Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Atombombás Facebook-posztja miatt függesztettek fel egy izraeli kormánytisztviselõt


Na a holokosztos "álszent" görénykedésre ez éppen úgy áll, és ezért az összes zsidajra "megérdemelt atomcsapást" mérhetne az emberiség. Az indoklás logikája egyezõ és nem véletlen. Fel is függeszthetnék a bandát, ha mér a kenderipar is fellendülõben van. Durva Facebook-bejegyzése miatt felfüggesztették állásából az izraeli miniszterelnöki hivatal sajtókapcsolati osztályának közösségi médiáért felelõs tisztségviselõjét.

Névtelenséget kérõ izraeli kormányzati források csütörtöki közlése szerint Dani Szíment arra utasították, hogy "most egy ideig" ne dolgozzon.

Szímen - aki korábban Izrael tájékoztatási és diaszpóra-ügyekkel foglalkozó miniszter-helyettese volt - Facebook-oldalán azt írta a napokban: "rosszul van" a hirosimai és nagaszaki áldozatokról való "álszent" japán és nemzetközi megemlékezésektõl. Mint írta, Hirosimára és Nagaszakira a "japán agresszió miatti megérdemelt büntetésként" dobtak atombombát. "Ki mint vet, úgy arat" - összegezte Szímen.

A japán külügyminisztérium pénteken diplomáciai úton tiltakozott az izraeli külügyminisztériumnál a férfi kijelentése ellen. Az izraeli külügyminisztérium leszögezte: a férfi bejegyzése nem tükrözi Izrael hivatalos álláspontját.Link

Hozzászólások


#1 | kukackac - 2013. augusztus 16. 10:03:45
www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2013/08/facebook-Jew.jpg
s_*_kac
#2 | wiiking - 2013. augusztus 16. 11:06:11
Aki esetleg még nem tudná:
http://hungarianr...admore=370
#3 | Balu - 2013. augusztus 16. 11:14:39
Nomeg ugye az atombomba náluk akár a "nemzeti büszkeség" jelképe is lehet, elvégre szinte tisztán zsidó brigád buherálta össze. Oppenheimer, Szilárd, Wigner, Teller stb. Talán az sem véletlen, hogy pont Nagaszakit bombázták le, ami évszázadok óta a legjelentõsebb KERESZTÉNY központ Japánban.

Ez a "ki mint vet, úgy arat" nem egy rossz mondás. Igen sok esetre igaz. Mivel immáron van rá paragrafus (és 3 év jár érte), nem írom meg, milyen eseményre gondoltam.
#4 | tour - 2013. augusztus 16. 14:58:10
A múltkori hírhez kapcsolva, a vietnámi katonák oroszországi képzésével szemben a zsidó Vietnámban tervez(ett) fegyverbázist csinálni...

Izraeli fegyvergyár Vietnamban?

A www.nguoiduatin.vn vietnami portál információi szerint az izraeli Israel Weapons Industry (IWI) 100 millió dolláros beruházással új fegyvergyárat tervez építeni a létezõ szocializmus egyik utolsó bástyájának számító Vietnamban. Innen kívánják ellátni az országot, illetve a délkelet-ázsiai térséget hadifegyverekkel. A vietnami haderõ már korábban is igen jelentõs mennyiségben állított rendszerbe izraeli lövészfegyvereket, a Tavor, Negev LMG, Galil SAR, Galil Sniper modellek formájában.
http://www.kalibe...vietnamban
#5 | Perje - 2013. augusztus 16. 22:53:39
A szilikon mellnövelõvel " kompatibilis" robbanó nyagot fejlesztett ki az Alkáli Ida. Gondban lesznek a reptéri ellenõrzéseknél, hogy ezt észrevegyék azt testen belül. Még a motozás sem segít.
Ha meglátnak majd egy dúskeblû szexbambát a reptereken becsekkolásnál, el is rendelhetik a bambariadót. Sõt meg is kérdezhetik az kezelõorvosát, gyógyszerészét.s_*_huha
http://mignews.ru...02022.html
#6 | Perje - 2013. augusztus 16. 23:11:05
A franciák 4000 kuktát vennének atomhulladék tárolásra. Olyanokat, amelyek rozsdamentes acélból készülnek, és legalább 17 literesek. Jól szállítható bennük a plut au nium.

Csak maraton közelébe ne vigyék azokat!
http://www.welt.d...htopf.html.
#7 | kukackac - 2013. augusztus 17. 12:28:35
1.bp.blogspot.com/-5Na4-ZegdhI/Ug8jf7JhzpI/AAAAAAABpdA/BiXfV7ejtF4/s1600/mideastcontrol_500.jpg

Dimona?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.