Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A norvég miniszterelnök titokban taxisofõrködött


Hallotta a Mátyás-meséket? Maradhatna a kaptafánál és nem csak õ, de a legtöbb soha nem is dolgozott a szakmájában, már ha van neki egyáltalán. Következtetés? Bárkibõl lehet "bármi". Már nyolc éve nem vezetett Jens Stoltenberg, de most kíváncsi volt, hogy mit gondolnak a választók.

InkognitĂłban taxizott egy dĂ©lutánon keresztĂĽl Jens Stoltenberg norvĂ©g miniszterelnök – Ă­rja a BBC. A mĂ»szakot mĂ©g jĂşniusban vállalta be, mert szerette volna megismerni az átlagszavazĂłk vĂ©lemĂ©nyĂ©t. AzĂ©rt választotta a taxizást, mert azon kevĂ©s helyek egyike, ahol idegenek õszintĂ©n beszĂ©lnek egymás nĂ©zeteirõl.

Stoltenberg napszemüveget, és a norvég taxisok egyenruháját viselte. Most maga hozta nyilvánosságra a taxizást Facebook-oldalán egy videóval, amelyben a rejtett kamerával felvett beszélgetések részletei láthatóak.

A legtöbb utas számára gyorsan feltûnt, hogy taxisukban van valami különös, többen gyorsan észrevették, hogy a miniszterelnök ül a kormánynál. Stoltenberget többen megszólták vezetése miatt, volt, hogy a féket nyomta meg a kuplung helyett, mivel már nyolc éve nem vezetett.

A BBC szerint Stoltenberg nĂ©pszerĂ»nek számĂ­t NorvĂ©giában, de a közvĂ©lemĂ©ny-kutatások szerint le van maradva az ellenzĂ©ki jelölttõl a szeptemberi választás elõtt. Azon mindenesetre nem gondolkozik, hogy taxiskĂ©nt folytassa, ha nem nyeri meg a választást. „Ăšgy gondolom, hogy mind az országnak, mind az utasoknak jobb lenne, ha miniszterelnök lennĂ©k, nem pedig taxisofõr” – mondta.

Forrás: Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. augusztus 12. 07:37:51
Ez lesz a módi! Testöregelés is lesz! Szljatok az orrvégeknek, hogy a miniszterelnök ne hagyja el a biztonsági zónát és a kisérõ kíberek is figyeljenek rá, mert ha judapestre téved, itt megmogyorózzák!

Motozás, razzia Budapesten: titkolózik a rendõrség

Nem árulta el a rendõrség, mi indokolta a vasárnapi fokozott ellenõrzést a fõvárosban, és annak is csak a pesti oldalán. Annyit azonban megtudtunk, hogy más oka is volt a razziának, nemcsak a hivatalos magyarázat, vagyis a közrend és a közbiztonság fenntartása, illetve a jogellenes cselekmények megakadályozása. A rendõrök okmányokat ellenõriztek, utasokat motoztak meg és autókat néztek át.

Éjfélig bárki belefuthatott egy kiadós intézkedésbe a pesti oldalon. A IX. kerületben rendelt el kiemelt vizsgálódást Budapest rendõr-fõkapitánya. Problémamentes esetben 10 perc, negyedóráig tartott az ellenõrzés. A legkellemetlenebb a motozás volt. Mint a bûnözõknek, kezeket a motorháztetõre téve kellett eltûrni a ruha átvizsgálását. A rendõrök egyébként nemcsak a fokozott ellenõrzés alkalmával élhetnek ezzel az eszközzel: bármikor, ha gyanús jelet látnak, megmotozhatják az utasokat, minden külön felhatalmazás nélkül.

http://www.atv.hu...-rendorseg
#2 | mezesmozes - 2013. augusztus 12. 12:38:30
Ez egy derék ember aki nem fél belevágódni a tömegbe és akinek van humorérzéke is.. ezzel szemben nálunk Hajrázorbi király sehová sem megy a pretoriánus gárdája nélkül és milliókat fizet (persze a mi pénzünkbõl), hogy "közvéleménykutató" szélhámos cégek olyanokat mondjanak neki, amit éppen hallani akar.. nem kell mindig mindenkit lehordani, Imre, különösen nem a norvég népet aki sokkal jobban vezeti bárkáját, mint a folyton átbaxott és önmagát marcangoló magyar nép.
#3 | GERRY - 2013. augusztus 12. 15:02:42
mézesmozes - tudod mit látok? Amolyan igazságosztó bajnoknak szereted magad feltünntetni.

Hallotta a Mátyás-meséket? Maradhatna a kaptafánál és nem csak õ, de a legtöbb soha nem is dolgozott a szakmájában, már ha van neki egyáltalán. Következtetés? Bárkibõl lehet "bármi". - Erre te: "...nem kell mindig mindenkit lehordani, Imre..."

A vicces norvég fiú dolgozott 8 órát ...azaz eljátszadozott egy kicsit, hogy megtudja mi az emberek véleménye róla.. - tényleg derék ember. Amúgy nem olvasom, hogy a norvég népet megsértette volna valaki.

mózikám, nagyon leamortizálódtál a jobbik lobogó kihordási ideje alatt. Elvetéltél spontán, túlélted, de ma már nem lehet felfedezni benned azt a régi értelmes embert aki voltál.

...valamint a másik (origo-s cikknél) is direkt Imrének címzed az ejnye bejnyédet.

Ha nagyon nevelni akarod, akkor azt javaslom, írd össze a problémáidat egy levélben és küldd el neki - talán megfogadja intelmeidet.

s_*_mai
#4 | 9323 - 2013. augusztus 12. 15:33:09
A bûnõrség valószínûleg a plakátragasztókat kereshette, vagy õket is.
#5 | VaLa - 2013. augusztus 12. 15:48:36
YouTube Videó
#6 | apacuka11 - 2013. augusztus 12. 16:12:40
"Már nyolc éve nem vezetett Jens Stoltenberg, de most kíváncsi volt, hogy mit gondolnak a választók."
Azééé nyóc év alatt változott ám a vezetési rutin...!
Gerry mi a bánatosak mézest bántod, mikor a mozest is lehet...!:D
#7 | mezesmozes - 2013. augusztus 12. 16:20:49
Nem fütyültelek Gerry-kém.. grüezi.
#8 | kukackac - 2013. augusztus 12. 21:16:43
www.ize.hu/_files/pics/00025/00025120.gif
#9 | No Shadow Government - 2013. augusztus 13. 10:12:26
Ez egy ember,na.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.