Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Patrubány fejelentlett


Nem mintha érdekelne, de egy Patrubány nevű valami rágalmazás okán újabb ügyet kreált. Tán nem a MVSZ -es Patruról van szó? Nem, biztosan nem lehet ő, hisz ott rágalomnak helye már nincs is. Nincs hová...vagy az NBH-mossad csinált helyet? Alapvetően nics kfogásom azellen, hogy így igyekeznek "hitelesíteni", de ha az is volt a cél, hogy esetleg összeszedem a MVSZ-el kapcsolatos eddigi beszédes anyagokat, akkor rátapintottak a Vonára...akarom mondani: vénára! Nagyon viszkethet már nekik! A mellékelt "behívón" kívül nem jött egyéb, így nem ismerem a vádpontyokat és persze az ügyvédem sem tudták kiértesíteni, ha csak nem rendelt egyet ki tudtom nélkül a zsidó bírósegg. Meglehet! Szép kis akasztás lesz ebből még, akárki is követte el.

Hozzászólások


#21 | postaimre - 2013. augusztus 16. 09:22:35
Kamleon, ahogy mondod! Ez ott egy csapat és midegyik összeér a másikkal, csak különböző neveken futnak, de a funkcion azonos.
kérdés, ho
Rozsola, toljad még...csak fordítsd le magyarra ezt a céges bulit, hogy a 4-bani miképpen van összefolyva ezzel a szekus-mossad bénzmosodával. Persze, hogy veszélyesek, DE ma már nem lehet kérdés, hogy nem működhet másképpen, csak tisztán a rendszer.

Most tekintsünk el attól, hogy az elsőző MVSZ elnök egy cigány lett, akiről kiderül, hogy még ügynök is (a cigányállam teória ugye itt már tettenérhető)...és a következő majdnem a hóbagogy Boros, aki Pinyó spanja és persze Orsós "szellemi háttere", ahogy erről Tőke is beszél, mert ugye adják a cigány--zsidaj bandának a "nemzeti" oldalnak nevezett ciontámogatást...

De egy absz. nem magyar lett megint az elnöke a világszövetségnek, Patrubányi néven és ezzel a sorban jól leköveti Orsós-Lévay, Vona-zazri-és Vona-Szabó Krisztina, Torockai-tóth-tutsek és neje és a vármegyés, trianonozós, székely himnuszos, zászlós kategóriába.

Most hanyagoljuk a Patrubanyi -Novák Tamás (örmánynek mondott gyémánt-zsidó (Velem-Novák falva) üzleti vonalat, mert az egyértelműen NBH-mossad kategória és a "Nemzeti Kávézó" és az Árpádhír TV átjátszását és kijátszását sem, csak két érdekesnél azért rázósabb történetet.


Ilyen volt a mi papunk. In memoriam P. Árva Vince atya
postdateicon2012. július 10. kedd, 02:00
Témakörök - Magyarság

Sajnálattal tudtam meg a közelmultban, hogy Árva Vince atya nem véletlenségből csúszott el és tört el a nyakcsigolyája. Boldog Özséb szenté avatásának az elkezdésénél jártak, amikor is valószínűleg valakik elintézték a balesetet. Ezzel a cikkel emlékezünk a feltámadásra váró Pálos Rend utolsó atyájára.

Furcsa egybeesés az is, hogy a Magyarok Világszövetségét szétdúró Patrubányi Miklós neve is megjelenik az életrajzban, nem is akármire sejtetni engedő szövegkörnyezetben:

"Az Árva Vince atya által összeállított, Boldog Özséb szent életét bemutató 17 kötetet 2008. december 13-án, az MVSZ által a Pálos Rend egyetértésével rendezett, első emléknap keretében adták át Patrubány Miklósnak, az MVSZ elnökének. Árva Vince atya másnap visszaadta lelkét a teremtőjének."

http://mkh.valosa...vince-atya

A másik ilyen eset a Móricz -hagyaték ügyében a vele tárgyaló "duatlon" versenyre hivatalosan ide érkező "diplomata" egy késelés áldozata lett pár órával később. Emlékeztek rá?

