©rleti c√©lokb√≥l amerikai tud√≥sok.

A febru√°ri els√Ķ eset √≥ta az √ļj v√≠rus legal√°bb 133 embert fert√Ķz√∂tt meg, k√∂z√ľl√ľk 43-an haltak meg. Egyes v√≠ruskutat√≥k szerint a nagy biztons√°g√ļ laborat√≥riumokban v√©gzett genetikai k√≠s√©rlet kulcsfontoss√°g√ļ lenne ahhoz, hogy meg√©rts√©k, a term√©szetben hogyan v√°lik egyre vesz√©lyesebb√© a k√≥rokoz√≥.

A nagy vit√°t kiv√°lt√≥ k√≠s√©rletek terv√©t huszonk√©t vezet√Ķ virol√≥gus nev√©ben Ron Fouchier, a rotterdami Erasmus Orvosi K√∂zpont kutat√≥ja a Nature √©s a Science c√≠m√Ľ szaklapok cs√ľt√∂rt√∂ki sz√°maiban jelentette be.

√Āll√≠t√°suk szerint exponenci√°lisan n√Ķne a vil√°gj√°rv√°ny kock√°zata, ha a H7N9 a mut√°ci√≥k sor√°n emberr√Ķl emberre is k√∂nnyen √°tterjedne. √Ām ennek a v√°ltoz√°snak a val√≥sz√≠n√Ľs√©g√©t, valamint azt, hogy h√°ny mut√°ci√≥ra van hozz√° sz√ľks√©g, csak √ļgy lehet kider√≠teni, ha laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt elv√©gzik √Ķket, majd az √≠gy kapott v√≠rusok erej√©t √°llatokon tesztelik.

Fouchier √©s koll√©g√°ja azt √≠rta, a term√©szetben l√©tez√Ķ mad√°rinfluenza-v√≠rusok vil√°gj√°rv√°nyt okozhatnak, ez√©rt a kock√°zatenyh√≠t√©si tervekhez l√©tfontoss√°g√ļ, hogy tanulm√°nyozz√°k, milyen mut√°ci√≥k robbanthatj√°k ki a fert√Ķz√©st.

Az eff√©le k√≠s√©rleteket funkci√≥nyer√©si kutat√°snak (Gain of Function, GOF) nevezik, √©s c√©ljuk, hogy azonos√≠ts√°k, a v√≠rus mely genetikai mut√°ci√≥i k√©pesek √°llatr√≥l emberre √°tragadni, majd k√∂nnyen elterjedni. A vesz√©lyes v√°ltozatok ismeret√©ben a kutat√≥k √©s az eg√©szs√©g√ľgyi hat√≥s√°gok k√∂nnyebben felm√©rhetik a vesz√©ly val√≥sz√≠n√Ľs√©g√©t, √©s ha fenn√°ll, felk√©sz√ľlhetnek a gy√≥gyszerek √©s v√©d√Ķolt√°s kifejleszt√©s√©re √©s m√°s tudom√°nyos v√©d√Ķint√©zked√©sekre.

Hasonl√≥ kutat√°s v√°ltott ki nagy nemzetk√∂zi vit√°t az elm√ļlt k√©t √©vben, amikor a H5N1-gyel v√©gezt√©k el a laborat√≥riumi k√≠s√©rleteket. 2011-ben Fouchier √©s Yoshihiro Kawaoka, a Wisconsini Egyetem tud√≥sa felfedezte, hogyan v√°ltoztathat√≥ a H5N1 eml√Ķs√∂k k√∂z√∂tt k√∂nnyen terjed√Ķ v√≠russ√°, az amerikai Biol√≥giai Biztons√°gi Tudom√°nyos Tan√°csad√≥ Test√ľlet (NSABB) pedig akkora vesz√©lyt √©szlelt ekkor, hogy a tanulm√°ny cenz√ļr√°z√°s√°nak addig precedens n√©lk√ľli l√©p√©s√©re tett k√≠s√©rletet.

Az NSABB att√≥l tartott, a munka rossz kezekbe ker√ľl, √©s terrorist√°k vegyi fegyver√©v√© v√°lhat. A kutat√°s egy√©ves morat√≥riuma alatt a NSABB, az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet √©s nemzetk√∂zi virol√≥gusok igyekeztek a legnagyobb biztons√°got ny√ļjt√≥ int√©zked√©seket kifejleszteni. Fouchier √ļj k√≠s√©rleteit a legmagasabb biztons√°gi fokozat√ļ laborat√≥riumban fogja v√©gezni.

A H7N9-j√°rv√°nyt, √ļgy t√Ľnik, siker√ľlt megf√©kezni, hiszen a m√°rciusi 87 √©s az √°prilisi 30 ut√°n m√°jusban csup√°n h√°rom √ļj esetet jelentettek. Szak√©rt√Ķk szerint ez annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy a k√≠nai hat√≥s√°gok a meleg id√Ķ miatt bez√°rt√°k az √©l√Ķsz√°rnyaspiacokat.

√Ām t√∂bb virol√≥gus azt √°ll√≠tja, a t√©l k√∂zeledt√©vel √ļjra felbukkanhat a v√≠rus, ann√°l is ink√°bb, mert a British Medical Journal szerdai sz√°m√°ban k√∂z√∂lt tanulm√°ny szerint megtal√°lt√°k az els√Ķ esetet, amikor a v√≠rus emberr√Ķl emberre terjedt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 09. 09:19:05
érdekes hogy minden kinnából indul el.. virusok....
de hogy már van h7n9... én még leragadtam a h1n1-nél. meg a disznóhapcinál.. milyen gyorsan dolgoznak
a virus gy√°rakban.... a ZUSA beleny√ļl azt "elszabadul"
ez is.... nincs mese, oltani azt kell!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 | 9323 - 2013. augusztus 09. 16:01:01
k√∂nnyebben terjed√Ķ v√°ltozat√°t k√≠v√°nj√°k kifejleszteni k√≠s√©rleti c√©lokb√≥l amerikai tud√≥sok.

Nos, ezek a v√≠rusteny√©szt√Ķ k√∂zpontok t√©nyleg meg√©rdemeln√©nek egy j√≥ atomcsap√°st
#3 | postaimre - 2013. augusztus 09. 16:17:56
Nemzeti Nyomozóiroda : Feljelentés ismeretlen tettesek ellen -

Posta Imre, Szigetszentmiklós

2009. szeptember 09. szerda, 12:36
(Legf√Ķbb √ľgy√©sz, NBH,ORFK…ANTSZ, Orvosi Kamara)
Feljelentés ismeretlen tettesek ellen

