Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cs√°nyi contra L√°z√°r vs. K√°sler.


TTisztelt L√°z√°r J√°nos √Āllamtitk√°r √ör!
K√°sler √Ārp√°d vagyok.al√°n nevem nem teljesen ismeretlen √Ėn el√Ķtt. Minden nap m√°s v√°rosban tartok lakoss√°gi f√≥rumot, ahol t√∂bbek k√∂z√∂tt a „devizahitelek” kapcs√°n v√©ghezvitt t√∂rv√©nytelens√©gekr√Ķl √©s emberiess√©g ellen elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl t√°j√©koztatom a tisztelt hallgat√≥s√°got √©s arr√≥l, hogy nem politikai elitre van sz√ľks√©ge az orsz√°gnak, hanem val√≥s k√∂zszolg√°kra, akik t√∂bbek k√∂z√∂tt olyan t√∂rv√©nyt fognak alkotni, hogy amneszti√°t hirdetnek minden v√°llalkoz√≥nak. Minden v√°llalkoz√≥ kap h√°rom h√≥napot arra n√©zve, hogy bevallja √©s bizony√≠tsa azt, hogy az Eur√≥pai Uni√≥s √©s egy√©b p√°ly√°zatokb√≥l kinek, h√°ny sz√°zal√©kot kellett visszaosztania.
Azok, akik hat√°rid√Ķre bevallj√°k ezt, nem lesznek felel√Ķss√©gre vonva, mert k√©nytelenek voltak √≠gy elj√°rni, ha nem akartak cs√Ķdbe jutni, de azokra a tisztvisel√Ķkre akik ezeket a korrupci√≥s p√©nzeket elfogadt√°k a t√∂rv√©ny teljes szigor√°val le kell s√ļjtani. Csak √≠gy lehet v√©get vetni a 20%-os K√≥s√°knak √©s L√°z√°roknak.
Ezen bevezet√Ķvel majdnem elt√©rtem az eredeti c√©lomt√≥l, amely miatt √Ėnh√∂z fordulok √°llamtitk√°r √ļr. Ugyanis napok √≥ta hangos a sajt√≥ az √Ėn kijelent√©s√©t√Ķl, miszerint Cs√°nyi S√°ndor az orsz√°g legnagyobb uzsor√°sa. Ha nem √Ėn mondta volna, nem mern√©m elhinni, hogy ennek b√°rmi val√≥s√°galapja lenne, de √≠gy k√©nytelen vagyok az √Ėn figyelm√©t felh√≠vni arra, hogy a hivatalos szem√©ly fogalm√°t a Btk. 459. ¬ß (1) bekezd√©s 11. pontja hat√°rozza meg, mely szerint hivatalos szem√©ly:
b) az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ √©s a Magyarorsz√°gon megv√°lasztott eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ,
d) a miniszterelnök, a miniszter, az államtitkár, a közigazgatási államtitkár, a helyettes államtitkár és a kormánymegbízott,
Teh√°t √Ėn √ļgy is mint orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ √©s mint √°llamtitk√°r is hivatalos szem√©lynek min√Ķs√ľl. A Be. 171. ¬ß 2. bekezd√©se k√∂telez√Ķv√© teszi, hogy a hivatalos szem√©ly ha b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©r√Ķl vagy annak megalapozott gyan√ļj√°r√≥l tudom√°st szerez, k√∂teles feljelent√©st tennie. Az uzsora Magyarorsz√°gon b√Ľncselekm√©ny.
K√©rem, hogy halad√©ktalanul sz√≠veskedj√©k eleget tenni t√∂rv√©nyi k√∂telezetts√©g√©nek √©s tegye meg a sz√ľks√©ges b√ľntet√Ķ feljelent√©st Cs√°nyi S√°ndor ellen, valamint err√Ķl engem, mint k√∂z√©rdek√Ľ bejelent√Ķt t√°j√©koztatni sz√≠veskedj√©k.
Tov√°bb√° ennek nyomat√©kos√≠t√°s√°ra a tisztelt figyelm√©be aj√°nlom a 2009. √©vi CLXIII. T√∂rv√©nyt a tisztess√©ges elj√°r√°s v√©delm√©r√Ķl, valamint az ezzel √∂sszef√ľgg√Ķ t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°sokr√≥l, a 2004. √©vi XXIX. T√∂rv√©nyt √©s a 1104/2012. (IV. 6.) Korm. Hat√°rozatot a korrupci√≥ elleni korm√°nyzati int√©zked√©sekr√Ķl √©s a K√∂zigazgat√°s Korrupci√≥-megel√Ķz√©si Programj√°nak elfogad√°s√°r√≥l.
2013. augusztus 13.
Tisztelettel, K√°sler √Ārp√°d.
Cs

