Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Borbély 'vezérlõ fõfej" feljelentette a zsidóknál Káslert és Benét


Ez már annyira nem térfa, hogy már-már komoly. Borbély az infókat a NBH-tól (AVH) kapva megalapozottan gyanúsítja ...de mirõl is van szó? Aki tudja, fogalmazza már meg, mert a röhögéstõl nehezen megy a sírásás! Benét meg nem kell az NBH-nál mószerolni, hisz régi jól bevûlt káderról van már szó.Link

Hozzszlsok


#11 | gyulavitez - 2013. augusztus 16. 16:06:21
Tillati nem inkább a döglött birkáiddal kellene foglalkozni,meg hogy a pofázás helyett helyt álni ahol kell ne másnak keljen, esetleg ha nem érted leírhatom érthetõbben. Te ökör az a szakácsok ruhája.
#12 | tillati - 2013. augusztus 16. 16:33:24
A birkáim köszönik szépen jól vannak , de a gúnyátok miatt már éretté váltatok rá , hogy beálljatok közzéjük . Megkérdeztem Õket hogy befogadjátok e a tempó seggnyalókat azt mondták Beeeeeeee s_*_kac
#13 | postaimre - 2013. augusztus 16. 16:38:34
Gyerkõcök ez az! Csak keményen! Nem kéne!s_*_kv
#14 | jodlijogi - 2013. augusztus 16. 18:11:10
Szent Korona Bank: Mekkora nagy, és eredeti ötlet a fedezetlen pénz kibocsátása. Csak halkan kérdem, egyébként nem ismerõs senkinek valahonnan ez az ötlet? Teljesen véletlenül nem ezen alapul a jelenlegi globális pénzügyi rendszer? Úgy kb. az 1930-as évek óta? Honnan vannak egyébként ennek az embernek az avh-tól származó információi?
Királyság: Fizikailag,- csúnya képzavarral élve,- nem szükséges. Elég néha bedobni a gumicsontot a teljesen elhülyült tömegbe idõnként, lásd. Szent Koronázás. Az emberek önzõek és intoleránsak, a kommunizmus többek között arra is jó volt, hogy beoltsa mindenkibe, hogy többé ne tûrjenek el maguk fölött egyébként semmilyen felsõséget, tekintélyt. Nyugaton ugyanez a helyzet, a liberalizmus, a marxista eszmék édestestvére ugyanezt tette az emberekkel, a bal és jobb liberális, szabadmajteros kormányok által. Ezek egy tõrõl fakadnak, a következményeik számosak és ugyanazok,- pl. általános elhülyülés, tudatlanság, teljes aposztázia, önzés, erkölcsi és mindenféle relativizmus, stb. Máris van legalább két királyunk és egy fejedelmünk- és még ki tudja, mennyi.
A jelenlegi hatalomnak, és a hatalom potentátjainak egyáltalán semmi szükségük nincsen a tekintélyre, mivel erkölcsileg relativista finoman szólva is. Ma a hatalom rendje egyértelmûen a félelmen és az elnyomáson alapul, az élet minden területén, pl. az emberek sakkban tartása anyagilag. Vagy vegyük a munkahelyi struktúrákat- Besúgó hálózatok mûködése, egyes munkatársak a többit figyelik, és jelentenek róluk, szimpátia alapján bárkit ki lehet túrni. Mindenki mindenkit tegez, a fõnök is mindenkit tegez és bratyizik veled. Nincs szüksége tekintélyre, félsz tõle, és ez elég.
Ez a hatalom lassan eljut oda, hogy nincs arra rászorulva, hogy döntéseit, intézkedéseit akár csak jogilag is megindokolja. Erkölcsileg meg fõleg nincs. Magyarul a hatalom gyakorlása, akárhogy is vesszük, teljesen önkényes.
Ilyen körülmények között teljesen fölösleges a királyság is, esetleg megtévesztésre jó lehet a hatalom részérõl, de az emberek ilyen tudatlansági szintjén, még egyszer hangsúlyozom, fölösleges szerintem.
Ha a globális uralom megvan, márpedig megvan, akkor már csak a globális hatalmi struktúra formai felépítése várat magára, jelenleg ez zajlik, pl. EU, Észak- Amerikai és mindenféle más szupranacionális uniók felépítése az államok teljes szuverenitás vesztése mellett, vagy az egységes világvallás megteremtése, hadd ne soroljam.