Ez már nem a "valami bűzlik" kategória ám!

De idézek egy levélból, hogy világosabb legyen a "nemzeti" oldal terelgetésének hogyanja s mikéntje...

Hogy ebből mi az igaz és mi nem, azt majd az idő már igazolta is! Pomáz nem kis felleggvára lett a gyülevész kazári zsidaj bandának..., ugye itt van a "magyar vár" a volt MSZ központ is és de nem is sorolom mi köthető még a "pilisi" álmagyar túrizmushoz és "spiri-mocskos" vonalkódhoz...

"Persze ma mindent elolvastam,ami friss volt nálad.

A Horkit meg a pomázi"szentassonyt"nem tudom komment nélkül hagyni.

Azt kell tudni,hogy horkinak mindig adóságai voltak,amikor nálunk élt. Mindaddig,mig "négybani"be nem kebelezte ökelmét!.

A pomázi házat a M.V.SZ.közbenjárásából vehette meg,vagyis kellett megvegye,majd sürgösen abbahagyni az elözö mesterségét.
Most pedig bajban van,mert nem eleget teljesitett az igéreteknek megfelelöen.

Ùgy néz ki,hogy a távolkeleti rokonaink felkeresése óta nem sok jelentéssel bír. Ennek ára lessz,hacsak nem pótólja be sürgösen! Ahogy a videón is látszik,még a könnyei is késésben vannak,ahogyan a szorgalmasnak szerzödött" tagsági" jelentései is.

A"szentasszony"szökességnek videon közölt híre az adóságok KIFIZITÉSÈT illetöen,valószinü igaz.
Nade ez a személy nem lehet más,mint a Columbo,Oberführer stb.idomitott ezközperson! Saját vélemény.§ Ùj világrend!

Àldás!"
#22 | Kore - 2013. augusztus 16. 10:12:28
Igen, az ekvádori amatőr sportoló halálos késelés áldozata lett a Nagymező utcában, végleg elhallgattatva...
#23 | postaimre - 2013. augusztus 16. 10:30:06
Rácz Sándor halálaA Magyarok Világszövetségéből Kizártak elnöksége megbotránkozva áll Kurunczi Margit, Kiss Sándor és most Rácz Sándor halálának hallatára.Kurunczi Margit kutatta Nicolae Stefan Patrubani mostani nevén Patrubány Miklós István Bukaresti titkosszolgálati tevékenységét. Kurunczi Margit rejtélyes körülmények között meghalt. Halálának hírét még az internetről is törölték!

YouTube Videó
Kiss Sándor informatikus tanúvallomást akart tenni a Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban. Kiss Sándor a bírósági meghallgatás előtt meghalt.

http://hirek.prim...ikk/94362/Rácz Sándor tanú meghallgatása 2013. május 27-re volt kitűzve, amikor Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban akarták meghallgatni. Rácz Sándor 2013. május 27-én már nem tud tanúskodni. Rácz Sándor rejtélyes körülmények között meghalt.

http://index.hu/b...li_elnoke/Hogy miért halnak az emberek Patrubány Miklós körül? Erről Radványi Jenő az MVSZ elnökségének korábbi tagja, nagy borkereskedő tudna nyilatkozni. De, ki gondolná, Radványi Jenő is meghalt.

http://www.heol.h...yen-183796Tisztelettel

Magyarok Világszövetségéből Kizártak Sajtóirodája

Dr. Nagy Attila

Meghalt Kurunczi Margit tévériporter, főszerkesztő és most meghalt Kiss Sándor matematikus, főprogramozó is! Mindkettőt megmérgezték?Mindketten sokat tudtak Patrubány Nicolae Bukaresti és Kolozsvári piszkos kommunista magyarellenes múltjáról. Mindketten pontosan ismerték Patrubány Nicolae, Ceusescu román diktátor újraválasztása érdekében tett fáradozásait az RKP XIV kongresszusán. Meghaltak!Nagyon furcsa, hogy néhány héttel ezelőtt Kiss Sándor főprogramozó tanúvallomást akart tenni Patrubány büntetőperében a Magyarok Világszövetségéből kizártak sajtóirodája kérésére.Kurunczi Margit a Nicoale Ceusescu román diktátor vagyona után kutatott, miközben egy Nicolae Stefan Patrubani nevű örmény besúgóra akadt, aki tizenkét társával együtt lenyúlta az elhunyt személy vagyonát.„Aki javasolta Nicolae Ceausescu román diktátor újraválasztását”, nem más mind Patrubány Miklós MVSZ elnök:

