Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Bel√ľgyminiszt√©rium egykori oszt√°lyvezet√Ķje: "A Naprendszer gyarmatos√≠t√°s√°ra k√©sz√ľlnek a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek"


A Bel√ľgyminiszt√©rium egykori oszt√°lyvezet√Ķje: "A Naprendszer gyarmatos√≠t√°s√°ra k√©sz√ľlnek a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek" (a TV2 vide√≥j√°val)
2013. augusztus 13. kedd, 08:53

Dr. Op√°l S√°ndor szerint a hidegh√°bor√ļ √©veiben a G8 orsz√°gok titkos meg√°llapod√°st k√∂t√∂ttek a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek elleni v√©dekez√©s c√©lj√°b√≥l.

A magyar X-akt√°s √ľgyek oszt√°ly√°t is vezet√Ķ f√©rfi azt √°ll√≠tja, 1972-t√Ķl √ďzd mellett m√Ľk√∂d√∂tt a Szovjetuni√≥ Eur√≥pai Ufol√≥giai Megfigyel√Ķ √Āllom√°sa.

2013. m√°rcius elej√©n a Magyar Uf√≥sz√∂vets√©g memorandummal fordult haz√°nk minisztereln√∂k√©hez √©s a honv√©delmi t√°rca vezet√Ķj√©hez, amelyben azt k√©rt√©k, a vil√°g m√°s orsz√°gaihoz hasonl√≥an, Magyarorsz√°g is hozza nyilv√°noss√°gra azon titkos√≠tott dokumentumait, amelyek a haz√°nk l√©gter√©ben √©szlelt azonos√≠tatlan rep√ľl√Ķ t√°rgyakr√≥l, ismeretlen eredet√Ľ f√©nyjelens√©gekr√Ķl tan√ļskodnak.

A Honv√©delmi Miniszt√©rium √°prilis 30-√°n kelt hivatalos v√°laszlevel√©ben azonban √ļgy fogalmazott: "a Magyar Honv√©ds√©g nem rendelkezik UFO tev√©kenys√©ggel kapcsolatos dokument√°ci√≥val, valamint arra utal√≥ inform√°ci√≥kkal, hogy az orsz√°g ter√ľlet√©n, illetve l√©gter√©ben azonos√≠tatlan rep√ľl√Ķ eszk√∂z√∂k ker√ľltek volna megfigyel√©sre", teh√°t nincsenek ilyen jelleg√Ľ titkos akt√°k, √≠gy nincs is mit nyilv√°noss√°gra hozni.

Ennek kapcs√°n, a TV2 'Mokka' c√≠m√Ľ k√∂z√©leti m√Ľsor√°nak vend√©ge volt kedden reggel Pataky Attila el√Ķad√≥m√Ľv√©sz, aki egyike annak a tizen√∂t szem√©lynek, akik al√°√≠r√°sukkal szem√©lyesen is t√°mogatt√°k a korm√°nyf√Ķnek √©s a miniszternek c√≠mzett memorandumot, illetve Dr. Op√°l S√°ndor, aki √©vekkel ezel√Ķtt a Bel√ľgyminiszt√©rium parajelens√©gekkel foglalkoz√≥ titkos oszt√°ly√°t is vezette.

A BM egykori oszt√°lyvezet√Ķje a m√Ľsorban (Forr√°s: TV2)

Op√°l S√°ndor mindenekel√Ķtt lesz√∂gezte, nem tartja mag√°t ufol√≥gusnak, nem tagja egyetlen ezzel foglalkoz√≥ t√°rsas√°gnak sem √©s nem is rajong az UFO-k√©rt. Szakmai p√°ly√°j√°r√≥l annyit k√∂z√∂lt, hogy tizenh√°rom √©ven kereszt√ľl el√Ķbb helyettes vezet√Ķk√©nt, majd oszt√°lyvezet√Ķk√©nt dolgozott a Bel√ľgyminiszt√©rium egyik oszt√°ly√°n, inform√°ci√≥ink szerint a BM Tudom√°nyszervez√©si √Ėn√°ll√≥ Oszt√°ly√°n, ahol kiz√°r√≥lag K√°d√°r J√°nosnak tartozott besz√°mol√≥val.

