Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sziria ellen egy taktikai atom ?? ( vagy mi a?)


Most kaptam. Persze l√°ttam a vide√≥t az akci√≥ ut√°n √©s els√Ķ gondolatom az atomgomba volt, de √ļgy voltam vele, hogy sz√Ķjje csak az "√∂sszeesk√ľv√©st" m√°s. Ha m√°r volt vegyifegyver √©s "piszkosbomb√°ztak" m√°r eleget, most meg Fukushim√°znak √©s Hiros√≠ma-Nagaszakiznak √©s az angol B√∂zsi atomcsap√°sos 1983-as besz√©d√©t hozz√°k...√©s Farkasember, Red 2-√Ķs atomvillan√°sokat mutogatnak, akkor lehet, hogy √©rdemes lenne egy Gejger-M√ľller sz√°ml√°l√≥val is k√∂rbeszaladni a k√∂rny√©ken!
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kore - 2013. augusztus 09. 14:01:31
√Črtettem a kakany√≥s b√∂gr√©s h√≠rb√Ķl is! ;)
De azt is tudom m√°r, hogy n√°lunk mi√©rt nincsenek "ismeretlen" rep√ľll√Ķs t√°rgyak, se titkos√≠tott/s√≠kos√≠tott f√ľzetek.
Itten ugyanis azt írják, hogy ennek történelmi okai vannak!
/Lásd magyarok apró tengere, amiben Gerry is mártózkodott a minapjában személyesen. Bár Siófoknál volt régebben "valami".../

Itt olvasom, hogy mi mindenf√©le egy√©b dolog v√≥t vala a vil√°gnak ontott "l√°that√≥kon" k√≠v√ľl, anno dacum√°l 9/11 alkalm√°b√≥l, pl. ezeknek a renitenseknek is *egy f√ľst alatt* rad√≠r rad√≠rovics j√°rt...:

"A Haditenger√©szeti Titkosszolg√°lat volt felel√Ķs m√°r kor√°bban is a legt√∂bb, f√∂ld√∂nk√≠v√ľli kapcsol√≥d√°s√ļ "fekete projekt√©rt". Hogy mi√©rt pont √Ķk, annak az a t√∂rt√©nelmi oka, hogy kor√°bban a Haditenger√©szet haj√≥inak volt a legt√∂bb "UFO", √Ķk l√°tt√°k legt√∂bbet az UFO-kat "kij√∂nni a tengerb√Ķl", mivel a legt√∂bb f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek √°ltal l√©trehozott b√°zis az √≥ce√°nok alatt tal√°lhat√≥.

http://www.pokolr...;Itemid=58

A linken egy rakás al-link van a kapcsolódó témákban!

Imre, az rendben, hogy Putyin mostan√°ban ezt mondta...
De a kis √≥vod√°s Marci m√°r mikor megmondta, amikor ujj√°val r√°b√∂k√∂tt a t√©rk√©pen Sz√≠ri√°ra √©s kijelentette itt fog elkezd√Ķdni a ... "Valami" !?