http://www.nol.hu...hiv-340606„Kántor Lajos a kolozsvári Szabadság hasábjain teszi fel a következő, egyáltalán nem költői kérdéseket Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Társasága elnökének: “És már elfelejtette a Ceausescu- korszakot, annak utolsó napjait, például itt, Kolozsvárt? Elfelejtette, hogyan is történt Nicolae Ceausescu pártfőtitkári (újra)jelölése, »alulról«? És hogy ő milyen álláspontot fejezett ki (a »rend« ellen lázadó román kollégájával szemben) ebben a konkrét esetben?" A válasz azóta is ... késik. Annak ellenére, hogy a kérdések olyan történetet sejtetnek, olyasmire céloznak, amiről tudnia kellene az erdélyi magyarnak. Térjünk tehát vissza az RKP XIV. kongresszusát megelőző hetekbe, az akkori “rend" ellen lázadó segítségével, aki nem más, mint MIRCEA VALER PUSCA, azon emberek egyike, aki NEMet mert mondani Nicolae Ceausescu újrajelölésére, tegyük hozzá, saját és családja életének kockáztatásával.”

„- Hol jön a képbe volt kollégájának, Patrubány Miklósnak a neve?”

„Miki, már az első ülésen is a felszólalók között volt. Nyilván azzal a feladattal, hogy támogassa Nicolae Ceausescu újraválasztását.”

„Összegezve a történteket, a lényeg az, hogy Patrubány Miklós műhelyvezetőként már az első ülésen szót kért és kapott. A másodikon pedig, mint említettem, magától értetődően, hogy így mondjam, kötelezően. Az elsőn tehát elmondta, egyébként, mint mindenki más, hogy milyen jól élünk, a másodikon pedig akarva vagy akaratlanul, de már állást foglalt kijelentéseim ellen.”http://hirek.prim...ogramozojaHatvanhat éves korában, Kolozsváron elhunyt Kiss Sándor matematikus, az első romániai személyi számítógép, a PRAE főprogramozója.

Kiss Sándor székely eredetű földműves családban született a mezőségi Feketelakon. Szamosújváron érettségizett, Kolozsváron végezte az egyetemet, majd ezt követően közel négy évtizeden keresztül számítógép programozóként dolgozott. Eleven észjárású matematikus, halk szavú, filozofikus alkatú, irodalomkedvelő tudós ember volt.

Övé a világ leggyorsabb körrajzoló algoritmusa, amelyet a PRAE* megalkotása során dolgozott ki.

Kiss Sándort 2012. november 22-én, déli 12 órakor temetik Kolozsváron, a monostori temetőben.

MVSZ Sajtószolgálat

7663/121121

A Bukarestből vezérelt Magyarok Világszövetsége új állásfoglalása: RÓVÁS BETÜK HELYETT LATIN BETÜK

2012.12.15.


Patrubány Miklós emberei: Szondi Miklós és Gyetvai György nem értik, mit jelent a "nemzeti érdekek" képviselete és mi a szabványosítás "szellemisége". Vajon 61 db beszervezett fantom-taggal az aktatáskájukban, fizikailag is elfoglalják az MSZT-t?

Se Isten, se ember, se nemzet...

Azt mondhatnánk, hogy szinte regénybe illő a rovás szabványosításának története, de sajnos ez a mű egy tragikomédia és egy pszichiátriai esettanulmány egyvelege lenne. Ugyanis a nemzeti színű szalagba és tarsolylemezbe öltözött, képzettség és végzettség nélküli megélhetési rovásírók, politikai kalandorok, hivatásos bajkeverők a józan ész utolsó maradékától is megszabadultak. Atettlegességtől sem visszariadó rovásirtók pusztítása egyre több ember számára világossá válik, így remélhetőleg mihamarabb kiveti őket magából a társadalom, illetve megfelelő kezelést kapnak a rendvédelmi szervek ... vagy az ápolók részéről.