Ezzel p√°rhuzamosan viszont az √ļgynevezett "X-akt√°s √ľgyek oszt√°ly√°t" is ir√°ny√≠totta. Elmond√°sa szerint ez a tiszts√©ge annyira titkos volt, hogy m√©g a k√∂zvetlen munkat√°rsai sem tudtak r√≥la. Az itt keletkezett dokumentumok f√Ķk√©nt a parapszichol√≥gia t√°rgyk√∂r√©be tartoztak, √°m a mai napig √°llamtitoknak min√Ķs√ľlnek.

"Ha val√≥ban azt v√°laszolta a honv√©delmi miniszter √ļr, hogy itt nincsenek ilyen akt√°k, akkor engedj√©k meg, hogy azt mondjam, nagyon b√ľszke vagyok erre a v√°laszra" - nyilatkozta Op√°l S√°ndor a kedd reggeli m√Ľsor vend√©gek√©nt. A BM egykori oszt√°lyvezet√Ķje szerint ez ugyanis azt bizony√≠tja, hogy annak idej√©n siker√ľlt olyan k√ľl√∂nleges m√≥dszerekkel titkos√≠tani ezeket az inform√°ci√≥kat, hogy azok megfejt√©se m√©g ma is egyenl√Ķ a lehetetlennel. M√°sr√©szr√Ķl viszont √ļgy v√©li, a jelenlegi miniszternek nem is felt√©tlen√ľl kellene tudnia ezekr√Ķl az akt√°kr√≥l.

"Biztos vagyok benne, hogy a miniszter √ļr nem akarta √∂n√∂ket f√©lrevezetni. Az ut√≥bbi √©vtizedben, ami√≥ta nemzetk√∂zi egyezm√©nyek szab√°lyozz√°k az √Ľrkutat√°st val√≥ban megsz√Ľntek Magyarorsz√°gon ezek a fajta UFO jelens√©gek."

"Kevesen tudj√°k, hogy a hidegh√°bor√ļ legnehezebb √©veiben a ma G8-aknak nevezett nagyhatalmak √©s m√©g n√©h√°ny orsz√°g nemzetk√∂zi meg√°llapod√°st k√∂t√∂tt a F√∂ld lakoss√°g√°nak √©rdek√©ben, a val√≥di f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekkel szembeni v√©dekez√©s c√©lj√°b√≥l, mert mindk√©t r√©szr√Ķl folyik a Naprendszer gyarmatos√≠t√°sa. Egyr√©szt az emberis√©g r√©sz√©r√Ķl, amihez nem a G8-ak tartoznak, hanem az √ļgynevezett el nem k√∂telezett orsz√°gok egy r√©sze, m√°sr√©szt pedig a val√≥di f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek r√©sz√©r√Ķl, de √©n nem nevezn√©m ezeket civiliz√°ci√≥knak" - fogalmazott az egykori oszt√°lyvezet√Ķ.

"Ez a gyarmatos√≠t√°si folyamat m√°r r√©g√≥ta folyik, √©s ezek a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek nagyon sok gondot okoztak a Szovjetuni√≥nak" - folytatta az egykori oszt√°lyvezet√Ķ, aki szerint maga az ufol√≥gia kifejez√©s is a legnagyobb kommunista orsz√°gb√≥l sz√°rmazhat, mivel a hatvanas √©vek v√©g√©n a szovjet √°llam "szenvedett a legt√∂bbet az UFO t√°mad√°sokt√≥l". Emiatt k√©s√Ķbb a szovjet √Ėssz-sz√∂vets√©gi Tudom√°nyos Akad√©mi√°n l√©tre kellett hozni egy k√ľl√∂n√°ll√≥ UFO F√Ķoszt√°lyt is.

