Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az amerikai külügyminisztérium vallási közösségekkel foglalkozó irodát hozott létre


Hûha, ezek a "vallások" tán nem a júdaizmus nyilt felszámolása irányába pálfordulnak? Ábrahám-hitizmus, mi? De ki is volt Ábrám? Az Egyesült Államok külügyminisztériuma külön irodát hívott életre, amelynek célja, hogy szorosabbra fûzze a kormány kapcsolatát a világ vallási közösségeivel.

John Kerry amerikai külügyminiszter bejelentette csütörtökön, hogy minisztériumán belül létrehozott egy osztályt, amely a vallási alapú közösségek kezdeményezéseivel foglalkozik. Az iroda célja, hogy "jobban összekapcsolódjunk a világ sokféle hitközösségével annak érdekében, hogy együtt oldjuk meg a globális kihívásokat" - mondta Kerry.

"Az ábrahámi vallásoknak - a kereszténységnek, a judaizmusnak és az iszlámnak - közös alapjai vannak, sõt az ábrahámi vallásoknak és a többi hitrendszernek és filozófiának is, legyen szó akár a hinduizmusról vagy a konfucianizmusról, vagy bármely más törekvésrõl, amely arra irányul, hogy megértsük létünket ezen a bolygón, és közelebb kerüljünk valami magasabb rendûhöz" - tette hozzá a külügyminiszter.

Az iroda vezetõje Shaun Casey lesz, aki a következõképpen fogalmazott: "Azzal, ahogyan az egyházi és vallási vezetõk formálják a környezetüket, hatással vannak az amerikai külpolitikára is. Az Egyesült Államok számára létfontosságú, hogy megértse, és be is vonja õket a diplomáciába és a fejlesztési folyamatokba" - jelentette ki.
Link

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.