Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

2030-ra az emberiség lehúzhatja a rolót


Hû, micsoda kapkodás! Mióta nyomjuk már ezt a nótát? Gyulai,te hol voltál eddig? Mennyi a fizud, öregem? Fenntartható fejlövés mi? Gyulai Iván ökológus, a Nemzeti Fenntartható Fejlõdési Tanács tagja, az Élelmiszer szaklap által rendezett Szakmai Napja címû rendezvényen megdöbbentõ adatokat közölt a Föld erõforrásainak kizsákmányolásáról.

A mĂ©dia, a vállalatok sokszor tĂ©vesen használják a fenntarthatĂł fejlõdĂ©s fogalmát, hiszen a valĂłdi fenntarthatĂłság a bolygĂł erõforrásainak megmaradását jelenti, nem pedig a mostani gazdasági növekedĂ©sre irányulĂł erõfeszĂ­tĂ©seket. – A fenntarthatĂłság azt jelenti, addig nyĂşjtĂłzkodjunk, ameddig a takarĂłnk Ă©r, de ez alĂłl a takarĂł alĂłl már rĂ©g kilĂłg mindenĂĽnk. A baj az, hogy a fenntarthatĂłsági törekvĂ©sekkel megspĂłrolt anyagi Ă©s termĂ©szetbeni javak a további profitszerzĂ©sre Ă©s gazdasági növekedĂ©sre fordĂ­tĂłdnak – adta a hallgatĂłság tudtára az ökolĂłgus.

Ha a jelenlegi, tĂ©kozlĂł „fejlõdĂ©st” produkálja a világ, akkor nagyjábĂłl 17 Ă©v mĂşlva az emberisĂ©g lehĂşzhatja a rolĂłt. Az adatok sajnos elĂ©ggĂ© meggyõzõek. Az emberisĂ©g fogyasztása rohamos mĂ©rtĂ©kben növekszik: a Föld lakĂłi már 2007-ben másfĂ©l bolygĂłnyi erõforrást igĂ©nyeltek. Nem kell nagy jĂłstehetsĂ©g ahhoz, hogy belássuk, ha folytatĂłdik ez a trend, 2030-ra már kĂ©t bolygĂłra lesz szĂĽksĂ©gĂĽnk, ami ökokatasztrĂłfához vezet.

Nagyjából 17 év múlva az emberiség lehúzhatja a rolót
Nagyjából 17 év múlva az emberiség lehúzhatja a rolót

Az erõforrásaink közül nemcsak az olaj, a víz fogy drasztikusan, hanem a talaj is. A teljes földterület 149 millió négyzetkilométer, ebbõl mûvelt terület 20 millió, szántóföld 7,1 millió km2. A jelenleg élõ 6,8 milliárd emberre 0,3 hektár mûvelt terület és 0,1 hektár szántó jut, ami igen kevés. Ráadásul évente 75 milliárd tonna talaj erodálódik.

– A növekvõ szegĂ©nysĂ©gnek Ă©s környezeti pusztulásnak közös oka van, ez pedig a gazdasági növekedĂ©s elsõbbsĂ©ge – hangsĂşlyozta a szakember. Majd hozzátette: – A világ bajainak orvoslására a gazdasági növekedĂ©st használja, azt, ami a betegsĂ©get termeli. Sajnos a hatĂ©konyság növekedĂ©se (innováciĂł) kiszorĂ­t a foglalkoztatásbĂłl, Ă©s az ökohatĂ©konyság növekedĂ©se is fogyasztásnövekedĂ©shez vezet (Jevons.paradoxon).

A tudás bõvülésének együtt kell járnia a tudatosság növekedésével. Ez jelenti a technikai tudás bõvülését, amellyel kevesebb természeti erõforrásból, kevesebb környezeti terheléssel jobbat és elegendõt tudunk termelni. A tudatosság és erkölcs területén viszont a társadalom értékválasztásában szükséges változás.

A legrosszabb forgatókönyv: ha minden változatlan marad, akkor leghamarabb 2020-ra ökokatasztrófát idéz elõ az emberiség. A zöldgazdaság élénkítésével kitolható az ökokatasztrófa körülbelül 2030-ra. Rá húsz évre állhat vissza egyensúlyba a Föld terhelése és eltartóképessége. A helyesen értelmezett fenntartható fejlõdéssel a föld eltartóképessége alá csökkenthetõ a terhelés.

