Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orsz√°gnak nevezte az iszl√°mot az ausztr√°l Sarah Palin


Ez nem "elsz√≥l√°s" ugye? Iszl√°m Kalif√°tus? A zsid√≥knak nevezett rohadt b√Ľnband√°nak meg a sok-sok giga-J√©zus szobor ad majd √ļtmutat√°st? A talmudot meg betiltj√°k, vagy M√≥zesb√Ķl Tothm√≥zes lesz v√©gre √ļjra? √Ābrah√°mit√°k, sorakoz√≥, t√©rdre, im√°mhoz! A m√ľezzin sz√≥lott! √Ėsszesen k√©t napig kamp√°nyolt a 27 √©ves Stephanie Banister. Egy interj√ļban az iszl√°mra mint orsz√°gra hivatkozott, a zsid√≥kr√≥l pedig kijelentette, hogy hisznek J√©zusban.


√Ėsszesen k√©t napig kamp√°nyolt a 27 √©ves Stephanie Banister, az ausztr√°l bev√°ndorl√°sellenes Egy Nemzet P√°rt k√©pvisel√Ķjel√∂ltje.

- Nem ellenzem az iszl√°mot mint orsz√°got, de t√©nyleg √ļgy √©rzem, hogy a t√∂rv√©nyeiket nem kellene sz√≠vesen l√°tnunk itt, Ausztr√°li√°ban – hangzott az egyik omin√≥zus mondat, mely ut√°n a szerd√°n a m√©di√°ban deb√ľt√°l√≥ Banister csak √ļgy kapta a g√ļnyol√≥d√≥ √ľzeneteket. A fiatal k√©pvisel√Ķjel√∂lt a 7News-nak adott interj√ļ sor√°n rosszul haszn√°lta a „haram” sz√≥t is, amely „tiltottat” jelent, √©s amely alatt val√≥sz√≠n√Ľleg „Kor√°nt” √©rtett. A k√©t gyerekes fiatal n√Ķ utalt arra is, hogy a zsid√≥k J√©zust k√∂vetik.

A halal √©teleket is betiltani k√≠v√°n√≥ k√©pvisel√Ķjel√∂ltre egy√©bk√©nt letart√≥ztat√°sakor figyeltek fel el√Ķsz√∂r: „A halal √©lelmiszerrel a terrorizmust finansz√≠rozz√°k” felirat√ļ matric√°kat ragasztgatott egy √°ruh√°zban a Nestl√© term√©keire.


Az ausztr√°l Sarah Palinnak titul√°lt k√©pvisel√Ķjel√∂lt kijelentette, hogy f√©lre√©rtelmezt√©k √©s kiforgatt√°k a szavait. A p√°rt vezet√Ķje, Jim Savage elmondta, hogy tov√°bbra is teljes t√°mogat√°sukat √©lvezi a k√©pvisel√Ķjel√∂lts√©gr√Ķl lemond√≥ Banister, akit azzal mentegetett, hogy az √Ķt √©s csal√°dj√°t √©r√Ķ fenyeget√©sek miatt √≥ri√°si nyom√°s van rajta.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | No Shadow Government - 2013. augusztus 11. 15:18:05
Ausztráliának is megvan az elszólómestere,meg Magyarországnak is:http://www.youtub...vJzw_Z55eE
#2 | Perje - 2013. augusztus 11. 23:10:49
Az" okos" assszony m√°t√≥l m√°r nem kamp√°nyol tov√°bb. M√°r nem tudta elmondani, hogy szivesen elfogadna egy iszlam-abad-megh√≠v√°st, csak ne hal√°l √©telt szolg√°ljanak fel. Ink√°bb k√≥ser v√°g√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ h√ļst, mert az kev√©sb√© sokkolna a haszon√°llatokat.
De vajon mit√Ķl j√∂vend√∂lte meg, hogy a zsid√≥k J√©zust k√∂vetik? √ē m√°r tudhat valamit.s_*_aha

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.