Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szervezetten vadásznak homoszexuálisokra az orosz neonácik


most.444.hu/assets/sites/2/60f9981ef92f11e29d5922000ae91047_7.jpg

A tisztogatás gõzerõvel megindult!

Oroszországban nemrég olyan törvényt fogadtak el, ami alapján könnyen el lehet ítélni a homoszexuális embereket.
Az országban közben egyre gyakoribbá válnak a melegek elleni súlyos bûncselekmények.

Ezek közül többet egy hivatalosan a pedofilok ellen létrejött csoport szervezett.
Oroszországban nemrég olyan törvényt fogadtak el, ami alapján könnyen el lehet ítélni a homoszexuális embereket.

A törvényi keret

A júliusban elfogadott, a homoszexuális propagandát betiltó törvény gyakorlatilag lehetõvé teszi, hogy bárkit, aki homoszexuálisnak tûnõ viselkedést folytat (ehhez elég egy azonos nemû ember kezét fogni köztéren), vagy pedig a homoszexualitást támogató tevékenységet végez (ehhez meg elég egy szivárványszínû zászlót vagy kitûzõt viselni), elõ lehessen állítani és pénzbüntetésre vagy elzárásra lehessen ítélni. De akár már azért is, ha valaki csak arról mer beszélni, hogy a heteroszexuális és a homoszexuális kapcsolatok társadalmilag egyenértékûek.

A törvénybõl fakadó konkrét intézkedések önmagukban is gyomorforgatóak, de az egésznek a társadalmi hatása az igazán veszélyes. A törvény ugyanis állami bátorítást nyújt azoknak a szélsõjobboldali fiataloknak, akik eddig is sorra követtek el homofób bûncselekményeket.

Az orosz közösségi oldalakon egyre több olyan videó bukkan fel, amin szélsõjobboldali csoportok ejtenek túszul meleg fiatalokat. A megkötözött férfiakat különféle megalázó szituációban fényképezik le, vizeletet öntenek rájuk, nem ritkán pedig meg is verik és kínozzák õket.

Az ötletgazda

A támadásokat online szervezõdõ csoportok viszik végbe, az egész mögött értelmi szerzõként pedig az egyik legismertebb orosz szélsõjobboldali aktivista, Alexander Marcinkevics áll.

Marcinkevics nemrég szabadult a börtönbõl, ahol rasszista gyûlölet-bûncselekmény miatt ült három és fél évet. 2006-ban pár társával a Ku-Klux-Klan egyenruhájára hasonlító öltözéket viselve felvettek egy jelenetet, amin eljátszottak, hogy felakasztanak egy ázsiai drogkereskedõt.

A több ismert neonáci szervezetben is megfordult Marcinkevics szabadulása után mozgalmat szervezett, aminek célja egy új, "egészségesebb" Oroszország megteremtése. A tagok számára szigorúan tilos az alkohol és a kábítószer fogyasztása, nagy presztízst tulajdonítanak a testépítésnek, Marcinkevics pedig elõszeretettel tetszeleg a morális vezetõ szerepében, mellesleg pedig rengeteg félmeztelen képet posztol magáról Instangramra.

A szervezet több "társadalmi projektet" is futtat, ezek közül a legismertebb az Occupy Pedofília. A hivatalos koncepció szerint a csoport pedofilok levadászására jött létre. Kamu hirdetéseket tettek fel a netre, a fiatalokkal szexelni akaró jelentkezõket elcsalták egy lakásba, megkötözték, megalázták és vallatták õket, közben pedig az egészet videóra vették. Majd kirakták az internetre, és hamar nagyon népszerûvé váltak országszerte.

Akcióiknak hatalmas sikere lett az orosz közösségi oldalakon, megalakult a testvérszervezetük is, Occupy Gerontofília néven, aminek tagjai meg az idõsekkel pénzért lefekvõ fiatalokat találták meg célpontnak.

Bár önmagában a pedofilok lebuktatása abszolút helyénvaló cselekedet lenne, az önbíráskodás és a bizonyítékok megbízhatatlansága miatt már ekkor is voltak kritikusai a szervezetnek.

Az idõben elõrehaladva azonban egészen máshova helyezõdtek a hangsúlyok, és mostanra úgy fest, hogy a pedofilvadászat csak fedõsztori volt, ami mögé bújva a szervezet tagjai fiatal meleg férfiakat és tinédzsereket terrorizálnak és kínoznak meg országszerte.

Az Occupy Pedofília mára igazi ernyõszervezetté vált: az országban az orosz közösségi oldalon, a VK.ru-n található információk szerint több száz önszervezõdõ militáns csoport mûködik, melyek vezetõi közül sokan nem is ismerik személyesen Marcinkevicset, csupán példaként tekintenek munkásságára.