Ami pedig haz√°nkat illeti, Op√°l S√°ndor szerint 1972-t√Ķl kezdve eg√©szen a szovjet csapatok kivonul√°s√°ig Magyarorsz√°gon m√Ľk√∂d√∂tt a Szovjet√ļni√≥ Eur√≥pai Ufol√≥giai Megfigyel√Ķ √Āllom√°sa, amelynek egy √ďzd melletti hegyen volt a k√∂zpontja.

A rendszerv√°lt√°s ut√°n √©s a szovjet csapatok kivonul√°s√°t k√∂vet√Ķen, az akkor m√©g l√©tez√Ķ Szovjetuni√≥ √Ėssz-sz√∂vets√©gi Tudom√°nyos Akad√©mi√°ja elk√ľldte Magyarorsz√°gra az int√©zm√©nyen bel√ľl m√Ľk√∂d√Ķ Ufol√≥giai F√Ķoszt√°ly vezet√Ķj√©t, hogy a tov√°bbi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √©rdek√©ben a magyar illet√©kesekkel t√°rgyaljon, csakhogy egyetlen hivatalos szerv sem fogadta, ez√©rt saj√°t p√©nz√©n kib√©relte a Budapest X. ker√ľlet√©ben tal√°lhat√≥ Pataky M√Ľvel√Ķd√©si H√°z egyik term√©t, ahov√° b√°rki bemehetett √©s el√Ķad√°st tarthatott. Itt hangzott el t√Ķle, hogy "√∂ssze kell fognia az emberis√©gnek, mert rendk√≠v√ľli vesz√©lyben vagyunk."
Link