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2013. augusztus 14. 06:39:23
kecskére a káposztát?

No mindegy, adjunk még egy pofont a sz@rnak!

...tisztelettel.:(
#2 | Bulcsu - 2013. augusztus 14. 10:53:28
Odaveszett zsiv√°nybecs√ľlet: Cs√°nyi feljelenti L√°z√°rt – L√°z√°r m√°r reag√°lt is

Cs√°nyi S√°ndor, az OTP Bank eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja b√ľntet√Ķ feljelent√©st tesz √©s polg√°ri pert ind√≠t L√°z√°r J√°nos ellen a Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ √°llamtitk√°r h√©tf√Ķi sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n tett kijelent√©se miatt – er√Ķs√≠tette meg a nol.hu inform√°ci√≥j√°t bank kommunik√°ci√≥s f√Ķoszt√°lya kedden az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re.

L√°z√°r J√°nos h√©tf√Ķn a Nemzeti Fejleszt√©si √úgyn√∂ks√©g sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n egy √ļjs√°g√≠r√≥i k√©rd√©sre v√°laszolva √ļgy fogalmazott: “nincs m√°s v√°laszt√°som, mint tudom√°sul venni Cs√°nyi S√°ndor, az OTP eln√∂k-vez√©rigazgat√≥j√°nak a sajt√≥ban tett, r√°m n√©zve lesajn√°l√≥, len√©z√Ķ megjegyz√©s√©t, hiszen m√©giscsak √Ķ az orsz√°g els√Ķ sz√°m√ļ uzsor√°sa”. Hozz√°tette: Cs√°nyi S√°ndor b√°rhogy is “p√°v√°skodik a devizahitelesekt√Ķl szerzett milli√°rdjaival”, term√©szetesen “meghuny√°szkodom, √©s tudom√°sul veszem, hogy ilyen-olyan jelz√Ķkkel illet”.
Aki ilyen fontos ember az orsz√°gban, annak a v√©lem√©ny√©t is k√©nytelen vagyok tudom√°sul venni – jegyezte meg az √°llamtitk√°r.Ezt megel√Ķz√Ķen Cs√°nyi S√°ndor egy j√ļlius 24-ei sajt√≥t√°j√©koztat√≥n arra a k√©rd√©sre, hogy √©rez-e politikai t√°mad√°st ellene vagy a bankja ellen, azt v√°laszolta: nem √©rzi a politikai t√°mad√°st a korm√°ny r√©sz√©r√Ķl, √ļgy √≠t√©lte meg, nem t√∂rt√©nt olyan specifikus l√©p√©s, amely az OTP Bankot jobban s√ļjtotta volna, mint a t√∂bbi bankot. “N√©ha 1-2 ember tesz ugyan megjegyz√©seket, de ez sosem izgatott nagyon” – jegyezte meg, majd konkr√©tan L√°z√°r J√°nost, a Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ √°llamtitk√°rt megeml√≠tve, azt mondta, “L√°z√°r urat nem ismerem szem√©lyesen olyan j√≥l, de nagyon tehets√©ges politikus, l√°thatjuk, milyen j√≥l int√©zte a trafik√ľgyet”.A nol.hu cikke eml√©keztet: az uzsora Magyarorsz√°gon b√Ľncselekm√©ny, az ellene √©rv√©nyes szab√°lyok szigor√≠t√°s√°t pedig pont a Fidesz-frakci√≥ szavazta meg, L√°z√°r J√°nos frakci√≥vezet√Ķs√©ge idej√©n.