Fáj a szívem, mert a borzalmas romok már nem emlékeztetnek a személyes látogatásunkon tapasztaltakra... /Csontváry nyomában, Szíria és Libanonban/
#12 | mormota1968 - 2013. augusztus 09. 14:38:23
√Čp tegnap hazudtak bele a pof√°nkba megint cion-√©k az ATV-n, pont az UFO-s t√©m√°val kapcsolatban.Az Enigm√°s sr√°cok az egyik r√©gebbi m√Ľsorukban pont a magyar UFO akt√°kkal foglalkoztak.√Čs akkor az ATV-s k√∂cs√∂g√∂k azt √°ll√≠tj√°k, hogy ilyesmi Magyarorsz√°gon nem l√©tezik, s√Ķt UFO-k sincsenek.Akkor sz√©pen fel lehet sz√°llni a buszra, vagy be√ľlni az aut√≥ba √©s lej√∂nni ide a Duna mell√© a falunkba a sok nagy okosnak, aki nem hisz az UFO-kban √©s saj√°t szem√©vel meggy√Ķz√Ķdni arr√≥l, hogy itt valami hatalmas diszn√≥s√°g zajlik a fej√ľnk felett, l√©gvonalba Pakst√≥l nem is oly messze.Akit √©rdekel, meg√≠rom neki, hogy mikor √©s hol fog felt√Ľnni, mint minden este az a bizonyos azonos√≠tatlan t√°rgy.Nem kell senkit h√ľly√©nek n√©zni, a bizony√≠t√©k szemmel l√°that√≥ √©s megmagyar√°zhatatlan.L√°tom, hogy elmegy a h√°zunk felett minden este vagy m√°r √©jjel, nem k√©pzel√Ķd√∂m, √©s l√°tom, hogy nem egyszer sokkal fentebb pont keresztezi az √ļtj√°t egy rep√ľl√Ķ, sz√≥val m√Ľhold kiz√°rva ugye, a F√∂ld l√©gk√∂r√©n j√≥val bel√ľl?Nem hiszem el, egyszer√Ľen nem akarom elhinni, hogy nem l√°tta m√©g meg egyetlen erre fel√© k√≥sz√°l√≥ pil√≥ta sem, hogy egy b@szottul f√©nyes g√∂mb √ļszik el mellette j√≥ n√©h√°ny km-el.
#13 | postaimre - 2013. augusztus 09. 15:15:57
Kor√©, megvolt az eb√©d, most p√∂ty√∂r√©sz√ľnk, besz√©lget√ľnk, ok√≠t√°son vagyok PC-b√Ķl.

Ami a nukikukikat illeti, nos kezdig billegetni az inf√≥t, hogy olyan vegyes felhaszn√°l√°s√ļ sikl√≥ik vannak m√°r a zembereknek, hogy a v√≠z akatt is repesztenek √©s f√∂l√∂tte is man√Ķvereznek. K√©p is volt fenn, majd r√°kesresek.
De itt egy p√©lda, a m√ļltkor olvastam, csak oroszul a cikket.

http://xmb.stuffu...p?tid=1859

xmb.stuffucanuse.com/xmb/image.php?&aid=163&flyingsub.jpg

Be√ľt√∂ttem a submarine airplane-t a keres√Ķbe √©s sok √©rdekess√©get hozott.
#14 | Kore - 2013. augusztus 09. 16:18:54
Kedves egészségetekre az ebédet!

Ugyanott tal√°ltam...
http://xmb.stuffu...p?tid=8501

Ezt is arrafelé, blamázs a köbön!
http://gizmodo.co...065152844?
#15 | Perje - 2013. augusztus 09. 17:52:59
#16 | kukackac - 2013. augusztus 09. 17:54:04
102. alap kizárja katonai légi tevékenységét Törökország a régióban

Tal√°lhat√≥ Gyumri 102. orosz katonai b√°zis mintegy 5000 alkalmazottak √∂sszet√©tele (amelynek fel√©t - a polg√°rok √Ėrm√©nyorsz√°g) √©s v√©grehajt egy√©b fontos feladatokat a v√©delem ter√ľlet√©n.

