Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megalakult Magyarország legnagyobb Systema gyakorlócsoportja!


"SSCH F√ľrk√©szek" n√©ven √∂t hazai Systema Siberian Cossack instruktor √©s tan√≠tv√°nyainak √∂sszefog√°s√°val megalakult a legnagyobb hazai Systema gyakorl√≥csoport.

Az alap√≠t√≥k k√∂zlem√©ny√©t al√°bb k√∂z√∂lj√ľk:

"Az elm√ļlt h√≥napokban szervezet√ľnk az SSC Hungary dinamikus fejl√Ķd√©sen ment kereszt√ľl. A folyamat r√©szek√©nt n√©h√°ny Instruktor bar√°tunkkal √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy a tan√≠tv√°nyaink √©s a saj√°t fejl√Ķd√©s√ľnket biztos√≠tand√≥an jelent√Ķsebb nemzetk√∂zi aktivit√°sba is kezd√ľnk.

Jelenleg a hazai systema gyakorl√≥k k√∂zel 80%-√°t (t√∂bb mint 200 gyakorl√≥) a tan√≠tv√°nyaink adj√°k, akiknek szeretn√©nk min√©l √∂sszetettebb √©s speci√°lisabb gyakorl√°si √©s el√Ķmeneteli lehet√Ķs√©geket biztos√≠tani.

C√©lunk, hogy a Systema Siberian Cossack Orosz Harcm√Ľv√©szeti Iskol√°n bel√ľl egy olyan csoportosul√°st √©s √∂sszefog√°st hozzunk l√©tre, ami nyitott a hazai √©s nemzetk√∂zi egy√ľttm√Ľk√∂d√©sekre, valamint speci√°lis k√©pz√©si programjainak √©s √©rt√©krendj√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen b√°rmely systema gyakorl√≥nak tekint√©lyt jelentsen a sorainkba beker√ľlni.

Ahhoz, hogy a j√∂v√Ķbeli k√∂z√∂s munk√°nk √©s a hozz√° adott √©rt√©kek megfelel√Ķen k√©pviselve legyenek, 2013. augusztus 11-√©n megalak√≠tottuk a "Systema Siberian Cossack Hungary F√ľrk√©szek Gyakorl√≥csoportot"

Megsz√ľlett√ľnk, fels√≠rtunk √©s az els√Ķ l√©p√©sek is megt√∂rt√©ntek.
Elk√©sz√ľlt az embl√©materv (csapatazonos√≠t√≥), amihez az al√°bbi t√°j√©koztat√°st ny√ļjtjuk:

Teljes n√©v: "Systema Siberian Cossack Hungary F√ľrk√©szek Gyakorl√≥csoport"
R√∂viditett n√©vhaszn√°lat: "SSCH F√ľrk√©szek"

Jelmondat: Egység, kitartás, bátorság!

Névválasztás:
A "F√ľrk√©szek" a Honfoglal√≥ magyar csapatok felder√≠t√Ķi voltak. Felder√≠t√©s √©s inform√°ci√≥szerz√©s n√©lk√ľl nem lehet sikeres hadm√Ľveleteket v√©grehajtani, de a b√©k√©t tart√≥san fenntartani sem. A hadt√∂rt√©nelemben a leg√∂sszetettebb felk√©sz√ľlts√©gre minden korban a felder√≠t√Ķknek - h√≠rszerz√Ķknek volt sz√ľks√©g√ľk. Mivel gyakorl√≥csoportunk egy orosz harcm√Ľv√©szet min√©l magasabb szint√Ľ elsaj√°t√≠t√°s√°ban √©s n√©pszer√Ľs√≠t√©s√©ben, valamint a magyar-orosz kapcsolatok √°pol√°s√°ban k√≠v√°n r√©szt v√°llalni, ez√©rt nemzeti identit√°sunkat √©s hazaszeretet√ľnket a n√©vv√°laszt√°ssal is igyekezt√ľnk kifejezni. Tov√°bb√° ezzel tisztelg√ľnk honfoglal√≥ √Ķseink h√Ķs felder√≠t√Ķi el√Ķtt.