L√°z√°r v√°llalja a felel√Ķss√©get szavai√©rt

“Hiszek az igazamban, √©s ez√©rt mindig, minden szavam√©rt v√°llalom a felel√Ķss√©get. Nyugodtan √°llok b√°rmilyen b√≠r√≥s√°g el√©” – k√∂z√∂lte az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re az √°llamtitk√°r kedden annak kapcs√°n, hogy Cs√°nyi S√°ndor, az OTP Bank eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja b√ľntet√Ķ feljelent√©st tesz √©s polg√°ri pert ind√≠t ellene egy sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n tett kijelent√©se miatt.

L√°z√°r J√°nos hozz√°tette: sz√ľks√©g eseten az Orsz√°ggy√Ľl√©sben t√°j√©koztatja k√©pvisel√Ķt√°rsait a mentelmi jog√°val kapcsolatos d√∂nt√©s√©r√Ķl.
“Cs√°nyi S√°ndornak j√≥ eg√©szs√©get k√≠v√°nok” – z√°rta szavait a fideszes politikus.
(MTI)

Bal-Rad komm: A jelek szerint valami nagy dolgot vitt v√©gbe a d√∂br√∂gista cs√ľrhe, √©s most be kell fejezni a m√Ľvet! A dolog olyan nagy horderej√Ľ, hogy a futballbajnoks√°g n√©vad√≥ szponzor√°nak-Magyarorsz√°g Els√Ķ Sz√°m√ļ Uzsor√°s√°nak-a fej√©t teszik az √ľnnepl√Ķ asztalra D√∂br√∂gi el√© ez√ľstt√°lc√°n, naranccsal a sz√°j√°ban! (A kutya sem sajn√°lja!-hadd √∂r√∂mk√∂djenek!)

Hanem! Furcsa dolgok s√ľlhetnek ki m√©g ebb√Ķl a bir√≥s√°gosdib√≥l!
Mert mi van akkor, ha Szájerné-esetleg-nem birja rávenni a biróságot, hogy Annyitisér Jani javára itélkezzen!?
Vagy esetleg a Legnagyobb Uzsor√°s tariszny√°j√°ban-esetleg-akad m√©g valami meglepi (a p√©nzt a jelek szerint D√∂br√∂gi√©k m√°r abb√≥l kikarmolt√°k) amivel a NER tork√°n fog√°st lelhet. (Cs√°nyi el√©gg√© √ľgyesen kicsusszant az UD-√ľgyb√Ķl is!)

√Čs mi van akkor, ha most-a v√©gvesz√©lybe ker√ľlt-Legnagyobb Uzsor√°s-esetleg-l√°tv√°n azt, hogy nincs m√°s h√°tra-csak el√Ķre-nekiugrik D√∂br√∂gi tork√°nak is?!

Valami olyasmi k√©sz√ľl√Ķdik kis haz√°nkban, amire a rendszerv√°lt√°s √≥ta nem volt p√©lda!

V√ČRRE MEN√ē, √ĀD√ĀZ K√úZDELEM KEZD√ēD√ĖTT A-MINDEN T√öLZ√ĀS N√ČLK√úL-ZSID√ď BANKMAFFI√ĀN BEL√úL!

V√©get √©rt a kegyelmi id√Ķszak, amikor minden maffiatag egyenl√Ķ fosztogat√°si-rabl√°si jogokat √©lvezett!
Megindult a bandah√°bor√ļ az utols√≥ fill√©rig!

De ebben a bandah√°bor√ļban az utols√≥ csepp v√©r√©t a magyar n√©p fogja elhullatni! Nem a bandit√°k! Valami azt s√ļgja nek√ľnk, hogy nek√ľnk-magyaroknak-MOST KELL √ČSZEN LENNI V√ČGRE!
http://balrad.wor...eagalt-is/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.