Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Több bankfiók bejáratát plakátolták össze


Plak√°tokat ragasztott t√∂bb bankfi√≥k bej√°rat√°ra az egyik devizak√°rosultakb√≥l √°ll√≥ egyes√ľlet Szigetszentmikl√≥son.

A t√∂bb tucat aktivista a kilakoltat√°sok √©s v√©grehajt√°sok felf√ľggeszt√©s√©t k√∂vetelte. A p√©nzint√©zetek - szerint√ľk - nyer√©szked√Ķ alkalmazottait pedig b√∂rt√∂nnel fenyegett√©k meg. Mivel a plak√°tokat a munkaid√Ķ lej√°rta ut√°n helyezt√©k el, sem a bankfi√≥kok biztons√°gi szolg√°lata, sem a rend√Ķrs√©g nem avatkozott k√∂zbe.

- M√°r a korm√°ny is vizsg√°lja, hogy ezek a szerz√Ķd√©sek jogszer√Ľek-e vagy sem. A C√ĖF is tervezi a b√ľntet√Ķfeljelent√©st, amit egy√©bk√©nt m√°r ezrek tettek meg eddig. Azt szeretn√©nk el√©rni a banki nyom√°ssal, hogy az embereket ne tegy√©k utc√°ra mindaddig, am√≠g ki nem der√ľl, hogy ezek a szerz√Ķd√©sek forintosak, nem forintosak, mekkora kamat j√°rt √©rte, mekkora nem, vagy egy√°ltal√°n l√©teztek-e ezek - mondta a Nem Adom a H√°zamat Mozgalom szervez√Ķje, P√≥ka L√°szl√≥.

Videó: http://mno.hu/?v=...

http://mno.hu/ahi...ze-1177708

Orsz√°gos bankgyal√°z√°s!

Hatalmas összefogás!
Magyarorsz√°g szabadulni fog!
Szabadulni, mert bátor emberek összefognak.
√Čs ha √∂sszefognak, b√°rmi megt√∂rt√©nhet. Hi√°ba hemzsegnek a rend√Ķr√∂k... Hi√°ba √°ll k√∂rbe n√©gy rend√Ķraut√≥.. Hi√°ba vizsg√°lj√°k √°t a g√©pkocsit..
HA mi akarunk valamit, akkor azt meg fogjuk csin√°lni!

Itt az ideje tanulni a figyelmeztet√©sekb√Ķl!
Nem mondhatj√°k r√°nk, hogy nem voltunk fokozatosak...
Viszont ezt fogjuk folytatni! Remélem, értitek, mocskok!

Inform√°ci√≥ink szerint eddig az al√°bbi telep√ľl√©seken, √©s v√°rosr√©szeken gyal√°zt√°k meg b√°tor emberek plak√°tokkal, √©s v√©rrel a bankokat:
Szentendre, B√©k√°smegyer, Zalaegerszeg, Szigetszentmikl√≥s, Dunaharaszti, Dabas, Szolnok, K√°l, √Črd, Soroks√°r, Pesterzs√©bet, Budapest belv√°ros, Budapest XVI. ker. Debrecen, V√°c....

Várjuk a további képeket, és információkat.

Hamarosan Újabb akció!
Priv√°tban k√©rem a jelentkez√Ķket!

Ma reggel körbejártam Szigetszentmiklóst...
Megrend√≠t√Ķ volt l√°tni a sok bankot v√©rbe fagyva, megal√°zva, mocskosan.

Tudom, hogy nézitek, kifosztók ezt az albumot!
Tudom, hogy a Rend√Ķrs√©g is n√©zi!

√Āll√≠tsuk v√©gre le k√∂zpontilag a v√©grehajt√°sokat!
Kezdj√ľnk el t√©nyleg t√°rgyalni a devizahitelek elt√∂rl√©s√©r√Ķl, val√≥di k√°rtalan√≠t√°sr√≥l, √©s a felel√Ķss√©gre von√°sr√≥l. Hagyjuk abba a maszatol√°st, a bankok v√©delm√©t, √©s az emberek tov√°bbi kifoszt√°s√°t, h√ľly√©nek n√©z√©s√©t.

