Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Autóján hirdeti a holokauszttagadást


De ugyan ki tagaja a hulokamut és ugyan mi köze a holokausztnak nevezett irodalmi, mû-vészeti fogalomnak a holokamuhoz? Oroszul pl. holokosztoznak és ugye egy magyarán pont az jelenti hogy..., de kérdezzük meg a nyelv-észt! Egyébként pedig ki nem ...le! A törvény szerint 3 évet kaphat, aki tagadja a holokausztot, ennek ellenére egy kisbusz hátulja azt hirdeti: kamu a népirtás.

Neonácik gyûltek tüntetni a Budai Várban, amikor a szocialista Hiller István 2009. április 20-án kezdeményezte a holokauszttagadást büntetõ törvény bevezetését. A szónokok azt harsogták, hogy a holokauszt kamu, a tüntetõk pedig zsidóellenes jelszavakat skandáltak. Nyílt színen a szélsõjobbos hangadók ezt elvileg 2010 áprilisától már nem tehetik, ugyanis ekkor lépett életbe a holokauszttagadást büntetni rendelõ törvény.

A jelek szerint azonban egyeseket nem zavarja ez a törvény sem, ezt bizonyítja az a fénykép, amit a Népszava egy olvasója juttatott el szerkesztõségünkbe. Ezúttal egy, az M5-ösön guruló kisteherautó hátuljáról fröcsög a gyûlöletbeszéd: "holokamu" felirat hirdeti, hogy az autó tulajdonosa szerint márpedig zsidó genocídium nem volt.

A jogszabály szerint 3 év börtönt is kaphat az, aki a törvény szerint nagy nyilvánosság elõtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel. Márpedig a sztráda autófolyama elég nagy nyilvánosságnak tûnik.

Egyébként a magyar szankció nem egyedi: a holokauszt bárminemû megkérdõjelezése, vitatása és tagadása büntetendõ Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Izraelben.

Link

Hozzászólások


#11 | Kedvesi - 2013. augusztus 16. 01:26:10
Még kitalálják hogy ez egy elgázosító kocsi amibe mobil-gázkamra van.
#12 | mormota1968 - 2013. augusztus 16. 07:26:27
Én meg azt kérném ki a két világháború összes áldozatának a nevében, hogy a zsidók így kisajátították az áldozat szerepét, miközben nem csak õk szenvedtek, hanem sok millió más nemzetiségû ember is, akiknek szintén nem volt kedvük megdögleni, még sem hagytak más választást nekik a világháborúkat kirobbantó és pénzelõ cionisták.Milyen dolog még is holokausztozni, miközben százezrek és milliók haltak meg a frontokon és lakóterületeken is, csak azért, hogy néhány 100 tróger zsidó família hülyére kereshesse magát a fehér nemzetek szenvedésén, mintha nem lettek volna már így is ép elég gazdagok.Aztán itt vannak ám még a zsidók által zsidók ellen elkövetett atrocitások, pl:a munkatáborokban zsidók voltak az õrök és még a hóhér is.De ugye ezt nem hirdetik a történelem könyvekben, se a többi zsidók által elkövetett évszázadokra, évezredekre visszamenõ tömeggyilkosságokat és egyéb bûnöket sem.Pl:Az örmény népirtásban vállalt fõszerepükrõl.Vagy az indiánok ki irtásáról, a feketék elhurcolásáról, haláláról.Ami meg ép a leginkább sérti a holokamu túlélõket, az a mocskos nyerészkedés, amit a nevükben követnek el, mind a mai napig.A volt iráni elnök is a pofájukba vágta, hogy nem volt holokauszt, akkor meg mit erõsködnek itt?
#13 | Perje - 2013. augusztus 16. 17:08:21
A 28-as villamos a kiírás szerint a Blaha Lujza tér és az Izraelita temetõ között közlekedik.
Eddig a Blaha és az Új Köztemetõ között vitte az utasokat.
A köztemetõben nyugvó többezer ember ezek szerint már nem számít, csak a zsidó elhantoltak. A köznek már nem jár tájékoztatás arról, hogy hogyan lehet eljutni BKV-val a temetõbe. Felháborítónak tartom az új diszkriminatív utas tájékoztatást. Annál is inkább, mert ha az útvonal egyik végén a közteret jelölik meg, akkor tegyék azt a másik végállomással is. Kiírhatták volna a Kozma utcát is, aho a hatalmas temetõ fekszik.
#14 | GERRY - 2013. augusztus 17. 11:29:52
Perjének:

A BKV tájékoztató magyarázata: (most olvastam s_*_down)

A BKV Változások Budapest közlekedésében 2013 augusztusától.

A 28-as villamos útvonalának megrövidítése azon okból emelkedett törvényeröre, miután a BKV vezetösége rájött arra, hogy azokak a nyugdíjasoknak akik idöközben elhaláloztak, az ingyenes nyugdíjbérlet sem jár a továbbiakban, így azt használni se használhatják. Azokat a beérkezö kérvényeket amelyekben az új Köztemetöben egy, a közelmúltban elhantolt írásban kéri , hogy továbbra is ingyen utazhasson a jármüveinken természetesen megvizsgáljuk és nyomós ok esetén különjáratokat indítunk a hét végeken.

BKV Föigazgatóság

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.