Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A büvös majom - Hátborzongató történet...


Hátborzongató történetünk a Fidesz-székház alagsorába kalauzolja el a kedves olvasót, ahol titkos eszközökkel veszi kezdetét minden idõk leghatásosabb ellenzéki kampánya.

A cicomás majom türelmetlenül ringatta magát, ha a póráz engedte volna, talán bele is ugrik a hatalmas, gõzölgõ dézsába.
- Áder úr, dörzsölje jobban. Bele kell ivódnia mélyen a bõrbe! Úgy ni. Ne sajnálja a testét, fogja a szivacsot, és csak dörzsölje alaposan! Neee, te, ostoba majom! Nyughass! Jó van! Csillapodj!
- Marja a bõröm. Meddig tart még?
- Ejnye, Áder úr! Hát a hatalmat nem adják ingyen! Bezzeg az Orbán úr nem sivalkodott. Maradjon nyugodtan a dézsában, teszünk még a tûzre. Minden születés véres.

Abraham ben Samuel Abulafia hangosan megszívta az orrát. Fekete kaftánján foltok csillogtak, a majom pedig ismét ugrott egyet, mire a rebbe úgy visszarántotta a pórázt, hogy a lila bugyogóba öltöztetett állat fulladozni kezdett. A Szentirályi utcai pincében alig lehetett látni a gõztõl, a lecsapódott pára nyirkossá tette a rebbe szakállát.
- Sandalphon, téged szólítlak! Sandalphon! Auphanim, Örvénylõ Erõk Angyalainak Rendje, titeket szólítalak! Tzaphikel, te legyél segedelmemre, szólítlak benneteket Erõsek és Hatalmasak, hogy delejjel, erõtökkel segítsétek ezt az embert, az én parancsomra.
- Mit karattyolsz... Mintha nyúznák a bõröm... Vén buzeráns!
- Kár sértegetned, kár káromkodnod, nem segít rajtad az egyszerû szó. Gyere ki a dézsából.

Áder János vöröslõ testtel lépett ki a kádból. Vidéki programja volt, késõn érkezett, a többség már végzett, de eddig mindenki hallgatott arról, ami odalent történt. Tanácstalanul szedett le válláról egy göndör szõrszálat. Fogalma sem volt, hogy a Viktor mellérõl, Gál Ildikó szemérmérõl, vagy a sajátjáról származott?
Amióta felbérelték ezt az Abulafiát furcsa dolgok történtek. Amikor a beavatás után Kósa Lajos hazament, kilencet kölykezett a macskája (pedig nem is volt vemhes, hiszen még két évvel ezelõtt kivették a méhét).