Inform√°ci√≥im szerint, 6 milli√≥ magyar √°llampolg√°rt akarnak beoltani hamarosan egy olyan v√©d√Ķolt√°ssal, amelynek hat√°sa minimum bizonytalan, de megalapozott v√©lem√©nyek szerint is el√Ķk√©sz√≠tetlen, a klinikai k√≠s√©rletei elkapkodottak √©s az emberre mindenk√©ppen vesz√©lyesek. Immunrendszer gyeng√≠t√©s√©t t√©telezik fel err√Ķl az olt√°sr√≥l, mik√∂zben katonai technol√≥gi√°t (nanotechnol√≥gia) is alkalmaztak – tudom√°som szerint-, az elk√©sz√≠t√©s√©n√©l. A sert√©sinfluenz√°rol jelenleg azt lehet tudni, hogy emberk√©z hozta l√©tre, √©s er√Ķs a gyan√ļ, hogy az is terjeszti, mert nem olyan virulens, mint amilyennek sz√°nt√°k. A legut√≥bbi, csepeli t√∂meges fert√Ķz√©s, felt√©telezhet√Ķen nem volt v√©letlen. Ut√°na kellene j√°rni, hogy ki terjesztett ott √©s mit, no meg hogyan? C√©lja a p√°nikkelt√©s √©s az olt√°sok sz√©lesk√∂r√Ľ √©s sz√ľks√©gszer√Ľ alkalmaz√°s√°nak k√∂ztudatba csemp√©sz√©se volt. A v√≠rus maga nem vesz√©lyes, ezt l√°tni kell, hiszen a megbeteged√©sek sz√°ma √©s a hal√°loz√°si ar√°ny mind ebbe az ir√°nyba mutat. Inform√°ci√≥im szerint a v√≠rust mag√°t √©s az ellenszert is abb√≥l a c√©lb√≥l hozt√°k l√©tre bizonyos t√°rsas√°gok, hogy sok milli√≥ embert irtsanak ki √°ltala. A nanotechnol√≥gia seg√≠ts√©g√©vel olyan szervi elv√°ltoz√°sokat, betegs√©geket is k√©pesek el√Ķid√©zni a terv kiagyal√≥i, amely megmagyar√°zhatatlan hal√°lesetek sor√°hoz, t√∂meges pusztul√°shoz vezet. Az internet elegend√Ķ inform√°ci√≥t szolg√°ltat ebben a t√©m√°ban, de haz√°nkra levet√≠tve az olt√°si ar√°nysz√°mot, √©s azokat az inform√°ci√≥kat, miszerint bizonyos izraeliek √°ltal befoly√°solt nemzetk√∂zi k√∂r√∂k ugyanilyen ar√°nysz√°mban szeretn√©k cs√∂kkenteni Magyarorsz√°g √Ķslakoss√°g√°nak a sz√°m√°t; ez elgondolkoztat√≥. Tudom, hogy mindez a j√°ratlan elm√©knek √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letnek t√Ľnik, de nem az ugyan√ļgy, mint a magyarorsz√°gi t√∂meges zsid√≥betelep√≠t√©s el√Ķk√©sz√≠t√©se √©s v√©grehajt√°sa sem, vagy a cig√°ny lakoss√°g szapor√≠t√°s√°nak jelen gyakorlata. K√©rem √Ėn√∂ket, hogy √°ll√≠ttass√°k le az olt√°ssal kapcsolatos mindennem√Ľ tev√©kenys√©get √©s kezdjenek √°tfog√≥ vizsg√°latot a sert√©sinfluenza t√©mak√∂r√©ben, az olt√≥anyag gy√°rt√°sa m√∂g√∂tt √°ll√≥ t√°rsas√°gok vonatkoz√°s√°ban nyomoz√°st! Szeretn√©m, ha az der√ľlne ki, hogy aggodalmam alaptalan, de tapasztalatom eddig azt bizony√≠totta, hogy van oka a haraszt z√∂rg√©s√©nek!

Gyan√ļra okot ad√≥ √≠r√°sok, cikkek eg√©sz sora jelent m√°r meg az interneten, s nem kiz√°rt, hogy ezek egy r√©sze nem val√≥s inform√°ci√≥k alapj√°n √≠r√≥dott. Ami viszont bizonyos, √©s erre egyre t√∂bb a konkr√©t bizony√≠t√©k, az az eml√≠tett zsid√≥k √©s csatl√≥saik agressz√≠v ter√ľletszerz√Ķ √©s nemzetpuszt√≠t√≥ politik√°ja. Egyet m√°r megszokhattunk a rendszert√Ķl: nem √©rt√ľnk √©s nem vel√ľnk vannak. T√∂bb v√©d√Ķolt√°ssal kapcsolatban mer√ľlt m√°r fel gyan√ļ, hogy t√∂bbet √°rt, mint haszn√°l, √©s burkolt c√©lja a sz√ľlet√©sszab√°lyoz√°s, de nyomoz√°sr√≥l m√©g nem √©rtes√ľltem egyik ilyen √ľgyben sem. Tudom, hogy kicsi a mozg√°ster√ľk, mert az izraeli lobby ott van a c√©gn√©l er√Ķsen, de az√©rt elv√°rom, hogy ebben a halaszthatatlan k√©rd√©sben az igazs√°gnak ut√°na menjenek. √ögy is most kaptak 600 milli√≥t (legal√°bbis √≠g√©retet), amit –gondolom-, nem arra akarnak elk√∂lteni, hogy a nemzetk√∂zi zsid√≥kat kiszolg√°lva m√©g t√∂bbet √°rtsanak a magyar nemzetnek!

Itt egy cikk a sok k√∂z√ľl! B√°r kicsit fantasztikusnak t√Ľnik a tartalma, de biztos√≠thatom r√≥la √∂n√∂ket, hogy csak az alulk√©pzettek sz√°m√°ra az.