HozzŠszůlŠsok


#71 | Lord42 - 2016. december 19. 12:27:18
Hall√≥ Posta Imre √ör! Miel√Ķtt b√°rkit s√©rteget√Ķ kommenteket adna k√∂zre, el√Ķbb tal√°n az eddigiekn√©l alaposabban n√©zzen ut√°na legal√°bb a Facebook-on az illet√Ķnek. Olvassa el. pl. dr. Op√°l S√°ndor, azaz az √©n adataimat az ottani n√©vjegy rovatomban. Azokat eddig senki nem tudta megc√°folni. M√©g a korm√°ny vagy az MTA sem. Javaslom, hogy ugyanezen honlapj√°n min√©l el√Ķbb k√©rjen t√Ķlem bocs√°natot, ha nem akar √ļgy j√°rni, mint eddig minden internetes trollkod√≥m √©s a M√öOSZ 2016 szeptember√©ben lev√°ltott teljes vezet√Ķs√©ge. Azt a becs√ľlets√©rt√Ķ cikkek √©s kommentek elt√Ľr√©se miatt k√∂teless√©gszeg√©s√©rt tett feljelent√©s alapj√°n a F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°g √©s a K√ļria √≠t√©lete szerint azonnali hat√°llyal v√°ltott√°k le 2016 szeptember√©ben. A trollkod√≥ m√©diumok sem √ļszt√°k meg olcs√≥n. Mindez√©rt k√©rdezem, mi√©rt gondolja √Ėn, hogy b√°rkit b√ľntetlen√ľl megal√°zhat? S√Ķt. m√©g a rokonaimra hivatkozva is hazudozhat. K√©rem k√∂z√∂lje b√°tran, hogy kik azok a rokonaim, akik b√°rmi rosszat mondtak r√≥lam. Ilyenekr√Ķl ugyanis - a Habsburg dinaszti√°t lesz√°m√≠tva - √©n ugyanis nem tudok.
#72 | Lord42 - 2017. mŠrcius 28. 10:14:37
Posta Imre! Most m√°r legyen el√©g az Op√°l S√°ndort megal√°z√≥ √©s s√°rba tapos√≥ kig√ļnyol√°sokb√≥l. Vagy tal√°n √∂n is azokhoz a magyarorsz√°gi antiszemita hal√°lbrig√°dokhoz tartozik, amelyek az elm√ļlt 80 √©vben nem csak a sz√ľleit, tov√°bb√° √∂t b√°tyj√°t, azok feles√©g√©t √©s gyermekeit gyilkolt√°k meg puszt√°n a Habsburg uralkod√≥k zsid√≥ rokons√°g√°hoz tartoz√°suk miatt? Vajon tud arr√≥l, hogy a rendszerv√°lt√°s √≥ta prof. dr. Op√°l S√°ndor ellen is m√°r nyolcszor k√∂vettek el szint√©n a legborzalmasabb m√≥dszerekkel gyilkoss√°gi k√≠s√©rleteket? Azok miatt m√°r sok √©v √≥ta 70 sz√°zal√©kos rokkantan, sz√∂rny√Ľ testi √©s lelki szenved√©sek k√∂zepette √©li marad√©k napjait. Minderr√Ķl term√©szetesen a rend√Ķrs√©g is tud √©s kitart√≥an nyomoz a hal√°lbrig√°dok ut√°n. Ez√©rt szerintem a mindent √©s mindenkit figyelmen k√≠v√ľl hagy√≥, √©veken √°t hirdetett g√ļnyol√≥d√≥ kommentjeivel m√°r √∂n is felker√ľlt a gyan√ļs√≠tottak list√°j√°ra. Mindez√©rt azt k√≠v√°nom, hogy legyen ugyan olyan sorsa, mint puszt√°n a zsid√≥ sz√°rmaz√°sa miatt √ľld√∂z√∂tt vil√°gh√≠r√Ľ tud√≥snak.
#73 | Lord42 - 2017. oktůber 11. 12:16:34
A k√∂vetkez√Ķt olvast√°tok m√°r? https://hu.wikipe...C3%B3balap
#74 | Lord42 - 2017. november 30. 10:41:56