Szabványügyi kolhoz

A rovással kapcsolatos tevékenységekben alig észrevehető nyommal rendelkező Magyarok (?) Világszövetsége (MVSZ) elnevezésű politikai társulat, néhány további marginális szereplővel egyetemben az elmúlt hetekben a kolhozosítást megszégyenítő eredményeket ért el a nemzeti szabványosító köztestületbe való tagbeléptetésben. A sajnálatos jogi kiskaput - időarányos tagdíjfizetés az évvége előtt - kihasználva az MSZT 819. sz. Informatika bizottságában tömegével beszervezettek között immár az állattenyésztőtől és kocsmárostól a lovasbetyáron és órásmesterenát, ezotérikus egyletekig és szociális foglalkoztatóig megtalálható boldog-boldogtalan.

A tagok többségének nagy valószínűséggel halvány fogalma sincs, hogy nevükben kik és mit művelnek, de ez nem menti fel őket a felelősség alól, ezért neveik hamarosan nyilvánosságra kerülnek - tanulságképp az utókornak.

Új "hungarikum" - műszaki bizottság helyébe politikai gittegylet

A rováskutatók, a szabványosítási szakma, a felügyeleti szervek, valamint a kulturális kormányzat hónapok óta megdöbbenve - és többnyire tétlenül - áll a bizonytalan eredetű pénzügyi háttérrelrendelkező plebejus nyomulás mögött. A rágalmazási hadjárattal, fenyegetéssel és zaklatással tarkított ámokfutás hónapok óta folytatódik, melynek immár a Magyar Szabványügyi Testület is céltáblája, s van olyan munkatárs, aki ez idő alatt fel is mondott. Az elmúlt néhány napban azonban a magyar műszaki szabványosítás évtizedek óta köztiszteletben álló tisztségviselőinek puccs-szerű elmozdítása, fenyegetése került terítékre egy nyugalmazott büntetésvégrehajtási alkalmazott, bukott egyetemista, politikai aktivista és társai által szervezett gyülekezet részéről.

Fontos megjegyezni, hogy a magyar műszaki élet, a technikai fejlesztések és így az egész nemzetgazdaság szempontjából stratégiai fontosságú 819. sz. Informatika Bizottságban az 1-2 hete tömegesen beléptetett strómanok fejlétszáma alapján puccsot szervezők nem csak évekre visszamenőlegesen akarják megsemmisíttetni a nemzetközi szabványosítási munkát, de az eredeti szakmai tagság ellenében a bizottság tisztségviselőit is el akarják távolítani. Terveik szerint a bizottság élén az MVSZ budapesti elnöke Gyetvai György, rovással foglalkozó munkacsoport élén pedig Szondi Miklós nyugdíjas büntetésvégrehajtási alkalmazott, a Természetesen Életmódegyesület (sic) vezetője lenne ... előrevetítve a veszélyt, hogy politikai fiókszervezetté züllik a műszaki szabványosítási szakma legmagasabb magyar fóruma.

A rovás rúnásítói a zárt ajtók előtt

Azonban úgy látszik, hogy valóságérzékkel nem rendelkező csoportosulás a közösségi lét normái után átlépte a jogi kereteket is. Az MSZT legfelsőbb vezetése végre kifejezésre juttatta az MSZT működését szabályzó törvényekben, valamint a működési szabályzatban található "nemzeti érdek", illetve a "szabványosítás szelleme" melletti kiállást és a puccsisták által kierőszakolt rendkívüli ülést elhalasztotta.

A bizottsági munka eddigi obstrukciójából, valamint bárminemű konkrét szakmai javaslat hiányából és a konszenzuskeresés elutasításából látszik, hogy a puccsisták célja nem a szabványosítási munka elvégzése, hanem a rovás szabványosításának nyelvészeti és informatikai vonatkozásaira vonatkozó ismeretek nélkül csupán egy anyagilag érdekelt külföldi szabványosítási lobbycsoportképviselete. Ha másképp nem megy, akár Magyarország nemzetközi szabványosítási szavazóképességének megakadályozása árán... melynek erkölcsi minősítését az olvasóra bízzuk.

