Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bevándorlók célkeresztben


Nagyon felkapott lett a bev√°ndorl√≥-elleness√©g (rasszizmus).Csoda ha itt is a zsid√≥ mocskok √©s a cig√°ny prazitizmus m√°r nagyon b√∂ki a szemeket? Nem kis el√°nnal, de r is seg√≠tenek, de j√≥l teszik, mert az ostoba liber√°lbuzik m√©g mindig nem √©rtik, hogy v√©g√ľk. Ker√ľl, amibe ker√ľl. N√©h√°ny √©ve m√©g arr√≥l √≠rtam, hogy nagyobb konfliktusok n√©lk√ľl √©lnek egy√ľtt a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nemzetis√©gek Oroszorsz√°gban. M√°ra ez a helyzet megv√°ltozott. Fell√°ngolt a bev√°ndorl√≥kkal szembeni indulat, √©s ez t√∂bb helyen dr√°mai √∂sszecsap√°sokhoz vezetett.


Az elm√ļlt n√©gy √©vben 40 sz√°zal√©kkal n√Ķtt az Oroszorsz√°gba bev√°ndorl√≥k sz√°ma, a 2 milli√≥ tart√≥zkod√°si enged√©llyel rendelkez√Ķk√∂n k√≠v√ľl az illeg√°lisan itt √©l√Ķk sz√°m√°t a Sz√∂vets√©gi Bev√°ndorl√°si Hivatal 3 milli√≥ra becs√ľli. Elk√©pzelhet√Ķ, hogy enn√©l is t√∂bben vannak, hiszen csak a f√Ķv√°ros lakoss√°ga mintegy 12 milli√≥, a sajt√≥ban azonban 15 milli√≥r√≥l cikkeznek, meg arr√≥l, hogy a Moszkva k√∂rny√©k√©n t√∂rv√©nytelen√ľl tart√≥zkod√≥kkal egy√ľtt ez a sz√°m ak√°r a 20 milli√≥t is el√©rheti.

Ha ez a tendencia folytat√≥dik, n√©h√°ny √©vtized m√ļlva a lakoss√°g egyharmad√°t m√°r bev√°ndorl√≥k alkotj√°k. N√©h√°ny szak√©rt√Ķ kor√°bban √©ppen t√Ķl√ľk rem√©lte, hogy felpezsd√ľl a munkapiac, oda is ker√ľl munk√°sk√©z, ahonnan ma hi√°nyzik. Csakhogy az optimist√°k sz√°m√≠t√°saival ellent√©tben a k√ľlf√∂ldr√Ķl √©rkezettek nem mindig ott telepednek le, ahol a legink√°bb sz√ľks√©g√ľk volna r√°juk, hanem ott, ahol am√ļgy sincs el√©g munka a helyb√©lieknek.

R√°ad√°sul a z√∂mmel K√∂z√©p-√Āzsi√°b√≥l √©rkez√Ķk k√∂z√ľl sokan nem tudnak oroszul, s ami enn√©l nagyobb baj, szak√©rtelm√ľk sincs. Az √©p√≠t√Ķiparban a feket√©n alkalmazott munk√°sok t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge bev√°ndorl√≥. Mik√∂zben sokan nem ad√≥znak k√∂z√ľl√ľk, √©vente sok milli√°rdot utalnak haza sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľkre.

√ögy t√Ľnik, mintha nagyobb terhet rakn√°nak az orosz √°llamra, mint amennyi hasznot lehet t√Ķl√ľk rem√©lni. Moszkv√°ban p√©ld√°ul egyre t√∂bb iskol√°s sz√°rmazik bev√°ndorl√≥k csal√°dj√°b√≥l, egyes sz√°m√≠t√°sok szerint egy √©vtized alatt ar√°nyuk ak√°r a 30 sz√°zal√©kot is el√©rheti. Sokan k√∂z√ľl√ľk ellens√©ges √©rz√ľletet tapasztalnak, ez√©rt elz√°rk√≥znak az el√Ķl, hogy az orosz k√∂rnyezetbe integr√°l√≥djanak.

A bev√°ndorl√≥k manaps√°g a t√Ľzvonalban √©rezhetik magukat. Az jogos, hogy az orosz vezet√©s a legk√ľl√∂nf√©l√©bb t√∂rv√©nyekkel pr√≥b√°l rendet teremteni a kaotikus helyzetben, csakhogy a kiszolg√°ltatott embereknek meg kell birk√≥zniuk a lakoss√°g n√∂vekv√Ķ ellenszenv√©vel, el√©gedetlens√©g√©vel, √©s legink√°bb a nacionalist√°k brut√°lis fell√©p√©s√©vel.

Az orosz migr√°ci√≥s szolg√°lat a rend√Ķrs√©g seg√≠ts√©g√©re t√°maszkodva j√ļniusban megkezdte Moszkva megtiszt√≠t√°s√°t az illeg√°lis bev√°ndorl√≥kt√≥l, arra hivatkozva, hogy ezzel a hozz√°juk k√∂t√Ķd√Ķ b√Ľn√∂z√©ssel is felveszi a harcot. Augusztus elej√©n m√°r t√∂bb mint hatsz√°z ember v√°rt a deport√°l√°s√°ra az egyik moszkvai l√°gerben. A rend√Ķrs√©g √°ltal ellen√Ķrz√∂tt k√ľlf√∂ldiek sz√°ma enn√©l j√≥val nagyobb, csak Moszkva keleti fel√©ben 1200 vietnamit tart√≥ztattak fel, akik k√∂z√ľl sokan illeg√°lis m√Ľhelyeket √ľzemeltettek. De Egyiptomb√≥l, Marokk√≥b√≥l, Sz√≠ri√°b√≥l, √úzbegiszt√°nb√≥l √©s Azerbajdzs√°nb√≥l illeg√°lisan √©rkezett emberek is horogra akadtak, n√©h√°nyan fegyver√ľkkel egy√ľtt.