Másnap Forgács Barna szocialista ellenjelölt plakátjai maguktól leváltak a falakról. Két nap múlva a debreceni MSZP-s pártiroda falából vér kezdett szivárogni, amirõl az ÁNTSZ megállapította, hogy H5N1 vírust tartalmazó hattyúvér. Az irodát bezárták, a benne lévõ összes kampányanyagot fertõtlenítés céljából elégették. Ahogy Áder kilépett a dézsából, Csornán megszólaltak a harangok, és a Roxette - Listen To Your Heart dallamát kezdték játszani háromszor kilenc alkalommal ismételve a refrént. Ezt a ziháló házelnök ekkor még nem tudhatta.
- És most fogd meg a majmot.
- Hozzá nem nyúlok!
- Haza is mehetek, nem én erõltettem a hatalmi beavatást. Hapi! Indulunk.
- Mi lesz ha most elmész?
- Mi lenne? Az angyalok és démonok serege útnak indult, de nem találnak majd itt senkit, aki ért a nyelvükön. Dühösek lesznek, igen dühösek.
- mondta a rebbe, majd újra felszívta az orrát és nagyot köpött a padlóra.
- Adjad a majmot.
- Döntse el az úr, hogy mit akar. Semmi sem kötelezõ, a szerzõdéstõl vissza lehet lépni, ott a kártalanítási záradék.
- Ne szövegelj, adjad a majmot!
- Hapi nem szereti, ha kikosarazzák. Simogassa egyelõre. Nyugtassa meg. Úgy ni. Lassan, óvatosan, vegye le róla a bugyogót az úr. Simogassa a farát, a farka tövénél. Úgyni, és fogja közben a pórázt mert elszökik! Lassan, lassan, ne csiklandozza, tele tenyérrel simogassa a farát. Úgy ni. A Rogán úr ügyesebb volt!
- Tényleg te adtál erõt Berlusconinak is?
- Milánóban is megfordultunk Hapival, legyen elég ennyi. Nem társalkodni fogadtak fel, drága az idõnk. Áder úr, érzéssel, és most az egyik ujjával lazítsa el a farizmait annak az állatnak. Nehogy hirtelen belé hatoljon, mert megharapja!
- Ez undorító!
- Nem kell szeretnie. A gyõzelemért a legerõsebb varázslatot kérték. Ha kártyavetést akartak volna az olcsóbb és fájdalommentesebb. De a hatalomnak ára van!
- suttogta a rebbe, és megcsillant rubintgyûrûje, ahogy a majom szája elé tette a kezét. A majom megnyalta a gyûrût, és felemelte a fenekét.
- Jól van, könnyen odaadja magát. Hapi, engedd be! Áder úr, élvezzen a majomba, egyetlen cseppet se engedjen ki, tartsa bent, amíg csak magától ki nem fordul belõle.
Hapi idegesen nyalogatta a gyürü rubintját, ahogy a férfi hímtagja járt törékeny testében. Sovány kismajom volt, a fején a csúcsos sapka oldalra billent. Amikor végeztek, a hímtagon sötét, sürü nyálka folyt végig.
- Borotválja le a szörzetét, aztán mossa át a szemérmét ezzel! - mondta a rebbe, és kaftánja alól egy flaskát húzott elö. Levette a kupakját, és émelyítö; büz áradt szét a nehéz levegõjû pincében. Áder remegett, és öklendezni kezdett. A rebbe fogta a flaskát, az arca elé tette, csücsörített, felszívta az orrát, és krákogva beleköpött a folyadékba. - Most már nincs rám szüksége. Ha végzett öltöztesse fel Hapit és nyugtassa meg egy kicsit. Ha a majom az ölében elaludt, akkor elhagyhatja a pincét.
Ekkor hirtelen kigyulladt egy bokor a Köztársaság téren, és forgószél támadt a környéken. A szél az izzó bokor csóváját a pártház felé vitte, a tûz belekapott egy zászlóba, és hamarosan az egész épület lángba borult. Hiller István artikulálatlan üvöltése percekig visszhangzott még az V. kerületben, aztán hirtelen csönd lett.

E-mail-ben kaptam :)

Hozzszlsok


#1 | 9323 - 2013. augusztus 12. 20:59:21
És a szellemek, dzsinnek hol maradnak?
Ez a "rabbi" is ott lesz a cionráhel "esküvõjén"?
#2 | GERRY - 2013. augusztus 12. 22:35:18
9323 - a rabbit azt nem tudom, de majom az lesz elég! Gondolom olyanok is akik símogatják lágyan a farkuk tövét.s_*_kac
#3 | Gutai Zub - 2013. augusztus 13. 08:40:39
Gerry,
"majom az lesz elég"
Már most nagyon sok majom van.

Az Ung tartományban élt egy párt, vezetõjük gyõzõ volt, és igen kedvelték a majmokat, akik elszaporodtak.
Szeretetükben még a majmok gondolatait is eltalálták. a majmok pedig jól értették gazdáik szándékait, és idõnként fülkékbe vonultak szavazgatni rájuk.
Egyszer azonban hirtelen drágaság lett, és kevés bablevesre és mogyoróra futotta. Nehogy a majmok megvaduljanak, gyõzõ ravaszul így szólt hozzájuk:
- Ha holnap reggeltõl 2 tál bablevest adok nektek és este hármat, elég lesz?
Nagyon nagy dühbe gurultak a majmok, háborogni kezdtek. Gyõzõ ijedten így fordította a szót:
- Rendben van, reggel három tál bablevest adok nektek, és este csak kettõt.
Meg lesztek így elégedve, és ránk szavazgattok?
Nagyon örültek a majmok, megelégedve vonultal a fülkék felé.......
(lie-Ce után)
#4 | Balu - 2013. augusztus 13. 09:35:30
GERRY,

"E-mail-ben kaptam :)"
...biztos nem te írtad? Az alapján, amit eddig olvastam a te saját mûhelyedbõl, szerintem lazán kitelne tõled
#5 | GERRY - 2013. augusztus 13. 12:31:17
balu - én nem írok ilyen csúnyákat

ennek a zIzének az 'irója" Homokos... ja nem , Homoki Nagy Attila és itt van az írás is - rákerestem: http://matula.hu/...amp;id=522

...hogy te miket képzelsz rólam!:|

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.