Alapítók:
Balla Tibor systema instruktor (Szolnok)
Kövics Tibor systema instruktor (Székesfehérvár)
Gy√Ķrffy-Kiss J√≥zsef systema instruktor (Ny√≠regyh√°za, Debrecen)
Vincze Gerg√Ķ systema instruktor (Szolnok)
Vass Zolt√°n systema instruktor (Budapest-√ďbuda)

Emblémánk forma és szimbólumvilága:

A Nap
Szimbolikus √©rtelemben, a Nap az √©letet ad√≥ f√©nyt jelen√≠ti meg, az egys√©g, a legmagasabb isteni princ√≠pium k√©pvisel√Ķje. Mag√°ban hordja azt a feh√©r f√©nyt, amelyben ott tal√°lhat√≥ az √∂sszes sz√≠n. A Nap mindenf√©le hierarchi√°ban az els√Ķ helyet foglalja el - √≠gy az asztrol√≥gi√°ban is f√∂l√∂tte √°ll a t√∂bbi szimb√≥lumnak √©s er√Ķnek. Ha jelent√©s√©t le szeretn√©nk ford√≠tani a f√∂ldi anal√≥gi√°k szintj√©re, akkor √Ķ lenne a kir√°ly, az uralkod√≥. A Nap hordozza mag√°ban a hatalmat, mindig pomp√°val teli √©s b√ľszke. Az alkimist√°k az aranyf√©ny√Ľ Napot a teremt√Ķenergia megtestes√ľl√©sek√©nt, a teremt√©s szimb√≥lumak√©nt alkalmazt√°k.

A Turul
Az embl√©m√°nk k√∂zponti alakja, a magyar mondai hagyom√°ny, a magyars√°g, illetve az √Ārp√°d- h√°zi kir√°lyaink eredetmond√°j√°nak mitikus alakja. A turul √°ltal√°ban s√≥lyomk√©nt azonos√≠that√≥ √©s bizonyos √©rtelmez√©sekben m√°r √∂nmag√°ban is megtestes√≠ti a harcosok alap√©rt√©keit, az er√Ķt, az akaratot √©s az √°ldozatk√©szs√©ge, kiterjesztett sz√°rnyai pedig a v√©delmez√Ķ sz√°nd√©kot √©s az √≥vni akar√°st jelk√©pezik- √≠gy a magyars√°g eredt√©t, v√©delm√©t √©s a v√©gzet√©t megjelen√≠t√Ķ nemzeti szimb√≥lum.

A szablya
Az √°ltal√°nos er√Ķ, a hatalom √©s a h√Ķsiess√©g jelk√©pe. A stiliz√°lt szimb√≥lum Szent Istv√°n kardj√°val azonos√≠that√≥, annak szellemis√©g√©t igyekszik tov√°bb√∂r√∂k√≠teni. A kard szimb√≥lum√°nak haszn√°lat√°val az egys√©ges magyar √°llam, a jogszer√Ľs√©g √©s t√∂rv√©nyess√©g alapelve is megjelenik az embl√©m√°nkban.

A pajzs
A biztonság és a védelem szimbóluma.

Az "SSCH F√ľrk√©szek" Hegyivad√°sz tr√©ningj√©nek k√©pes besz√°mol√≥ja az al√°bbi linken tal√°lhat√≥:

Zulu T√°bor 2013 Ny√°r

Bar√°ti √ľdv√∂zlettel:
az "SSCH F√ľrk√©szek" alap√≠t√≥i
http://systemahun...hirek/a/39

systemahungary.hu/public/data/editor/images/995790_190662741110251_333110456_n.jpg