Szafarik

A szervezetek oldalaira rendszeresen kerülnek fel képek és videók a támadásokról, vagy ahogy a tagok szeretik nevezni, a szafarikról, és ezen gyakorlatilag mindig fiatal melegek zaklatása és megalázása látható. Bár programjában Marcinkevics szervezete kerüli a nyíltan melegellenes mondatokat, a videókon rendszeresen lehet hallani homofób megjegyzéseket, és egyszerûen túl nyilvánvalóan erre megy ki az egész.

Az utóbbi idõben annyira elbízták magukat, hogy sokszor fényes nappal, közterületen aláznak és vernek meg fiatalokat, miközben az egészet videóra rögzítik.

A húszperces videónak nem csak a vége a felkavaró, amikor a kamera kikapcsolása elõtti pillanatban rugdosni kezdik a fiatalt és leöntik vizelettel (ez majd kigyógyít a homoszexualitásodból, mondják neki közben), hanem maga a vallatás rész is, ahogy kikényszerítik a fiúból, hogy bevallja, pénzért készült lefeküdni egy idõsebb férfival.

A netre kikerülõ videókon a csoportok tagjai általában kerülik az erõszakot, meg bármilyen olyan cselekedetet, amit már az orosz hatóságok sem néznének el nekik. A rendõrség egyelõre nem intézkedett egy ügyben sem, még vádemelés sem történt.

Rendõrökkel is akár

Az minden csoportban közös, hogy hivatalosan a pedofília elleni harc mozgatja õket, de sok tekintetben különböznek. A kijevi szervezetnél például kifejezetten tiltva van a fizikai erõszak, mivel a lelki bántalmazás szerintük hatékonyabb. A hivatalos hatóságokhoz is másképp állnak, az irkutszki szervezet vezetõje például arról beszélt, hogy õk kifejezetten együttmûködnek a rendõrökkel, akik jól ismerik a csoport tagjait.

A helyzetet figyelemmel kísérõ szakértõk egyetért abban, hogy ezek a csoportok nem tudtak volna ennyire megerõsödni, ha nem tapasztalták volna, hogy a kormány és Putyin is hasonlóképpen gondolkodik a homoszexualitásról.

Ha olyan környezetet teremtesz, amiben bizonyos embereket nemzetidegennek vagy erkölcstelennek állítasz be, idõvel lesznek, akik elkezdenek lépéseket tenni ezek ellen az emberek ellen
- mondta például Dimitrj Gorenburg, a CNA think tank orosz szakértõje.

És ezek a lépések egyre szaporodnak Oroszországban. Májusban Volgográd városában halálra égettek egy meleg férfit, de elõbb még üres sörösüvegek segítségével meg is erõszakolták. Pár héttel késõbb az ország keleti részében fekvõ faluban három meleg férfit késeltek halálra.

És közben lehet, hogy megtörtént az elsõ gyilkosság az állítólagos pedofilvadászatok során is. A Spectrum jogvédõ iroda szerint a támadások egyik áldozata belehalt a kínzásokba. A hatóságok ezt egyelõre nem erõsítették meg, az elkövetõ szkinhedek pedig tagadnak. Elmondásuk szerint bár valóban csapdába csalták a férfit, de miután "foglalkoztak" vele, saját lábán távozott.

Az egyik támadó, aki magát Mihailnak nevezte, tagadta, hogy erõszakot alkalmaztak volna a fiatallal szemben. Szerinte csak megalázták, és ezzel visszaterelték a helyes útra. Az internetre kikerült képeken az látszik, hogy az összefestett férfinak egy mûanyag péniszt tartva kellett kart lendítenie a kamerák elõtt.

Mihail elmondta azt is, hogy csak a városukban, a 175 ezres Kamenszk-Uralszkijban 19 embert kaptak el, kik bevallották, hogy pedofilok. Hogy ezt milyen tortúrák elszenvedése után tették meg, arról már nem beszélt.

A képeken szereplõ áldozat sorsáról egyelõre nem tudni semmi biztosat. A rendõrség egy hete tartott házkutatást a csoport több tagjánál, kardokat, machetéket, késeket is lefoglaltak, de vádat nem emeltek senki ellen.

Ez az eset is csak azokat az aktivistákat és emberi jogi szervezetek munkatársait igazolta, akik szerint egyre ijesztõbb irányba mennek a dolgok Oroszországban, amióta a kormány nyíltan fellépett a homoszexuálisok ellen, kimondatlanul szabad utat biztosítva a hasonló akcióknak és a kontrollálatlanul szervezõdõ szabadcsapatoknak.
http://most.444.h...-neonacik/

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. augusztus 22. 22:38:43
8 éves kislányt megerõszakoló pedofilt keresnek Oroszországban. Földön, vízen, levegõben. Egy egész település fogott össze az elfogásáért. Még a mezõt is felégették, hogy elkapják a patkányt. Valahogy így kellene nálunk is üldözni azokat.s_*_gt
http://lenta.ru/n.../astrahan/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.