Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael kiadott egy népirtással vádolt izraeli állampolgárt


Nocsak, a kis terrorállam megroggyant? Mi történt zsidajok? Tömeggyilko-sokat rejtegettek? Na ne már, ezt most hallom elõször. Izrael kiadott egy szerb származású izraeli állampolgárt Bosznia-Hercegovinának, akit háborús mészárlásban való részvétellel gyanúsítanak közölte az izraeli igazságügyi minisztérium.

Aleksandar Cvetkovicot népirtásban való részvétel miatt körözték Boszniában a tárca közleménye szerint.

A felesége révén 2006-ban izraeli állampolgársághoz jutott Cvetkovic kiadatása az elsõ olyan eset, amikor népirtással gyanúsított személyt ad ki Izrael egy másik országnak áll a minisztérium közleményében.

Az izraeli legfelsõbb bíróság novemberben hagyta jóvá Cvetkovic kiadatását, miután a férfi fellebbezett az elsõfokú ítélet ellen.

Aleksandar Cvetkovicot 2011 januárjában vették õrizetbe, miután megkapták a boszniai hatóságok kiadatási kérelmét. A boszniai ügyészség azzal vádolja a férfit, hogy részt vett a II. világháború vége óta Európában elkövetett legsúlyosabb mészárlásban.

A kiadatási kérelem szerint Cvetkovic annak a nyolctagú egységnek a tagja volt, amely közel ezer muzulmánt ölt meg az észak-boszniai Pilica melletti Branjevo gazdaságban 1995 júliusában.

Cvetkovic, aki a boszniai háború (1992-1995) idején a boszniai szerb hadseregben szolgált, zsidó vallású feleségével és gyermekeikkel 2006-ban vándorolt ki Izraelbe.
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. augusztus 18. 18:29:52
A Hunhíren láttam, máshol nem, pedig igaz az hír: Budapesten tárgyalt az izraeli a palesztínokkal az ottani helyzet megoldásáról. Ez volt a legmegfelelõbb helyszín valamiért. Hogy kussoltak errõl!
http://www.imemc....icle/65984
#12 | postaimre - 2013. augusztus 18. 18:51:04
Perje, pedig ez legalább akkora jelzés, mint az izraeli állatplgárok "magyar" állami nyomoda általi útlevél-nyomtatás elnyerése annó decibel. Judapest ahol "semlegesen" tudnak a múltról beszéllni úgy, hogy már ott ül a maci is az asztalnál.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.