Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ātverte a bankj√°t egy orosz f√©rfi, saj√°t felt√©teleket gy√°rtott


Biztos te is kapt√°l m√°r levelet a bankodt√≥l, amiben valamilyen hitelt pr√≥b√°lnak r√°d s√≥zni. Egy orosz f√©rfi is kapott egy hasonl√≥t, de a hitelk√°rtya kond√≠ci√≥i nem tetszettek neki ez√©rt √°t√≠rta a sz√°mok. A figyelmetlen bank√°rok meg al√°√≠rt√°k a m√≥dos√≠tott szerz√Ķd√©st.
hirdetés

A probl√©m√°k ott kezd√Ķdtek, hogy egy orosz bank, a Tinkoff hitelk√°rty√°t pr√≥b√°lt rekl√°mozni Dimitrij Argarkovnak, aki viszont nem tal√°lta el√©g j√≥nak az aj√°nlatot - √≠rja a 444.hu.

A 42 √©ves voronyezsi f√©rfi ez√©rt ink√°bb beszkennelte a szok√°sos formalev√©l k√≠s√©ret√©ben √©rkezett √ľres szerz√Ķd√©st, √©s √°t√≠rta a benne szerepl√Ķ sz√°mokat.

Az √ļj szerz√Ķd√©sben a sz√°m√°ra sokkal kedvez√Ķbb adatok szerepeltek: nulla sz√°zal√©kos kamat, mindez b√°rmif√©le havid√≠j, k√∂lts√©g vagy korl√°toz√°s n√©lk√ľl. R√°ad√°sul minden egyes alkalommal, amikor a bank megs√©rti a szerz√Ķd√©sben v√°llaltakat, 3 milli√≥ rubeles b√≠rs√°got (20 milli√≥ forint) kell fizetni√ľk, ha pedig felmondj√°k a szerz√Ķd√©st, 6 milli√≥sat (40 milli√≥ forint).

A bank ugyan al√°√≠rta a szerz√Ķd√©st √©s a k√°rty√°t is kik√ľldt√©k, de b√≠r√≥s√°gon beperelt√©k az √ļjdons√ľlt √ľgyfel√ľket.

A t√°rgyal√°s a k√∂vetkez√Ķ h√≥napban kezd√Ķdik majd. A bank alap√≠t√≥ja, Oleg Tinkov a Twiotteren m√°r √ľzent, hogy nem 24 milli√≥ rubelt nem fog kapni a f√©rfi, hanem 4 √©vet csal√°s√©rt.

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2013. augusztus 15. 14:39:53
no vajon melyik az erösebb kutya?
#2 | mindannyiunknak - 2013. augusztus 15. 16:52:03
Adj√°k itt az √∂tleteket... M√©g a v√©g√©n √©n megj√°tszom, hogy magam √≠rok szerz√Ķd√©st.
#3 | Balu - 2013. augusztus 15. 21:42:06
Nekem volt m√©g r√©gebben egy olyan √∂tletem, hogy - tekintve, hogy annak ellen√©re, hogy nem is n√©zek t√©v√©t √©s nem hallgatok r√°di√≥t, √°m haszn√°lok √°ramot, TREH√ĀT fizetnem kell ezt a mittom√©n milyen koncesszi√≥s vagy milyen havid√≠jat - k√ľld√∂k a t√≥t tv-r√°di√≥√ľnak egy sz√°ml√°t. A sz√°mla olyan szolg√°ltat√°sokr√≥l lesz adva, amelyeket √Ķk nem rendeltek meg √©n pedig √≠gy nem is hajtottam v√©gre, de a l√©nyeg ugyanaz. √ēk is meg nem rtendelt √©s fel nem hasnz√°lt szolg√°ltat√°st fizettetnek meg velem, nem?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.