Mivel a mai (2012.11.29-ei) hatalomátvétel célját szolgáló ülést az MSZT ügyvezető igazgatója törvényes hatásköre alapján elhalasztotta, a puccsisták kilátásba helyezték a fizikai behatolást az MSZT épületébe, melynek törvénytelenségére fel kellett hívni a figyelmüket. Kérdés, hogy megértették-e?

(Rovás Info)http://rovas.info...jtok-eltt-

http://rovas.info...ett-latint

http://rovas.info...al-naploja
#24 | postaimre - 2013. augusztus 16. 10:37:42
'Patrubány gajra vágja az ügyet'

Spirk József,
lp

2004. szeptember 17., péntek 12:35 |

Ügydöntő népszavazás lesz minimum három milliárdért arról, hogy kapjanak-e magyar állampolgárságot a határon túli magyarok. Az erdélyi származású ötletgazda, Patrubány Miklós MVSZ-elnök jogkiterjesztési javaslata nem számolt azonban azzal, hogy Ukrajnában alkotmánymódosításra van szükség, mert az alkotmány egyelőre nem teszi lehetővé, hogy a kárpátaljaiak kettős állampolgársággal rendelkezzenek. Egy kárpátaljai magyar szervezet elnöke szerint a népszavazást kezdeményezők miatt az ügy hamar megbukik.
Kapcsolódó

Népszavazás lesz a kettős állampolgárságról
'Én vagyok a világ legmagyarabb embere'
Szomszédainkat aggasztja az alacsony részvétel
A Young & Rubicam reklámozhatja az EU-csatlakozást
Gajra ment

(5)
Az Országgyűlés egyhangú szavazással ügydöntő népszavazást rendelt el a napokban a kettős állampolgárság ügyében. A Magyarok Világszövetsége által kezdeményezett referendumon arra a kérdésre kell válaszolni, hogy kedvezményes honosítással kaphassanak-e magyar állampolgárságot azok, akik magyar nemzetiségüket magyar igazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolják. A népszavazás dátumáról Mádl Ferenc köztársasági elnök dönt, sikeres népszavazás esetén az eredmény kötelező lesz az Országgyűlés számára.

http://index.hu/b...ttosap0917


A Patrubány jelenség

[url] http://www.eokik....534101.pdf [/url]

A népszavazás állampolgársági kérdésének kezdeményezője, az MVSZ elnöke,
Patrubány Miklós román állampolgár, üzletember, aki „összmagyar közéleti személyi-
ségnek” tartja magát. Egyik kárpátaljai, támogatói aláírásokat gyűjtő körútján, szere-
pét hasonlatosnak vélte a legfőbb egyházi méltóságéhoz: „ahogyan a katolikusok
mennek a Pápához, úgy jönnek hozzám a világ magyarjai”. Üzletemberként egy ko-
lozsvári céget jelöl meg alapfoglalkozásaként,
2
1992-től a Preamium SRL (Kft.) alapí-
tó igazgatója, amelynek elektronikus honlapján nem szerepel ugyan a neve, de szá-
mos, általa létrehozott tevékenységi forma (Visszhang rádió, az MVSZ Erdélyi Társasá-
ga stb.) elektronikus postacíme utal erre a cégre.
3
Egy néhány évvel ezelőtti honla-
pon, a Praemium cégnél a kapcsolattartó neve még: Patrubány Nicolae Stefan Adam
volt olvasható. Jelenleg is szerepel viszont egy, szintén kolozsvári autó- és autóalkat-
részekkel kereskedő cégnek, az European Leasing Group-nak a honlapján, mint az el-
adási részleg kapcsolattartó személye.
#25 | postaimre - 2013. augusztus 16. 11:09:00
Na ez is szép! Összeáll az NBH-s terelt bagázs! Bene? Haaahhhaahhaaa!


