Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

ZsidĂłbbik


Az a tény, hogy a nemrég még jobbikos Szegedi Csanád zsidó, messze a legszórakoztatóbb fordulat az elmúlt évek közéleti történései közül. Hát mikor fordul elõ olyan, hogy valaki a saját személye által utólag igazolja az összes primitív antiszemita sztereotípiát, amit addig hangoztatott. Nos, kik is a zsidók? Õk azok, akik befurakodnak a sorainkba, továbbá kezükben tartják a bankszektort, a kereskedelmi ágazatot és a médiát. Lássuk csak, mi volt Szegedi Csanád szerepe az elmúlt évek során? Õ volt a Jobbik pénztárnoka, emellett tulajdonosa a Turul-bolthálózatnak és a párt lapjának, a Barikádnak. Arról a pártról van szó, amelyik lépten-nyomon fogadkozik, hogy megmenti az országot a zsidóktól.

Mindez arról jutott eszembe, hogy a Magyar ATV-n tomboló napi szélsõjobbos agymosás, ismertebb nevén a 700-as klub nemrég egy rendkívül ízléstelen riportot tett közzé Szegedi Csanádról. Pat Robertson, neokon próféta és Jézus kedvenc befektetési tanácsadója klasszikus "ilyen volt - ilyen lett" tipusú anyagot tárt a nagyérdemû elé. Hogy milyen volt Csanád? Megkeseredetten tévelygõ, gyûlölködõ antiszemita. És milyen lett? Boldog és békés, mélyen hívõ zsidó. A 700-as klub szokásos Krisztus-marketing anyagát gyártották le róla, a Megváltó szerepében ezúttal Mózessel. Pat láthatóan imádta a sztorit. Tökéletes riport egy fegyveres rablásból megtért harlemi srác meg egy alkoholista houstoni anyuka újjászületése közé.

Érdemes megnézni az alább linkelt videót, mert ez a Szegedi annyira pofátlanul hazudozik a megtérésérõl, hogy ha hallaná, még Schobert Norbi torkán is megakadna az update-falat. A fitneszfasiszta jogdíj-guru nyomdokába lépõ Szegedi is azt állítja, hogy személyesen tapasztalta meg a csodák sokaságát. Már alig várom, hogy mikor kezdenek belépõjegyet szedni a hozzájuk érkezõ zarándokoktól.

Még Pat és kis szõke kolléganõje is furcsállkodnak a stúdióban: hogyhogy a nagymama egész életében hazudott a zsidóságáról meg a holokauszt-traumájáról, még azután is, hogy a kisunokája beült egy fasiszta párt frakciójába? Aztán inkább álságosan elhessegetik a kétséget, mint hogy feltegyenek még néhány logikus kérdést. Például, hogy mi van a nagyi gyermekével, aki ugye fölnevelte a Csanádot, mégse említette soha egy szóval se, hogy "zsidók vagyunk, kicsi fiam". Talán neki is hazudott a nagyi egy életen át? Vagy tudta az igazat, de hûen asszisztált az anyja hazugságához? Nehogy a jobbikos kis Csanádka meghasonuljon, a drága, érzékeny zsidó lelke megfájduljon! Ha Pat Robertsonba csak egy szemernyi erkölcs szorult volna, nem tûrte volna szó nélkül, hogy Szegedi minden hazugságát rákenje a poklot megjárt nagyanyjára.

Számomra a Napnál világosabb, hogy Vona Gábor zsidó barátja és harcostársa egyszerûen eltitkolta a származását, amikor meg lebukott, megjátszotta, hogy nagyon meglepõdik, és mindent ráfogott a nyuszira, aztán elõadta ezt a pofátlan megtérést az õsök hitéhez. És Szegedi hazugsága szerint mi generálta a nagy szellemi fordulatot? A származás. A vérség. Az egész megtérési paradigma továbbra is ugyanaz a sötét törzsi barbarizmus, amit a Jobbikban tanult.

Az is kiderült, hogy hõsünk az Európa Parlamentben politikusként az emberi jogokat akarja védelmezni. Egy kérdés rögtön felmerül: biztos, hogy az emberi jogok éppen egy fasiszta párt volt alelnökének a védelmére szorulnak? És nyomában az újabb kérdés: biztos, hogy Szegedi Csanád a Jobbik listáján az emberi jogok védelmére kapott felhatalmazást? Vajon föl se vetõdött, hogy visszaadja a mandátumát? Ezeket a kérdéseket Pat Robertson szájából persze hiába várjuk.

A riport arról is tanuskodik, amint a friss zsidó Köves Slomóval közösen tanulmányozza a Tórát. Még ki se bújt a gárdista egyenruhából, de már ott van a kipa a fején. Csupán az a kérdés, hogy volt-e egyetlen olyan napja, amit csak úgy civil emberként töltött, anélkül hogy a két hazug személyiségének valamelyike nem akarta éppen megszabadítani a másiktól a világot?

Nagy elõdje, Imrédy Béla szellemi védnöksége alól egyenesen Pat Robertson szárnyai alá kéredzkedik, és az ATV vallási fundamentalista, háborús uszító magazinjában parádézik. A kör bezárult. Szegedi Csanád fasiszta volt, és az is maradt. Mindössze annyi történt, hogy hetven évvel ezelõtti, rég lejárt szavatosságú fasisztából korszerû, XXI. századi fasisztává lépett elõ. De hát mit tehetne? Ez a szakmája, ehhez ért, máshoz nem. Most nagy nehezen képezze át magát demokratává? Egy vízvezetékszerelõbõl se lesz csak úgy harmincvalahány évesen villanyszerelõ. Királyhegyi Pál mondta, amikor az ávós vallatóiban felismerte a pár évvel korábban látott nyilas keretlegényeket: "Kis ország, csak egy csõcselékre telik."

