Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarorsz√°g a j√∂v√Ķ √©vben visszaszerzi Erd√©lyt


Micsoda irredentizmus zajlik itt? T√°n nem igazunk van megint! Ja, hogy err√Ķl is sz√≥l a zsid√≥ "sz√©kely", "rom√°n" √©s "magyar" vezet√©s kavarsa, Ors√≥s√©k cionzsid√≥-cig√°ny orsz√°gim√°zsa, a trianoni eml√©km√Ľves√≠t√©sek napos√≠t√°sa, alkotm√°nyos√≠t√°sa....√©s tekeredik a k√≠gy√≥.. Magyarorsz√°g az Eur√≥pai Uni√≥ t√°mogat√°sa mellett el akarja idegen√≠teni Rom√°ni√°t√≥l Erd√©lyt.

Az ITAR-TASSZ h√≠r√ľgyn√∂ks√©g jelenti, hogy a Nagy Rom√°nia p√°rt vezet√Ķje, Gheorghe Funar kijelentette, hogy e c√©l √©rdek√©ben t√∂megesen fognak kiadni magyar √ļtleveleket a ter√ľlet lakosainak √©s pereket folytatnak a Magyarorsz√°g √°ltal a II. vil√°gh√°bor√ļ ut√°n elvesztett akt√≠v√°k√©rt.

Funar r√°mutatott, hogy az 1940. √©vi B√©csi d√∂nt√©s sor√°n N√©metorsz√°g √©s Olaszorsz√°g m√°r egyszer r√°k√©nyszer√≠tette Rom√°ni√°t arra, hogy engedje √°t Erd√©lyt Magyarorsz√°gnak. A politikus v√©lem√©nye szerint titkos terv√©t Magyarorsz√°g a j√∂v√Ķ √©vben val√≥s√≠tja meg a Budapest oldal√°ra √°ll√≥ EU t√©tlens√©ge mellett.

Link


HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 15. 15:58:18
J√∂v√Ķre.. de csak a v√°laszt√°sok ut√°n persze hehe.. azt√°n majd a bigbossz megmagyar√°zza: val√≥ban √ļgy √©rtette, hogy a j√∂v√Ķ √©vt√Ķl sz√°m√≠tva t√≠z √©v m√ļlva, mint az 1 milli√≥ munkahelyek eset√©ben..
#2 | No Shadow Government - 2013. augusztus 15. 16:50:30
Nem,ez a "nemzeti oldal" eredményének kell láttatni,jajj,de gonosz vagy,mózes...
#3 | keepfargo - 2013. augusztus 15. 17:21:32
Elidegeniteni, atengedni...ugyes ez a Funar (Koteel), remelem meglesz a jutalma - nomen est omen

Ok raktak tele Erdelyt idegenekkel az utolso 70 evben, persze roman idegenekkel. 1940-ben pedig nem atengedes hanem visszaadas tortent, ezt is rosszul hazudja Koteel ur.

Kulonben pedig paranoias a pasas, mert az EU nem fog segiteni senkinek -ebben az ugyben sem - hiszen maholnap a vegnapjait eli. (Onnan sejtem, hogy az Eszaki Unio papiron mar kesz van, sot a papir megvan a penzhez is amit az uj Union belul fognak hasznalni - (hja, a sved papirgyartas!))

Ha en erdelyi lennek (Partium-i szuleim utan majdnem az vagyok), akkor nem almodnek visszakerulesrol meg "visszaszerzesrol" Aki igy vigyaz az erdelyi magyarsagra mint a budapestiek,meg a tobbi zsidoberenc es felrevezetett almagyar, az csak ne tegye a kezet Erdelyre megint, hogy aztan ujra elveszitse. Legutobb a szavazaskor veszitett ez a csurhe banda, amikor eljatszotta hogy allampolgarsagot akar adni erdelyi magyaroknak, de aztan megcsinalta az ellenkampanyt is - ugye fletocsotany, meg orsosolstein?- es be is adta a birkanak, hogy rettegjen az ideozonlo "romanoktol" Lett is szavazas, ahogy illik. Ne feljetek, az erdelyi magyar nem felejt, nem kell neki cseberbol-vederbe eletszinvonalemeles. Ha leromanoztatok, megmarad inkabb romannak - Isten latja lelkemet, nem karhoztatom erte.
#4 | monguzking - 2013. augusztus 15. 21:04:22
S mi van azzal hogy eu egyik legerösebb embere épp hogy az magyar ellenes romás baeszku vagy lo**** tudja hogy kell irni ****kalap nevét-szoval ilyen hireket nem kell tul komolyan venni-legalábis önálloan nem--csak összkép egyik elemeként lehet értelmezni
#5 | Perje - 2013. augusztus 15. 21:22:56
A terv egy r√©sze, m√°rmint az √ļtlevelek (+ TB k√°rty√°k) t√∂meges kibocs√°jt√°sa m√°r megt√∂rt√©nt ill. m√©g folyik.
Ha visszaszerezn√©k, akkor minek az √ļtlev√©l? El√©g lenne a szem√©lyi igazolv√°ny.
M√°r szinte l√°tom a k√∂vetkez√Ķ √©vek k√∂z√©p-eur√≥pai fegyveres konfliktusait: Koszovo/Szerbia, Magyarorsz√°g/Erd√©ly, Moldova/Rom√°nia.
Valahol nár meg van írva a szcenárió.
#6 | rozsola - 2013. augusztus 15. 21:37:00
Monguz csak óvatosan.
Florin Cioaba erd√©ly cig√°nyvajda ( aki szerint Kolozsv√°r j√≥ lenne cig√°nyf√Ķv√°rosnak ) T√∂r√∂korsz√°gi nyaral√°sa k√∂zben hirtelen k√≥m√°ba esett. Basescu azonnali seg√≠ts√©get ig√©rt.
Másik érdekesség. Ma van a román tengerészet napja. Basescu hajókapitány volt. Mégis a Traiangyerek ki sem látogatott a tengerpartra mert fontosabb dolga akadt Hargitában.
Perje te tudsz valamit.
Keepfargo viszont telibetal√°lt.
Senki sem figyel oda erre az elmebetegre. Vicc az egész.
B√°r √©rdekes a helyzet. Rom√°nia egy √ļj IMF k√∂lcs√∂nt vett fel , mik√∂zben Magyarorsz√°g letudta az IMF -el szembeni tartoz√°s√°t.
#7 | Kedvesi - 2013. augusztus 16. 01:18:45
Rozsola, remélem nem gondoltad komolyan hogy Magyarország letudta. A kamatos kamatot te hogyan fizeted vissza? Itt Maximum, arról lehet szó hogy az orosz is beleszólt valamit a játékba és a zsidó nyugatról engedett. Mást nem tud az ember gondolni.
#8 | spartakusz - 2013. augusztus 16. 01:54:54
http://kanadaihir...to-arnyek/