Hall√≥ Posta Imre Nagy√ļr! El√©g a fik√°z√°sb√≥l. Sokan nem tudj√°k, hogy m√°r Gagarin el√Ķtt is voltak szovjet √Ľrhaj√≥z√°snak mondott rekl√°mtr√ľkk√∂k. Pl. az ut√≥bbi tr√ľkk√∂k k√∂z√© tartozott a szib√©riai sz√°rmaz√°s√ļ Lajka nev√Ľ kutya. Akkoriban sokan az√©rt nem hitt√©k el, hogy a vil√°g√Ľrben j√°rt, mert a vil√°g egyetlen r√°di√≥ja sem k√∂z√∂lte az ugat√°s√°t. √Čs mi volt r√° a hivatalos v√°lasz? Az, hogy egy √∂ntudatos szovjet √Ľrhaj√≥s nem ugat bele a vil√°g√Ľrbe............. De hagyjuk a viccel√Ķd√©st. A leggyobb baj szerintem az, hogy az iskolai oktat√°s hi√°nyoss√°gai miatt sokan nem tudj√°k, hogy az m√©g egy√°ltal√°n nem √Ľrhaj√≥z√°s, ha valaki a m√Ľholdakhoz hasonl√≥an a sztratoszf√©r√°ban n√©h√°nyszor meker√ľli a F√∂ldet. Egy ilyen utaz√°s ma m√°r a 10 √©vvel ezel√Ķtt privatiz√°lt amerikai NASA-n√°l t√ļrista√ļtk√©nt is megrendelhet√Ķ. Az igazi √Ľrhaj√≥z√°s a F√∂ldt felsz√≠n√©t√Ķl sz√°m√≠tva legal√°bb ezer km-re kezd√Ķdik. Csakhogy az igazi √Ľrhaj√≥sok szem√©ly√©t katonai biztons√°gi okokb√≥l minden nagyhatalom amig csak lehet titokban tartja. Helyett√ľk csak rekl√°marcok szerepelnek, akik fingot sem tudnak az igazi vil√°g√Ľrben val√≥ tart√≥zkod√°s r√©ms√©geir√Ķl. Ez t√∂rt√©nt pl. az √©vek √≥ta itt is fik√°zott dr. Op√°l S√°ndorral, akivel az √Ľrhaj√≥s tev√©kenys√©g√©r√Ķl egykoron √∂tven √©vre sz√≥l√≥ titoktart√°si nyilatkozatot irattak al√°. A k√∂zelm√ļltban azonban lej√°rt ez az 50 √©v. Els√Ķk√©nt pedig az Uf√≥magazinnak adott nyilatkozatot err√Ķl. Az pedig a 2017 decenberi sz√°m√°ban meg is jelent. Hogy mi√©rt annak adott el√Ķsz√∂r interj√ļt? Az√©rt mert a magazin tulajdonos√°val fiatal koruk √≥ta j√≥ bar√°ts√°gban vannak. Az pedig j√≥l ismeri a szakmai m√ļltj√°t. Ha valaki m√©g ezek ut√°n is fik√°zza Op√°l urat, az rosszabb mint a s√°t√°nfajzatok. Hiszen egy olyan embert mocskolnak be, aki az eg√©sz emberis√©g √©rdek√©ben az eg√©sz Naprendszert szem√©lyesen (!) √©s nem csak t√°vcs√Ķvel t√©rk√©pezte fel. An√©lk√ľl pedig most nem fejl√Ķdhetne egyre lend√ľletesebben az √Ľrhaj√≥z√°s. s_*_luci
#75 | Lord42 - 2018. februŠr 01. 19:17:31
Halló Posta Imre Naccs Úr!
Most m√°r elegem van a dr. Op√°l S√°ndort g√ļnyol√≥, cs√ļfol√≥, fik√°z√≥ fik√°z√°saib√≥l. Szerintem csak az√©rt mer kekeckedni, mert val√≥sz√≠n√Ľleg fogalma sincs arr√≥l, hogy kivel kekeckedik. Igaz, √°ll√≠t√≥lag Posta √ör m√°r √ľlt egy √©vet b√∂rt√∂nben m√°sok fik√°z√°s√°√©rt, de szerintem abb√≥l sem tanult. Ez√©rt hadd h√≠vjam fe a figyelm√©t a k√∂vetkez√Ķkre.