Hogy melyik forgatókönyv válik valóra, az majd eldõl. Az igen közeli ökokatasztrófa miatti aggódók kérdéseire Gyulai Iván azt válaszolta, hogy hisz az emberekben, a tudatosságukban, illetve abban, hogy a világ termelésének 2%-át birtokló 497 multimilliárdos embernek is az lesz elõbb-utóbb az érdeke, hogy gondolkodásmódot váltson. Akkor biztosan elõtérbe fog kerülni a valódi fenntarthatóság.
Link

Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2013. augusztus 09. 08:45:34
Ez mind a nyugatra vonatkozik. s_*_kac
#2 | enid - 2013. augusztus 09. 09:20:31
Na, bammeg Gyula! Eze' tanuhatta'! Meg jo, hogy nem az okoakasztofa arnyekaba ocsudsz fel! s_*_v
#3 | postaimre - 2013. augusztus 09. 09:36:49
Posta Imre: Helyzetelemzés

2009. jĂşnius 24. szerda, 21:19
Sokak kérésére írok egy összefoglalót, röviden, a lényegrõl.

A Föld hagyományos energiaforrásai kimerülõben vannak, miközben túlnépesedés van folyamatban. Az életfeltételek, életkilátások romlanak, a Föld klímaváltozása egyre nyilvánvalóbb jeleket mutat a radikális, katasztrófákkal gazdagon tarkított végkifejlet felé, mely emberi áldozatainak számát elõre felmérni nem lehet, de az óceánok vízszintjének emelkedésével és globális környezetünk tragikus változásával számos emberi élet kerül veszélybe. A Föld pólusváltásáról is egyre több hír kering, amelynek része lehet a most tapasztalható idõjárási anomáliák elszaporodása, de ez még csak a kezdet.

Az Ă©lhetõ terĂĽletek lecsökkenĂ©se, átstrukturálĂłdása gazdasági Ă©s pĂ©nzpiaci, hatalmi válságot, illetve átrendezõdĂ©st von maga után. A szĂ»kĂĽlõ kĂ©szletek felett egyre szĂ»kebb hatalmi „elit” akar rendelkezni, miközben azt a látszatot tartja fenn, hogy jĂłlĂ©tet teremtve rendet, demokratikus berendezkedĂ©st tart fenn. A lĂ©nyeg a látszat, ami mögött diktatĂşra, háborĂşk Ă©s folyamatos emberellenes, termĂ©szetellenes gengszterizmus hĂşzĂłdik meg. A nemzetállamok erõt kĂ©peznek, mert nemzettudatuk, hadseregĂĽk, Ă©rdekkĂ©pviseletĂĽk kĂ©pes fegyveres Ă©s politikai ellenállásra. A beszivárogtatott globális tõke ezeket az államszerveket, nemzettudatot támadja, gĂ©nkoktĂ©lt keverve, liberalizmusnak nevezett pusztĂ­tĂł ideolĂłgiát hipnotizálva zavarja össze a nemzeti öntudatot, bĂ©nĂ­tja a nemzetek immunrendszerĂ©t.

A világhatalmi önpusztító stratégiát a zsidóság cionista képviselõi, és az általuk alapított titkos társaságok fémjelzik, beépítve az általuk kontroll alatt tartott Vatikánt, az USA, Anglia, Németország, Franciaország, és
Magyarország hatalmi szerveit. A nĂ©pek keveredĂ©sĂ©vel a szĂĽlõföldjĂ©rõl elcsalt, elzavart idegenek beszivárogtatásával, biolĂłgiai fegyverkĂ©nt valĂł demoralizálással, a homoszexualitást, perverziĂłkat, pedofĂ­liát, szektákat, közbiztonsági Ă©s gazdasági, vallási pszicholĂłgiai, militáns Ă©s „terrorista” tĂ©mákkal, a kezĂĽkben tartott hazug mĂ©dián keresztĂĽl zaklatják az õslakosságot Ă©s bátorĂ­tják a betelepĂĽlõket, szĂ­tják a feszĂĽltsĂ©get, gerjesztik az önpusztĂ­tĂł tendenciát, miközben gyerekeink Ă©s a társadalom elhĂĽlyĂ­tĂ©sĂ©be (cirkusz Ă©s kenyĂ©r ideolĂłgia), egyre alacsonyabb teljesĂ­tmĂ©nyekre ösztönzĂ©sĂ©be fektetnek be hihetetlen energiákat. Ne gondolkodj, ez az elvárásuk.