mindig találok egy érdekeset -
Szevasztok!

„…√ēk m√©g nem annyira fejlettek, mint mi, mert n√°lunk a k√∂telez√Ķen falra szerelt NENYI mellett alapt√∂rv√©ny asztala is van. (Mindkett√Ķt egy sz√©lh√°mos csal√≥, a f√©l analfab√©ta Schmitt P√°l jegyzi, aki m√°ra a politikai s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlt. Megtette, ami√©rt tartott√°k, adta az arc√°t √©s a nev√©t az alkotm√°nyos puccshoz, a Magyar K√∂zt√°rsas√°g ledar√°l√°s√°hoz.) A Nemzeti Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s Rendszere azt jelenti, amit √Čszak-Kore√°ban: aki nem m√Ľk√∂dik egy√ľtt az egyp√°rt rendszerrel, annak annyi, ki van rekesztve a nemzetb√Ķl. Ott koncentr√°ci√≥s t√°borba z√°rj√°k, itt m√©g „csak” anyagilag, ill. egzisztenci√°lisan lehetetlen√≠tik el, √©s koncepci√≥s perekkel f√©leml√≠tik meg az ellenz√©ki k√©pvisel√Ķket, meg k√ľl√∂nf√©le f√©lkatonai szervezetekkel, mint pl. a parlamenti √Ķrs√©g. N√°lunk, akinek nem tetszik a rendszer, az most m√©g elmehet nyugatra dolgozni. F√©lmilli√≥ magyar m√°r ezt az utat v√°lasztotta,…”

AMI R√ĀM IS SULYTOTT:
„…aki nem m√Ľk√∂dik egy√ľtt az egyp√°rt rendszerrel, annak annyi, ki van rekesztve a nemzetb√Ķl. Ott koncentr√°ci√≥s t√°borba z√°rj√°k, itt m√©g „csak” anyagilag, ill. egzisztenci√°lisan lehetetlen√≠tik el, √©s koncepci√≥s perekkel f√©leml√≠tik meg…”

JELENBEN IS HARCOLOK ELLEN√úK – SZ√ČLMALOM HARC? MAJD MEGL√ĀTJUK!

Id. Kiss László
Forr√°s:
http://kanadaihir...to-arnyek/
#9 | Balu - 2013. augusztus 16. 07:46:01
Wikipédia:

"A b√©keid√Ķben sz√ľletett els√Ķ b√©csi d√∂nt√©st az eur√≥pai nagyhatalmak (bele√©rtve Nagy-Britanni√°t √©s Franciaorsz√°got) ekkor m√©g nemzetk√∂zi jogi √©rv√©ny√Ľnek ismert√©k el, csak a II. vil√°gh√°bor√ļ folyam√°n v√°ltoztatt√°k meg √°ll√°spontjukat."
#10 | rozsola - 2013. augusztus 16. 10:57:05
Jó reggelt magyarok !
Az IMF adósság nem létezik. A világ szinte összes médiája lehozta a hírt.
Ma reggel Lugoson k√©t cig√°nycsal√°d √∂sszeverekedett egy esk√ľv√Ķn. 2 humanoidot megl√Ķttek , 1 humanoidot √∂sszevagdostak egy karddal. √Črdekes m√≥don t√°lalta a rom√°n m√©dia. B√°r a f√Ķcimben rom√°kr√≥l sz√≥lnak , a riporter csak a cig√°ny sz√≥t haszn√°lja. A m√Ľsorvezet√Ķ nem titkolja ellen√©rz√©seit , az egyik megk√©rdezett szak√©rt√Ķ csod√°lkozik , hogy nem k√°b√≠t√≥szer , fegyver vagy p√©nz az ok , hanem a b√ľszkes√©g. A m√°sik megsz√≥lal√≥ szerint a cig√°nys√°ggal nincs mit kezdeni. Hi√°ba oktatod √Ķket b√°rmire is.
Erd√©ly ? Nagy meccs v√°rhat√≥. A b√°ns√°gban megy a cig√°nycirkusz. A rom√°n rend√Ķr nem foglalkozik a kamer√°val. Csapja-v√°gja a cig√°nyokat.
Durva dolgokra lehet sz√°molni.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.