Ebben az esetben megfontoljuk, hogy leállítjuk az akciókat.
HA nem, akkor fokozzuk.
Szeretn√©nk elker√ľlni a v√©ront√°st. K√©rem, hogy a Rend√Ķrs√©g ennek megfelel√Ķen √°lljon a helyzethez, √©s ne akad√°lyozza a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°st, a k√∂z√©rdek√Ľ bejelent√©seket.
Mindezek mellett k√©rj√ľk a Rend√Ķrs√©get, hogy a v√©lem√©ny√ľket kinyilv√°n√≠t√≥, √©s az √ē √©rdek√ľkben is √°ldozatokat hoz√≥ b√°tor hazafiakat √≥vj√°k meg a p√©nz√ľgyi hatalom agresszi√≥it√≥l, de semmik√©ppen ne legyenek ennek aljas eszk√∂zei.

HAjr√°!

Fényképek: https://www.faceb...amp;type=1

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. augusztus 10. 18:45:40
Devizahitel: a b√Ľnsz√∂vets√©g gyan√ļja is f√∂lmer√ľlhet
http://mno.hu/hir...et-1177233

B√ľntet√Ķfeljelent√©st tesz a C√ĖF a bankok ellen
http://mno.hu/ahi...en-1176965

Arc n√©lk√ľli p√©nznyel√Ķ fantom a Civil √Ėsszefog√°s F√≥rum?

rdekes √°ll√≠t√°sokat olvashatunk a Civil √Ėsszefog√°s F√≥rumr√≥l, a Civil Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Tan√°csr√≥l (CET), a B√©kemenetr√Ķl, nem l√©tez√Ķ t√°mogat√≥kr√≥l, tiszt√°zatlan m√Ľk√∂d√©si szab√°lyokr√≥l, ellen√Ķrizhetetlen gazd√°lkod√°sr√≥l √©s impresszum n√©lk√ľli honlapokr√≥l az atlatszo.hu √≠r√°s√°ban:

*

1. A Bajnai√©k ellen ind√≠tott lej√°rat√≥kamp√°ny m√∂g√∂tt egy olyan szervezet, a C√ĖF √°ll, amely nincs bejegyezve, m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl √©s gazd√°lkod√°s√°r√≥l a nyilv√°noss√°g nem √©rhet el inform√°ci√≥kat.

2. A Civil √Ėsszefog√°s F√≥rum egy jogi √©rtelemben nem l√©tez√Ķ szervezet: nem alap√≠tv√°ny, nem egyes√ľlet, nem is gazd√°lkod√≥ szervezet, √≠gy tev√©kenys√©ge nem ellen√Ķrizhet√Ķ, az ezekre vonatkoz√≥ jogszab√°lyok nem k√∂tik, nem szab√°lyozz√°k a m√Ľk√∂d√©s√©t.

3. A C√ĖF-nek incs szervezeti √©s m√Ľk√∂d√©si szab√°lyzata, √≠gy az sem tudhat√≥, hogy megnyilv√°nul√°saikr√≥l, amelyek sugalmazottan a t√°rsadalom t√∂bbs√©gi v√©lem√©nyek√©nt vannak megjelen√≠tve, kik, mikor √©s hol, milyen forr√°sokat felhaszn√°lva d√∂ntenek.

4. A d√∂nt√©shozatal folyamat√°t a C√ĖF nem dokument√°lja, √≠gy nem ellen√Ķrizhet√Ķ, hogy ak√°r az eln√∂ks√©gi k√∂zlem√©nyeiket, ak√°r b√°rmilyen m√°s nyilatkozataikat, k√∂zlem√©nyeiket kik √©s kinek a nev√©ben √≠rj√°k.

5. Nem ellen√Ķrizhet√Ķ a C√ĖF gazd√°lkod√°sa sem – √≠rja az atlatszo.hu. A szervezet m√Ľk√∂d√©s√©re sz√°nt p√©nzeket egy t√Ķle f√ľggetlen alap√≠tv√°ny, a Civil √Ėsszefog√°s K√∂zhaszn√ļ Alap√≠tv√°ny gy√Ľjti, korm√°nyzati p√©nzekhez pedig a C√ĖF-h√∂z csatlakozott szervezeteknek ny√ļjtott egyedi miniszteri t√°mogat√°s r√©v√©n jutnak.

6. A Csizmadia L√°szl√≥ eln√∂k √°ltal a szervezet nev√©ben meghirdetett Bajnai-ellenes kamp√°ny k√∂zter√ľleti rekl√°mjait nem a kamp√°nyt meghirdet√Ķ C√ĖF/CET, hanem a bekemenet.hu / bekemenet-2012.hu domain alatt m√Ľk√∂d√Ķ honlap (!) jegyzi.

