Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy kis hírszerzés :)


Szió, beszélgettünk..., és mondja a KBHtól mondták, hogy nem az a baj Snowdennel, h minden embert gyakorlatilag lefigyelt az USA közösségi oldalakon stb. és ezt elmondta, hanem az, hogy Kínától kezdve Európáig minden hadsereget a technikai stb dolgaikat a katonaságoknak, titkosszolgálatoknak részletekbe menõen lefigyelték, illetve próbálták lefigyelni, és ez a komolyabb probléma, mert errõl vannak neki részletes dokumentumai. Na és ezeket az infókat ezen országok katonai információiról átadta Putyinnak....
Azt tudtad, hogy a Volksbankot nemrégiben Magyarországon felvásárolták az oroszok? Minden dolgozót elküldtek vezetõket-ügyfélszolgálatosokat-takarítókat, a biztonsági céget lecserélték. Kíváncsi vagyok milyen biztonsági céggel dolgozhatnak, mivel az is egy félkatonai lerakatszerv, mint izraelnek az Inkál és a többi.
Képzeld, mondta még ..., hogy a magyar szolnoki desszantos alakulat a legjobb a világon, és egyedül rájuk lehet büszke a honvédség. Illetve azt is mondta, hogy ugye tudom, hogy a magyarokat "tartják", velünk valami cél és feladat van- amit õ sem tud mi -de minket nem engednek elpusztítani, hiába támadnak a környezõ országokban a zsidók és bérenceik...Ezért is van hazánknak most a világpolitikai események alakulásában annyi szerepe. (remélem nem csak a gének miatt kellünk.) + ...i szerint -mivel beszélget velük - a tek is két részre oszlik: a nagyarcú zsidópártiakra, és a normálisan gondolkodó magyarokra. Ezután jelentkezem hírszerzõnek :) Szerintem az nbh+tek már biztos sok okosságot vett át a hírszezésemibõl...de én csak a magyar nemzetet akarom szolgálni a híreimmel, a többi mind bekaphatja!!! :)

Hozzászólások


#1 | Kore - 2013. augusztus 11. 11:23:55
Helyes, ez amolyan "sors" keze lehet, hogy a rengeteg alantas szándékkal szerzett költséges infó akkurátusan összesítve a másik oldalt fogja felvilágosítani.
Már a kínaiak elsõ Putyin-figyelmeztetését is ennek tudtam be.
Ez a bankos hír ugye a Sperbank idetelepítés elõzetese lehetett?
A magyarokat "tartják"...
Jó lenne, ha ezt a préselõink is sejtenék, mielõtt a belõlünk csinálandó levélgyûjteményt végleg kiszárítanák!
#2 | postaimre - 2013. augusztus 11. 14:56:44
Forradalmi megfigyelõrendszert fejleszt magyar cég

Arcfelismerõ és -azonosító megfigyelõrendszert fejleszt a magyar tulajdonú Young B.T.S. Kft.

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása címû pályázat közremûködésével készül a Young B.T.S. Kft. új fejlesztése, amelynek célja egy, a lakosságnak és az iparnak egyaránt használható speciális képességû videó megfigyelést és elemzést támogató hardver, illetve szoftver rendszer létrehozása. A 243 millió forint állami támogatásban részesülõ, egyedi képfeldolgozás és HW megoldásra épülõ "A rendszerbe csatolt (IP) kamerák képein az emberi arcokat nagy pontossággal felismerni és azonosítani képes szoftver és eszköz fejlesztése" címû kutatás-fejlesztési projekt 8 új munkahelyet teremt - közölte a társaság.
Pályázati hírek

Milliárdok munkahelyi képzésre - erre érdemes pályázni
Egyszerû trükkel spórol 150 milliárdot idén a kormány
Önerõ nélkül is jöhet az uniós támogatás

Az 1992-ben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú Young B.T.S. Kft. az elmúlt 20 évben az IT infrastruktúra piac meghatározó szereplõjévé vált, és új fejlesztésével a videó megfigyelõ rendszerek gyártóinak/szolgáltatóinak piacára kíván belépni. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló, 2013 júliusában elindult fejlesztés eredményeként, úgy a lakossági, mind az üzleti felhasználók egyedi képfeldolgozási képességû hardver/szoftver rendszerhez juthatnak hozzá.

A projekt célja olyan egyedi képfeldolgozó eljárások kifejlesztése, amelyek - a szintén a projekt folyamán kifejlesztendõ speciális hardver egységen- nagy hatékonysággal tudják a beérkezõ nagyfelbontású videó folyamokat elemezni és csak a felhasználó által konfigurálható kiemelendõ elemeket továbbítani a központba. A kialakítandó rendszer egyik egyedi jellemzõje a mély képfeldolgozási képességekben és az ezeket rugalmasan konfigurálhatóvá tévõ HW/SW megoldásokban rejlik - írta közleményében a cég. Egy másik egyedi vonás a központi egység felhõ alapú architektúrája, melynek köszönhetõen úgy a lakossági, mind az üzleti szegmensben versenyképes SaaS (Szoftver mint szolgáltatás) alapú szolgáltatást lehet nyújtani.
A fejlesztésnek köszönhetõen a vállalatok és a lakosság számára is elérhetõvé válik a nagyfelbontású intelligens videó megfigyelés. Az erre épülõ szolgáltatások (például marketing célú tömegelemzés, arc alapú azonosítás/követés, intelligens eseménydetektálás) olyan lehetõségeket biztosítanak, melyek ma még csak néhány nagyon magas árfekvésû rendszerben érhetõek el.
http://www.napi.h...61675.html
#3 | Kameleon - 2013. augusztus 11. 19:41:59
Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver

Bogár László, a szélsõséges nézeteirõl híres közgazdász ismét érdekes megnyilvánulást tett, ezúttal a Széles Gábor birodalmához tartozó Echo Tv értékes perceit tisztelte meg véleményével.

"Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végzõ pusztító világerõ, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen." Az idézett szöveg a közgazdász "Polgárháború külföldi megrendelésre" címû munkájából való, ugyanis szerinte a magyarországi széthúzó, kirekesztõ magatartás, a fokozódó gyûlölet még véletlenül sem a jelenlegi kormánypárt és az attól jobbra esõk produktuma, hiszen, ezek amúgy végtelenül békés emberek. Nem, itt bizony az aljas külföld akarja egymásnak ugrasztani a magyarokat. Igaz, hogy Bogár Lászlónak és barátainak egyéni véleménye van arról is, hogy kik lehetnek a magyarok. A logika viszont itt borul, hiszen, ha csak õk a magyarok, akkor mitõl polgárháború. Ha pedig elismerik, hogy mindenki magyar, nem csupán azok, akiket ott jobbon annak tartanak, akkor mi is a probléma?

Teljes káosz.

Szóval Bogár László, akinek elhíresült kijelentését, azaz, hogy legalább az ország harmadát igenis az út szélén kell hagyni (esetleg árokba rugdosni, hogy ne csúfítsák a magyar horizontot), most a cigányságot tömegpusztító fegyverként jellemzi, amelyet a magyarság ellen irányítanak. Ez után a mondat után, csak egy kérdésem van: ki is akar itt polgárháborút, és ki operál a széthúzással?

Köszönöm, leülhet.
http://www.hirhat...to-fegyver

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.