Túl sok ember él a földön. A légszennyezéssel, víz és élelmiszer mérgezésével, egészségügyi szolgáltatás privilegizálásával, folyamatos stressz-keltéssel, születésszabályozással, a gyermekvállalás egyre nehezebbé tételével korlátozzák a szaporulatot, miközben egyes fajoknál direkt támogatják a túlszaporodást, hogy ezzel okozzanak végzetes feszültséget a többségi társadalomban. Feje tetejére állítva a világot, értékrendi válságot teremtve a létbizonytalanságba, öntudatlan sorspályára állítják ez emberiség manipulálható nagytöbbségét.

A cĂ©l a tĂşlĂ©lĂ©s, a kevesek, a „kiválasztottak” tĂşlĂ©lĂ©si esĂ©lyeinek növelĂ©se.
Magyarország kulcsszerepe mindebben a hihetetlen természeti gazdagsága, amely helyen a globális történések, kataklizmák ellenére is nagyon valószínû az emberiség szûk körének fennmaradása (víz, termõföld, kellemes klíma, gáz, kõolaj). A bankok, ENSZ, NATO, IMF, FED, EU, Brüsszel mind ugyanazt a totalitárius rendszert szolgálja, amelynek célja egy szûk réteg privilegizált hatalmi törekvésének megvalósítása, modern rabszolgatartás, teljes kontroll az információ és az életfeltételek felett.

Igazi õrület, amelyet egy paranoid skizofrén ideológiában, anyagi tobzódásban, terrorállam létrehozásában, minden más fajú ember egyedének kirekesztésében önmaguk megváltását, küldetését betölteni vélõ cionista hatalom képvisel, aminek helytartói és kulcsemberei minden nyugati világi hatalmi szervet átszõve manipulálják és taszítják végpusztulásba a nemzeteket. A bûnbanda több központi helyen székel. Fõhadiszállásuk Tel Aviv, London, New York, Budapest. Az elmúlt száz év véres háborúi, a kommunizmus eszméje és megvalósítása mögött ugyanazok az erõk állnak, amelyeket most Izrael létével, a holokausztozás ízléstelen és minden nemzeti öntudatot sérteni hivatott szajkózásával legalizálni igyekeznek, beteges hatalmi törekvéseiket. Kárhozat készül a világban, amely mögött egy hitvány, hazug, lelkiismeretlen közeg, cionista manipuláció húzódik meg. A nemzetek kormányait ellepték a zsidók, és akit lehetett, pénzzel, hatalommal, zsarolással tartják lelkiismereti rabságban, hogy hazaárulást elkövetve forduljon saját nemzete, istene ellen, a zsidó mindenhatóságot éltetve, annak kezére játszva minden nemzeti értéket, kincset, vagyont.

Egyre valĂłszĂ­nĂ»bb, hogy az USA a morális szĂ©tzĂĽllöttsĂ©g állapotában polgárháborĂşba keveredve veszĂ­ti el gazdasági nagyhatalmi szerepĂ©t. Izrael lĂ©te ennĂ©l fogva is megpecsĂ©telõdött, de a termĂ©szeti viszonyok sem teszik lehetõvĂ© egy elsivatagosodott terrorállam további holokauszt-pĂ©nzelĂ©sĂ©t. Az olajmezõk kiaknázásának vĂ©ge felĂ© a legnagyobb kincs az ivĂłvĂ­z marad. A zsidĂłk már most telepĂĽlnek át az USA-bĂłl, KanadábĂłl Ă©s Izraelbõl, pedig mĂ©g nincs is Ă©lhetetlen környezet a számukra, Magyarország pedig gazdasági Ă©s erkölcsi csõdben van. Éppen azĂ©rt, hogy szinte ingyen telepĂĽlhessen be hozzánk minden jövevĂ©ny, miközben nálunk a cigány-magyar etnikai konfliktust Ă©ppen ezek az erõk szĂ­tják. Izraelnek Ăşgy kell a háborĂş, mint egy kulacs vĂ­z. Az Iráni helyzet ezĂ©rt is kĂ©nyes, de arra jĂł, hogy ráfogják a muzulmán államra saját, terrorista szándĂ©kaikat. Valahogyan meg kell indokolni, miĂ©rt hagyják ott a „szentföldet” Ă©s telepĂĽlnek a Kárpát-medencĂ©be, EurĂłpába.
Háború lesz, sõt erõs a gyanúm, hogy világháború van készülõben, mert a sok-sok emberellenes gaztett nyomainak eltüntetésére az az eddigi legjobban bevált módszer. A nagy gazdasági válság is ezért lett elõidézve.
Kína és Oroszország elõretörésének nem tud ellenállni sem az USA, sem az EU.
Mivel mindkĂ©t centralizált hatalmi központot ugyanazok a zsidĂł körök irányĂ­tanak, ezĂ©rt arra törekszenek, hogy összevonva a kĂ©t maffiarendszert, egyetlen „világkormány” megalkotásában teljesĂ­tsĂ©k ki a zsidĂł faj „világhatalmi megbĂ­zatását”. Magyarországot bele kell, hogy sodorják egy polgárháborĂşs helyzetbe, mert olyan erkölcsi Ă©s alkotmányos válságot, szegĂ©nysĂ©get, elkeseredettsĂ©get teremtettek, hogy a háborĂş álcája alatt megvalĂłsĂ­tott zsidĂł betelepĂ­tĂ©ssel, állandĂł fegyveres erõvel tudják csak eredetei terveiket, a Magyar Köztársaság szuverenitását vĂ©gkĂ©pp megsemmisĂ­tõ programjukat a nemzetközi porondon hitelesĂ­teni. A jelenleg is zajlĂł magyarellenes, nemzetközi mĂ©dia hecckampány mögött ugyanazok a cionista Ă©rdekek állnak, amelyek a meg nem törtĂ©nt rendszerváltás Ăłta egymással kollaborálva árulták el a magyar nemzetet, Ă©s játszották át az ország teljes vagyonát zsidĂł kezekre.