7. B√©kemenet nev√Ľ bejegyzett szervezet szint√©n nem l√©tezik, a honlapnak pedig nincs impresszuma. (A civilosszefogas.hu honlapnak szint√©n nincs impresszuma.)

8. A bekemenet.hu honlap regisztr√°ci√≥s oldal√°n mind√∂ssze annyi olvashat√≥, hogy a regisztr√°lni k√≠v√°n√≥k egy Bayer Zsolt nev√Ľ, Th√∂k√∂ly √ļti lakosra b√≠zz√°k szem√©lyes adataik kezel√©s√©t. √ćgy kider√≠thetetlen, hogy ki √©s milyen forr√°sokb√≥l finansz√≠rozza a C√ĖF/CET √°ltal elind√≠tott politikai kamp√°nyt – √≠rja az atlatszo.hu.

9. Csizmadia L√°szl√≥ gyakran hivatkozik arra, hogy a C√ĖF a K√°rp√°t-medence legnagyobb civil szervez√Ķd√©se. (A honlapon olvashat√≥ inform√°ci√≥ szerint eddig 1200 civil szervezet csatlakozott hozz√°juk, ebb√Ķl a k√∂zz√©tett list√°n 240 t√°mogat√≥ szervezet neve olvashat√≥.) Form√°lis csatlakoz√°s, az erre vonatkoz√≥ sz√°nd√©kot kinyilv√°n√≠t√≥ dokumentum nincs, mind√∂ssze egy n√©h√°ny mez√Ķb√Ķl √°ll√≥, online kit√∂ltend√Ķ √Ľrlap, √≠gy az egyetlen b√°rki sz√°m√°ra el√©rhet√Ķ – megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ hiteles√©g√Ľ – nyilv√°ntart√°s a honlapon tal√°lhat√≥ lista.

10. Az √∂nmag√°t a civil t√°rsadalom, a K√°rp√°t-medencei magyars√°g legitim k√©pvisel√Ķjek√©nt megjelen√≠t√Ķ C√ĖF ugyanakkor honlapj√°n sz√°mos olyan tagszervezettel b√ľszk√©lkedik, amelyek az atlatszo.hu szerkeszt√Ķs√©g√©nek a k√©rd√©s√©re v√°laszolva meger√Ķs√≠tett√©k, hogy nem csatlakoztak a C√ĖF-h√∂z.

11. √ćgy p√©ld√°ul sem az Orvosi Kamara, sem a Reform√°tus Egyh√°z, sem az Evang√©likus Egyh√°z, sem a Munk√°stan√°csok, sem sz√°mos tov√°bbi, a szervezet honlapj√°n felsorolt t√°rsadalmi szervezet nem csatlakozott a B√©kemenetet √©s kamp√°nyait jegyz√Ķ Civil √Ėsszefog√°s F√≥rumhoz – √°ll√≠tja az atlatszo.hu.

12. A 240 nevet tartalmaz√≥ list√°n van viszont 17 olyan szervezetet, (- a list√°n szerepl√Ķ szervezetek 8%-a – )amelyekr√Ķl az interneten semmilyen √©rdemi inform√°ci√≥ nem √©rhet√Ķ el, illetve a C√ĖF honlapj√°n k√≠v√ľl egy√°ltal√°n eml√≠tve sincs a nev√ľk sehol.
http://mariablogj...gas-forum/

http://atlatszo.h...nai-ellen/

M√©gis Fidesz-tag? Zavarba j√∂tt a B√©kemenet f√Ķcivilje

Zavarba hoztuk Csizmadia L√°szl√≥t, a B√©kemenet f√Ķszervez√Ķj√©t. M√≠g a STOPnak adott legut√≥bbi interj√ļj√°ban hat√°rozottan √°ll√≠totta: nem tagja a Fidesznek, √≠gy m√©lt√°n nevezi mag√°t √©s mozgalm√°t civilnek, addig a birtokunkba ker√ľlt bizony√≠t√©kok szerint k√©tszer is felvett√©k a p√°rtba.