Teljesen nem véletlen például, hogy Kínában olyan kommunizmus van, amely a liberális-kapitalista gazdaságon nyugszik. Egyrészt, ezek gyökere, mint már utaltam rá, közös, másrészt a háttérnek teljesen mindegy, hogy melyik alapállás gyõz- ha gyõz- végül. Nem egy forgatókönyv zajlik, van A, B, C és D, és még ki tudja, mennyi terv is globálisan, így irreleváns ezek egyikére- másikára tenni, mert a végkifejlet ugyanaz. A tervek párhuzamosan futnak, és a háttérból irányító erõnek pedig teljesen mindegy, hogy milyen háborúban ki gyõz, hogy Kína, Amerika és csatolt részei, a transzatlantisták, a Dél-Amerikai szocializmusok, az iszlám, vagy akárki-akármi. Ezért lehetetlen minden párbeszéd és bármilyen ésszerû kiegyezés bárkivel, mert a rejtett erõnek egyetlen egy õrült célja van, hogy fizikailag, és lelkileg is totálisan megsemmisítse az emberiséget. Ennek egyértelmû bizonyítéka például, hogy ma az egész bolygón emberirtás zajlik, és mindegy, milyen köntösben, mert aki mögötte áll, ugyanaz. Aki nem hiszi, nézzen szét a világban.
Ez az én véleményem.
#15 | Klotild - 2013. augusztus 16. 19:06:31
"nincs arra rászorulva, hogy döntéseit, intézkedéseit akár csak jogilag is megindokolja.
Erkölcsileg meg fõleg nincs. "

Igen, ezt tapasztalom elég régóta. Elelinte hiányoltam, aztán rájöttem...
#16 | Kameleon - 2013. augusztus 16. 19:13:07
A Tömeg Elindul

Az elõkészületek megtörténtek, az emberek a házi feladatot elvégezték, sokan erõn felül vállalva és teljesítve.

Ebben az évben ez az utolsó esély részünkrõl, hogy valami érdemi dolog történjen a kifosztásunk leállítására. Mi ott leszünk és várjuk Önöket.

Találkozzunk augusztus 19-én 11 órakor Budapesten a Felvonulási téren a Regnum Marianum kereszt mögött. Ott maradunk éjszakára is, hozzanak magukkal egy kis széket.

Tisztelettel, Kásler Árpád
http://kaslerarpa...
#17 | Laci45 - 2013. augusztus 16. 21:01:52
Szevasztok,ennek s.....gfejnek kicserélték az agyát még pszihiátrián volt,vagy alapból gurult a gyógyszere,nem így kezdte de már bele õrült pár éve és van olyan nyomorult aki követi hiszneki nálunk(Hejõbábán) van zárt osztály itt népes tábora lehetne,Imre te ismered te hogy látod ?
#18 | Laci45 - 2013. augusztus 16. 21:08:44
Szerintem annak idelyén nem ijen patkánynak indult,,fogják valamivel,vagy meg õrült ?????
#19 | jodlijogi - 2013. augusztus 16. 21:19:13
Jézus:
"Ekképen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem.
Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt.
Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tûzre vettetik.
Azért az õ gyümölcseikrõl ismeritek meg õket."
#20 | Kameleon - 2013. augusztus 17. 14:46:52
"Kiss Endre Farkas
55 perce
Kásler Árpádot este 11-re hívta egyeztetni a rendõrség.
Többen emiatt aggódnak, nehogy csapda legyen."
https://www.faceb...ndrefarkas

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.