Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lázár: Csányi az ország elsõ számú uzsorása


gyalu hívta fel a cikkre a figyelmemet amit el is olvastam, aztán - nem bírván magammal - úgy döntöttem megmutatom nektek Lázárka igazi arcát, egy olyan pillanatában amikor a lelke visszfénye is tükrözödik a vonásain...

Délelõtti sajtótákoztatóján Lázár János újságírói kérdésre reagálva durván visszaszólt Csányi Sándor néhány nappal ezelõtti "kiszólására".

Az én kamerám így mutatta meg a pillanatot (szerintem nagyon haragudhat csúnya Csányira a saját veszteséges üzletei miatt):


Lázár azt mondta, a sajtĂłbĂłl Ă©rtesĂĽlt Csányi szavairĂłl, “nem jellemzõ, hogy találkoznĂ©k Csányi Sándorral. Nincs más választásom, mint ennek a lesajnálĂł mondatnak a tudomásul vĂ©tele, hiszen mĂ©gis csak õ az ország elsõ számĂş uzsorása”, aki “a devizahitelesektõl szerzett milliárdjaival páváskodik” – Ă­rja az atv.hu.

Lázár gunyorosan azt mondta, egy ilyen ember kijelentĂ©seit tudomásul kell venni. KĂ©sõbb, egy bankokkal kapcsolatos kĂ©rdĂ©snĂ©l megjegyezte az ĂşjságĂ­rĂłnak: “látja, az elõbb megmutattam, mekkora barátja vagyok a bankoknak, kĂ©rdezzen nyugodtan”.

Csányi Sándor július végén egy szûk körû sajtótájékoztatóján számolt be az OTP-részvényei eladásának okairól, gazdasági terveirõl és az egészségi állapotával kapcsolatban felmerült találgatások valóságalapjáról. Elmondta, hogy nem kíván visszavonulni, az OTP-t pedig Európa három legbiztonságosabb bankja közé sorolta.

Az utóbbi idõben õt ért sajtótámadásokról is beszélt, és szóba hozta Lázár János államtitkárt is, aki a közelmúltban gazdasági túlhatalommal vádolta õt. Csányi ezzel kapcsolatban mindössze annyit mondott: Lázár János tehetséges politikus, ez jól látszik a trafikügy kezelésében is.

Forrás: Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2013. augusztus 14. 06:25:13
Feljelenti Csányi Sándor Lázár Jánost - írja az Index. Az OTP elnöke büntetõfeljelentést tesz a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár ellen, és polgári pert is indít ellene. Lázár a távirati iroda érdeklõdésére azt mondta, a bíróság elõtt is vállalja a felelõsséget szavaiért....

s_*_kac - http://mno.hu/bel...l_20130813
#12 | GERRY - 2013. augusztus 14. 06:49:04
ezt nem hagyom ki: Varánusz blogjáról:

Lézer Dzsonni vendetta edisön 2.0

Lázár János nem az a finomkodó elegáns gyerek. Ha belegázolnak az önérzetébe akkor aztán elszabadul a pokol, és vagy a sameszaival intézteti amúgy kurucinfósan újságba névvel, címmel, telefonszámmal a rohattellenséget, vagy õ maga intézi, mi van, mi, ki a kisfiú, te legnagyobb uzsorás páva****? - módon, mert annak azért picit nagyobb az élvezeti értéke. Végül is az emberi méltóság legnagyobb barátja hogy másképp is csinálhatta volna ezt az egészet? Elvégre a rinyaáriájában még azt énekelte, hogy: "minden közéleti szereplõt megillet az emberi méltóság, függetlenül attól, hogy melyik politikai párthoz tartozik, helyi vagy országos szinten végzi tevékenységét" - de ezek szerint ez mondjuk egy bankár-földoligarcha-MLSZ elnökre nem vonatkozik. Sõt, lehet azon kacarászni, hogy höhö, ezért biztos beperel. Én mondjuk inkább azon röhögnék, ha a peren kívül leboltolt 500 ezret Csányi felajánlaná a Lázár családnak Jánoska illemtanárának költségeire.

m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/l%C3%A1z%C3%A1rj%C3%A1nos3.jpg

Mennyivel másabb lett volna ez az egész egy nemzetiesre nyírt hungaromém bajusszal, mint ezzel szegény ember dzsordzsmájkele stílusú borostával elõadva. Így Csányi nem csak azon röhöghet, hogy Lézer régen kisfiú lesz megint, mikor õ még mindig a legnagyobb oligarchája az országnak, hanem még ezen és a szõrmentén készült számtalan mémen is.

Bár talán nem kéne elmennünk szó nélkül az esemény mellett sem, amin Lézer törött sörösüveget rántott. Könnyen lehet jelzésértékû Csányinak, hogy pont az NFÜ átalakításról és az uniós támogatások szétosztásáról szóló sajttájon üzent hadat ez a blokkolt lézer kuruc. Csányi eddig az agrártámogatások szétosztásának legnagyobb nyertese volt, ami könnyen megváltozhat pletykált szuper vágóhíd ide vagy oda. Csányi és Lázár cicaharca ráadásul a Gyulai Húskombinát ügyében kezdõdött, Lázár pedig az idõközben kialakult helyzeti elõnyével élve probléma nélkül megszívathatja Csányit az agrártámogatások elgáncsolásával, ha nagyon úgy érzi. Ezért érdekes lesz figyelni mire jutnak egymással. De vicces lehet az is, ha jön Viktor, ad kölcsön egy borotvát, és elzavarja Lázárt kávézni Csányival megint.
#13 | satu - 2013. augusztus 15. 00:23:50
johnnyról csak annyit hogy nem régiben fenyegetett meg egy embert itt nem messze tölünk mert rossz hírt hozott volna a városára:
Ezért fenyegetözött. Bár zárójelben õ csak alpógármester..... akkor ...
mit fenyegetõzik ha pógármesternek szava sincs? természetesen csak költöi vóna a kérdés...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.