Helmut Pilhar:
tegnap, 2009. augusztus 27-√©n tartottam Badenben B√©cs mellett egy el√Ķad√°st az √öj Medicin√°r√≥l.
Feles√©gemmel egy√ľtt 40-en voltunk. Az azt k√∂vet√Ķ besz√©lget√©s sor√°n sz√≥ba ker√ľlt a sert√©sinfluenza, amikor fel√°llt egy h√∂lgy √©s a k√∂vetkez√Ķket mondta el:
Egyik bar√°tn√Ķje egy b√©csi gy√≥gyszergy√°rt√≥ c√©gn√©l dolgozik, aki azt mes√©lte neki, hogy a Tamiflu injekci√≥kban val√≥ban el van helyezve egy nano-r√©szecske, mely szabad szemmel nem l√°that√≥, de 12-szeres nagy√≠t√°ssal m√°r igencsak. M√°r egy j√°t√©kmikroszk√≥ppal megn√©zhetj√ľk.
A gy√≥gyszergy√°r alkalmazottainak m√°r elmagyar√°zt√°k, hogy a nano-r√©szecske a szervezetben a be√ľltet√©s ut√°n √ļgy m√Ľk√∂dik, mint egy sz√°m√≠t√≥g√©p merevlemeze √©s ezen minden lehets√©ges adatot t√°rolni lehet. Ez√°ltal a k√©s√Ķbbiekben nem lesz sz√ľks√©g szem√©lyi igazolv√°nyra √©s hitel- √©s egy√©b k√°rty√°kra. √Āll√≠t√≥lag ezzel az int√©zked√©ssel akarj√°k a pontos n√©psz√°ml√°l√°st megk√∂nny√≠teni, ill. az √ļjsz√ľl√∂tteket akarj√°k megv√©deni. Azt gyan√≠tj√°k ugyanis, hogy sok anya a titokban sz√ľlt √ļjsz√ľl√∂tt gyermek√©t egyszer
√Ľen „eldobja”.
A h√∂lgy tov√°bb√° elmes√©lte, hogy √Ķ is az eg√©szs√©g√ľgyben dolgozik. Van egy √ľgyv√©dje, aki az √Ķ betege volt √©s megk√©rdezte t√Ķle, hogyan lehet majd megszabadulni ett√Ķl a chipt√Ķl. Azt v√°laszolta, tud a tervezett chipr√Ķl, mert ugyeb√°r a t√°rsadalom fels√Ķ r√©tege term√©szetesen tud err√Ķl. Ebben az √©vben tervezik beoltani az embereket k√©nyszer n√©lk√ľl, saj√°t akaratukb√≥l. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az √©vben, j√∂v√Ķre k√∂telez√Ķ olt√°sk√©nt vezetik majd be. Kiv√©telt k√©peznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. a rend√Ķrs√©g, k√≥rh√°zi szem√©lyzet, politikusok, stb. √ē mint √ľgyv√©d el tudja majd int√©zni, hogy ne olts√°k be, de a lakoss√°g nagyobbik r√©sz√©nek nem lesz menekv√©se az olt√°s el√Ķl.
Ing. Helmut Pilhar
Rizs-szem
Egy, a Baxter gy√≥gyszergy√°rt√≥ c√©g munkat√°rs√°nak kijelent√©se alapj√°n a legrosszabb f√©lelmeink v√°lnak val√≥ra. Igazs√°g szerint nem egy nevets√©ges sert√©sinfluenz√°r√≥l van sz√≥, hanem egy √°ltal√°nos chipbe√ľltet√©sr√Ķl, mely seg√≠ts√©g√©vel az eg√©sz emberis√©get akarj√°k kontroll al√° helyezni. K√©tf√©le injekci√≥t gy√°rtanak majd. Az eg√©sz sz√∂rnyen hangzik, de az egyik hegy√©ben a chip, benne a Tamiflu m√©reg a sz√©les t√∂meg sz√°m√°ra, a m√°sik √ľres lesz a kiv√°lasztottak sz√°m√°ra.
√Ālmainkban nem tudtunk volna elk√©pzelni egy ilyen aljas tervet.
Dr. Hamer
GNM – Germanische Neue Medizin - www.ujmedicina.hu
M√°r 2007-ben figyelmeztetett benn√ľnket bizonyos emberek terveir√Ķl. Ez√©rt nagyon legyetek r√©sen √©s v√©dj√©tek meg magatokat!
Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
Amerik√°ban k√∂telez√Ķv√© teszik a sert√©sinfluenza elleni olt√°st. Aki ezt megtagadja, 1000 doll√°ros p√©nzb√≠rs√°gra √©s 30 napos elz√°r√°sra, vagy ak√°r koncentr√°ci√≥s t√°borba deport√°l√°sra is sz√°m√≠that.
http://thebirdflu...sachusetts
J√≥l hallott√°k, a hal√°lolt√°st megtagad√≥k √°llami b√Ľnt k√∂vetnek el √©s ezek az emberek nem egy egyszer√Ľ b√∂rt√∂nbe ker√ľlnek, hanem a m√°r r√©sz√ľkre el√Ķk√©sz√≠tett speci√°lis koncentr√°ci√≥s t√°borokba, melyekb√Ķl t√∂bb sz√°zat √°ll√≠tottak fel Amerik√°ban orsz√°gszerte.
( http://info.kopp-...ereit.html )
Ezekb√Ķl a t√°borokb√≥l csak √ļgy engedik ki √Ķket, ha al√°vetik magukat az olt√°snak, √©s hagyj√°k be√ľltetni magukba a chipet. Alighogy kiker√ľlnek, a hal√°lchip √°ltal szabad pr√©d√°v√° v√°lnak. A koncentr√°ci√≥s t√°borokb√≥l kiker√ľlt emberek „v√©letlen√ľl” hullanak majd, mint a legyek.
A vil√°gdiktat√ļr√°val ellenkez√Ķ egy√©neket a hal√°lchip seg√≠ts√©g√©vel egy √≥r√°n bel√ľl ki lehet majd kapcsolni. Az ut√≥bbi 28 √©ve ezt teszik a kem√≥val √©s morfiummal, ez√©rt bojkott√°lj√°k az √öj Medicin√°t.
√ćgy a F√∂ld√∂n 2,5 milli√°rd embert siker√ľlt m√°r eltenni l√°b al√≥l. A hal√°lchippel ez term√©szetesen sokkal egyszer√Ľbb √©s gyorsabb lesz. Nem csak az√©rt, mert felt√Ľn√©s n√©lk√ľl – klf. betegs√©get imit√°lva (sz√≠vinfarktus, sz√©l√ľt√©s, h√Ķguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesters√©ges j√°rv√°nyokat tudnak sz√≠nlelni, ahogy ezt m√°r most tapasztalhattuk: Mexik√≥ban (√°ll√≠t√≥lag!) 3 diszn√≥ elpusztult √©s √°ll√≠t√≥lag egy gyerek meghalt a sert√©sinfluenz√°ban.
Ebb√Ķl hazudtak egy vil√°gm√©ret√Ľ j√°rv√°nyt.
Ezt a chip-t√°mad√°st nyilv√°nval√≥an m√°r √©vek √≥ta tervezik. Ez a nevets√©ges sert√©sinfluenza, mely val√≥j√°ban nem is l√©tezik, tulajdonk√©ppen csak eszk√∂z volt: ebb√Ķl l√°tszik, milyen szorosan megszervezett propagandam√©di√°juk m√Ľk√∂dik a vil√°gon, bolh√°b√≥l elef√°ntot tudnak csin√°lni.
Kezdt√©k a hazugs√°gokat az AIDS-szel. Majd k√∂vetkezett a BSE. Szeptember 11-e ut√°n j√∂tt az Antrax-, majd a mad√°rinfluenza-mese. Most a sert√©sinfluenza hazugs√°g van porondon. J√∂v√Ķre j√∂n majd az eg√©rinfluenza-mese. Mindez csak egy v√©gkifejletre v√°r. Majd ha m√°r minden emberbe be√ľltetik a chippet, elj√∂n az abszol√ļt rabszolgatart√≥ uralom ideje, mert √ļgy mindenkit tetsz√©s szerint manipul√°lhatnak √©s meggyilkolhatnak.
Nagy n√©pi t√∂meggyilkoss√°g veszi kezdet√©t. K√ľl√∂nben mire ez a hatalmas katonai √©s rend√Ķrs√©gi dr√°k√≥i szigor bevezet√©s√©re annak √©rdek√©ben, hogy egy nevets√©ges ny√°ri influenza ellen beolts√°k az embereket? Ennek nincs √©rtelme. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy ilyen olt√°s nincs is. Nem lehet √Ķsszel egy ny√°ri influenza ellen oltani! A Tamiflu-val (= kem√≥) √©ppen hogy 2-3 h√©tig lehet csak elnyomni a gy√≥gyul√°si szakasz t√ľneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).