A riport után az amerikai csapatok háborús gyõzelméért rendszeresen imádkozó Pat Robertson még elõadja, hogy Magyarországon valamint az egész kelet-európai régióban milyen elképesztõ mértékû az antiszemitizmus, holott jóformán már az egész zsidóságot kiirtották, sõt tömeges a holokauszt tagadása is, miközben a huszonöt éves kiscsaj a Pat melletti székben csak ámul és bámul, hogy micsoda barbárság tombol Amerika határain túl.

Rettegve várom, hogy a Jobbik és az ATV legközelebb vajon mit szabadít az országra. Közösen nevelt törvénytelen gyermekükkel, Szegedi Csanáddal biztos, hogy magasra tették a lécet, mégis attól félek, hogy meg fogják tudni ugrani.

Link

Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2013. augusztus 15. 17:10:44
www.femina.hu/hazai_sztar/puzser_robert_beszolt_kirugtak_showder_klub/puzser_robert2.jpg

Õ sem éppen árja. Megint egy zsidó zsidózik. s_*_kac
#2 | GERRY - 2013. augusztus 15. 18:51:39
ezen az arcon én nem látom a "jelleget", persze attól még lehet az... - ki ez?
#3 | Kore - 2013. augusztus 15. 19:14:22
HuhĂş, GERRY!
Ez a közeg, ezek a kollégák..csak nekik van mindenhez lehetõségük, stb., amúgy feltûnõen vastagszáj.
http://www.blikk....is-2085482
http://www.blikk....em-2088649
http://www.blikk....tt-2087923
http://hir6.hu/ci...ser005.jpg
#4 | Kore - 2013. augusztus 15. 19:31:57
És ezen? :)
http://www.blikk....argav6.jpg

Ennyi elég is volt...
#5 | GERRY - 2013. augusztus 15. 21:12:45
na jó... ebböl is látszik, ki néz tévét s_*_kukk ... szóval a puzsér... az utolsó kép is ö???? ...nem jöttem volna rá!s_*_kac
#6 | 9323 - 2013. augusztus 15. 21:45:31
Ne röhögtessetek már, hát csak a cionista zsidók "fasisztázzák" a Jóbikot.
Annyira hülyék, hogy azt sem tudják, valójában kik is voltak a fasiszták.
(az olaszok, akik a németekkel együtt vissza akarták állítani a római birodalmat)
#7 | eleven68 - 2013. augusztus 15. 22:39:47
A médiában csak zsidók vannak.
A goj csak takarĂ­tĂł, meg ilyesmi.
#8 | mormota1968 - 2013. augusztus 16. 05:48:38
Kérdezze már meg valaki a zsidókat, hogy milyen szó ez az antiszemitizmus.Mert ha van antiszemitizmus, akkor szemitizmusnak is lennie kellene, csak hogy hiába írom be a keresõbe, makacsul mindig csak az antiszemitizmust dobja ki a gép.Különben meg olyan messze vannak az arab vérvonaltól, az egyetlen még élõ szemita fajtól, mint Jézus a zsidók szeretetétõl.Tudjuk, hogy Hitler is szegrõl végrõl Rothchild vérvonalhoz tartozott, másképp nem is kerülhetett volna hatalomra.Tudjuk, hogy több fõtisztje, tábornoka is részben zsidó volt, a hadseregében szolgáló 100 ezer zsidóról már nem is szólva.Azt is tudjuk, hogy mivel a magyar egy birkatürelmû, nagyon toleráns nép, legalábbis egy ideig, muszáj volt kicsit felpiszkálni a kedélyeket egy újnácinak, vagy legalábbis nemzeti radikálisnak látszó mozgalom életre hívásával.Már csak azért is, hogy képben legyenek azt illetõen, hogy mégis mennyi nemzeti érzelmû emberrel kell számolniuk, vagyis nagyszerûen felmérhetik az ellenséges erõket egy ilyen mozgalom létrehozásával.Meg a Jobbik nélkül hogy tudnának antiszemitázni.Kell valaki aki állandóan felkeveri az állóvizet.Ez csak az én véleményem, de szerintem nem járok messze az igazságtól.Nagyon szeretnének megint náci rasszista színben feltüntetni minket a zsidók, mert egyszerûen nem tudnak meglenni ellenségkép nélkül.Nekik lételemük az állandó üldöztetés érzése, anélkül már nem is érzik jól magukat.Olyan jól eléldegélhetnének itt közöttünk, meg bárhol a világon a cigánysággal együtt, csak tanulnának meg végre viselkedni.De nem, õk ragaszkodnak a felsõbb rendûségükhöz és a mocskos hagyományaikhoz.Így viszont ne is csodálkozzanak rajta, ha amíg világ a világ gyûlölni, rühelni fogják õket szerte a világon.Ép tegnap láttam egy 8 perces videót a YouTube-on, "Zsidó világ" címen és kész voltam teljesen tõle.Az a sok fekete varjú ott ugrált egy halomban, táncoltak, énekeltek, a copfos kölykök meg ott hajlongtak a suliban a pad felett, még egy ilyen fanatikus faj nincs a Földön, mint ezek.Ijesztõ volt belegondolni, hogy ezek mind ide fognak jönni a nyakunkra, ha hagyjuk és sajnos hagyjuk.Na de errõl ennyit.
#9 | Kore - 2013. augusztus 16. 09:23:14
Gerry, ne élcelõdjél, ez mind a neten volt. Az uccsónak hasonló "jellegû" a kenyérlesõje, ezért tettem hozzá.
De õ már egy másik hazai, agyonpublikált/címlapi mutogatott példány. Hadd szokjuk a látványt... s_*_(

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.