Az orosz katonai szak√©rt√Ķ Evgeny Krutikov, abban az esetben, √©les s√ļlyosbod√°s√°nak region√°lis konfliktusok szintj√©re k√∂zepes intenzit√°s√ļ bevon√°s√°val NATO, k√ľl√∂n√∂sen T√∂r√∂korsz√°gban, Gyumri automatikusan v√°lik kulcspontja v√©delem. A strat√©giai tervek a vez√©rkar T√∂r√∂korsz√°g festett k√©t t√°mad√≥ √°ramk√∂r seg√≠ts√©g√©vel a terep: az Ararat v√∂lgy ir√°ny√°ba Jerev√°n, a m√°sodik - k√∂zvetlen√ľl Gyumri. E rendszer keret√©ben ker√ľl sor, √©s a strat√©giai doktr√≠na t√∂r√∂k ​​csapatok ("hadsereg";), Kelet-Anat√≥li√°ban. Hogy az t√ľkr√∂zze az adott fenyeget√©s, √©s van egy nagy koncentr√°ci√≥ja p√°nc√©lozott j√°rm√Ľvek √©s a szem√©lyzet az √°llam a 102. alap.
Azonban, a v√°gy, hogy hozzon l√©tre egy koncentr√°lt v√©delemhez a r√©gi√≥ban megv√°ltoztatta a b√°zis jelleg√©t illet√Ķen. Szerzett els√Ķ strat√©giai √©rt√©ket pontk√©nt ellen√Ķrz√©si l√©gt√©r Kis-√Āzsia. E c√©lb√≥l alapj√°n k√©t z√°szl√≥alj vez√©nyeltek l√©gv√©delmi rak√©ta rendszer S-300, √©s elhelyezni az √°lland√≥ k√∂teless√©ge sz√°zad MiG-29. Az alap k√©pes megb√©n√≠tani a l√©gt√©r T√∂r√∂korsz√°g Ankara, hogy a keleti √©s a sz√≠riai hat√°r d√©len. A tervezett telep√≠t√©s√©t rak√©ta komplexumok "Iskander" tartj√°k, hogy csak a verb√°lis fenyeget√©s, mivel nem val√≥s l√©p√©seket ebbe az ir√°nyba tett.

Jelenleg a 102. alap gyakorlatilag megsz√ľnteti a l√©gier√Ķ tev√©kenys√©ge T√∂r√∂korsz√°g a t√©rs√©gben, √≠gy a hi√°baval√≥ minden olyan k√≠s√©rletet, t√°mad√≥ int√©zked√©sei √∂rm√©ny ir√°nyba. Az els√Ķ √≥r√°n egy hipotetikus konfliktus k√∂zepes intenzit√°s√ļ Hatalommegoszt√°s 102-√©n √©s 7-√©n b√°zisok vezet kritikus vesztes√©get a t√∂r√∂k ​​rep√ľl√Ķg√©p b√°zisok Erzurum √©s Diyarbakir, √©s azt is lehetetlenn√© teszi, hogy a k√≠n√°lat a hadsereg.