√Črdemes eml√≠t√©st tenni arr√≥l is, hogy Amerik√°ban m√°r 100.000 m√Ľanyag kopors√≥t gy√°rtottak le √©s helyeztek k√©szenl√©tbe.
http://vids.myspa...D=39130476
Vajon mi√©rt? M√≥dszeresen lefegyverzik az embereket, begy√Ľjtik a fegyvereiket √©s a harci kuty√°ikat.
Az igazs√°g ott der√ľl ki, hogy elhallgatj√°k a val√≥di c√©lt. A Tamiflu-r√≥l szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nev√©n a chip-implant√°ci√≥t. F√∂l√∂tt√©bb √©rdekes, pedig ennek a hatalmas √°llami int√©zked√©snek √©ppen a chip-olt√°s l√°tszik a legk√©zenfekv√Ķbbnek.
A Hitachi mikrochipje gond n√©lk√ľl √°tf√©r az injekci√≥s t√Ľn √©s felt√Ľn√©s n√©lk√ľl bejuttathat√≥ az emberi sz√∂vetbe √ļgy, hogy el√Ķre behelyezik a t√Ľ hegy√©be. L√©tezik m√°r a hal√°lchip, melyet a k√≠naiak √©vek √≥ta birtokolnak. Mi√©rt akkor a nagy hallgat√°s? Ezt √©pesz√Ľ ember nem √©rtheti meg. Mert √≥ri√°si ellen√°ll√°sba √ľtk√∂zn√©nek. Kurdiszt√°nban 2007-ben embereken olt√°si k√≠s√©rleteket v√©geztek. Ezut√°n nyilv√°noss√°gra hozt√°k ezzel kapcsolatban a Tamiflu olt√≥anyagot, stb, de a chipr√Ķl nem esett sz√≥.
http://www.hitach...30902.html
A Hitachi-chip m√Ľk√∂dik √©s kombin√°lni lehet a hal√°lchippel. A Tamiflu k√°ros, mert sz√≠ntiszta m√©reg. Nagyon vesz√©lyes lehet a vagoton f√°zisban (lsd. www.ujmedicina.hu - megold√°s ut√°ni szakasz), a v√°rand√≥ss√°g utols√≥ 2/3-ad√°ban. Biztosak lehet√ľnk abban, hogy gondolkod√°s n√©lk√ľl bevetik a hal√°lchipet, mivelhogy a kem√≥val √©s morfiummal eddig is 98%-os elhal√°loz√°st √©rtek el. Ezzel szemben az √öj Medicin√°val a betegek 98%-a meggy√≥gyulhatott volna. G√°tl√°stalan m√≥don az onkol√≥gusok z√∂me nagyon is j√≥l tudja, hogy az √öj Medicina term√©szettudom√°nyos szempontb√≥l igaz.
Els√Ķ k√∂rben a gyermekeket √©s a v√°rand√≥s any√°kat veszik c√©lba. √ēket akarj√°k els√Ķk√©nt bechipelni √©s a Tamiflu-val beoltani. T√∂bben k√∂z√ľl√ľk el fogj√°k vesz√≠teni gyermek√ľket a v√°rand√≥ss√°g utols√≥ 2/3 r√©sz√©ben, mert a Tamiflu egy sz√≠ntiszta m√©reg. K√∂ztudott, hogy a m√©ly vagoton szakaszban egyetlen morfium- vagy Tamiflu injekci√≥ hal√°lt okoz.
Ha egy ilyen hal√°lchippet hordozunk magunkban, eml√©kezet√ľnkbe kell v√©sn√ľnk azt a t√©nyt, hogy b√°rmelyik nap egy ak√°rmilyen k√∂zpontb√≥l pld. Tel Aviv-b√≥l egyszer√Ľen kikapcsolnak minket.
V√©dtelenek lesz√ľnk √©s kiszolg√°ltatottak. Az ut√≥lagos jajgat√°s sem seg√≠t majd: Jaj, ha tudtam volna...
Ez√©rt fontos az uralkod√≥ oszt√°ly sz√°m√°ra, hogy el√Ķre senki ne tudjon r√≥la.
√Čs ha majd a rabszolg√°kba behelyezt√©k a hal√°lchippet, ut√≥lag m√°r nyugodtan megtudhatj√°k. Akkor m√°r csak idom√≠tott b√°buk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez √ļgy m√Ľk√∂dik majd, mint a szabadk√Ķm√Ľves-p√°holytestv√©rekn√©l. Mindenki tudja, hogy az els√Ķ ellenkez√©s ut√°n a rangban felette √°ll√≥ p√°holymester belekeveri a m√©rget a k√°v√©j√°ba √©s nem √©li meg a k√∂vetkez√Ķ napot. Az eg√©sz vil√°g egy egyetlen koncentr√°ci√≥s t√°bor lesz, kiv√©ve egy bizonyos hitk√∂z√∂ss√©g tagjait.
Milyen naiv is egy olyan k√∂vetel√©s, hogy el√Ķsz√∂r k√∂vetelj√ľnk tiszta lapokat a Moszad-t√≥l √©s forduljunk a CIA-hez. Nem fogj√°k el√Ķre felfedni terveiket. Az eg√©r nem hiszi el, hogy j√∂n a macska.
Egy t√∂bb, mint sz√°z f√Ķs c√©gn√©l, mely a Tamiflu-chippet gy√°rtja, ill. t√∂lti, elegend√Ķ egy vagy k√©t “megb√≠zhat√≥” alkalmazott, akik a v√©g√©n a chippet behelyezik. √ćgy a c√©g √∂sszes alkalmazottja legjobb tudom√°sa szerint √°ll√≠thatja majd, hogy nem tudtak semmir√Ķl. Ezt h√≠vj√°k “v√©gs√Ķ kontrollnak”.
Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekci√≥t egy k√ľl√∂nleges k√≥dsz√°mmal l√°tnak el, melyet azt√°n majd szem√©lyes k√≥dsz√°mk√©nt tartanak nyilv√°n. (szem√©lyi igazolv√°nysz√°m) Mi√©rt lenne sz√ľks√©ges egy nevets√©ges ny√°ri influenza injekci√≥s t√Ľt bek√≥dolni egyenk√©nt √©s mi√©rt lenne sz√ľks√©ges minden olt√°s mell√© egy olt√°si k√∂nyvet adni? √Čs mi√©rt nem akarj√°k a chippel ell√°tott embereket Amerik√°b√≥l t√∂bb√© kiengedni?
A “R√≥mai klub” a 70-es √©vekbeli egyik nyilatkozat√°ban az olvashat√≥, hogy az emberis√©g fennmarad√°sa √©rdek√©ben vagy cs√∂kkenteni kell a sz√ľlet√©sek sz√°m√°t, vagy pedig emelni az elhal√°loz√°si r√°t√°t. A Max-Planck-Institut v√©lem√©nye szerint el kellene √©rni, hogy a vil√°g lakoss√°ga 2 milli√°rdra cs√∂kkenjen. Amerik√°ban l√©tezik az √ļn. “Amerikai Stonehenge”
( http://www.igeawa...37261.html ),
egy 100 tonn√°s gr√°nit t√∂mb, melybe azt az √ľzenetet v√©st√©k bele, hogy a vil√°g √∂sszlakoss√°g√°t 500 milli√≥ra kellene reduk√°lni ahhoz, hogy el√©rjenek egy “√Čsszer√Ľ kor”-ba.
Ha az √ļn. “t√ļln√©pesed√©st” egyszer pontosabban megvizsg√°ljuk, meg√°llap√≠thatjuk, hogy egyed√ľl Texas √°llam √°ll√≠t√≥lag az √∂sszes 6 milli√°rd embert el tudn√° l√°tni elegend√Ķ √©lelmiszerrel.
Nem hiszek az √ļn. “t√ļln√©pesed√©sben”! M√°r most is t√∂bb embert int√©znek el r√°kkezel√©ssel, mint amennyi sz√ľletik! Att√≥l tartok ink√°bb, hogy ezeknek a globaliz√°ci√≥s fanatikusoknak nincs sz√ľks√©g√ľk 6 milli√°rd dolgoz√≥ rabszolg√°ra √©s ez√©rt akarj√°k az emberis√©get 1/10-re lecs√∂kkenteni.
”Kevesebb birk√°t k√∂nnyebb kontroll√°lni...”
Dr. Ryke Geerd Hamer ……………………………………………………………….
Ing. Helmut Pilhar ………………………………………………………………