A rövid távĂş prognĂłzis a következõ. Magyarországon hamarosan gazdaságilag tarthatatlan lesz a helyzet, az infláciĂł Ă©s a munkanĂ©lkĂĽlisĂ©g hihetetlen mĂ©rtĂ©keket ölt. Növekszik az elĂ©gedetlensĂ©g, Ă©s a közbiztonság a jelenlegi magyargyĂ»lölõ intĂ©zkedĂ©seket fokozva, mĂ©g inkább rászabadĂ­tja a többsĂ©gi, bĂ©kĂ©s társadalomra, a felheccel cigánybĂ»nözõket. Napi szinten törtĂ©nnek gyilkosságok, rablások, aminek áldozatai magyarok lesznek. A nemzetközi sajtĂłban ennek az ellenkezõjĂ©t fogják sulykolni, miközben idehaza egyre több lesz, a Mossad által szervezett provokáciĂł is. Elõrehozott választásoknak kell lenni, aminek eredmĂ©nye egyelõre bejĂłsolhatatlan, mert a nemzeti radikalizmus, a magyarok Ă©s a normális zsidĂłk, cigányok Ă©s más nemzetisĂ©giek Ă©bredĂ©se által már nem pártokrĂłl, hanem a radikális változások igĂ©nyĂ©rõl fog szĂłlni. Az összes hazaárulĂł parlamenti párt egysĂ©gbe szervezõdve törekszik majd a nemzetellenes erõk hatalomban tartásáért, a zsidĂł Ă©rdekek vĂ©delme Ă©rdekĂ©ben. A választások eredmĂ©nyĂ©nek kihirdetĂ©sĂ©t követõen kitörnek a zavargások, Ă©s hamarosan bevezetik a rendkĂ­vĂĽli intĂ©zkedĂ©seket, amellyel a jelenlegi áldemokráciát nyĂ­lt diktatĂşrává változtatják. MenekĂĽltáradat indul meg nyugati irányába Ă©s ellepik a határvidĂ©ket a cigány Ă©s magyar kirekesztettek tömegei. Eközben megindul a zsidĂłk inváziĂłja az országba, a kilakoltatottak lakásaiba, a nekik kĂ©szĂ­tett lakĂłtelepekre, Ă©s az elhagyatott laktanyákon szerezve szállást maguknak. A közbiztonságot a NATO csapatai Ă©s az izraeli haderõ szavatolja majd, miközben minden magyar honvĂ©dot, aki az erõszak Ă©s a betelepĂ­tĂ©s ellen tenni akar, terroristának fogják nyilvánĂ­tani, kivĂ©gezni, vagy internálĂł táborba zárni. A cigányok kiirtását a magyarokra fogják majd, s azt a megmaradt magyar kisebbsĂ©get, aki mĂ©g munkakĂ©pes, a szolgáltatĂłiparban fogják alkalmazni, bĂ©rrabszolgakĂ©nt. EurĂłpa szĂ­vĂ©ben tervezik lĂ©trehozni azt az „Ăšj Izrael”-t, amely a nemzetközi jogra, szerzõdĂ©sekre magasan tett, s atomhatalmával nem csak a tĂ©rsĂ©g egĂ©szĂ©t destabilizálja majd, de arzenálja közvetlen veszĂ©lyt jelent az egĂ©sz rĂ©giĂł számára, nem csak, mint potenciális ellensĂ©g, hanem, mint potenciális cĂ©lpont is. HáborĂşs övezet válhat a Kárpát-medencĂ©bõl, amelynek kulcsszerepĂ©rõl senki nem vitatkozhat EurĂłpában. A hatalom megszilárdĂ­tását követõen az ország felvirágzik, mert kiderĂĽl, hogy egy kincsesbánya, csak a magyarok - akik már valĂłjában zsidĂłk voltak ezelõtt is, hiszen a mĂ©diaszereplõink tĂşlnyomĂł rĂ©sze magyarul beszĂ©lõ zsidĂł - ezt nem tudták jĂłl használni. SzĂłrakoztatĂł mega-„park” lesz az ország, ahol a pĂ©nzes zsidĂłk, Ă©s egyĂ©b gazdag mágnások a Földet Ă©rõ csapások átvĂ©szelĂ©sĂ©nek biztos tudatában jöhetnek szĂłrakozni, pihenni Ă©s tĂşlĂ©lni.