Az ellentmond√°sos t√∂rt√©net 2010 nyar√°ra ny√ļlik vissza. Az akkori sajt√≥besz√°mol√≥k szerint az orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sokat k√∂vet√Ķen, √°m az √∂nkorm√°nyzati el√Ķtt a Fidesz legfels√Ķ vezet√©se feloszlatta a p√°rt XI. ker√ľleti csoportj√°t, mivel t√∂bb hatalmi centrum alakult ki benne, emellett a helyi eln√∂k √©s a test√ľleti frakci√≥vezet√Ķ √©vek √≥ta viaskodott a vezet√Ķ szerep√©rt. Szem√©lyesen Orb√°n Viktor p√°rteln√∂k terjesztette el√Ķ a csoport feloszlat√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ ind√≠tv√°nyt, amelyben kijelentette: "a ker√ľleti csoport √∂t r√©szre szakadt, az ebb√Ķl ad√≥d√≥ sz√©th√ļz√°s √©s ellen√©rdekelts√©g akad√°lyozza az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sra val√≥ sikeres felk√©sz√ľl√©st" - Kupper Andr√°s, a ker√ľleti frakci√≥vezet√Ķ besz√°mol√≥ja szerint. Az ellent√©t akkora volt, hogy m√©g a polg√°rmester-jel√∂lt szem√©ly√©nek kiv√°laszt√°s√°ban sem siker√ľlt d√Ľl√Ķre jutniuk.

A p√°rt v√©g√ľl a ker√ľletb√Ķl parlamenti mand√°tumot szerz√Ķ Simicsk√≥ Istv√°nt - most sport√ľgyi √°llamtitk√°r - b√≠zta meg a rendrak√°ssal. Az √∂sszer√°z√°s gyorsan siker√ľlt, hisz a j√ļliusi feloszlat√°st k√∂vet√Ķen augusztus 3-√°n m√°r a Fidesz Orsz√°gos V√°lasztm√°ny√°nak eln√∂ke, vagyis K√∂v√©r L√°szl√≥ hagyta j√≥v√° az √ļjra a p√°rtba l√©ptetett tagok n√©vsor√°t. A lista 56. hely√©n dr. Csizmadia L√°szl√≥ neve olvashat√≥, mint a kor√°bbi √©s az √ļjraszervezett p√°rtsejt tagja. Vagyis √∂sszesen k√©tszer vette soraiba a korm√°nyp√°rt a f√Ķcivilt. (A dokumentum megtekint√©s√©√©rt kattintson ide!)

www.stop.hu/dokumentumok/fidesz_csizmadia.jpg

Term√©szetesen megkerest√ľk az √ľggyel kapcsolatban Csizmadia L√°szl√≥t is, eml√©kezet√©be id√©zve legut√≥bbi mondatait: "√Čn nem Fidesz tag, hanem nyugd√≠jas vagyok". A Civil √Ėsszefog√°s F√≥rum t√°rssz√≥viv√Ķje √©s a B√©kemenetek mindenkori szervez√Ķje el√Ķsz√∂r kijelentette: nem tud Fidesz-tags√°g√°r√≥l, nem rendelkezik p√°rttags√°gi k√∂nyvvel. Ezt k√∂vet√Ķen azonban jelezte: az √ľggyel kapcsolatos mondatainak k√∂zl√©s√©hez nem j√°rul hozz√°. Amennyiben ezt m√©gis megtenn√©nk, √ļgy a j√∂v√Ķben t√∂bbet nem nyilatkozik lapunknak. Ezt nem kock√°ztatn√°nk, annyi azonban tal√°n el√°rulhat√≥: Csizmadia L√°szl√≥ visszah√≠vott benn√ľnket √©s pontos felvil√°gos√≠t√°st k√©rt a mell√©kelt dokumentumr√≥l, mondv√°n: √Ķ is ut√°na akar j√°rni az √ľgynek.

Amennyiben sikerrel jár és tisztázza párttagságra vonatkozó viszonyát, álláspontjának ismertetésére állunk rendelkezésére.
http://www.stop.h...e/1121420/

H√©tpr√≥b√°s politikusok kukucsk√°lnak ki az √ļj civilek m√∂g√ľl
http://www.origo....menet.html
#2 | Vizilo - 2013. augusztus 10. 18:56:47
Alakul ez lassan..))
#3 | postaimre - 2013. augusztus 10. 19:31:40
Kam√©leon, nagyon szeretn√©k, ha m√°r √ļgy tekinten√©m, hogy "h√°zhoz" j√∂nnek, de nagy t√©ved√©s. SzSZM ilyen √©rtelemben egy "nemzeti p√∂ce", de j√≥l ir√°ny√≠tott akci√≥kkal cion√©k a m√©di√°t ide tudj√°k ir√°ny√≠tani. Itt azt√°n t√©nyleg nincs kivel "√∂sszefogni". Ja, nem is teszek er√Ķfesz√≠t√©st. Aki akar valamit, majd sz√≥l, de ink√°bb hallgat, mert amit akar, azt nem √Ķ akarja, hanem valaki m√°s, aki tudja, hogy ezzel mi a c√©lja.