maffiozok.szunyi.com/images/7x44wx9q111w2-75--.jpg

Nemzeti összefosás ez...és persze alkotmányvédelmi hiivatalos forrás nyomja a fodrásznak az igét....ez már nem is bohózat, hanem burlex..de ebből durr lesz!
#26 | Bulcsu - 2013. augusztus 16. 11:18:49
HÁNYFÉLE NEVE VAN?
HÁNYFÉLE SZÁRMAZÁSA VAN?
HÁNYFÉLE ORSZÁG ÜGYNÖKE?
Ma sem tudjuk hányféle állampolgársága van Patrubány Miklósnak? Már abban sem vagyunk biztosak, hogy mi az igazi neve? Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a magyar hatóságoknak és kormányköröknek a nagyfokú bizalmát élvezi és ezért történhet meg hosszú évek óta az a gyalázat, hogy egy gyakorlatilag nem működő, tagság nélküli szervezetnek a vezetője, aki a nyílvánosság elől bújkál és a hazai bérsajtó sem képes megkérdezni, hogy ugyan miket is csinál ez az elhíresült álmagyar? Kik azok a sötét körök, akik itthon és külföldön még mindig Patrubány mögött állnak? Ezekre a mindenkit érdeklő kérdésekre részben választ ad az alábbi közlemény, amelyet a hazai bérsajtó nem képes közzétenni. Az itt látható MVSZ oldalon található képen még „Miklós Ádám István” keresztnéven szerepelt. Vajon milyen lehet a neve a személyi igazolványában? Vagy többféle személyigazoványa lehet? Ezen sem csodálkoznánk...Talán azzal kéne kezdeni Patrubány úrnak, hogy közzéteszi az igazolványában szereplő nevét.
KÖZELMÉNY
A Magyarok Világszövetségéből jogtalanul kizártak elnöksége és etikai bizottsága a hét végén hosszasan tárgyalta a 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélését. Az MVSZ-ből kizártak elnöksége és etikai bizottsága a címet teljesen egyhangú egyetértéssel és titkos szavazással Patrubány Miklósnak adományozta. Annak a Patrubány Miklósnak, aki több nevet is használ. Néha Patrubány Miklós István nevet, néha Patrubány Miklós István Ádám, Nicolae Stefan Patrubány, és Nicolae Stefan Patrubani neveket használja. Annak a személynek, aki magát a Magyarok Világszövetségének az elnökének tartja, bár nem az. Sem 2004-ben nem volt megválasztása törvényes, sem 2008-ban. A 2012-ben tartott két úgynevezett választás törvénybe ütköző voltát a Fővárosi Törvényszék vizsgálja. Több mint tíz évig, egyetlen igazi elnökjelöltet sem engedett be a tisztújító választásokra. Az elnökség az Antimagyar címet azért adományozta a fenti személynek, mert a magyar nép megvezetésével, hazugságokkal, árulással, a magyar nép vagyonának az elherdálásával tartja fent hatalmát, és folyamatosan rombolja a magyar nép intézményét. A Fővárosi Ítélőtábla 2011. november 29-én jogerősen kimondta Patrubány Miklós 2008 augusztus 19-i közgyűlésén önkényuralomra törésének a tényét, ami ellenére sem távozott a közéletből ez a törvénysértő ANTIMAGYAR. A „2011 év Antimagyarja” címet személyes adják át az MVSZ-ből kizártak elnökségének megbízottjai a vádlott Patrubány Miklósnak a 2012. október 30-i büntetőperén a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos helyiségében. Tisztelettel, Báthory Attila szóvivő, MVSZ-ből kizártak sajtóirodája
Várjuk a képeket a perről. A szerk.
Tags:
Hazai
http://www.amagya...C3%A1ttere

És tegyük hozzá az "örökzöldet".

A magyar nemzet új meghatározása

"Az egy évvel korábban kezdődő munkához, amely elvezetett a magyar nemzet új meghatározásának elfogadásához, az alapszöveget Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetsége Kárpát-medencei Térségének alelnöke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstratégiai konferencia elnöksége – Dr. Drábik János, Borsos Géza, Bottyán Zoltán, Patrubány Miklós – bővítette, majd a világkongresszusi küldöttek egész napos vitája, valamint az előadók zártkörű vitája véglegesítette. A végső szöveg kialakításába két hivatásos szerkesztő – Zsigmond Emese és Pápai Szabó György – is bekapcsolódott."


