Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megvesztegetik az orvosokat a gyógyszeripari cégek


Hát persze és men csak ott, hanem mindenhol és nem csak a Sanofi, hanem mindegyik..., az olaj és a gyógyszar egy lepárlóban készül. Peking nyomozást rendelt el a francia Sanofi gyógyszeripari vállalatot érintõ vesztegetési ügyben. A hatóságok gyanúját egy dél-kínai üzleti napilapnak nyilatkozó ismeretlen keltette fel - számolt be a kínai média a hétvégén.

A kantoni lapban szereplõ állítások szerint a Sanofi összesen 1,69 millió jüan (61 millió forint) kenõpénzt fizetett 79 kórház 503 orvosának Pekingben, Sanghajban, Kantonban és Hangcsouban még 2007-ben "kutatásban való részvételükért".

A fõvárosi egészségügyi felügyelet a fegyelmi hatósággal együtt megkezdte a vizsgálatot. Egyelõre azt keresik, hogy az állítólagos klinikai tesztekrõl készültek-e jelentések és van-e hozzájuk kapcsolódó beteglista.
Infinety network
A Sanofi közleményében jelezte, hogy a vádat "nagyon komolyan veszi", s maga is lépéseket tett a részletek kiderítésére. Kijelentette, zéró toleranciával kezeli a vesztegetést.

Az egészségügyet felügyelõ országos hivatal ezzel egy idõben, de konkrét cégek, ügyek említésének mellõzésével közölte, hogy fokozottan fognak törekedni a gyógyszeripart érintõ és az egészségügyi szektorra kiterjedõ vesztegetések megfékezésére; szigorú büntetéseket helyeztek kilátásba.

Az illetékesek feketelistát készülnek összeállítani a korrupcióba keveredett cégekrõl és magánszemélyekrõl.

A brit gyógyszeripari órás, a GlaxoSmithKline (GSK) ellen július eleje óta folyamatban van egy kiterjedt - vesztegetésekkel és adócsalással összefüggõ - vizsgálat. Úgy tudni, a kínai hatóságok felkerestek más külföldi iparági vállalatokat is, köztük van a dán Novo Nordisk, az AstraZeneca, az Eli Lilly és a belga UCB is.

Az országos hatóság - szóvivõjének nyilatkozata szerint - arra keres megoldást, hogy miként lehet megszüntetni a közkórházak és az orvosok érdekeltségét a gyógyszergyárakkal történõ együttmûködésben. Elsõ körben az egészségügyi dolgozók fizetésének emelését tûzték ki célul, a gyógyszerekre, orvosi berendezésekre pedig közbeszerzési eljárás elõírását tervezik.
Link

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 12. 12:48:26
Megvesztegetik az orvosokat a gyógyszeripari cégek? Na neeee... még ilyet... hehe..
#2 | apacuka11 - 2013. augusztus 12. 14:45:42
Az én orvosom a mai napig nem érti, miért nem megyek véradásra...(5 évente látom, jogsi miatt,,,)Mondtam neki, gyémántárúú vércsoportot nem lehet holmi sör virsli kategóriában kifolyatni...!s_*_kac
#3 | magyarvagyok - 2013. augusztus 12. 17:12:55
Tombol a maffia-
#4 | vian - 2013. augusztus 12. 20:39:32
John Virapen: Mellékhatás: halál

http://olvasotere...szereszet/

Aki el szeretné olvasni, Alrandra kiadónál most akcióban 900,-Ft

http://www.alexan...ce=kereses

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.