Dr. Op√°l S√°ndor k√ľlf√∂ld√∂n a vil√°g egyik legtiszteltebb √©s leggazdagabb embere. Az 50 √©vre titkos√≠tott, de a bulv√°rsajt√≥ban m√°r r√©gen nyilv√°noss√°gra hozott √Ľrhaj√≥z√°si √©s m√°s tudom√°nyos felfedez√©sei√©rt az √Ľrkutat√°sban 1975 (!) √≥ta egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ 25 nagyhatalom - egy kiv√©tel√©vel - mindegyike a d√≠szpolg√°r√°v√° avatta. Azokt√≥l pedig nem csak igen sz√©p kit√ľntet√©seket, hanem igen csod√°latos f√∂ldbirtokokat √©s m√°s ingatlanokat is kapott. A sk√≥ciai rendk√≠v√ľl dr√°ga f√∂ldbirtok√°nak a fot√≥i pl. megn√©zhet√Ķk a Facebook oldal√°n is. A v√°zolt vagyonai r√©v√©n pedig ma m√°r √Ķ √©s a gyermekei is a vil√°g leggazdagabb emberei k√∂z√© tartoznak. Nem csoda, hiszen - Ausztr√°lia kiv√©tel√©vel - minden f√∂ldr√©szen sz√°mos ingatlanuk √©s egyeb√ľk van. Pl. annak idej√©n az USA sz√∂vets√©gi korm√°ny√°t√≥l az √°llamsz√∂vets√©g mind az √∂tven (!) √°llam√°ban v√°ros, utca, h√°zsz√°m pontoss√°ggal kapott ingatlanokat. A brit kir√°lyn√Ķ pedig Sk√≥ci√°ban adott neki √©s a gyermekeinek rendk√≠v√ľl dr√°ga ingatlanokat. Ugyan√≠gy Magyarorsz√°gon is vannak ingatlanjaik, amiket b√©rbe adtak. Nyilv√°n azt sem tudja, hogy mivel a jelenlegi magyar korm√°nyban hal√°los ellens√©gei vannak, ez√©rt ugyan√ļgy mint a rendszerv√°lt√°s el√Ķtt, jelenleg is √°ltal√°ban hasonm√°sok helyettes√≠tik, amikor valahol kil√©p az utc√°ra. Nem is sz√≥lva arr√≥l, hogy √ļgy √∂lt√∂zk√∂dik √©s k√∂zlekedik √Ķ √©s a gyermekei is mint a filmbeli Colombo hadnagy. Pl. nem az√©rt "csak" nyug√°llom√°ny√ļ rend√Ķr alezredes, mintha nem √©rdemelt volna magasabb rendfokozatot m√°r az √°tkosban is. Ellenkez√Ķleg. Ma m√°r nem titok, hogy miut√°n abba hagyta a toitkos√≠tott √Ľrhaj√≥z√°st, orvosnak tanult √©s az is lett. Mindez benne van az MTA adatt√°r√°ban √©s a Wikipedi√°ban is megtal√°lhat√≥ √©letrajz√°ban. M√°r r√©gen nem titok, hiszen a 90-es √©vekben els√Ķk√©nt a N√©pszava c√≠m√Ľ √ļjs√°g leplezte le, hogy a n√©hai szovjet Brezsnyev √©s a magyar K√°d√°r J√°nos p√°rtf√Ķtitk√°r egyik gy√≥gykezel√Ķje volt. Ez√©rt meg kellett tanulnia √ļgy √©lnie √©s viselkednie, mint pl. az angol McCansy nev√Ľ √Ķrnagy tette annak idej√©n. Az √Ķrnagy 1918-t√≥l 1945-ig a brit katonai h√≠rszerz√©s, az MI6 f√Ķn√∂ke volt. Azonban a mindenkori brit uralkod√≥k √©s brit minisztereln√∂k√∂k kiv√©tel√©vel mindenki √ļgy tudta r√≥la, hogy √Ķ az eml√≠tett titkosszolg√°lat k√∂zponti parkj√°nak a f√Ķkert√©sze volt. A szolg√°lat f√Ķn√∂k√©nek c√≠mzett jelent√©seket pedig csak √©jszak√°nk√©nt olvasta el √©s azokat csak egy nagy C bet√Ľvel l√°ttamozta. Csak a hal√°la el√Ķtt n√©h√°ny h√≥nappal avatt√°k lovagg√°, azaz kapta meg a Sir c√≠met √©s a t√°bornoki rendfokozatot.

No mindezt adja √∂ssze mindazzal, amit kifog√°soltok Op√°l doktorral kapcsolatban. Szerintem sz√©gyen √©s gyal√°zat, ha m√©g az √Ėn sz√°m√°ra is nem az Op√°l doktor ma m√°r egy√°ltal√°n nem titkos √©letrajz√°ban le√≠rt t√©nyek, hanem csak a pletyk√°k √©s a k√ľls√Ķs√©gek sz√°m√≠tanak. Szerintem √Ėn csak ugatja a pszichol√≥gi√°t, de nem tudja.s_*_luci
#76 | Lord42 - 2018. mŠrcius 03. 13:46:56
Az MTA adatt√°r√°ban tal√°lhat√≥ szakmai √©letrajz n√©h√°ny r√©szlet√©nek el√©rhet√Ķs√©gei:

https://aat.mta.h...sonId=7303

https://aat.mta.h...hyId=12846

https://aat.mta.h...tails/7303

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.