A rend√Ķrs√©g j√ļlius v√©g√©n √Ķrj√°ratokat szervezett a moszkvai piacokon, miut√°n megt√°madt√°k azt a rend√Ķrt, aki le akart tart√≥ztatni egy dageszt√°ni n√Ķt meger√Ķszakol√≥ f√©rfit. Ezt k√∂vet√Ķen enyh√©n sz√≥lva sem b√°ntak keszty√Ľs k√©zzel a rend√Ķr√∂k azokkal, akik ellen√°lltak. Rossz a helyzet√ľk azoknak is, akik t√°borokba ker√ľltek. Igen gyatra az ell√°t√°suk, akad olyan hely, ahol m√©g villany sincs.Visszas√≠rj√°k a rossz munkak√∂r√ľlm√©nyeket, pedig p√©ld√°ul a vietnamiak munk√°ltat√≥i becsapj√°k √©s kizsigerelik √Ķket. Napi 14 √≥r√°s munk√°jukat alig fizetik meg, √©pp, hogy csak tengetik az √©let√ľket.

A hat√≥s√°gok fell√©p√©s√©n√©l sokkal brut√°lisabb a nacionalist√°k kegyetlenked√©se. Szentp√©terv√°ron hajt√≥vad√°szatot folytatnak a bev√°ndorl√≥k ellen, felfegyverkezve t√°madnak a piaci keresked√Ķkre, sz√©tverik port√©k√°jukat, jogv√©d√Ķk m√°r-m√°r pogromokt√≥l tartanak. Ek√∂zben a hat√≥s√°g emberei mintha nehezen d√∂nten√©k el, kit tekintsenek ink√°bb vesz√©lyesnek: az √ľld√∂z√∂tteket, akik k√∂z√∂tt sokan illeg√°lisan √©lnek az orsz√°gban, √©s nem kev√©s k√∂z√∂tt√ľk a b√Ľn√∂z√Ķ, vagy azokat, akik vel√ľk szemben t√∂rv√©nytelen√ľl fell√©pnek. Egy bizonyos: Oroszorsz√°g olyan t√°rsadalmi probl√©m√°val tal√°lta mag√°t szemben, aminek megold√°s√°ra nem k√©sz√ľlt fel.

Siralmas √°llapotok a t√°borokban

A letart√≥ztatott illeg√°lis bev√°ndorl√≥kat l√°gerekbe sz√°ll√≠tj√°k, s itt v√°rnak sorsukra, a kitoloncol√°sra. Emberi jogi szervezetek szerint norm√°lis √©letre alkalmatlan k√∂r√ľlm√©nyek uralkodnak ezekben a t√°borokban. Akadnak olyan v√©lem√©nyek is, amelyek szerint a koncentr√°ci√≥s t√°borok√©hoz hasonl√≠that√≥ a helyzet - √≠rta a Guardian.

Az egyik t√°bor a f√Ķv√°ros egy ipari negyed√©ben tal√°lhat√≥. Ezenfel√ľl azonban tov√°bbi 20-at tart fenn az √°llam. Egy t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben azonban √∂sszesen 83 illeg√°lis k√∂zpontot hoznak l√©tre az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k sz√°m√°ra az orsz√°g 81 k√∂rzet√©ben. A Novaja Gazeta besz√°molt arr√≥l, hogy a moszkvai l√°gerben √∂sszesen n√©gy tusol√≥ van - mindegyik a szabad √©g alatt.

Az itt √Ķrz√∂ttek senkivel sem l√©phetnek kapcsolatba, m√©g rokonaikat sem √©rtes√≠thetik arr√≥l, mi van vel√ľk. "√ögy √Ķrzik √Ķket, mintha rabok lenn√©nek" - jelentette ki a lapnak bev√°ndorl√≥k jogai√©rt harcol√≥ emberi jogi aktivista, Bahrom Hamrojev. Hozz√°tette ugyanakkor, hogy a Moszkv√°n k√≠v√ľli t√°borokban m√©g enn√©l is siralmasabbak a k√∂r√ľlm√©nyek.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. augusztus 10. 15:51:58
√Črdekes, hogy egyetlen sort sem √≠r a cikk szerz√Ķje a bev√°ndorl√°s m√°sik oldal√°r√≥l. Arr√≥l, hogy mennyire megszaporodott a b√Ľncselekm√©nyek , az er√Ķszakos cselekm√©nyek, a nemi er√Ķszak sz√°ma is . Olyan a helyzet ott is, mint Debrecenben a befogad√≥ t√°bor k√∂r√ľl. Szenved a lakoss√°g az ismeretlen t√∂megekt√Ķl. F√©lelelmben √©lnek, mint n√°lunk is, f√©ltik a n√Ķket, gyerekeket.

A legnagyobb gondjuk az, hogy nem kapnak cigarett√°t. Nincs ott egy nemzeti doh√°nybolt sem:s_*_francba
http://www.youtub...gOo#at=180
#2 | Perje - 2013. augusztus 11. 22:40:03
R√°szizmussal v√°dolnak egy sv√°jci bolti elad√≥t, mert nem ismert fel egy amerikai m√©dia mogul asszonys√°got, aki Tina Turnes lagzij√°ra utazott oda. A n√Ķ dr√°ga t√°sk√°t akart megn√©zni egy boltban, de az elad√≥n√Ķ nem n√©zte ki bel√Ķle, hogy ki tudja fizetni. Ez most a" nagy sv√°jci r√°szizmus", amit szinte minden m√©dia hoz.:
http://edition.cn...hpt=ieu_c2.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.