[5] Patrubány Miklós, in Botos László főszerk. – Magyarságtudományi tanulmányok, HUN-idea Szellemi Hagyományőrző Műhely, Budapest, 2008, 9-12 o.


http://egipatrona...g3tVJJM-BQ
#27 | rozsola - 2013. augusztus 16. 11:31:57
Imre nehéz dolgot kérsz.
Dan Voiculescu médiacézár , az Antena Group tulajdonosa , leghíresebb tv-csatornája az Antena 3 amely nyíltan Basescu ellenes. Hatalmas befolyással bír romániában. Még a bukaresti hatóságok is folyamtosan vizsgálják az Antena 3 körüli vesztegetéseket , zsarolásokat , pénzmosásokat.
Számodra érdekes nevek : Crescent , Argus ( talán Árgus Security ) és Grivco. Ezek a cégek nagyon sárosak romániában.
Szerintem összetudsz szedni némi információt és a tárgyalásra nem mint vádlott hanem mint vádló tudsz bemenni. Visszatérve Voiculescura. Első tárgyalása 2009 január 6-án , azóta minden alkalommal elnapolták a tárgyalásokat.
Figyelembe véve a tényt miszerint Románia és Magyarország között diplomáciai háború van , valamint a magyar-cseh labdarúgó mérkőzésen láttottak , hallottakat figyelembe véve , Misike jobban jár ha befogja a pofáját.
Azt állítja Nicolae Stefan Patrubani nem azonos vele. Azt monjda , az említett személy a nagybáttya.
Nos. Romániában nem találni nyomot a nagybácsit illetően. Mivel az említett nevű személy Ceausescu személyi könyvelőcsoportjának tagja volt , letagadhatatlan a tény , hogy a FEKETEINGESEK csoportjához tartozott.
Ez a csoport volt a Securitatea-n belüli Securitatea. Azaz hadsereg a hadseregben. Ebbe a csoportba nem kerülhetet akárki be. Aki benne volt , egész családját is köteles volt bevonni a Securitatea kötelékébe.
Misi bá. Te hogyan maradtál ki ?
Bizonnyára ismert a híres USLA csoport. Ez a különlegesen képzett és felfegyverzett csapategység a Securitatea terrorelhárító egysége volt. 1989 december végén az USLA tagjai valamint a Moszad által az országba hozott Szaud-Arábiai állampolgárok lőtték a tüntető népet.
Tagadja le ha tudja a közismert tényt : Az AL-Kaida romániában alakult. A moszad romániában képezte ki a szaudi katonákat. Ez a képzés a mai napig tart. Nem tudta ? Egy " Feketeinges " nagybácsival a tarsolyban lehetetlen.
Az USLA csoport nemcsak Erdélyben végzett provokatív kivégzéseket a magyarok ellen , amellyel kapcsolatban még Horn Gyula akkori külügyminiszter is felemelte a szavát. Több száz vagy akár több ezer USLA tag tartózkodott Magyarország területén , terrorakciók végrehajtásának céljából. Patrubányi Miklós ezt nem tudja ? Ha igen , hogyan képes a magyarságot védelmezni a nagyvilágban amikor a volt USLA tagok jelentős része továbbra is Magyarországon tartózkodik beépülve a közigazgatásba ? Voltak/vannak bizonyítékok miszerint a Békés megyében valamint a vele határos Arad megyében az úgynevezett olajozás során a Feketeingesek közremüködve a magyarországi bűnözőkkel együtt " forgatták " meg pénzüket. A tanúk megölésében a volt USLA csoport is részt vett.
Ki és milyen okból nevezte ki Patrubányit tisztségébe ? Az NBH miért nem vizsgálta ki az esetet ? Ha történt vizsgálat hol a jegyzőkönyv ? Miért nem publikus ?
#28 | postaimre - 2013. augusztus 16. 11:53:16
Rozsola, persze, hogy nehéz, de itt szó sincs bizonyítási kényszerről már régen.