√Čs itt egy m√°sik, logikus √≠r√°s is!

„Akinek nincs telev√≠zi√≥ja, annak elmondom, hogy van egy m√Ľsor, amiben feln√Ķtt emberek m√©rik √∂ssze els√Ķsorban lexik√°lis tud√°sukat √∂t√∂dik oszt√°lyos gyerekekkel √©s rendre sz√©gyenletesen alul maradnak, szinte minden t√©m√°ban. Bele√©rtve a matematik√°t is. L√°ssuk, √Ėn okosabb e, mint egy √∂t√∂dikes? Ma reggel a Kossuth R√°di√≥ban hallottam, hogy b√°r a feln√Ķtteken v√©gzett tesztek eredm√©nyei m√©g nem ismertek, elkezdt√©k veszpr√©mi √∂nk√©ntes
gyerekeken tesztelni a H1N1 vakcin√°t. Mivel a vakcina le van gy√°rtva, r√∂videsen beindul a marketing g√©pezet, ami el fogja adni √Ėnnek, nekem, minden embernek, aki ostob√°bb, mint egy √∂t√∂dikes. A sz√°mtan p√©lda: Amennyiben egy milli√≥ fert√Ķz√∂tt emberb√Ķl a sert√©sinfluenza
meg√∂l 500 embert, h√°nyat fog meg√∂lni 10 milli√≥b√≥l? A helyes v√°lasz term√©szetesen 5000, √©s ez a hivatalos WHO √°ltal publik√°lt ar√°ny a jelenleg ismert H1N1 v√°ltozat vesz√©lyess√©g√©t illet√Ķen. Ez ugye elm√©leti sz√°m, de ennyi hal√°los √°ldozata lenne egy minden magyar
√°llampolg√°rra kiterjed√Ķ influenza j√°rv√°nynak. Jegyezz√ľk meg ezt a sz√°mot, mert m√©g visszat√©r√ľnk r√°. Mit felejtett√ľnk el 33 √©v alatt? Tal√°n t√∂bben olvastak arr√≥l, hogy 1976-ban volt m√°r egy sikertelen sert√©sinfluenza-olt√≥anyag kamp√°ny, ami t√∂bb sz√°z ember idegrendszer√©ben okozott helyrehozhatatlan k√°rt, mik√∂zben sokakat megb√©n√≠tott. Az orvosok
m√©g nevet is adtak a t√ľnetnek: Guillain-Barre szindr√≥ma. Nem tudom, mi√©rt nem a M√©rgez√Ķ-V√©d√Ķolt√°s szindr√≥ma nevet kapta - tal√°n t√ļl besz√©des elnevez√©s lett volna. Mindenesetre t√©ny, hogy az orvosok nem voltak tiszt√°ban az olt√≥anyag hosszabb t√°v√ļ hat√°saival √©s ez emberek sz√°zainak √©let√©t tette t√∂nkre. A tagad√°s mit sem seg√≠t a dolgon. Eml√©kezz√ľnk csak a mutizmus √©s a csecsem√Ķ kori v√©d√Ķolt√°sok kapcsolat√°ra. Azt is √©vtizedeken √°t tagadt√°k, mire 2003-ban az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya elfogadta a higanyt tartalmaz√≥ olt√°sok k√°ros hat√°sair√≥l sz√≥l√≥ tanulm√°nyokat, √©s az√≥ta folyamatosan vonj√°k ki ezeket az olt√≥anyagokat a haszn√°latb√≥l. Az emberi szervezetbe bejut√≥ anyagok hat√°r√©rt√©keit meghat√°roz√≥ amerikai korm√°nyhivatal, az EPA (K√∂rnyezetv√©delmi √úgyn√∂ks√©g) 2003-as adatai szerint egy 2 h√≥napos csecsem√Ķ
a megengedett higanyd√≥zis 129-szeres√©t kapta az olt√°sokkal. Nem csak az amerikai csecsem√Ķ, hanem a magyar is, csak az √ĀNTSz nem √©rt r√° ezzel foglalkozni, mert a vitaminok betilt√°s√°val van elfoglalva. √Čs persze van egy csom√≥ dolog, amit sem az √ĀNTSz, sem a gy√≥gyszeripar nem szeretn√©, ha √Ėn megtudn√°: A v√©d√Ķolt√°s, amit r√∂videsen r√°szabad√≠tanak a gyerekeinkre,
l√≥hal√°l√°ban k√©sz√ľlt el. √Āllami √©s ENSz rendeletek biztos√≠tott√°k, hogy a gy√°rt√°s el√Ķtt ne kelljen a szok√°sos teszteket elv√©gezni a r√∂vid √©s hosszabb t√°v√ļ mell√©khat√°sok tekintet√©ben.
A v√©d√Ķolt√°s olyan adal√©kanyagokat tartalmaz, amik azonnal gyullad√°sos t√ľneteket okoznak a szervezet√ľnkben. Ezek miatt v√°rhat√≥ak a kor√°bban is nagy ar√°nyban jelentkez√Ķ idegrendszeri
elv√°ltoz√°sok. A v√©d√Ķolt√°s ak√°r meg is n√∂velheti a t√©nyleges influenz√°val kapcsolatos hal√°loz√°si ar√°nyt amiatt, hogy megv√°ltoztatja (elnyomja) a szervezet√ľnk norm√°lis immunv√°lasz√°t egy igazi v√≠rusra. Nincs semmi statisztikai bizony√≠t√©k arra vonatkoz√≥lag,
hogy b√°rmi el√Ķnye sz√°rmazna azoknak, akik beoltatt√°k magukat kor√°bban, m√°s j√°rv√°nyok eset√©n. Ezt nem m√©ri senki. Az orvosok a mai napig nem tudj√°k, t√©nylegesen mi okozta az
1976-os paral√≠zises megbeteged√©seket a v√©d√Ķolt√°st kapott emberek k√∂z√∂tt, ennek ellen√©re ism√©t be akarnak oltani mindenkit. Ha √Ėn vagy csal√°dtagja belehal a v√©d√Ķolt√°sba, vagy komolyan beteg lesz t√Ķle, a gy√°rt√≥ c√©g nem felel√Ķs ez√©rt. A korm√°ny teljes m√©rt√©kben √°tv√°llalja a felel√Ķss√©get t√Ķl√ľk √©s fizeti √Ķket mennyis√©gi √©s nem min√Ķs√©gi alapon. A korm√°nyok felel√Ķss√©g√©t itt most nem min√Ķs√≠ten√©m. A D-vitamin, messze hat√©konyabbnak bizonyult minden influenza v√©d√Ķolt√°sn√°l, de mindenki jobban j√°r, ha ezt √Ėn nem tudja meg.
A gy√≥gyszergy√°rt√≥ c√©gek, akik √©rdekeltek az olt√≥anyag gy√°rt√°sban, milli√°rdokat tesznek zsebre a k√∂vetkez√Ķ h√≥napokban, amit az ad√≥hat√≥s√°g megemelt ad√≥k form√°j√°ban vesz ki az √Ėn √©s az √©n zsebemb√Ķl. Amikor itt lesz a j√°rv√°ny √©s elkezdenek az emberek belehalni a
betegs√©gbe, sokan k√∂z√ľl√ľk olyanok lesznek, akik kaptak az olt√°sb√≥l. Az orvosok pedig ezt is meg tudj√°k magyar√°zni szok√°sos “gy√≥gyszerlogik√°jukkal”: a megmentettek sz√°ma sokkal
nagyobb, mint azok√©, akiket elvesztett√ľnk. Persze a megmentettek sz√°ma nem ismert, az egy fikci√≥. Mivel a kr√≥nikus betegek k√∂z√ľl legel√Ķsz√∂r azokat oltj√°k be, akiknek a legs√ļlyosabbak a betegs√©gt√ľnetei, nem is lesz neh√©z megmagyar√°zni, hogy am√ļgy is meghalt volna. Kr√≥nikus