Voskanapat.info

Kategória: Hírek Date: 16:34, 08/09/13


na legal√°bb az √ľzg√ľr√ľb√ľzg√ľr√ľ fogva van! s_*_kac
#17 | rozsola - 2013. augusztus 09. 21:51:26
T√∂r√∂k t√°mad√°s √Ėrm√©nyorsz√°g ellen ? Egy √ļjjabb agyr√©m.
Szir√°ban a kurdok hivatalosan seg√≠ts√©get k√©rtek mivel etnikai tisztogat√°s folyik ellen√ľk.
T√∂r√∂korsz√°g nagyon k√©sz√ľl az √∂rm√©nyek ellen , annyira igyekeznek , hogy nagy siets√©g√ľkben ford√≠tva n√©ztek a t√©rk√©pre. Firtina √∂nj√°r√≥ l√∂vegek , Atilgun l√©gv√©delmi egys√©gek √©s jelent√Ķs gyalogs√°got vontak √∂ssze Hatay tartom√°nyban amely T√∂r√∂korsz√°g d√©li r√©sz√©n tal√°lhat√≥. Erzurum helyett Adana l√©gib√°zison van mozg√≥sit√°s.
Ma a Turkish Airlines egyik utassz√°ll√≠t√≥j√°nak k√©t pil√≥t√°j√°t rabolt√°k el Bejrutban. A t√∂r√∂k k√ľl√ľgyminiszt√©rium nem tan√°csolja a t√∂r√∂k √°llampolg√°roknak a Libanonba t√∂rt√©n√Ķ beutaz√°st.
√ľzg√ľ fogva lenne ? Ki √°lltal ?
Ha Libanon fenyegeti T√∂r√∂korsz√°got , Sziria √©rthet√Ķ , Ir√°n mi√©rt nem l√©p ?
A voskanapat cikk√≠r√≥ja idi√≥ta. Az S-300 -as hat√≥t√°va kb 250 km. A gyumri l√©gib√°zis √Ėrm√©nyorsz√°g √©szaki r√©sz√©n tal√°lhat√≥.
T√∂r√∂korsz√°g 3 legnagyobb katonai l√©gib√°zisa : Malatya , Merzifon √©s Incirlik. Ezek k√∂z√ľl Merzifon a legk√∂zelebbi.
Katonai szempontb√≥l T√∂r√∂korsz√°gnak semmilyen √©rdeke sincs megt√°madni √Ėrm√©nyorsz√°got mik√∂zben Sz√≠ria fel√Ķl fenyegetve van. Ha val√≥ban t√°madni akarna nemcsak T√∂r√∂korsz√°g hanem Azerbajdzs√°n ter√ľlet√©r√Ķl is t√°madhatna sz√°razf√∂ldi csapatokkal. A Gyumriban l√©v√Ķ 5,000 katona amelynek fele √∂rm√©ny , nemsokat tehetne egy t√∂r√∂k-azeri hadsereg ellen. Gr√ļzia val√≥sz√≠n√ľleg nem lesz enged√©keny √°tengedni az orosz " felment√Ķsereget ".
Ankara ak√°r " meghallgathatja " a sz√≠riai kurdok panaszait √©s ak√°r bevonulhat Sz√≠ria √©szaki r√©sz√©be meg√°ll√≠tani az idegen zsoldosok etnikai alap√ļ tisztogat√°s√°t a kurdok ellen.
Elm√©letnek j√≥ Krutikov " v√©lem√©nye " , gyakorlatilag Ankara nem ostoba h√°bor√ļba keveredni Oroszorsz√°ggal √©ppen akkor amikor a cserkeszeket , csecseneket , gag√ļzokat , tat√°rokat stb az Orosz F√∂der√°ci√≥ban val√≥ marad√°sra buzd√≠t. Nemhivatalosan T√∂r√∂korsz√°g t√°mogatja egy egys√©ges Osz√©tia l√©trej√∂tt√©t , valamint Abh√°zia hivatalosan is az Orosz F√∂der√°ci√≥hoz val√≥ csatlakoz√°s√°t. Cser√©be Moszkva √°ld√°s√°t adja a t√∂r√∂k-azeri egyes√ľl√©shez ( az azeriek orosz fegyvereket akarnak beszerezni , az orosz szak√©rt√Ķk tal√°n m√°r meg is √©rkeztek ) valamint Hegy-Karabah visszat√©r√©s√©hez Azerbajdzs√°nhoz.
√Ėrm√©nyorsz√°g egy nagy kuff√°rtelep. Mivel a " Kauk√°zusi r√©gi√≥t rendezni kell " Jerev√°nnak a jelenlegi fel√°ll√°sban nem sok bab√©r terem.
#18 | No Shadow Government - 2013. augusztus 10. 00:53:20
√Ėrm√©nyorsz√°g-Hogy l√©tezhet ez m√©g? A Kauk√°zus Izraelje...Ja,Gr√ļzi√°val egy√ľtt persze.Azerbajdzs√°nnal mi lett,befosott az ruszki-perzsa nyom√°st√≥l √©s √°t akar p√°rtolni?
Mormota,a zuf√≥kr√≥l k√ľlden√©l egy priv√°tot?
#19 | Perje - 2013. augusztus 10. 23:46:41
Izrael miatt atomh√°bor√ļ robbanhat ki az oroszok √©s amerikaiak k√∂z√∂tt:
http://mignews.ru...25905.html
#20 | satu - 2013. augusztus 11. 08:55:12
A dzsin kiszabadult a palackból...

http://www.hungar...0#comments

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.