Szerencsére ez a terv sem teljesen biztos, mert nem tudjuk, mit szólnak mindehhez az oroszok és a kínaiak. Az egyre inkább látszik, hogy a magyarok kezdik ellenezni az elképzelést - még ha nem is tudják pontosan, hogy mit is, és miért - és ez felülírhatja az eredeti cionista terveket. Meglátjuk, mit hoz a holnap! Rajtunk áll, hogy mindaz, amit megfogalmaztam megvalósul-e, vagy nem, viszont ez csak a részleteiben lehet kicsit másképpen. A mechanizmus már beindult, a háborús készülõdés már tart. Készüljetek fel a legrosszabbra, s örüljünk, ha aktív cselekedeteink és közbelépésünk hatására nem az fog bekövetkezni. Pusztán csak imádkozni már nem elég!

Bajtársi üdvözlettel:

Posta Imre
#4 | postaimre - 2013. augusztus 09. 10:22:53
Majd a BRICS megoldja! Persze a sok zsidó-cigány földmûvesre, biogazdára szükség lesz. Õk adhaják az alternatív fûtöanyagot és biotrágyát ehhez.

maffiozok.szunyi.com/images/1558x2-63x9qxqx-4778.jpg
#5 | enid - 2013. augusztus 09. 10:41:00
es a humusz-exualisokkal mi leszen? Hiszen ok is szerves reszei kell legyenek a jovonknek is :)
#6 | kukackac - 2013. augusztus 09. 12:53:13
#7 | No Shadow Government - 2013. augusztus 09. 15:50:55
Soros György által pénzelt ökoterroristák forever!
#8 | postaimre - 2013. augusztus 09. 15:51:18
NASA: Négy nap alatt megolvadt Grönland...

Pacsker 2012.07.27.

Elõször adathibára gyanakodott a NASA, annyira megdöbbentõ volt a mûholdak által történt felismerés, hogy mindössze négy nap leforgása alatt a grönlandi jégtakaró teljes felszínét érintõ, a történelem során soha nem látott ütemû olvadás következett be! Az emberiség szempontjából "sajnos" vagy részemrõl inkább "szerencsére" nem adathiba történt. Ez a faj megérett a pusztulásra - mármint ha ilyen jelek láttán sem változtat a viselkedésén...! Mikor fogunk már végre hinni a klímatudósoknak és (humán)ökológusoknak, hogy nagyon nagy baj van?!

547697_10150818087984229_1334091633_n.jpgA Guardian hasábjain megjelent angol cikk lényegi magyar kivonata:

Bal oldalt a grönlandi jégtakaró július 8-án, jobb oldalt négy nappal késõbb. A képen a "valószínûleg megolvadt"-ként kategorizált területek halvány rózsaszínnel jelölve azok, ahol legalább egy mûhold észlelt felszíni olvadást. A "megolvadt"-ként kategorizált területek sötét rózsaszínnel jelölve azok, ahol kettõ vagy három mûhold is észlelt olvadást. A fotót a NASA készítette. Jelen képet a Greenpeace feliratozta.