betegs√©gnek min√Ķs√ľlnek az id√ľlt l√©g√ļti betegs√©gek, a kr√≥nikus sz√≠v- √©s √©rrendszeri betegs√©gek √©s velesz√ľletett vagy szerzett immunhi√°ny. Ha valamire, egy dologra j√≥ lesz a k√∂vetkez√Ķ h√≥napok v√©d√Ķolt√°s kamp√°nya: a hat√≥s√°gok fel tudj√°k m√©rni √©s be tudj√°k azonos√≠tani
azt a birka t√∂meget, amelyiket b√°rmikor, b√°rmilyen vesz√©llyel megijesztve sorba lehet √°ll√≠tani v√©d√Ķolt√°s√©rt vagy b√°rmi√©rt, amit el akarnak adni nekik. A k√©s√Ķbbi ilyen kamp√°nyokat
olcs√≥bb√° teheti egy ilyen c√≠mlista. Az elm√ļlt h√≥napokban milli√≥ sz√°m fert√Ķz√Ķdtek meg emberek a H1N1 v√≠russal √©s gy√≥gyultak meg an√©lk√ľl, hogy b√°rmi kezel√©st kaptak
volna. A legt√∂bben √©szre sem vett√©k, hogy influenz√°sok voltak, mert a H1N1 fert√Ķz√©s lefoly√°sa enyh√©bb a kor√°bban megszokott influenz√°khoz k√©pest. Az eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥k mind√∂ssze 30%-a adatn√° be mag√°nak vakcin√°t, mik√∂zben a 70%-uk nem, vagy m√©g gondolkodik. A legt√∂bben (60%) a v√°rhat√≥ mell√©khat√°sok miatt agg√≥dik. Ez der√ľl
ki 1500 eg√©szs√©g√ľgyben dolgoz√≥ angol n√Ķv√©r k√∂r√©ben v√©gzett felm√©r√©sb√Ķl.
Sz√°moljunk tov√°bb: H√°ny embert kell beoltani a vakcin√°val, hogy megments√ľnk EGYETLEN √©letet a sert√©sinfluenza k√∂vetkezm√©nyeit√Ķl? Figyelem! Ez a k√©rd√©s sosem fog a vezet√Ķ m√©di√°kban elhangzani. Mivel a becs√ľletes v√°lasz nem az, amit az emberek hallani szeretn√©nek…
A v√°lasz mindenesetre el√©g egyszer√Ľ. Amennyiben felt√©telezz√ľk, hogy a vakcina 100%-ban hat√©kony (ami azt jelenti, hogy megakad√°lyozza a hal√°lt, ami egy√©bk√©nt bek√∂vetkezett volna), egy √©let megment√©s√©hez 2000 embert kell beoltani. Ez az ar√°ny sz√°mos m√©di√°ban megjelent, mint ennek az √ļj v√≠rusnak a vesztes√©gi ar√°nya.
Mivel azonban nincs 100%-os hat√©konys√°g√ļ olt√≥anyag (messze nincs), n√©zz√ľnk egy hasonl√≥ esetet. A szezon√°lis influenza olt√≥anyagok eset√©n 1%-os hat√©konys√°gr√≥l besz√©l a tudom√°ny. A hal√°los esetek 1%-√°ban hat√©kony, amire a tudom√°ny lelkesen tapsol, mert “minden egyes √©let √©rt√©kes”. Viszont ha ezt az ar√°nyt az √ļj influenza olt√≥anyaga sem sz√°rnyalja t√ļl, a k√©plet√ľnk √ļgy alakul, hogy 200000 embert kell beoltani EGYETLEN √©let megment√©se
érdekében. Ha ezt beszorozzuk egy oltóanyag költségével, azt kapjuk, hogy EGYETLEN
√©let megment√©se a H1N1 v√≠russal szemben 200-800 milli√≥ forintba ker√ľl, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy melyik patik√°ban szerezte be az ember az olt√≥anyagot. Az olt√≥anyag gy√°rt√≥i persze optimist√°bbak n√°lunk. Szerint√ľk a hal√°los esetek k√∂zel 10%-√°ban lehet hat√©kony a v√©d√Ķolt√°s. Ha nekik lesz igazuk, 10 embert mentett meg a 200000-b√Ķl a vakcina, mik√∂zben tudja Isten, mennyit √∂l meg a vakcina maga ebb√Ķl a 200000-b√Ķl. Kinek ennyire √©rt√©kes 1 √©let?
Az eg√©szs√©g√ľgyi politika persze nem a j√≥zan √©sz alapj√°n m√Ľk√∂dik. Az politikai alapon m√Ľk√∂dik. A politikusok pedig aszerint m√Ľk√∂dnek, hogy “csin√°lni KELL valamit”. A reformok reformj√°t is megreform√°lj√°k, mert azt v√°rja el t√Ķl√ľk a v√°laszt√≥, hogy v√°ltoztassanak, mert most nem j√≥. Ez√©rt √Ķk csin√°lnak valamit, mert az jobb, mint semmit sem csin√°lni vagy mondani. Mellr√°k ellenes program r√°kot okoz√≥ sug√°rz√°ssal tesztelve, tanul√°si neh√©zs√©gek pszichi√°triai tesztel√©se √©s kezel√©se drogokkal, √©ppen ilyen k√©nyszertev√©kenys√©gek, amit politikai k√©nyszercselekv√©sek sz√ľlnek. 200000 embert beoltani egy teszteletlen olt√≥anyaggal annak √©rdek√©ben, hogy megments√ľnk egyetlen √©letet, mik√∂zben enn√©l j√≥val t√∂bb fog belehalni az olt√°sba mag√°ba, szint√©n elgondolkodtat√≥ - nem? Ha a j√≥zan √©sz alapj√°n k√∂zel√≠tj√ľk meg. Persze politikai √©s p√©nz√ľgyi szempontb√≥l ez a helyes v√°laszt√°s. Ha nem tesz√ľnk semmit, nincs p√©nz √©s m√©g le is v√°ltanak a k√∂vetkez√Ķ v√°laszt√°sokkor.
L√°ssuk: az √Ėn es√©lye 1:1 arra, hogy egy teszteletlen vakcin√°val oltj√°k be, mik√∂zben 1:200000 az es√©lye annak, hogy √Ėn lenne az a szerencs√©tlen, aki belehal egy sert√©sinfluenza fert√Ķz√©sbe. Amennyiben ezt szeretn√© m√°s megk√∂zel√≠t√©sbe helyezni, ennek t√∂bb nagys√°grenddel kisebb az es√©lye, mint annak, hogy √Ėnt vill√°mcsap√°s v√©gzi ki az √©lete sor√°n (1:5000). Forr√°s: NOAA
Matematikailag kifejezve: abban rem√©nykedni, hogy a v√©d√Ķolt√°s v√©di meg a sert√©sinfluenza okozta hal√°lt√≥l kisebb, mint annak, hogy telital√°lata lesz a lott√≥n. √Čs mellesleg a lott√≥z√°snak nincsenek v√°rhat√≥ idegrendszeri k√°rosod√°st okoz√≥ mell√©khat√°sai. A lott√≥ra szokt√°k mondani, hogy az egy ad√≥fajta azon emberekre kivetve akik nem tudnak sz√°molni. A v√©d√Ķolt√°s pedig most egy olyan ad√≥nemm√© l√©pett el√Ķ, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem √©rtenek az eg√©szs√©ges √©lethez. Az influenza v√©d√Ķolt√°s n√©lk√ľl is t√ļl√©lhet√Ķ. Rendszeres k√©zmos√°s, napi f√©l √≥ra mozg√°s a szabad leveg√Ķn, D-vitamin, C-vitamin √©s cink, szel√©n √©s egy√©b √°sv√°nyi-anyagok b√Ķs√©ges mennyis√©gben, este egy hideg vizes zuhany t√∂k√©letes v√©delmet biztos√≠t. √Čs a mell√©khat√°sai is kellemesek. P√©ld√°ul a f√©rfiak potenci√°ja, a n√Ķk √©letkedve egyar√°nt visszat√©r t√Ķle. Ez mind nem mondhat√≥ el a vakcin√°r√≥l.”

