Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Valóságshow lesz a Marson


Nem 144 ezer? Ha csak úgy eltûnik a közeljövõben egy-egy tetû, az mind a Marsra ment? Egy dán cég szervezi, és már százezren jelentkeztek is a játékra.

Százezren jelentkeztek arra a televíziós valóságshow-ra, amelynek szervezõje, egy dán cég azt ígéri, hogy 2022-ben négy kiválasztott játékost juttat el a Marsra, ahonnan életüket figyelemmel lehet kísérni.

A globalpost.com jelentése szerint a földi élettõl elszakadni vágyók között akadnak diákok, nyugdíjasok, számítógépes szakemberek és fizikoterapeuták is. A valóságshow-t szervezõ Mars One szerint a jelentkezõk a leendõ marsi kolónia elsõ lakói szeretnének lenni.

A dán cég tervei szerint elõször négy játékost akar eljuttatni a vörös bolygóra 2022-ben, aztán pár évvel késõbb további négyet küldene utánuk az új telep benépesítésére.

Bas Lansdorp, a Mars One vezetõje és társalapítója elmondta: még biztos vannak, akik nem küldték el a jelentkezésüket, a bemutatkozó videójukon dolgoznak, vagy nem döntötték el, hogy befizessék-e a jelentkezési díjat, ami az amerikaiak számára 38 dollár (8400 forint). Mint megjegyezte: úgy határozták meg a díjat, hogy az elég magas legyen, hogy kiszûrje a valóban jelentkezni akarókat, de azért bárki megengedhesse magának.

Az elsõ Mars-show költsége elérheti a hatmilliárd dollárt, amit a Mars One szponzoroktól, és a valóságshow közvetítési jogdíjaiból akar fedezni.
Link

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.