Ebben a hónapban a grönlandi jégtakaró olyan gyors ütemben olvadt meg, mint még soha az eddig felvételezett történelem során.

A hirtelen olvadást három mûhold regisztrálta. Megdöbbentette és rémülettel töltötte el a tudósokat, elmélyítve a félelmet a klímaváltozás iramát és jövõbeni következményeit illetõen.

A NASA weblapján kedden közzétett bejelentés szerint, a tudósok beismerik, annyira meglepõek voltak az adatok, hogy elõször azt gondolták, valami hiba történhetett.

Ami elsõre hihetetlen volt az NASA-nak, azt három mûhold is megerõsítette: Grönland jégtakarója aggasztó mértékben olvad!

Ideje lenne, hogy megmentsük a saját életünk egyik létalapját, a sarkvidékeket: savethearctic.org/hu/!!!

A klímaváltozás nagyon rövidesen közvetve és közvetlenül is ki fogja készíteni az egész bolygó gazdaságát!

Alig két hétre elegendõ gabonatartaléka van Romániának. Rendkívüli állapot kihirdetését és a gabonaexportok azonnal felfüggesztését követelik a kormánytól a romániai gazdák az országot sújtó rendkívüli szárazság miatt. A helyzet drámai Romániában, a kukoricatermés 80 százaléka megsemmisült, búzából és napraforgóból 50 százalékkal kevesebb lesz idén - mondta Laurentiu Baciu az agrárképviseletek tömörülésének (LAPAR) elnöke. - Tette közzé a Vidék Patrióta Értékközösség (VIPÉK) a Facebook-on a Napi.hu hírét.

NyilvánĂ­tsa katasztrĂłfa sĂşjtotta övezettĂ© Magyarországot a kormány – kĂ©ri a Mezõgazdasági Szövetkezõk Ă©s Termelõk Országos SzövetsĂ©ge (MOSZ). FelhĂ­vják a figyelmet: a hõsĂ©g Ă©s a szárazság rendkĂ­vĂĽli helyzetet idĂ©zett elõ. A MOSZ mintegy 200 milliárd forintra becsĂĽli az eddigi kárt. - Élelmiszer.hu via VIPÉK

Felgyorsulhat az ózonréteg károsodása
A globális felmelegedéssel gyakoribbá váló heves nyári viharok felgyorsíthatják az ózonréteg károsodását - erre a következtetésre jutottak amerikai kutatók.
http://greenr.blo...t_gronland

www.nasa.gov/images/content/670398main_greenland_2012194-673.jpg
#9 | tour - 2013. augusztus 09. 19:24:33
Mivan a nukikkal, elfogyott a cucc...??
Levegõ munkacsoport tegyen már feljelentést, hogy menjem a geoengineering, hûteni kell a földet, meg különben is...

A HAARP-ot szerintem még tolják...
#10 | Gutai Zub - 2013. augusztus 09. 20:50:08
"Imádkozni már nem elég"

..ahogy Imre nagyszerü összefoglalását befejezte.
- és ahogy az ima végén jön az ámen, úgy jön:

Néhány éven belül az egy fõre jutó élelmiszertermelés hirtelen zuhanásba kezd. Ezt nem állítja meg a génkezelt növények és állatok kikisérletezése sem, csak új problémák, betegségek okozójává válnak.
Az élelmiszer hiány, és a silány minõség hatására a halálozások száma megnõ, megkezdõdik a népesség csökkenése. Ez nem fokozatosan, lassan következik be, hanem kiszámithatatlanul és gyorsan.(természeti katasztrófák segitségével)
Az ipari tevékenységek is visszafejlõdnek, ami a munkahelyek megszünését okozzák. A városokba bezsúfolt embereknek egyre reménytelenebb lesz állást, munkát találni.(ez már javában tart)
Az éhség, a reménytelenség az utcára küldi majd az embereket, akik pusztítva, rombolva követelik az életben maradást.
A mai magyar, velejéig korrupt politikai rendszer nem alkalmas megbirkózni az elöttünk álló számtalan problémával, sõt a tragédiát éppen õk okozták, okozzák.
A magyar lakosság döntõ többsége nem lesz képes alkalmazkodni a bekövetkezõ változásokra.
Akik látják a bajt és megpróbálják a többiek figyelmét felhívni rá, süket fülekre találnak.
A butaság, a közöny, az idióta fogyasztó, csak legyint rájuk.....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.