Ha kell, akkor tudok m√©g anyagot k√ľldeni, beszerezni. Ismeretlen tettesek ellen teszek teh√°t feljelent√©st, de rem√©lem, hogy amivel v√°dolhat√≥ak, az nem b√Ľnszervezetben elk√∂vetett n√©pirt√°s el√Ķk√©sz√≠t√©se √©s v√©grehajt√°sa. Term√©szetesen, az orvosok j√≥ r√©sz√©nek fogalma sincs mindezekr√Ķl, mert csak az ANTSZ parancsait k√∂veti. K√©rem hathat√≥s int√©zked√©s√ľket, vagy legal√°bb annak szorgos l√°tszatkelt√©s√©t!

√Āld√°s b√©kess√©g!

2009-09-09

Posta Imre

2009. November 17., Kedd 06:56

A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver
√ćrta: Posta Imre


A H1N1 √©s a vakcin√°ja nem m√°s, mint egy bin√°ris, kombin√°lt biok√©miai fegyver!( Szigor√ļan terjesztend√Ķ!)

Ma vettem egy zs√°k meszet √©s van m√°r hip√≥m is el√©g, hogy fert√Ķtlen√≠teni tudjak a H1N1 ellen, de j√∂het ak√°r a H5N1-is, mint Ukrajn√°ban mostans√°g. Az ember esze meg√°ll a hazug m√©di√°s √©s gerinctelen „szakember” –zsid√≥k nyilatkozatai l√°tt√°n, hallat√°n. Egy apuk√°val besz√©lgettem az √≥vod√°ban p√°r perce. K√©pes volt felh√≠vni a biztos√≠t√≥j√°t, hogy ha beoltatja mag√°t ezzel a kotyval√©kkal √©s lesz valami baja t√Ķle, akkor a biztos√≠t√≥ v√°llal-e felel√Ķss√©get az√©rt, ami√©rt sem a szer gy√°rt√≥ja, sem az orvos, gy√≥gyszer√©sz, de m√©g az √°llam sem? Persze, hogy nemleges v√°laszt kapott. Ha viszont nem oltatja be mag√°t √©s az√©rt lesz baja, akkor sem v√°llalnak felel√Ķss√©get √©s nem √°llnak j√≥t. A feles√©ge biok√©mikus, √©s mondanom sem kell, hogy nem oltatja le mag√°t, sem a csal√°dj√°t. Aprop√≥, ha m√°r itt tartunk. Tulok √≠rt egy √∂sszefoglal√°st ebben a t√©m√°ban, tiszt√°n vegyelemz√©ssel eljutva a nem tetsz√Ķ eredm√©nyekhez.

√ćme: „Az Omninvest √°ltal kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gy√°rt√≥ a rosszh√≠r√Ľ Baxter AG. A Pandemrix szint√©n 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, √©s a gy√°rt√≥ja GlaxoSmithKline Biologicals.

Mi√©rt kell a "magyar" olt√≥anyagba 10-szeres mennyis√©g√Ľ etil-higany? Az etil-higanyt tart√≥s√≠t√≥szerk√©nt alkalmazz√°k, de a Fluval-P tartalmaz m√©g a vesz√©lyesebb vegy√ľletek k√∂z√ľl alum√≠nium-klorid-hexahidr√°tot, trin√°trium-foszd√°t-dodekahidr√°tot, din√°triumhidrog√©n-foszf√°t-dihidr√°tot √©s k√°lium-dihidrog√©n-foszf√°tot is. Fokozott el√Ķvigy√°zatoss√°got aj√°nlanak (anafilaxi√°s reakci√≥t√≥l elt√©r√Ķen) t√ļl√©rz√©kenys√©g eset√©ben, a nyomokban visszamaradt toj√°sfeh√©rj√©vel, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel √©s ciprofloxacinnal szemben.”

