Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az oroszok 'behatolásáról' szóló hírek felcsigázták a kedélyeket az Egyesült Államokban


Mindegyik a "saját szemetét" takarítja el a "másik területén"....és persze a Magyarországnak nevezett vegetáció sem lesz kivétel. Az interneten olyan hírek jelentek meg, hogy több ezer orosz katona érkezik az Egyesült Államokba.
Jönnek az oroszok! - írta a Wicked Local lap. - A múlt héten olyan információ jelent meg, hogy a Pentagon és az orosz kormány különleges szerzõdést kötött. Majd pedig szárnyra kaptak a híresztelések, hogy 50 ezer orosz katona érkezett az Egyesült Államok területére”.

A híresztelésekre az adhatott okot, hogy az orosz Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma és az USA rendkívüli helyzetekkel foglalkozó szövetségi ügynöksége megállapodott a szakértõk cseréjében a közös mentési akciók végrehajtásakor.
A Pentagon hivatalosan közölte, hogy Coloradóban a gyakorlatokban orosz tisztek is részt vesznek, azonban számuk mindössze húsz.
Link

Hozzszlsok


#1 | kincses - 2013. augusztus 10. 15:36:27
Imre, én ezt úgy olvastam, hogy ötvenezerre lenne szükség, de most csak húsz ér rá. Lehet, hogy ezek góbék, akiknek szóltak, hogy dolog van, jönnek a kínaiaik. Atyafiak gondolkodóba esnek, mire a hírnök megkérdi, hogy mi van, megijedtek? Nem nem, jön a gyors válasz, de hova temetünk el ennyi kínait? Lehet, hogy az oroszok is ilyen formák, húsz elég lesz belõlük...
#2 | Perje - 2013. augusztus 10. 16:09:53
Most, hogy Obama elmondta a Putyinnal való találkozót arra hivatkozva, hogy mióta újraválasztották, Amerika ellenes retorikát használ, megszaporodtak azok a rémhírek, amelyek az amerikai embereket hangolják az oroszokkal. Újabb nemzetrõl "kell" ellenségképet faragni. Sznódennek kezdödött a " tranzakció". Hidegháborús hangulat teremtés Hóemberrel. Talán még a kiszivárogtató neve sem a véletlen mûve..
#3 | kaponya jozsef - 2013. augusztus 10. 17:57:04
lesz mit tanulni az amerikaiaknak az oroszoktol vagyis az orosz hadsereg a vilag leg jobb képzettebb hadserege. persze putyint és obama is nagy kûlõmbség. putyin kitûnõ katona tipus mig obam egy nagy nulla.
#4 | Perje - 2013. augusztus 10. 18:10:33
Mi ez, ha nem személyeskedés Obama részérõl? Putyint bírálja, mint egy kofa a másikat. Az orosz elnök imázsa lerombolását tûzhette ki célul. De ez õt minõsíti.
http://www.reuter...XS20130809
#5 | postaimre - 2013. augusztus 10. 20:38:40
Az USA kénytelen lesz együttmûködni Oroszországgal

Barack Obama amerikai elnök az Oroszországgal való kapcsolatról tett bejelentése azt mutatja, hogy Obama egy belpolitikai helyzet foglya, de az élet maga fogja az Oroszországgal való együttmûködés útjára terelni az USA-t – mondta az újságíróknak az Orosz Külügyi Bizottság elnökhelyettese, Andrej Klimov.
„Obama szavai különösen hatnak, hiszen éppen õ kezdte az újratervezést” – jegyezte meg Klimov. A képviselõ hangsúlyozta, hogy az orosz fél abban reménykedett, hogy az amerikai-orosz kapcsolatok egyenlõ partnerek elvének alapján történõ újratervezésérõl van szó.

Barack Obama amerikai elnök bejelentette, hogy az USA szünetet kíván tartani az orosz-amerikai kapcsolatokban, hogy megvizsgálja, mit lehet tenni azoknak javításáért.
http://hungarian....orszaggal/
#6 | Perje - 2013. augusztus 11. 15:40:29
Az amerikai specnaz a kazahsztáni szetyeppéken. Az ameriakaiak erõsítik a kapcsolatatokat közös tréningekkel, gyakorlatokkal a kazah hadsereggel. Pont úgy, mint nálunk.
A fenti eset az orosz kedélyeket csigázza fel teljes joggal.
http://www.pravda...zahstan-0/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.