Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ungvária


AVAGY SPÁR-TÓL A MÁV-IG!! AZT NEM TUDOM, HOGY AKKOR MINEK VANNAK A VASÚTNAK IGEN MAGAS SZÍNVONALÚ KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEI : VASÚTFORGALMI SZKI, VASÚTFORGALMI FÕISKOLA.

A MÁV-Start vezérigazgatója a szeretõjébõl csinált vezérigazgató-helyettest, kettejük havi alapbére több mint 3 millió forint. Plusz prémium. Ennyibõl futhatja a közös háztartásra is.

A MÁV-Start tisztára olyan, mint egy családi vállalkozás, amióta Ungvári Csaba vezérigazgató általános vezérigazgató-helyettest csinált szeretõjébõl, Schiszler Tímeából. Épp ezért a személyszállító cég honlapján felsorolt két vezetõt látva olyan jólesõ érzés tölthet el minket, mintha csak egy családi fényképalbumot nézegetnénk. Kapcsolatuk azonban túlmutat a MÁV-on, hiszen nem itt ismerkedtek össze: kettejük elég szûkszavú önéletrajzában is fellelhetõ a közös vonás, a SPAR-os gyökerek.Start_Parvalaszto_1.jpg

A SPAR-os múlt gyakorlatilag olyan, mint az Ószövetség, ami még az Újszövetségben is ott kísért. A jelenlegi vezetés számára ez afféle lemoshatatlan bélyeg (nem mintha annyira le akarnák mosni), és Tímea is magán viseli a kiválasztottság égi jelét: ez már-már biblikus fordulat - legalábbis annyiban mindenképp, hogy felülrõl érkezett. Úgy hírlik, Tímea nem nagyon szeret bejárni a munkahelyére, ami érthetõ, hiszen a munka csak beszennyezné kapcsolatuk nyilvánvalóan transzcendens jellegét.

Ungvári Csaba afféle istencsászár, nem véletlen, hogy a cégvezetõket bemutató oldalon még az email-címe is nagy betûvel írandó: . És ez így is van rendjén. A Start honlapjának "Rólunk" rovatában csak õ díszeleg, hites társát azért keresgetni kell egy ideig a Közérdekû adatok menüpont egyik almenüjében. Ezzel sincs semmi baj, hiszen az üzenet jól leképezi a valóságot: a MÁV-Startnál minden - értsd: MINDEN - Ungvári Csabáról szól. Úgy hírlik, hogy a közelében nem lehet meglenni, diktátorokra jellemzõ allûrjei miatt a környékén dolgozó kollégái rettegnek tõle. Az utasok, vasutasok közé nem megy, ez méltatlan lenne hozzá, különben is: õk csak alattvalók, akik örökös panaszkodása jobb, ha fel sem ér azokba a mennyei szférákba, ahol Ungvári trónol.

A szférák zenéjét anyagi természetû dolgok sem csúfítják el. A közös kasszára nem lehet panasz, ami szerencsére nyilvános, bár elég eldugott helyen található: Ungvári Csaba alapbére havi 1 850 000 forint, Tímeáé pedig 1 450 000 Ft. Plusz prémium. Havi 3 300 000 forintból azért még egy ilyen szép pár is elkezdheti a jövõt építgetni, ennyi a közös háztartásra is elegendõnek tûnik. Persze, mivel hithû fideszesekrõl van szó, biztosra vehetõ, hogy 47000 forintból is meg tudnának élni, sõt, igazából mindketten meg tudnának élni havi egyszeri 47000 forintból...

Forrás: Link

Hozzszlsok


#11 | mezesmozes - 2013. augusztus 13. 13:09:59
Ne írigykedjetek birkák, ne rontjátok el mások orgazmusát a vezérigazgató iroda-asztal szélén csupán azé mé nektek nem sikerült vezéri-gaz-gató vagy alvezéri-gaz-gató-szeretõ lenni.. valljátok be, ti sem mondtatok volna nemet a lehetõségnek nemigaz? nem ezeket a szerencsés szerencsétleneket kell szidni, hanem azokat a "demokratikusan választott" politikusokat, akik lehetõvé tesznek ilyesmit.. amúgy a birkacsorda "nemzeti" oldala igazán nem hõböröghet ilyesmi kapcsán, hiszen a Jobbik olyan embert küldött az EP-be a nemzeti birkákat képviselni, aki sok szabadidejében most éppen lubavicsrabinak készül.. kész kabaré már ez az ország, jobb nevetni, mint sírni hehe..
#12 | 9323 - 2013. augusztus 13. 16:24:56
valljátok be, ti sem mondtatok volna nemet a lehetõségnek nemigaz?

Én még tizenéves koromban megfogadtam, hogy sosem leszek párttag (akkor még csak egybõl lehetett "választani" igen-vagy nem)
Szóval a nemet választottam, és azt mondtam, hogy inkább éhendöglök, de ezekkel soha!
Ezért is tartok, ahol tartok, de a mocskokkal sosem fogok lefeküdni!

Látszik, hogy mindenki magából indul ki (még tudat alatt is)

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.