Ami ebb√Ķl kivil√°glik, att√≥l felakadhat az ember szeme. De ez mind semmi, mert amit most olvashattok, az a biok√©miai hat√°smechanizmust felt√°r√≥ vallom√°sa ennek a n√©p√≠rt√≥ akci√≥nak. Tegnap kaptam az al√°bbi inform√°ci√≥kat, de megjegyzem, hogy Szekeres, a pi√°s zsid√≥ „magyar had√ľgy√©r” ma reggel Zulu id√Ķ szerint 7 √≥ra 12 perckor megk√©rdezte az illet√©keseket, hogy „Mi az a bin√°ris m√©reg?” Ez nem csak azt jelenti, hogy az SMS-eimet olvass√°k, hanem azt is, hogy Szekeres asztal√°ra teszik azt! No meg m√©g kinek? Ezek szerint a katonai elh√°r√≠t√°s is rajtam cs√°mcsog, de j√≥l (t)eszik, h√°tha tanulnak valamit a zsid√≥b√©renc ostoba majmok is! Katon√°k? Sajnos, m√°r csak p√°r taliga or√°ngut√°n van, t√°bornoki mund√©rral √°lc√°zva.

√ćme a h√≠r

„Ne tal√°lgass√°tok tov√°bb, mert egy magyar kutat√≥csoport felt√∂rte a H1N1 v√≠rus hat√°smechanizmus√°t k√≥dj√°t 2009. szeptember 20-√°n! Az alapv√≠rus csak egy gyenge megbeteged√©st okoz, t√ľnetei enyh√©k, lefoly√°sa gyors, alapvet√Ķen nem vesz√©lyes. Az olt√°s ut√°n viszont egyes√ľl a v√≠rus a vakcin√°ban tal√°lhat√≥ bin√°ris p√°rj√°val, a m√°sik r√©sz√©vel √©s azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit √©s adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt kiiktatja, v√©dekez√©sre k√©ptelenn√© teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendelleness√©ggel sz√ľlettek, m√≠g m√°sok, akik id√Ķskori betegs√©geik miatt v√°ltak folyamatos gy√≥gyszerfogyaszt√≥kk√°, az olt√°s k√∂vet√Ķen – √©s felt√©telezve a H1N1 heveny fert√Ķz√∂tts√©get- √©ppen a gy√≥gyszerek √°ltal biztos√≠tott relat√≠v v√©detts√©g√ľket vesz√≠tik el az√°ltal, hogy annak hat√°s√°t a vakcina √©s a v√≠rus egy√ľttesen blokkolja. A szervezet ez√°ltal sokkot kapva l√©nyeg√©ben √∂sszeomlik. Magas l√°z ut√°n t√ľd√Ķemb√≥lia l√©p fel, amelynek „sz√∂v√Ķdm√©nye” maga a hal√°l. A k√∂vetkezm√©nyek tekintet√©ben azt lehet meg√°llap√≠tani, hogy a beteget val√≥j√°ban a saj√°t betegs√©ge √∂li meg, de minden esetben kimutathat√≥ n√°la a H1N1 v√≠rus is, amely azt kitr√ľkk√∂zte. Mindebb√Ķl azt a konkl√ļzi√≥t vonhatjuk le, hogy a vakcina v√©gez az emberrel. M√°r 20 √©vvel ezel√Ķtti bet√°rolt v√©rmint√°k is 92%-ban ugyanilyen reakci√≥t adtak (Skandin√°via).

A hadiparban ismertek a bin√°ris idegm√©rgek √©s robban√≥ anyagok. K√©t komponens√ľket k√ľl√∂n t√°rolva teljesen √°rtalmatlan szerek, de elegy√≠tve biztosan √∂lnek, robbannak.

A H1N1 EGY √ČVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BIN√ĀRIS KATONAI IDEGM√ČREG-FEGYVER!

Az USA nevadai (zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll√≥) kutat√≥b√°zis√°n. A mexik√≥i k√≥rh√°z ide√°lis bevet√©si hely volt, mert minden paciensnek volt valami kr√≥nikus betegs√©ge, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdt√©k √Ķket beoltani!

Az alkalmaz√°st tekintve a f√Ķ c√©l Magyarorsz√°g, ahol h√°romszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsid√≥-komcsi horda √°ltali alkalmaz√°sa √©s a vakcin√°z√°s.

1. ki√≠rtj√°k a betegeket, ha gyerek, ha feln√Ķtt.

2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat

3. az √≠gy felszabadul√≥ helyekre vonulhatnak be a holokauszt-t√ļl√©l√Ķk

Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.

Mivel n√°lunk is egyre t√∂bb embernek borul el az elm√©je a sok zsid√≥ praktika l√°tt√°n, ez√©rt az a vesz√©ly is fenyeget, hogy a tot√°lis lebuk√°s el√Ķl egy h√°bor√ļba menek√ľl ez a „f√©reg banda”.

A H1N1 laborat√≥riumi pr√≥b√°ja egyszer√Ľ. A fert√Ķz√∂tt v√©rhez adjunk egy „hal√°los d√≥zis√ļ” vakcin√°t. Legal√°bb 32 Celsius fokon 2 √≥r√°n bel√ľl minden antitestet elpuszt√≠t (m√©g a j√≥kat is)! Ez√©rt √©l √©s terjed melegben is √©s gyilkol!”

A kapott √ľzenet mell√©klete az al√°bbi kit√©tel volt:

„Ezt a cikket ford√≠ts√°tok le m√°s nyelvekre is √©s k√ľldj√©tek sz√©t! M√°s kutat√≥k is hadd vizsg√°lj√°k ezt a nyomot!....

AZ A KUTAT√ď AKI TUDJA, C√ĀFOLJA MEG A VIZSG√ĀLATUNK EREDM√ČNY√ČT!....

Ehhez csak annyit tudok hozz√°f√Ľzni, hogy BRAV√ď! Aki akarja, c√°folja meg a kutat√≥kat...
#4 | Perje - 2013. augusztus 09. 18:59:53
Val√≥ban beismer√©s, csak azt igazholja, hogy az √∂sszes v√≠rus laborban sz√ľletik.
#5 | Osmagyarhon - 2013. augusztus 10. 01:27:11
Egyebek k√∂z√∂tt arra lenn√©k kiv√°ncsi, hogy mik√©nt tudom ezt a kis k√ľty√ľt ki√ľtni ha m√°r bennem van, mert ha elekrtonikusan be is hal a kicsike, att√≥l m√©g valami trutyit bel√©mengedhet ha " √°ramkimarad√°sra " mondjuk √≠gy van programozva, mondjuk egy szelep, ami nyit vagy z√°r ha elfogy a nafta ... Teh√°t hi√°ba √ľl√∂k a " kalitk√°mban ", r√°cseszhetek ...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.