Mutatok egy példát és te érted is.


Brazil vezet√Ķje lesz a WTO-nak
Czifra Dóra
2013. m√°jus 8., szerda
A brazil diplomata √©s k√∂zgazd√°sz, Roberto Azevedo lesz a Kereskedelmi Vil√°gszervezet (WTO) f√Ķigazgat√≥ja szeptember 1-j√©t√Ķl. Azevedo a francia Pascal Lamyt v√°ltja a poszton √©s √≠gy √Ķ lesz az int√©zm√©ny els√Ķ latin-amerikai vezet√Ķje.

Amint arr√≥l kor√°bban besz√°moltunk, Roberto Azevedo - aki 2008 √≥ta Braz√≠lia WTO-nagyk√∂vete - a kor√°bbi mexik√≥i gazdas√°gi miniszterrel, Herminio Blancoval k√ľzd√∂tt a poszt√©rt.

A kiv√°laszt√°si folyamat hat h√≥napig tartott, kilenc es√©lyes jel√∂lttel, amelyek k√∂z√ľl csak Azevedo √©s Blanco jutottak el a v√©gs√Ķ fordul√≥ig. Annak ellen√©re, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ egys√©gesen Blanc√≥t t√°mogatta, v√©g√ľl a brazil jel√∂lt nyerte el a posztot.

http://kitekinto....gZzXuF_V0w

Ugye ne mondjam nektek, mit jelent a BRICS? Na, elb√≠r p√°r matric√°t √©s √∂r√ľl a tiltakoz√°snak is.
#4 | postaimre - 2013. augusztus 10. 20:28:04
Dermeszt√Ķ j√≥slat: megism√©tl√Ķdhet az 1987-es t√Ķzsdekrach


Megosztotta a nyilv√°noss√°ggal legfrissebb v√©lem√©ny√©t a r√©szv√©nypiacokkal kapcsolatban a neves befektet√Ķ, Marc Faber, aki igen meglep√Ķ kijelent√©st tett: az √©v m√°sodik fel√©ben az 1987-hez hasonl√≥ t√Ķzsdei √∂sszeoml√°sra sz√°m√≠t - √≠rja a CNBC.

Padlót foghatunk

Az idei √©vben az S&P 500 index mintegy 20%-os emelked√©st tudott felmutatni, ami ak√°rhogy is n√©zz√ľk, igencsak impoz√°ns teljes√≠tm√©ny. Ha azonban megn√©zz√ľk az 1987-es √©vet, ebben az id√Ķszakban a piac m√©g enn√©l is jobb eredm√©nyt mutatott, t√∂bb mint 30%-os er√Ķs√∂d√©s volt megfigyelhet√Ķ.
http://www.portfo...aggregator
#5 | kincses - 2013. augusztus 10. 20:34:16
beomlasztják a dollárt, vagy/és már megegyeztek Kínával és Oroszországgal? kéne már a nemlufi pénz?
#6 | 9323 - 2013. augusztus 10. 21:44:15
Hahaha jól kidekorálták :D
#7 | vihar - 2013. augusztus 11. 11:00:31
√Čp√ľleteket dekor√°lni? Legal√°bb a tulajdonosaik nev√©t is kirajzoln√°k, hogy tudn√°nk kik az igazi okoz√≥k... N√©v, c√≠m, csal√°dtagok ...
#8 | Kore - 2013. augusztus 11. 11:30:55
Sajnos, a C√ĖF n√Ķcije becserk√©szte kedvenc l√°tnokn√Ķmet is √ļgy kb. 2,5 - 3 (?) √©vvel ezel√Ķtt. Az√≥ta nem kerestem,
így nem tudom mi lehet vele.
#9 | Kameleon - 2013. augusztus 11. 13:03:49
Toborz√≥ NEMZETGY√õL√ČSRE, 2013. augusztus 19-20., Budapest


YouTube Videů


#10 | postaimre - 2013. augusztus 11. 13:13:46
Kaméleon, ez egy vörös zászló? Rajta egy fehér korona, rajta fekete felírat...már majdnem svájcisapka lesz, ahogy gyurcsótány nevezte és persze még a végé összejön a "végképp eltörölni" jelszó is. De jól van ez így! A sarlót meg a kalapácsot a maci hozza magával.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.