Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'ORBÁN' ÉDESAPJA NEM ORBÁN VOLT?Hozzszlsok


#11 | GERRY - 2013. augusztus 11. 08:55:32
Mózi - "...nem igazán izgat a király szülõi háttere, mert ugye nem a szülei uralkodnak,..." - ez igaz, de a gének benne is ott vannak!

Bárki, bármivé alakulhat, de a természet által beépített "alapokat" csak úgy lehetséges megváltoztatni, ha agymütétet hajtanak végre rajta, vagy likvidálják.

Lehet, hogy Orbán nem akar olyan lenni mint az apja volt, részben elnyomhatók az általa negatívnak deffiniált ösztönök, de stresszhelyzetben gyengül az önfegyelem és könnyebben hibázhat.

Nagyon sokan drukkolnak Orbánnak, hogy "sikerüljön megmentenie az országot" - azért írom így mert egy hét leforgása alatt háromszor is szó szerint ezt a mondatot hallottam a saját füleimmel.

Olyant viszont, hogy az egész bagázst bele kéne önteni a szecskavágóba, senki nem javasolt. Többségük (úgy 40-50 emberböl - többre nem futotta az egy hét idötartam) Fidesz és Jobbik követö, a többiek nem foglalkoznak a politikával...
#12 | postaimre - 2013. augusztus 11. 13:52:17
Durva vád: ügynök volt Orbán Viktor

Úgy tûnik, a miniszterelnökrõl készült „Viktória” fedõnevû dosszié eltûnt, a Lévai Anikóról készült „Bojtár” dossziéból viszont eddig nem ismert részleteket tudott meg a Hetek. A nagy kérdés, hogy ki lehetett a Fideszrõl jelentõ "Gyõri Gábor" fedõnevû ügynök.
hirdetésKét titkosszolgálati dokumentumra hivatkozva tudakolta a közelmúltban Vadai Ágnes DK-s képviselõ Orbán Viktortól, hogy együttmûködött-e a kommunista titkosszolgálatokkal, illetve õ volt-e a „Gyõri Gábor” fedõnevû hálózati személy, azaz ügynök. A miniszterelnök válaszul nyilvánosságra hozott több vele és a feleségével kapcsolatban készült állambiztonsági jelentést, és kifejtette: õ és rendszerváltó társai a diktatúra lebontásáért küzdöttek. A Vadai által hivatkozott 1989-es dokumentumra azonban konkrétan nem reflektált Orbán, ezért a Hetek Varga László történész, levéltáros segítségét kérte az irat tartalmának értelmezéséhez.
http://propeller....4#fbb2fa8b

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.