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 13. 17:57:11
Szakk√©pz√©s helyett szinte m√°r mindenki vmif√©le gyilkol√°sz√≥ technik√°t tanul vagy k√©sz√ľl tanulni ebben az orsz√°gban.. van itt minden: baranta, kravmaga, box, dzsudzsiccu, lovas√≠j√°szat, jap√°n kard, k√©sdob√°l√°s, stb. stb... √©s most ez is.. nincs mese, j√≥ kis kecs√∂p√∂s buli lessz, ha eccer kit√∂r a nagysemmi, a hungarian madmax minikorszak ami ut√°n j√∂het majd az orsz√°g √ļj tulajdonosa, akinek csak el kell takar√≠tania a hull√°kat √©s m√°r is √©lvezheti az √ļj birtok√°t. Egy√©bk√©nt elhiszem, hogy a k√©pen szerepl√Ķ oktat√≥k mind j√≥ buny√≥sok √©s t√ļl√©l√Ķ bajnokok, de tudni kell, hogy a felder√≠t√Ķ √©s egy√©b kommand√≥s csapatok nem n√©h√°ny h√©tv√©gi gyakorl√°ssal saj√°t√≠tj√°k el az ilyen technik√°kat, mind ahogy ninj√°t is csak hossz√ļ √©vek alatt lehet faragni.
#2 | vibra - 2013. augusztus 13. 18:03:07
Kam√©leon, k√©rdezn√©m Szeksz√°rd vagy k√∂rny√©k√©n nincs instruktor,vagy jel√∂lt. √ĀLD√ĀS!
#3 | Kedvesi - 2013. augusztus 13. 18:16:34
M√≥zes, ez is t√∂bb mint amikor a jobbikos zsid√≥ eml√Ķ EU-z√°szl√≥t √©getett, nem?

Persze nem besz√©ln√©l itt h√ľlyes√©geket, ha tiszt√°ban lenn√©l vele hogy a SYSTEMA az orosz hadseregben tan√≠tott k√∂zelharci technika, vagy ink√°bb te bel√©psz jobbikos katon√°nak?
#4 | kukackac - 2013. augusztus 13. 18:41:30
Instruktor Tan√≠t√≥, oktat√≥. R√©gebben a h√°zitan√≠t√≥t nevezt√©k √≠gy, aki az iskolai tanulm√°nyokban seg√≠tette a gyeng√©bb tanul√≥kat. A fogalom b√Ķv√ľlt, ma szakmai tan√°csad√≥kat is neveznek √≠gy
instruktor (latin = "fel√°ll√≠t√≥, fel√©p√≠t√Ķ";) H√°zitan√≠t√≥. "Matematik√°b√≥l instruktort fogadtak mell√©je".
instruktor (latin = "fel√°ll√≠t√≥, fel√©p√≠t√Ķ";) P√°rtban, t√∂megszervezetekben √∂sszek√∂t√Ķ a fels√Ķ √©s als√≥bb szervek k√∂z√∂tt. "Megj√∂tt az √ļj instruktor a megy√©t√Ķl".
#5 | GERRY - 2013. augusztus 13. 19:20:44
kukackac - az Instruktor m√°r negyven √©ve is oktat√≥t jelentett a harci felk√©sz√ľlts√©gben... Amit te √≠rsz csak egy m√°sik √©rtelmez√©se - gondolom az is igaz.
#6 | Kameleon - 2013. augusztus 13. 19:25:00
vibra, nyugodtan √©rdekl√Ķdjetek.
http://systemahun.../kapcsolat
#7 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 13. 22:15:10
na m√°r megint valami √ļj..
ja ez a kicsit nevetg√©l√Ķsen j√°t√©kosan megb√∂k√∂m √©s
az ellenség összeesik és azt sem tudja mi történt vele..... feltápászkodik és mosolyogva csodálva mesterét le jattol....fejetcsóvál....
na ilyet,eztetet én is akarom... hol,hol,hol?:)
#8 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 13. 22:20:16
ja most láttam kis fénymásolt plakáton ki ragasztva
van most 50%-os nyári akciós kung-fu..... bruceli van
a képen.... annyira jó minden..... tényleg..
#9 | rozsola - 2013. augusztus 13. 22:27:24
Szibériai kazak vagy Don-i kazak ?
Csakhogy kötekedjek. SS-CH az Svájci ( CH ) nácik ( SS ) ?
J√≥ rendben van. Ugatni minden kutya tud. M√©gis csak a leger√Ķsebb .........
A tr√≥jai fal√≥ m√°r itt van. A k√©rd√©s egyszer√Ľ : Ki van benne ?
" F√©lek a g√∂r√∂g√∂kt√Ķl , m√©gha aj√°nd√©kot hoznak is ".
#10 | Maguskacska - 2013. augusztus 14. 02:32:20
boldogok a tudatlanok...:|
√údv√∂zleem, skacok sz√ľks√©g lessz a tud√°sotokra, nekik legal√°bb nem kell elmagyar√°zni mir√Ķl sz√≥l izsrael harc(gyilok√≥)m√Ľv√©szete!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.