Az USLA-ról már olvasgattam régebben, de ami érdekes, hogy minden izgés-mozgás az elmúlt huszonix évben egy "székelyhez" és/vagy erdélyihez volt kötve. Kásler is oda igazolt le, de őt meg Borbély jelentette föl..., így az a kényszerképzetem, hogy a nagy átrendezés a háttérben nagy sebességgel zajlik és elkezdték a fizikai tisztogatást is.

Az NBH miért nem lépett? Mert egy mocskos mosszador -cia-s bagázs...s talán mára már látnak némi fényt, de nem lehetnek biztosak semmiben.
#29 | Csodaszarvas - 2013. augusztus 16. 12:24:09
Na ja a bizonyítási kényszer.... tényleg felesleges, mert aki érti annak már nem szükséges, aki meg nem, az a bizonyítékok ellenére sem fogja elfogadni.
Emlékszem annak idején mikor hoztad az infókat akár msz, mvsz, jobbik, hvim, betyársereg stb. és mutattam a barátaimnak, hányszor hallottam hogy: "persze mert mindenki zsidó vagy ügynök vagy mindkettő és különben is nem lehet minden kezdeményezés irányított" és mondhattam akármit...
Pedig megadták a receptet és jegyzőkönyvbe foglalták:
"Ha azonban bárhol a világon összeesküvést szőnének, annak élén senki más nem fog állni, mint legmegbízhatóbb szolgáink egyike. Magától értetődik, hogy nekünk és senki másnak kell irányítanunk a szabadkőműves tevékenységet, mert mi tudjuk, merre vezetünk, mi ismerjük minden történés végső célját, míg a gójok semmit sem tudnak ezekről a dolgokról, még a cselekvés közvetlen hatását sem ismerik; rendszerint beérik azzal, hogy elképzeléseik megvalósításával pillanatnyilag kielégítsék önteltségüket, és észre sem veszik, hogy elgondolásaik soha sem vezethetők vissza saját kezdeményezésükre, hanem a mi sugalmazásaink eredménye... A gójok vagy kíváncsiságból lépnek be a páholyokba, vagy abban a reményben, hogy azok segítségével nekik is jut valami a közös koncból, egyesek meg azért, hogy alkalmuk legyen megvalósíthatatlan és megalapozatlan álmodozásaikról nyilvánosság előtt beszélni; szomjaznak a siker és taps után, melyek osztogatásában rendkívül bőkezűek vagyunk. A sikert azért engedélyezzük nekik, hogy kihasználjuk a siker okozta önteltségüket. Ez ugyanis lassan hajlamossá teszi őket arra, hogy magukévá tegyék sugalmazásainkat, miközben nincsenek is tudatában azoknak és teljességgel meg vannak győződve arról, hogy gondolataik saját csalhatatlanságukból fakadnak s meg nem eshetik velük, hogy kölcsönvegyék másokéit... Önök el sem tudják képzelni, hogy önteltségükben a legbölcsebb gójok is akaratlan naivitásnak milyen állapotába hozhatók s ugyanakkor milyen könnyű elvenni a bátorságukat a legkisebb kudarccal is, legyen az akár csak a megszokott taps elmaradása, és szolgai megalázkodásra késztetni őket új sikerek kilátásba helyezésével. Amennyire a mieink megvetik a külső sikert és csak azt nézik, hogy keresztülvihessék terveiket, annyira készek a gójok bármely tervet is feláldozni, csakhogy sikerük legyen. Ez a lelki sajátosságuk lényegesen megkönnyíti számunkra azt a feladatot, hogy céljainknak megfelelően irányítsuk őket. Látszatra tigrisek, lelkük azonban birkalélek, és fejük kong az ürességtől. Ráültettük őket annak a gondolatnak a vesszőparipájára, hogy az egyéniségnek fel kell olvadnia a kollektivizmus jelképes egységében." CBJ 15. jkv.
#30 | Perje - 2013. augusztus 16. 19:05:35
Imre! Remélem, hogy nov.21-ig és persze azután is nagyon vigyázol magadra.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.