Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Deportáljuk a kis zsidót


Egy fiatal, amerikai zsid√≥t, minden k√ľl√∂n√∂sebb indok, √©s magyar√°zat n√©lk√ľl deport√°ltak Nagy-Britanni√°b√≥l a minap, az √ļtlevel√©ben tal√°lt izraeli pecs√©teken felbuzdulva. A London-Heathrow rept√©ren, a bev√°ndorl√°si hivatal munkat√°rsai el√Ķsz√∂r egy cell√°ba z√°rt√°k, kik√©rdezt√©k, √©s megfenyegett√©k hogy b√∂rt√∂nbe is ker√ľlhet, ha nem az igazat feleli a k√©rd√©seikre, majd k√©s√Ķbb egy burk√°t visel√Ķ n√Ķ √©rkezett hozz√°, aki f√©nyk√©peket k√©sz√≠tett r√≥la, levette az ujjlenyomatait, √©s k√∂z√∂lte:

- A neved, f√©nyk√©ped √©s az ujjlenyomatod beker√ľl egy adatb√°zisba. Innent√Ķl kezdve rendk√≠v√ľl neh√©z lesz sz√°modra Nagy-Britanni√°ba, vagy az EU m√°s orsz√°gaiba utazni. Minden tag√°llam √∂n√°ll√≥an fog d√∂nteni arr√≥l, beengednek e.

Ezt k√∂vet√Ķen k√∂z√∂lt√©k vele: deport√°lj√°k.Mivel a sr√°c dolgozni, karitat√≠v munk√°t v√©gezni √©rkezett volna Angli√°ba, felh√≠vta leend√Ķ munk√°ltat√≥j√°t, hogy t√°j√©koztassa az esem√©nyekr√Ķl. Az illet√Ķ √ļr, felvette a kapcsolatot a rept√©ri bev√°ndorl√°si tisztvisel√Ķvel, aki a kiutas√≠t√°sr√≥l d√∂nt√∂tt. Besz√©lget√©s√ľk sor√°n, a tisztvisel√Ķ nem rejtette v√©ka al√° zsid√≥undor√°t, hazugs√°ggal v√°dolva meg a fi√ļt, amely, elmond√°sa szerint "egy zsid√≥nak nem esik nehez√©re". V√©g√ľl k√∂z√∂lte, minden tov√°bbi pr√≥b√°lkoz√°s √©rtelmetlen, "a kis zsid√≥ hamarosan √ļton lesz haza a gazdag apuk√°j√°hoz".

Ez volna teh√°t a dics√Ķ nyugat, az EU k√∂z√∂s, demokratikus √©rt√©keinek b√∂lcs√Ķje, akik Orb√°nt leck√©ztetik, √©s el√≠t√©lik.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 10. 08:51:35
Cs√ļnya cs√ļnya antiszemita "nyugat"! Szerencs√©re mi civiliz√°ltak vagyunk: nem csak beengedj√ľk √Ķket, hanem m√©g √°llampolg√°rs√°got is adunk nekik ha m√°r tudnak k√©t sz√≥t magyarul, oszt minden m√°st, amit csak megk√≠v√°nnak hehe..
#2 | eleven68 - 2013. augusztus 10. 09:23:30
Hatmilli√°rd !!
Zyklon -B !!!
N√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√ĀCIZMUS ....
#3 | Perje - 2013. augusztus 10. 15:41:17
Valami gyan√ļs ebben az √≠r√°sban. Tal√°n az√©rt, mert ism√©t elszaporodtak a m√©di√°ban azok a cikkek, amelyek a k√ľlf√∂ldre ker√ľlt √°rtatlan zsid√≥k b√°ntalmaz√°s√°r√≥l √≠rnak.
A burk√°t visel√Ķ fot√≥s eml√≠t√©se miatt hiteltelennek tartom az eg√©sz t√∂rt√©netet.
#4 | bandee - 2013. augusztus 10. 16:34:42
Engem is meglep, mivel m√°st nem is l√°tni angol honban, mint zsid√≥t. Van itt minden f√©le. Ahogy √©n l√°tom, m√°r minden "poz√≠ci√≥t" felvettek. Ak√°rmelyik boltba, hivatalba, egysz√≥val ak√°rhov√° bemegyek, szinte biztos hogy a "v√©rvonal" valamilyen manifeszt√°ci√≥j√°ba √ľtk√∂z√∂k.

Nem is tudj√°k m√°r hova pr√©selni √Ķket... A maszek mel√≥helyek kiv√©tel√©vel(?) amib√Ķl lehet m√©g tal√°n egy tucat, mindenhol a nagy c√©gek vannak. (ez itt az oldalon ugye nem √ļjdons√°g) A c√©gekn√©l is t√∂bb m√°r az ilyen-olyan f√Ķn√∂k, mint a dolgoz√≥.
#5 | bandee - 2013. augusztus 10. 16:43:51
Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl nem mondom hogy a h√≠r maga kacsa, de h√≠r √©rt√©ke szerintem nincs. Mondjuk akkor m√°r az is hozz√°tartozik, hogy t√©nyleg l√°tni rajtuk a retteg√©st. F√Ķleg, mikor Magyarorsz√°gr√≥l k√©rdeznek, √©n meg mondom nekik hogy mi van. √Črdekes hogy az √∂sszes angol-zsid√≥ volt m√°r Bud√°n √©s mindegyiknek nagyon tetszik az orsz√°g. (magyarokkal tal√°n nem is tal√°lkoztak)

A m√ļltkor is elkezdtek szabadkozni enn√©l a t√©m√°n√°l, pedig √Ķk elvileg nem is zsid√≥k, hanem angolok. :) Akkor hogy is van ez? Vannak m√©g itt angolok? Nem tal√°lkozom vel√ľk.
#6 | kincses - 2013. augusztus 10. 16:49:31
Bandee, szerintem ez megint NLP h√≠r. Tudatj√°k vel√ľk is, vel√ľnk is, hogy ilyen biza b√°rmikor, b√°rkivel megt√∂rt√©nhet, akinek izraeli pecs√©t van az √ļtlevel√©ben. T√∂kmindegy - ilyen szempontb√≥l - hogy igaz-e a h√≠r...
#7 | Perje - 2013. augusztus 10. 17:29:14
Itt egy m√°sik t√°mad√°s angol zsid√≥k ellen. K√©t zsid√≥ n√Ķszem√©ly √©nekelt az utc√°n Zanzib√°rban a Ramad√°n idej√©n, amikor nem szok√°s √°jv√©kolni az utc√°n hangosam. Savval √∂nt√∂tt√©k le √Ķket. Provok√°ltak ezek is, azt√°n tele a vil√°gsajt√≥ a b√°nt√°sukkal..
http://news.israe...orld/47114

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.